Visste ni att....

I Täby kommun har dom läger för flickor mellan 11-13 års ålder som går ut på att lära dom shoppa gå på stan, göra färganalyser och dricka latte. Detta lägret kallas Girl  & the city och ska vara som sex and the city fast utan sexet. Det kostar 1300 kr för lägret som även är dagläger där barnen åker hem på kvällarna.
Hur sjukt är inte detta? Är det sånt 11 åringar ska syssla med? Man kan ju undra va värden är påväg för någonstans!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Härligt väder

När jag hade stigit upp och ätit frukost idag så gick jag ut och satte mig på balkongen så fint väder det va :) Solade tills solen gick bakom huset vid 12, sen gick jag in och Tim ringde till Bleckman för vi skulle hitta på något. Så gjorde mig iordning kollade lite på tv, sen gick jag och Tim upp till kjosken och tog en glass, fast då va det inte lika fint väder. Gick hem till Tims farmor som bor i huset tvärs över. Där va även Tims faster och hennes man och Tims farbro och hans fru så satt där lite och pratade. Sen gick vi ut till pakeringen och Martin hämtade oss.
Stack till brunsparken och spela minigolf, gick kanon för mig idag, jag vann, Martin kom 2.a och Tim 3.a hehe :P Men barnena där va ju underlagning så vi fick hälften utav pengarna tillbaka för vissa kunde man inte spela på. Åkte hem till Martin och grillade. Blev marinerad kortelett med grekiskbonsallad :) Satt och pratade en stund om allt möjligt. Jag och Tim gick ner till lindvägens lokal för David skulle ha en 20 års fest, den va ju inte allt för givande. Typ 10 personer som satt vid ett bord, men men stannade en stund där och nu är vi hemma. Hade palaner på att åka ner till stan för det är torg fest, men är så jäkla trött så ska sova nu.
Natti natti

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag :)

Jobbat idag. Gick hem till farmor och farfar sen. Farmor som alltid är så klar och ha koll på allt verkade lite snurrig. Hon hade ingen aning att jag hade varit hos dom förra veckan. Hoppas att det är bara för tillfället hon är sån här, fast i och för sig så är hon gamal fyller 80 i år, men hoppas hon finns med några år till <3
Gick där efter hem och sen åkte jag och Tim till Willys med hans pappa och handlade. Gjorde en kycklinggryta med paprika och champinjone idag, den va god fast inte så som jag hade tänkt mig :P
Läste lite, sen stack vi hem till Kith och Linus, skulle planera lite middsommar firandet kollla på stugor och sånt, men vi kom inte allt för långt med planeringen, vet fortfarande inte vart vi ska ta väge. Men något dyker alltidf upp, annars få det bli kamping på almvägen city ;)
Sitter och äter popcorn nu, det va länge sedan, blev så sugen på det eftersom en granne hade det igår, så det luktade i hela trappan här.
Hoppas ni ha en trevlig fredagskväll :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu va det några dagar sen

Ha glömt att skriva så ska uppdatera er lite. I tisdagas jobbade jag, sen va jag, Tim, Kith, Linus och Alice och spelade minigolf, lr Alice spelade ju inte eftersom hon är en hund :P Tim ade även köpt en tröja till mig i tisdags, den va så fin :) I onsdags va jag hos doktorn, jag har sån där järnbrist så ska knapra lite piller nu. Dom sa även att bajset skulle bli korlsvart så jag behövde inte orkoa mig om det va det, jahå så skoj :P Jobbade sen med, sen åkte jag och Tim med mamma till Maxi och handlade lite mat. Sen blev det middag och sen ut och gå med Kith. I natt vaknade jag av att något skvätte i mitt anskite, blev skit sur och skulle precis fråga Tim om han va helt dum i huvudet (trode han skvätte vatten på mig för att skoja.) När jag kolla sover Tim som en stock och Smulan(som vi döpt den nya katten till) satt brevid mig i sängen och tvätade sig. Tänkte va fan är det här läcker det från taket lr? När jag börja vrida mig i sängen känner jag att brevid smulan är det en pöl och lite längre ner oxå, katt J*v*en hade kisat i sängen! Fy fan va sur jag va, och sen sitter den där lilla bitchen och tvätta sig som ingenting har hänt! Väckte Tim och sa att vi måste nog byta säng kläder för Smulan ha kisat i sängen. Men det va bara det att kiset hade gått igenom till madrassen och täcket så vi fick sova med fint på oss, så skoj lr inte. Och det värsta va att hon skvätte upp det i mitt ansikte! Så fram tills i kväll när vi skulle tvätta har sakerna fått ligga ute på balkongen för det ha verkligen luktat kattpiss! Ha jobbat idag, sen städat lite här hemma, gjorde köttfärsrulle så gott :) Och sen har vi haft tvättstugan från 19-23 så har inte fått allt tvättat men iaf det mesta! Köpte även lite saker igår, en tunika och 3 par nagelack!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Oyes


Jag, Tim, Bleckman och Nova drog ut till Listersjöarna och grillade korv, gott va det :) Bleckman och Nova tog sig ett bad med, inte redigt kloka ;)
Den nya katten är så tuff och kaxig mot stackars Kisen, Kisen är ju så nyfiken på henne och försöker hela tiden få gå fram till henne, men då börja hon fräsa och han bli rädd. Hehe.
Kith, Linus och Alice ha varit här en runda och kollat på kattungen.
Diskutera fortfarande namnet!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är vår nya lilla katt här



Idag fick jag sms från hon som hade katten "Selam", hon frågade om dom kunde lämna katten till oss idag. Och det gick ju bra, tyvärr jobbade jag när dom kom med katten så Tim fick ta emot "Selma" sj. Tim berättade att redan efter 2 minuter när Kisen ville fram och hälsa på henne hade hon fräst av han så mkt att han hade sprungit iväg. Den lilla damen är en tuffing :)
Fundera på om vi ska byta namn på henne. Är det fel att göra det när hon är 12 v? Vet inte om jag är så glad vi namnet Selma. Tycker det är ett människo namn. Men om det ska bytas så är funderingarna på Lillan (Tims förslag), Missan (passar ihop med Kisen), lr Misen, lr Trulsa (syrran tyckte det passade på henne).
Vad tycker ni?

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Hem ljuva hem <3

Vaknade vid 10 tiden idag, steg upp och åt frukost. Lisa (Amys mamma) kom för att hämta Amy, jätte skojatt få träffa henne, va några år sen jag såg henne senast. Hon va även så snäll att när vi skulle åka så körde hon oss till tåg stationen. Åkte från Jönköping till värnamo, värnamo till växjö och där va det vänte tid i 2 timmar. Så jag och Tim gick in till stan och åt på Donken, gottit värre. Sen tog vi bussen till Kallige, va här vid ca 6 tiden. Härligt att va hemma igan. Bleckman kom hit en runda, tror han ha saknat oss ;) Hehe. Åt vindruvor och sen ville dom ha pizza så vi stack hem till Bleckman och hämtade pengar och sen till picknick och hämtade pizza. Snacka om att jag har slarvat med att vara nyttig, men i morgon är det ny dag och vecka och då ska det bli som vanligt, god hemma lagad middag :) Åt pizzan iaf hemma hos Bleckman och satt där och snackade. Min stackars mage mår inte bara utav allt skräp jag har ätit så stackars Bleckman fick spreja rummet med lukta gott när jag satt och släppte mig hela tiden. Hehe. Nu är vi hemma igen och min underbara Kise ligger i mitt knä :) Ska strax sova är väldigt trött.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tillbaka i Jönköping

Sitter här ny duschad och ny skrubbad efter att har varit i värmland.
Igår när jag vaknade upp i husvagnen va jag stel som en pinne, ingen värme trotts att jag sov med byxor, strumpor, två par tröjor och täcke! Mitt hår va så äckligt och flåtigt att jag vägrade se ut så när jag skulle jobba. Tvärs över vägen låg marknadesdkontoret lr nått sånt hette det, gick iaf in där och duschade håret i handfatet. Kan ni fatta att jag har fått stå och duscha håret så? Jag trodde jag skulle smälla av, så skabbigt och äckligt, men håret såg iaf rent ut, även om jag inte kände mig ett dugg frächare! Började bli dåligt väder när vi skulle jobba och utav olika skäl så sa Roger att vi skulle skita i det. Så han och Frida tog bilen+släpet och åkte tillbaka till Jönköping medans jag, Tim och Amy fick vara kvar. Vi roade oss med att gå och käka pizza, gå på tivolit och åka karuseller och kolla på film. Efter det somnade Amy och vi väntade på att Roger och Frida skulle komma tillbaka för att hämta oss och husvagenen. Vid 12 tiden på natten dök dom upp, men det blev ingen hem färd, dom va trötta och ville sova så vi fick sova ännu en natt till i en kall husvagn. Men lite skoj fick vi på natten iaf, för några ungdommar stod precis utanför vagnen och spelade dansbands musik som lät fördjävligt och dansade. Tack och lov så stack dom sen, men stackars dom som bor där uppe, hur mkt till liv har dom?!
Idag åkte vi vid ca 8 på morgonen, stannade vid några öde hus och kallade lite :PSen åkte vi till Rogers jobb för att blåsa upp sliden och hoppborgen, har tagit hela dagen. Så fick väta där, blev Max hamburgare, väldigt gott :)
Ska snart sova och i morgon bär det hem till Kallinge igen och det känns skönt, att få träffa min lilla Kise och Killer igen :)
Natti natti, sov gott <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kallt som fan!

Sitter i en unken gamal husvagn utan någon värme (några värmeljus) och fryset som sjutton. Steg upp kl 4 i natt för att åka iväg och jobba, sov i bilen, efter det blev det jobb i flera timmar, men vädret va rätt fint så inget att klaga på. Men denna husvagn kan man lungt sagt klaga och skrika på! Jag kommer fan inte kunna duscha förens lördag, fy så äckligt och jag kommer säkert bli jätte sjuk utav detta.
Jag ha sån hem längtan efter en varm lägenhet med tillgång till toalett och dusch och min katt, han saknar jag så jag börja gråta. :(
Hoppas ni ha det bättre än mig!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jönköping

Yes då va man uppe i Jönköping och ha sovit några timmar. Ont som fan i ryggen har jag, måste varit från när jag bar packningen igår.
Vi åkte först buss från Kallinge till växsjö, där väntade vi en timme på ett tåg som gick upp till värnamo och sen där va det väntan i 25 min på tåg buss som gick till jönköping. Efter det promenerade vi hem till Frida och Roger. Roger va i väg och jobbade när vi kom och nu ligger han och sover :P
Men ha det så bra

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Måndag igen

Inget vidare skoj väder idag när man vaknade och tittade ut, bara massa regn. Blää
Jobbat idag, glömde min telefon hemma, och jag kände mig handikappad utav att inte ha den i närheten ifall någon behövde ha tag på mig. När jag kom hem hade söta gulliga Tim diskat så snällt utav han :) Sen gjorde han mat, blev fiskpinnar och ris.
Just nu är Tim och hans pappa nere i stan för att hämta biljetterna tills i morgon. Ska åka till Jönköping i morgon och stannar där tills på söndag. Ska bli så roligt att få träffa bror och hans tjej igen. Va ju ett tag sedan. Kanske få träffa Amy med, men det vet jag inte, men det hoppas jag på.
Tänkte att jag skulle börja packa ikväll så jag ha det gjort, kommer väl sluta som när vi skulle till danmark. Då hade jag med mig 5 par skor, 3 parbyxor, flera olika tröjer och 3 olika klänningar, väskan va så tung så när vi gick och letade efter hotelet så gick väskan sönder :P Stackars Tim som fick bära den va jätte sur! Men ska försöka inte packa ner lika mkt denna gången!
Nu börja solen titta fram, ska nog promenera hem till farmor och farfar och se hur farmor må, hon har legat på sjukhuset i några dagar nu.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nu är helgen slut.

Söndag idag, söndagar känns alltid för det mesta så deprimerande för man vet att det är måndag dagen därpå och en hel vecka tills helgen. Bah..
Jobbat lite idag, sen när jag kom hem gjorde jag mat, blodkorv, bacon och stektpotatis, men hade glömt att vi inte hade någon juice och det måste man ha till det, så va inte lika gott som det brukar vara.
Tim hade varit dutig att städat hela lägenheten :)
Kollat på GossipGirl ikväll, det är väl det ända som är roligt på söndagarna :)
Sen hade vi tvätt tid mellan 19.00-23.00 så ha varit där nere och hållt på, drygt för vi hade så mkt tvätt.
Nä, nu ska jag skala mig en morot och kolla på film.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag och kalas

Vaknade idag innan 9 och va klar vaken så steg upp och gjorde mig lite frukost. Blev 2 ostfraller, 1 kiwi, ett glas juice och en kopp te. När kl va 10 och jag hade tröttnat på att Tims idiotiska trådlösa internet hade flippat ut för mån ga gånger gav jag upp och gick ut på balkongen och satte mig där. Så varmt och skönt det va. Satt där till lite efter 12 sen gick jag in och väckte Tim. Började göra mig iordning och vid 2 gick vi hem till syrran med familj. Min systerson Robin fyllde 9 år igår så firade han idag, stor pojke har han blivit :)
Nu har Tim gjort mat, bli köttbullar, ris och sallad, så ska gå och äta sen blir det att ta det lungt och kanske kolla på någon bra film :)
Ha en trevlig lördagskväll

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag, snart helg.

Ledig idag, så Sara, Victor och Linnea har varit här idag, det har varit skojigt. Fikat och spelat mario cart. När Sara och dom hade gått så va det meningen att jag skulle städat, men det få vänta tills i morgon för jag är så jäkla trött, steg nämligen upp kvart över 6 idag vilket lilla jag definitvt inte är van vid....
Typ legat på soffan resten utav kvällen. Kollat på 2 ½ men och lite annat skoj.
Tror jag ska lägga mig snart för orka knappt hålla ögonen öppna.
Men för er som undra när inflyttningsfesten blir av så ska jag tala om att det kommer inte bli någon, många som ha frågat men palla inte ha något sådant.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

glass med varm chocklad

så onyttigt, men så gott

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Motion och onyttigt!!

Tog på min kjol och tajts idag för det såg så himla varmt ut, men när jag väl hade varit ute en stund så va det jätte kallt, så ha typ fryst häcken av mig idag. Jobbat, sen åkte jag, Tim och Bleckman till Willys och handlade. Ätit revben och pommes idag, så gott :) Varit ute och gått med Kith nu ikväll, gick en liten runda, härligt att snacka av sig lite skit ;) Men efter lite motion kände jag att jag va tvungen att äta något gott, så då blev det glass med hemma gjord choklad sås, inte speciellt nyttigt, men för jädra gott :) Kolla på fråga Olle nu rätt skoj. Ha även fått veta att det finns tjej kondomer, det hade jag ingen aning om att sånt fanns, men den såg väldigt otäck ut! :P Ha en fortsatt trevlig kväll.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Ny vecka med nya tag!

Jobbat idag. Stack hem till farmor och farfar en stund, pappa va oxå där. Farmor var inte på så bra umör klagade på nästan allt, men så kan det vara ibland. När jag kom hem va Tims pappa här, han hade köpt ett skoställ till oss, det va jätte fint :) Idag fick vi även veta att om 2 veckor kan vi hämta en söt liten katt unge :) Kisen ska få en komipis, hoppas han kommer tycka om henne. Hon är så söt, liten med stor ögon och grå päls. Håller på att fundera ut ett namn, så ha ni några namnförslag så bara säg till :) Va ute på en promenad med Kith och Alice, men fy tusan va kallt det va.. Så blev bara en liten runda. Sitter och äter ostfraller nu med tomater på, så himla gott.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helt vanlig söndag.

Idag har vädret varit helt underbart :) Men tyvärr har jag inte utnyttjat det så som jag skulle ha gjort. Jag sov till kl 12 då mamma och Sam kom hit och väckte oss. Sen hade vi tvättstugan från 13-16. Tvättstugan va en hel vetenskap måste jag säga. Vi gick in tillsammans med någon annan som skulle tvätta och när vi skulle starta maskinerna så gick det inte. Då kom det fram några och berättade att man måste dra sin brick där ute annars fungerar inte maskinerna, jisses! Bleckman och Nova tittade upp en runda och efter att jag hader tjatat lite så gick vi ut och satte oss i det fina vädret. Tog mig ett varmt och härligt fotbad när jag kollade på one tree hill, sen fick baby massera in fötterna med kräm :) Mette och Pålsson va här en sväng, Pålsson skulle ha lite filmer utav Tim. Vi spelade yatzy en runda, kändes som det gick skit dåligt för mig, men tydligen inte. Mette kom 1.a, jag 2.a Pålsson 3.a och tim sist :P Hehe Blev så sugen på kladdkaka så jag och Tim tog en promenad bort till butiken men där fanns ingen så fick bli glass och daim kulor :) Ha även börjat ta tag lite med att läsa i körskolebökerna ha inte kommit så långt men det är ett steg på vägen iaf :) Ha en revlig kväll gott folk!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Trevlig kväll

Nyss hemkommen från Kith och Linus. Trevlig kväll har det varit :) Kollade på fast and furious, den va jätte bra. Snackade lite dkvaller med, alltid lika skoj :)
Ska ta och lägga mig nu och sova, lr försöka, blev rätt pigg på vägen hem
Natti natti

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag vill inte leva detta livet...

Det är en dokumentär som rekomenderas starkt att se. Ha sett den två gånger och tycker fortfarande att den är lika bra.
Den handlar om några ungdomar från göteborg som tar ghb och har gjort sedan dom va 14-15 år. Hemskt hur dom har fördärvat sitt liv med den skiten... Hoppas ni ta och titta på den för den är verkligen värd att kolla på.

Idag har det varit lite finare väder än va det ha varit den senaste veckan. Hade tänkt gå till activa och kolla på lite hamster grejer, men tyvärr stängde dom kl 13, få ta det någon annan dag.
Idag blir det att äta fläskfile med sås, ris och sallad, mmm så gott.
Få se vad som händer senare.
Bye

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag har gjort som alla andra!

Just precis nu har jag oxå skaffat mig en blogg, så ska vi se om jag finner det roliga i det hela :)

Nu har vi blivit klara med lägenheten, sakerna är på plats och det ser hyfsat bra ut.
Håller på att leta efter en kattunge, men det ge inga resultat... Så någon som har en liten kise mise till salu kan väl hojta till (hona).
För övrigt har Pålsson, Mette och Bleckman varit här på en kaffe. Men nu sitter vi själva och kolla på tv.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()