Min älskling är så snäll <3


Jobbat idag, när jag jobbade ringde Tim och berättade att han hade en sak till mig när jag kom hem. När jag kom hem så låg det en kasse på bordet från guldsmiden och där inne i söt katong med rosa snören och i låg detta fina halsband :) Jag har världens underbaraste älskling. Tack så mkt baby, jag blev så glad för det fina halsbandet <3
Gick upp till Konsum och handlade hamburgebröd och ingredienser till hamburge dressingen. Glömde då självklar postavit som låg hemma på köksbordet, suck!! Men iaf gick hem och gjorde hamburgare, va jätte gott med hemma gjord dressing och sallad :) Vilade magarna lite, sen blev det en promenad upp till konsum igen och handlade tomater och hämtade paketet. Det va en babydress som vi beställde för 3 veckor sedan från HM hemsida, den är brun med tiger tryck på ryggen och sen ha den öron på luvan :)
Nu ska jag snart ta mig ett fotbad och fixa naglarna lite, sen få vi se vad som händer.
I morgon bär det av till ölandsdjurpark :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

stackars mus :(

Idag när jag jobbade och vi va ute med rullstolen så råkade det hända en lite olycka, jag körde över en stackrs oskyldig mus. När jag märkte det så va den stendöd, vet ju inte om den va död redan innan lr om den dog utav en tung rullstol, men jag kände mig rätt hemsk.
Efter jobbet blev det hem och laga middag, sen vilade vi oss lite. Tog en promenad upp till konsum och handlade. Sen när vi kom hem kom vargen och Svensson. Vargen hann typ komma innanför dörrarna sen fick han för sig att han skulle hem och vila. Tim och Svensson spelade tv spel och sen tatuerade Tim Svensson. Svensson hann bli rätt dragen innan tatueringen blev klar, inget ovanligt :P
Jag kom på att vi hade glömt rödlöken när vi handlade så gick tillbaka till Konsum och handlade rödlök men sen blev jag sugen på allt annat när jag stod där, så blev apelsiner, morötter, nektariner, vindruver och någon nyttig go green dipp :P
Gjorde kvällsmat när jag kom hem, blev varma macke med tomater och rödlök. Kollade på unga mödrar samtidigt som jag åt, mysigt att äta framför tv, är ju inte ofta vi gör det. Är bara kvällsmat i sånna fall.
Tog mig ett bad efter tv pogrammet, hade i lite barnängels olja, va så mysigt så. Fast nu är det inte lika mysigt när hela kroppen är klibbig, men det torkar ju in i huden efter en stund :P
Ska läsa en tidning nu och sen blir det nog sova.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så trött...

Idag har det varit jätte jobbigt, för det har kännts som jag ska somna när som helst.
I natt sov jag jätte oroligt, fick veta mssa saker i går kväll som gjorde mig jätte rädd och därför så va det svårt att sova. Sen vid ca 1 i natt började telefonen ringa, denna gång inte privat nr! Jag svarade inte men jag väckt Tim för att säga att dom nog ha gjort en tabbe med att glömma skyddat nr. Men stax där efter ringer telefonen igen. Det är en kille som jag aldrig ha tyckt om, han har hållt på och psykat mig i flera år, när jag hade luna skapade han fejk luner och drev med mig, han skickde massa taskiga sms och höll på jämt i skolan. När jag frågar varför i helvete han ringer mig mitt i natten så säger han att han är på fest och ville veta vad jag gjorde. Det roligaste är att det är knäpp tyst i bakgrunden. Jag talar om för han att han ska ge fan i att ringa till mig och då börja han snacka om att han ska diskutera tatueringar med Tim. Och jag säger till han att han är dum i huvudet och man ringer inte vid den tiden. När jag frågar hur han har fått tag på mitt nr svarar han inte. Så jag slängde på luren.
Nu har jag funderat och jag undrar om det inte är så att det kan vara han som ha ringt dessa privata telefonsamtal, med tanke på att han har hållt på förr. Men frågan är vem ha gett han migg nr???
I övrigt idag har jag jobbat, ätit jätte god kycklinggryta som baby gjorde, kollat på tv, läst och kollat på film och myst med baby.
Ha även börjat läcka massa från brösten nu, urrrrk så äckligt, jag ha nästan halva graviditeten kvar och det börja redan. Hade ju trott att det skulle komma typ den sista månaden, så blev lite deppig för det är inte frächt!!! Men eftersom jag läckte lite förra veckan så köpte jag sånna där inlägg i fall det skulle börja läcka mer, men så kom det ju inte så mkt mer så jag tänkte vilken tur, men nej idag ha det runnit!!!! Känner mig rätt äcklig, men det är väl helt normalt igentligen.
Nä sova nu.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bebis kläder


Kom på att jag inte hade lagt upp bilderna på kläderna som inhandlades i lördags så gör det nu.
Strumporna, haklapparna, mössan, boddyn med tiger och mjukisdressen köpte Tim på HM.
Den andra boddyn köpte jag på Cubus
Och overallen köpte Tim idag på Kappahl

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Barnmorskan

Idag va det kontroll hos barnmorskan kl 10. Va inte så pigg på att stiga upp med tanke på att någon idiot ringde vid 3 i natt, hade även spelat in på min telefonsvarare i 4 minuter, bli så trött va är det för idioter som håller på? Jag kan ju inte stänga av min telefon för då ringer inte alarmet på morgonen.
Men iaf tog halv 10 bussen in till stan och träffade barnmorskan, Tim va ju självklart med mig :) Lyssnade på hjärtljudet, det låg på 144. Sen tog hon stick i fingret, usch va jag hatar det. Kollade då järnvädet så låg sämre än sist. Så barnmorskan tyckte det va underligt att jag stod upp utan att svimma. Så nu ska jag äta 2 tabletter dagligen, hur ska jag hinna det? Man ska inte ta dom i samband med mat och så ska man ta dom ihop med juice, jisses va man ska anstränga sig för att knapra piller!!!
Hade gått upp 5 kg sen inskrivningen så nu väger jag 49 kg, men tycker inte det är så farligt, jag är endå så tunn och smal så några kg skadar varken mig lr barnet. Hade ju varit lite skillnad kanske om man hade varit kraftig!
Nu ska jag inte dit förens i slutet utav agusti och ta blodgrupering och sköljkörtels prov.
Efter att vi hade varit hos barnmorskan gick vi till Kontan och fikade lite. Sen gick vi inom gallerian, träffade Tims faster, hans kusin och hennes barn. Vi hittade en overall till bebisen som vi köpte, lr Tim köpte den :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sebbe bus 4 år

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller mosters älskling 4 år, han börja bli en stor pojke. Jisses va tiden går snabbt, tänk att det va 4 år sedan jag nervöst satt hemma i syrrans stora rum och kollade på tv med Robin och väntade på att få veta vad det blev för något. Den dagen kommer jag aldrig glöma.
Hade tvättstugan 10-13, hann tyvärr inte tvätta så mkt, så ha fortfarande ett lass med kläder och sånt här.
Kl 14 va det kalas hemma hos syrrans med familj. Jag och Tim gav Sebbe en bil. Trevligt med tårta och kakor :) Hemma blev det att diska och sen göra middga. Blev köttbullar, ris och sås.
Gått en sväng till konsum och handlat lite. På vägen hem träffade vi Polin så stod och pratade med han i evigheter :P
Snart blir det att kolla på lipstick jungel och mysa med baby <3
Fick även veta idag att Bleckis har fått en son i natt, så ett stort grattis till den nyblivne pappan :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

en film man måste se.

Den filmen vi kollade på igår va galet roligt. Fy som vi skrattade här, grannarna lär ju ha hört oss.
Filmen heter "Welcome home Roscoe Jenkins" Den handlar om Roscoe Jenkins som ska hälsa på sin familj efter att inte ha träffat dom på 9 år. Han tar mid sig sonen och den blivande frun och åker iväg till något som ska bli en semester, men det blir helt annat. Helt galen familj :P

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Helgen

Fredags efter jobbet åkte jag hem till Sanne, blev fika och massa prat. Vi gick ner till stan och mötte Tim och Zero som han hade hämtat bara lite innan. Tog en glass på torget sen sprang jag in i gallerian och köpte ny havandeskaps olja och sen köpte jag en present till Sebbe som fyller år på måndag. Efter promenerade jag, Tim och Zero till Kallinge, när vi kom till Statiol så började det ös regna, inte så överdrivet skoj. Gick hem lät Zero nosa lite här hemma, sen gick vi till picknick och käkade pizza med blekis, efter blev det en sväng hem till mamma. När vi kom hem skulle vi sätta ihop kattern med Zero, katterna låg på golvet när vi tog in Zero, Zero började skälla så Kisen och Smulan sprang och gömde sig. Tim bestämmde sig för att gå ut en sista runda med han och sedan försöka med katterna igen. När Tim va ute hade dom stött på en katt och Zero försökte då gå till attack och Tim slet till i kopplet för att vissa att han inte fick göra så, då vände sig Zero mot Tim och högg mot hans hand. Tim gjorde då beslutet att han skulle lämna tillbaka Zero eftersom att det gå inte och ha en hund som hugger mot en när man ha en tjej som är gravid. Mette och Pålsson fick ha Zero hos sig under den natten. Dagen efter på lördagen körde Bleckman och Tim hem Zero till sina förra ägare. Sorligt att vi inte kunde ha han, men vi ha sagt att till nästa sommar när Tim ha semester och bebisen är född ska vi skaffa en valp.
Åkte in en runda till karlskrona på lördagen med bleckis och Tim. På Hm handlade Tim jätte fina bebis kläder, hade tänkt lägga ut dom här, men få försöka i morgon för det krånglar. Det ända jag hittade va en boddy till ebisen på cubus, men sen blev det inte så mkt mer. Tim handlade kläder till sig sj, jätte fina.
På kvällen va Ströman här, lr som smocke säger ströbröd :P Tog en laffe och snackade lite skit, sen tatuerade även Tim han lite. Medans dom höll på låg jag och kollade på en film som jag har sett flera gånger.
Idag har vi varit på loppis med Tim och hans pappa, det va så mkt folk där så det va jobbigt. Jag hittade ingenting där, åkte ner till maxi och handlade nya krukor till köket,lr Tim betalade :P Sen blev det lite annat skit. Nu på kvällen har vi varit på Ferali den resturangen nere vid resecentrum och ätit middag. Jag tog fläskfile med kantarell sås, pommes och grönsaker jätte gott och Tim tog kebbabtallrik. Tack baby för middagen du är så snäll <3
Väl hemma blev det efterätt choklad milshake :) Och nu blir det film och äta lite chips och mysa.
<3 <3 <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 år

Idag firar jag och baby 1 år som förlovade <3
Älska dig av hela mitt hjärta baby <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

:(

Den tejejn som jag skrev om i måndags, som precis har fått barn och hennes pojkvän ligger döende på sjukhuset, minns ni?
I morse när jag loggar in på msn har hon skrivit till mig att han dog i natt. Fy så hemskt och orättvist livet är. Hennes kille va bara 19 år gamal, hade tagit studenten, fått jobb och en son, hela livet framför sig. Detta hände även på sonens 1 månads dag, så det var inte länge han fick vara med sin son. Jag tycker så synd om denna tjejen och deras familj.
Tänk detta kan hända vem som helst och när som helst!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

trött som bara den

Sov till halv 11 idag, va jätte trött och kändes som jag inte fått mkt sömn inatt, så har väl sovit oroligt. Tims pappa va här på morgonen och lämnade cd skiva till Tim hhan skulle bränna något på den. Jobbat idag, där efter blev det ett besök hos farmor och farfar, dom va ju inte glada över att vi ska ha en pitbull, men dom vänjer sig!!!
Blev kortelett med marinad och potatis idag, jummi :) Blev en stund vid datorn där efter tog jag mig en promenad på 40 minuter, härligt när det små duggade ute. Efter blev det att kolla på unga mödrar från Norge och äta en vitlöks baguett och en kopp varm choklad.
Ska ta och smöja in magen med Wendela, havandeskapsolja som är till för att motverka bristningar. Vet inte om det funkar, men än så länge syns inga bristningar till och det hoppas jag att jag slipper se med!!
Måste sova snart, är så trött så trött

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

hej hello

Blev inget jobb eftersom min brukare hade fått förhinder. Så idag blev det i stället kalas hos Tobbe som fyllde år. Trevligt va det där, va där en mkt lång stund. Blev hem sen och laga middga, köttfärsås och pasta, vet inte vad som gick fel, men min köttfärsås som i vanliga fall är super go smakade förjävligt...
Vi ska ha den hunden vi kollade på igår, på ett villkor att Tim få den till en lydig hund, men det ska nog inte va så stora problem med tanke på att den va väldigt lydig hos dom som ha hunden. Den heter Zero är 2,5 år. Och pitbull/amstaff är en jätt bra familjehund enligt många hund experter. Dom amstaff/pitbull som går till attack är oftast två som jagar upp varandra. Och med tanke på att dom hundarna är så vackra så är det en hund som jag skulle kunna tänka mig, så det kommer bli skoj, vi ska hämta den på fredag.
Annras har vi varit på ÖoB med Bleckis och inhandlat hundskålar, hundben, hundgodis, och lite hundleksaker och sen köpte jag två tavlor och toapapper.
Ska strax gå och lägga mig
Bye bye

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

igår va jag trött

igår kväll hade vi folk här tims kompis och hans tjej va på besök från jönköping oc dom stack inte förens vid 11 tiden och då va jag jätte trött så jag orkade inte skriva.
Men igår va det jobb, sen följde jag med Tim och kollade på en pitbull i karlshamn som han vill ha. Sen stannade vi på donken och åt, bleckis va snäll och körde oss så han fick en dricka utav mig :P
Sen stack efter vi kom hem kom dom.


Till Sinnah vår bebis är beräknad att komma på lucia den 13 december!


Idag är jag ledig så få se vad som händer, ska iaf duscha nu och sen diska.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ny vecka

Satte mig på balkongen i morse och solade, super fint väder men 20 minuter senare moln och regn. Jobbat, därefter åkte jag och Tim in till stan med hans pappa. Va tvungen att föra över pengar till ett nordeakonto efter en vunnen aktion på tradera, mikn internet bank kronglade så där för fick vi åka ner. Sen blev det en runda inom öob, köpte nya lamper till stora rummet, dom andra ha gått sönder, fina diskborsta en med randigt motiv och en zebra, skurtrasor och bestik låda.
Hem och gjorde middag, blev kycklingbitar, wookade grönsaker och ris, jätte gott.  På kvällen ha jag och Tim gott en runda på 40 minuter, det va jätte härligt.
Ha lagt bud på på lite kläder så få se hur det går, jag älskar tradera, man kan verkligen hitta snygga och fina saker där.
Nu ska jag och baby kolla på baksmällan, ha längtat efter att se den.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

söndag

Jaha nu vet vi att den här personen lr personerna som busringer känner både Tim och mig eftersom att dom ringde min telefon vid 8 på morgonen, Tim hade stängt av sin telefon eftersom han inte väntade något samtal. Men i morgon få vi förhoppningsviss tag på nr och då få vi veta vad det är för idioter. Tycker det är patetiskt och hålla på så, men ändå på något sätt så är det lite otäckt, samma tid varje morgon och flera gånger, det är därför jag väljer att göra en polisanmälan för det är inget skoj alls när någon gör så här...
Skit dåligt väder idag, skulle igentligen in till Sanne men hon hade glömt bort det så hon skulle iväg med sin mamma, så vi få träffas någon gång nästa vecka istället. Gick till konsum i ösregnet, va rastlös så det va inte så jobbigt att gå, kanske bara lite när paraplyet nästan blåste bort. Hemma sen gjorde jag en smoothies som jag hittat receptet på igår. Mjölk, banan och kakao tyckte det lät gott, men den smakade rätt märkligt!
Ha varit en sån där känslosam dag, så jobbigt!!!
Tvättat hela kvällen som alltid på söndagar.
Jag och Tim firar 21 månader idag <3


Läste idag på en tjejs blogg en hemsk grej. jag började skriva med henne på familjeliv förra gången jag va gravid och sen har vi fortsatt skriva lite då och då, hon och hennes kille ha nyss fått en son. Då ska allt vara kanon när man ha blivit nyblivna föräldrar, men inte för dessa två. Först drabbas en utav hennes närmsta utav havandeskapsförgiftning, hon klarade sig men ligger fortfarande på sjukhus. Sen nu ligger hennes pojkvän på sjukhus för att tydligen är det något fel på njuren, så hemskt tycker jag dettta är. Stackars henne och självklart hennes kille, dom skulle ju njuta av att vara nyblivna föräldrar istället är hans liv i fara. Håller tummarna för att det ska gå bra för dom.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

Idag har jag och baby varit och kollat på Harry Potter och halvblodsprinsen påbio. Den va bra, fast inte lika bra som jag hade förväntat mig och slutet va inte direkt någon höjdare, så lite besviken blev jag allt. Men det va mysigt att gå på bio, har inte varit på bio på 3 år.
Varit ute och gått en runda nu har vi gjort, blev en runda på ca 1 timme, härligt va det. Så ska ta och göra smoothis med jordgubbar, mango och juice nu.

Har även gjort en polisanmälan på dom som busringer, fick nr till tila span som jag ska ringa på måndag så kollar dom upp privat nr som ringer till Tim, så få vi nr. Ska bli intressant att se vilka det är som håller på!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hur orka ni?

Hur fan kan man hålla på och terra folk med samtal vid 8 tiden på morgonen? Vad är det för givande med att ringa och sitta tyst, lägga på, vänta 5 minuter och sendan ringa igen? Fatta mig inte på dom personerna som gör det till Tim, detta är ju inte första gången. Och med tanke på att det inte är många som har hans nr eftersom han bytte rätt mkt ett tag så är det ju någon han känner!? Varför ska vi behöva lida om morgonen för att vissa personer har ett sånt tragiskt liv så dom måste sysslesätta sig på att busringa?
Jävla idioter rent ut sagt!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag

Jobbat idag. Efter åkte jag, Tim, Bleckman och Nova ut till millerganö och babade, lr jag solade och badade fötterna ;) Jag är sån badkruka.. Tror jag fått lite mer färg på mig iaf, va mysigt att sitta där ute. Efter åkte vi hem till oss och åt taccos, så gott.
Mer ha typ inte hänt, Bleckman är fortfarande här, han och Tim kollar på film och jah sitter här och kola runt på nätet.
Lovade Tim att göra reklam så nu när han har semester och inte ha något att göra har han jätte mkt tid för att tatuera, så hör av er om ni är sugna :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

östersjö

Jag, Tim och Tims pappa va en sväng inne på östersjö idag. Kollade på när det va massa tjejer som dansade runt halvnakna i högklackar, fatta inte hur dom orkar dansa så mkt i denna varmen och med högklackar???
Hittade inget där inne så sparade lite pengar :P Men jag hade fått postavi idag så vi va på konsum, det va hjärtmonitorn, va glad jag blev. Så testade den direkt när jag kom hem, jätte häftigt att sitta hemma i soffan och lyssna på sitt barns hjärtljud :)
Bleckman va här en runda, alltid lika trevligt att snacka skit med han :P Tofflan kom en sväng och spelade xbox med Tim. Kollar på unga mödrar nu, det från Norge, tycker att dom danska va roligare, men men. Ska äta lite popcorn i kväll, va så länge sedan.
Jag är så trött så jag kommer nog slockna på soffan tidigt ikväll. Ha sovit rätt dåligt för att vissa idioter ringer Tims mobil tidigt på morgonen och håller på. Kunde inte somna om direkt så tog tid!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

onsdag

Idag börjar östersjö, vill jätte gärna in och gå runt lite, få se vad Tims pappa säger om att åka in.
Jobbat idag, sen hem och ställa sig med disken som jag borde tagit igår, men va alldeles för trött. Åt lite middga sen har jag inte gjort allt för mkt. Kollat på tv, suttit vid datorn och gått en runda till kjosken. Köpte dipp som jag och baby ska ha, ska dippa med morötter och gurka :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött Tröttare Tröttast

Jag har varit extremt trött idag, beror väl på graviditeten antar jag. Känns som jag kan somna när som helst, men vill inte sova mitt på dagen och jag vill inte sova så här tidigt heller... Ska försöka hålla mig vaken minst en timme till.
Tim kände den första spareken igår, så härligt att han med få känna hur den lilla knubbisen sparkar där inne. Jag är helt fasinerad utav hur den rör på sig :)
Tim skulle in till stan och fixa med några försäkringspapper så jag följde med. Gick till leksaksaffären i gallerian, dinomin tror jag den heter?! Köpte nalle puh mitt första år som vi ska skriva i till bebisen, sen en nässug. Jag vet inte hur viktiga en nässug kan vara men med tanke på att vi ska ha ett vinterbarn så kommer den väl bli förkyld och då kommer den till användning, lr?

Blev en glass på torget med. Fy va dyr och snål hon är...
Medans Tim stack hem, gick jag till farmor och farfar. Dom hade besök utav farmors vänniner så jag fikade med dom. Fick höra på deras skvaller, givande ;)
När jag kom hem blev det middag, potatis och lövbiff, gottit.
Tim skulle tatuera vid 6 men dom dök upp en timme senare, tycker det va lite dålig stil om man nu har bestämmt tid!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Galna katter

Just nu har Smulan fri spel och springer runt och attakera kisen och allt annat, t.om dom stackars gardinerna ska hon på!! Hon är väldigt söt när hon håller på, men det är förbannat jobbigt oxå!
Jobbat idag, efter så stack jag och Tim till Konusm och handlade lite behövliga grejer som juice, möljk mm. Började med maten nästan direkt när vi kom hem, köttfärsrulle blev det, så gottit, blev t.om mat över så vi kunde frysa in. Tim har nämligen semester i 3 veckor nu så han behöver inte ha med sig mat till jobbet.
Legat och kollat på tv typ resten av kvällen, kollade på ett avsnitt av 2 ½ men som jag aldrig har set innan. Jack sonen skulle ha födelsedags kalas och när dom ska blåsa ljusen på tårtan så ha han låst in sig på toan. Dom frågar varför och han svarar att han ha tagit kaffe och vitaminer. Dom undra va han fått kaffet ifrån och det är självklart från hans fabro Charli och så fråga dom vad har du tagit för vitaminer och då svarar han dom blå i pappas skåp jag tror det stå V på, då hade han tagit viagra :P Haha va rätt skoj..
Gick en runda på 1 timme med Kith och Alice va härligt :)
Nu ska jag ta mig ett glas vatten för jag ha inte druckigt så mkt tuav det idag och sen ska jag kolla på tv

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

skit väder

mörkt, regna och ser kallt ut, jag vill inte gå ut, jag vill inte jobba, bara krypa ner under täcket igen och mysa med katterna. Men så funkar inte verkligheten!
Denna tosia va värdelöst, fanns typ inte något skoj alls, och inte lika mkt knallar som det brukar va, blää. Men jag handlade iaf ett silverhjärta till mig sj med Tim inristat, sen en bricka i svart, med en ros och Niikki inristat till Tim, köpte även en drömfångare i turkos till bebisen, min bebis ska inte drömma madrömmar!!!
Igår vann jag 3 saker på tradera, en lånarmad mamma tröja, svart för 53 kr, ett par mamma byxor för 50 kr och en ultraljudsmonitorn angel sound för 56 kr
. För er som inte vet vad det är, så är det en apparat som man sätter på magen så kan man höra bebisens fosterörelse och hjärtljud hemma.
Nu ska jag ta och göra mig iordning och sen gå till jobbet, ha det bra och glöm inte paraply om ni ska ut.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mysigt <3

Vår lilla knubbis blir mer och mer livlig inne i min magen, varje dag känner jag hur h*n rör på sig och det är såå mysigt. Det går verligen inte att beskriva vilken underbar upplevelse detta är. Jag älskar att vara gravid :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen :)



Ble vså glad idag när posten kom och jag såg att det va postavi så jag kunde hämta ut datorn. Den är så gullig min lilla notebokk :) Till en början fick jag inte igång den, men min duktiga baby fixade så klart det åt mig, så nu funka den perfekt :)
Är helt förälskad i den, tänka att det finns så söta prylar....
Varit på arbetsförmedlingen idag, skrivit på papper om jobbgaranti så nu ska jag få lite extra cash i månaden. För jag tjänar inte tillräckligt på jobbet så jag ha rätt med pengar från arbetsförmedlingen!
Jobbat sen. Jag, Tim och hans pappa va och handlade på willys. Åkte hem och gjorde lite snabb mat, korv och pasta. Sen kom Tims pappa och hämtade oss igen och så blev det en sväng ner till Tosia. Kollade runt bland allt det roliga, jisses va mkt skit man kan hitta. Vi stannade i stan och umgicks lite med Pålsson och Mette. Träffade även Anton, 1 år sen vi träffades så va skoj. Snackade lite skit. När vi kom hem gick viner till Tims kusin och nu har vi suttit där och snackat. Ska snart gå och lägga mig, när jag kan släppa ögonen från min nya älskling ;) Hehe

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Några hundralappar fattigare



Skulle jobbat idag, men den personen jag skulle ha va inlagd på sjukhuset så blev inget jobb. Istället åkte jag ner till stan och gick i affärer. Handlade tavlorna för 50 kr st och sen påslakan settet för 199 kr på jysk. Sen behövde jag nya byxor eftersom magen är ivägen när jag ska knäppa mina tajta jeans, så nu har jag fått gå med knappen uppknäppt och en hårsnodd som håller upp dom, sexigt va? ;) Köpte de svarta byxorna på vero moda för 160 kr, rea va det och sen köpte jag legginsen på JC för 69 kr, är nöjd med mina inköp idag :) Skulle hämtat min mobil som kommit tillbaka från lagningen men pallade inte det, så den hämta jag i morgon.
Min syster ha kommit hem från sjukhuset nu, hon ringde mig i morse. Hon hade opererats vid 7 i går kväll och då hade dom hittat ett sår som va lika stort som lillfingret där hon har satt sprutan fel, så dom hade tömt det på var. Nu har hon ett rör där som hon ska ta bort på lördag, tydligen ska hon göra det sj, det hade jag aldrig vågat :P
Ska kolla på tv nu innan maten, Tim som lagar idag :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Första sparken

Hade svårt att sova i natt, vaknade en massa och kännde panik som jag bruka ha när jag inte sover bra. Vid 4 på morgonen när jag låg och tänkte på att möjligt med handen på magen så kände jag en rijäl spark, jag blev så chokad och glad att jag började trycka på magen i hopp om att den lilla knubbisen skulle göra det igen, men icke en gång va det bara, mysigt att känna :)
Beställde gravid yoga dvd från denna sidan idag www.amelia.se/shop/gravidyoga, ha hört att yoga ska vara bra för graviditeten och förlossningen ska kunna bli lättare, man lär ju sig andas/slappna av på ett helt annat sett med yoga, så det är alltid värt att testa :)
I övrigt har jag jobbat idag. Fick hämta Sebbe bus innan jobbet för syrran skulle åka in till akuten för hon kanske skulle opereras och hon har tydligen opererats men vet ej hur det har gått för Jaime har inte ringt än, men han lovade att ringa så han ringer väl så fort han vet. Börja bli orolig att det ha hänt något med henne :/
Sebbe fick följa med en pytte stund till jobbet sen kom Tim och hämtade honom, eftersom Tim slutade tidigare idag. Efter jobbet så gick jag hem och jag och Sebbe gick till Konusm och handlade grillad kyckling som han ville ha till middga. han åt knappt något alls. Jaime kom och hämtade han nästan direkt efter maten och sen har jag typ bara legat på soffan och haft allmänt tråkigt. Vid halv 9 tiden kom Mette och Tim, så jag och Mette ha suttit och pratat lite skit, alltid lika kul att prata med henne :)
Ska snart sova, men fundera faktiskt på att bada innan, men vet inte om jag vågar hälls upp ett bad eftersom grannarna är kännsliga för ljud!!!!
En rolig sak som jag måste berätta är att mina tuttar har blivit STORA! Dom är mkt större än innan och jag bara älskar mina nya tuttar ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Första ultraljudet


Idag skulle det första ultraljudet göras. Jag va så nervös så det kändes som jag skulle svimma varje gång jag rörde mig. Vi tog bussen till stan, sedan tåget till Karlskrona sjukhus och där letade vi efter vart ultraljudet skulle ägas rumme. Va lite svårt att hitta, men tillslut kom vi fram. När vi satt ner i det lilla vänt rummet kändes det som jag skulle spy när som helst. Jag va helt säker på att jag skulle få göra skrapning pga att barnet va dött. Tillslut kom det en som skulle kolla och vi fick följa med henne in i ett rum. Hon sa till mig att jag skulle kolla på skärmen för där visas er bebis, jag sa att jag inte ville kolla förens dom hade hittat hjärtljud och det va helt ok. Helt plötsligt säger Tim, jädra va den rör på sig och jag kunde inte lta bli att vända mig mot skärmen och mycket riktigt va det en livlig bebis där inne. Så glad jag blev :) Dom kunde tyda vad det är för kön men jag tycker folk är alldeles för köns fixedrade så därför talar jag bara om det för dom närmsta! Ni andra få vänta :P
Efter gick vi ut för att skicka sms till några och tala om att allt såg ok ut sedan gick vi tillbaka in för att hälsa på Tims farmor som ligger på sjukhuset. Vi tog därefter bussen hem och i Ronneby hämtade Tims pappa oss. Jag och Tim gick och tog en pizza som att fira att allt såg ok ut. Däefter va vi hos syrran och visade bilderna, sen va jag hos farmor och farfar och vissade och sen nere hos Tims kusin och sen på kvällen va jag och Tim hos Tims syskons pappa och deras styvmamma och vissade bilderna. Jag är så stolt för det lilla livet som lever inne i mig <3
Just det, datumet för beräknad förlossning är 13 december, ett lucia barn :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fina rosa hus :)


Tänk och bo i något utav dom husen :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jajaja

Festen i lördags va mkt trevlig, det ända jag har att klaga på va väl att vissa personer vid namnbokstav B & D dök upp och dom vill inte jag umgås med, men så länge jag slapp snacka med dom så klaga jag inte :P
Vi åkte hem vid 12 tiden när dom skulle ut på puben, Tofflan hämtade oss och körde. Va så trött så somnade direkt när jag kom hem.
Igår va typ som alla andra söndagar, dryga som vanligt. Jag och Tim tog en promenad till Konusm för och handla lite. Städade undan endel och sen lagade mat, blev blodpudding, stektpotatis och bacon, mm va gott det är :) Tim tatuerade Lars så jag fick ta den första gången av tvätten sj. Tvättade mellan 19-23. Badade muffins sedan, dom blev jätte goda :)
Tim och jag skulle lyssna på ljudcd snabba cach, tror inte jag hann lyssna så långt innan jag slocknade på soffan, Tim somnade oxå, så vaknade vid 1 på natten, så då gick vi och la oss i sän gen :P
Idag ska jag jobba. Sen ska jag och Tim kolla på den där 3 rummaren igen, Tim har ju inte sett den.
Nä nu ska jag gör mig iordning innan jag ska gå.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Inget att ha på mig?!

Idag ska vi hem till Linda och Anders, Tims kusin och hennes kille. Anders fyller år så dom skulle ha fest, kommer nog bli trevligt. Men finns ett litet problem som oftast blir till stort problem i mina ögon. Jag har inget att ta på mig!
Byxor kan jag knappt ha längre, lr jo det kan jag men dom skaver och gör ont. Klänningarna ligger oftast i tvätten lr så ser dom fula ut, blä jag hata sånt här. Jag vill ha nya kläder!!!
Nä ska fortsätta göra mig iordning och tjura över mina kläder en stund till!
Ha det bra

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är helgen här :)

Känns som det har varit ännu varmare idag än va det var igår. Men hade ingen koll på temperaturen idag så vet inte?!
Tim ringde i morse och små pratade sen efter en stund sa han: Jag har varit på vårdcentralen
Jag:Jasså, varför det då?
Tim: Jo jag behövde sy.
Jag: Va? Allvarligt skoja du med mig lr?
Tim: Nä
Blev rätt ställd med tanke på att han va så lugn. Sen trodde jag att hand rev med mig men det gjorde han inte. Stackars lilla gubben hade fått sy, men han har sytt mellan två tatueringar och ingen utav dom fick någon skada, rätt komiskt att dom klarade sig..
Jobbat idag, sen tog jag bussen in till stan, Tim hoppade på vid Lindvägen. Gick och lämnade lönerapport och sen ner och kollade lite i gallerian. Vi passade även på att ta en fika på 4 pm, men dom har typ aldrig något gott och välja på, bli lika besviken varje gång :( Gick inom Willys och handlade mat, sen tog vi bussen hem. Idag blev det tomtegröt till middag, mums så gott :) Om ni inte fatta tomtegröt så är det risgrynsgröt jag menar :P
Tims lillasyster Natta och hennes pojkvän Laxen va här en runda innan. Laxen tatuerade in en djävul på benet.
Efter tog jag och Tim en promenad till Konusm, glömde köpa frys påsar när vi va på willys så gjorde det.
Läste ut boken It girl-på allas läppar, så nu vet jag inte vad jag ska läsa :S
Gjorde varma smörgåsar nyss, så gott, ha verkligen längtat efter det i evigheter, men glömmer alltid att köpa något som ska vara till det. Men nu har jag ätit 2 st så är väldigt glad.
Nu håller jag på att göra fransk manikyr, tror inte jag orkar göra färdigt det ikväll, känner mig så trött, så det få nog vänta tills i morgon. Men ska ta och måla tånaglarna innan jag gå och lägger mig iaf.
Ha en najs helg..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart är helgen här :)

Jag längtar så mkt efter helgen, har gjort hela veckan! Jag tror det är för att då är Tim hemma dygnet om och det blir skönt :)
Blev inte att jag följde med syrran på mötet idag, Jaime körde henne dit så hon klarade sig. Men hade tänkt att bada på Ronnebybrun idag med Susse, men så blev det ej heller. Det va så mörka moln på himlen så jag trodde det skulle bli oväder så jag sket i det.
Va iaf hos farmor och farfar. Farmor och min faster ha ju tydligen den sjukdomen dom ska kolla mig för, hade jag ingen aning om att dom hade. Farmor hade fått reda på att hon hade den när hon va i 40 års åldern. Trevligt att vara hos farmor och farfar, farmor hon är alltid så glad och skratta :)
Efter farmor gick jag till syrran. Fikade med henne och barnen, det blev jordgubbar :) Syrran ha ju fått veta idag att hon har järnbrist, tydligen ska hon ta 4 tabletter om dagen, så hennes är mer allvarligt än mitt. Nu kom jag på att jag glömt ta mina tabletter idag, så få göra det :P
När Tim kom hem så gick vi till skärsjön, jag doppade fötterna men Tim badade. Jag är en sån badkruka, låg sedan och läste en stund där.
Sara, Martin och Linnea va här på kvällen. Martin skulle lägga färger i sin lilla kyckling han har på benet, va skoj att ha dom här :)
Blev så sugen på varm choklad sås så gjorde det och hade vaniljglass med, så gott och onyttigt :)
Ska snart sova, är rätt trött nu.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Denna värmen

Ta dö på mig.. Det är alldeles för varmt för att göra någonting, hoppas det blir lite bättre snart.
Idag ha läkarna kommit fram till att dom ska göra prover på mig för dom tror jag har en sköjkörtelssjukdom som gör så jag inte gå upp i vikt. Jag hoppas att jag inte hadet för jag vill inte knapra piller resten av mitt liv, det fördärvar tarmar och annat! Men jag undra om den sjukdomen är ärftlig, glömde fråga det. Men min bror är lika smal som mig så man kan ju börja undra.
I övrigt har jag jobbat, ätit, ätit igen och ätit lite till, typ :P
I morgon är jag ledig så det ska bli härligt :) Ska bara följa med syrran på ett möte på morgonen, hon är linte så bra ust nu. Hon råkade nämligen sätta sprutan lite fel när hon skulle ta den så hon kan knappt gå. hon tar sprutor pga sin sjukdom som heter MS för er som inte vet..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()