Kisen är taskig

Caspian ville upp 4.30 i morse, snacka om att jag va slut. Tim gick oxå upp. När Tim hade åkt i väg till skolan somnade jag, Caspian och Saga på soffan. Sov bara 2 timmar med härligt ändå.
Zophie och Leiah har varit här idag. Kisen vill ju helst inte leka med hundar, men Leiah rusar fram till Kisen så Kisen rev henne. Vi trode det inte va så farligt, men sen när hon gick till Zophie vissade det sig att hon blödde vid ögat. Blev lite panik där ett tag, samtidigt vaknar Caspian och skriker pån sitt rum. Det va som tur väl va inte i själva ögat utan runt om, men det blödde väldigt kraftigt kan jag säga.
Micaela och Sebbe har varit och hälsat på Saga, sen har vi vissat upp henne för pappa. Pappa har varit rätt negativ till att vi skulle skaffa en pitbull när vi har Caspian, men efter att han mött Saga och Leiah verkade han gilla pitbull. För han blev nog lite glad för Saga :)
Caspian har verkat lite hängig idag, hoppas han mår bättre i morgon. Han är oftast inte stilla utan ska alltid vara i farten, men från ca 4 till 7 har han legat stilla i soffan och sovit sen bara tittat på allt runt om. Han verkar ha lite ont i magen.
Har betalt räkningarna en dag för sent kändes inte som det va den 1 november. Men sånt kan hända ibland. Har otroligt mkt pengar över för att varamig, och ändå är mkt utav maten redan inköpt för denna månadern. Men det känns bra för nu kan man handla lite julklappar till släktingarna.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback