Motion i fint väder

Kl 8 i morse ringde dom från barn och berättade att rs testet va negativit, vilket betyder att han inte har viruset. Det va jag som sagt redan rätt säker på.
Föräldragrupp idag med, tycker det är jätte roligt att gå där :) Tim va oxå med idag eftersom han va ledig, han gillar oxå att vara där :) Är stolt över att min son har en så underbar, fantastisk och engagerad pappa <3 Alla barn är värda en sån pappa :)
Efter föräldra gruppen blev det hem en runda och städade, sen blev det ut i det fina vädret på en promenad, gick inom konsum och handlade lite till middagen. Blev gulach  soppa och varma smörgåser så otroligt gott och enkelt :)
Tims pappa tittade upp en runda. Han hade köpt en keps och en tröja till Caspian med bilar på :)
Blev en promenad med Caspian, Kith och Alice härligt :)
Hemma har det tatuerats, fast inte på mig. Timmy apa släppte en skit så hög att stackars Caspian blev vett skrämd och skrek för kung och fosterland här :P Stackars mammas älskling, men lite roligt va det ju faktiskt. Iaf så tyckte Timmy och hans kompis det för dom skrattade en låång stund efter.
Kom precis upp från ett härligt bad, så skönt. Sitter här in oljad i Caspians barn olja :P Nu blir det att kolla på cougar town och kanske äta en skål glass till :P Ville ha glass med choklad sås och jordnötter, men fick nöja mig med bara glassen :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vilken dag

Natten va ju inget vidare kan jag ju inte säga. Vaknade någon gång innan halv 4 utav en dröm och kände att jag behöve gå på toa låg och kollade på Caspian en stund när jag märkte att magen inte rörde sig som den skulle. Satte en hand på och märkte att han inte andades (eller så andades han väldigt ytligt) Fick panik och väckte Tim och när Tim lägger handen på andas han. Han hade nte ändrat någon färg och verkade inte heller må dåligt. Och eftersom dom sa till oss på neonatal när vi låg där att det händer hela tiden att dom får andningsuppehåll det får vuxna oxå så ringde vi inte. Men jag kunde inte somna om, låg vaken och bara stirrade på Caspian. På morgonen ringde jag till bvc och berättade för jag kände att jag ändå ville vara på den säkra sidan. Hon sa att det är sånt som händer men att jag kunde ringa till barn och höra vad dom tyckte. Så Tim gjorde det, fick en tid vid 13.30
Sara kom på morgonen med frukost och tur va väl det, för jag va helt knäckt efter natten och kände verkligen för att ha någon att prata med om detta.
Mamma följde med tim och oss till barn där dom mätte syret som låg som det skulle på 99%, hjärta och lungor lät oxå jätte bra så dom sa att antingen andades han ytligt eller så va det ett andningsuppehåll men att det inte va någon fara. Men va spelar det för roll, man har ändå tankarna i huvudet tänk om han hade kunnat dö. Fick höra för ett tag sedan om en 4 åring som fick andningsuppehåll när han sov och dog. Finns ju vuxna som oxå gör det så man känner ju sig orolig och rädd. Dom tog ett rs prov som dom skulle ha ringt efter 1 timme och berättat prov svaret i fall vi behövde komma in eller inte, men dom har inte fått svaren än säger dom när vi har ringt 2 gånger nu. Blir sur, sånt är ju faktiskt allvarligt och man vill ju ha svaren så snabbt som möjligt!
Hemma har det blivit ut och gå, sen fick vi oväntat besök av timmy och johan. Snart blir det film. Kommer nog inte bli så mkt sömn för mig i natt, kommer bara ligga och titta på Caspian. Som jag nästan har gjort i 3 månaders tid, nu hade det börjat lägga sig och jag började känna mig säker, men det är jag inte längre!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Till anonym igen

Ja det är klart man gör. Men när dom slutar andas i sömnen är inget som hörs eller sånt dom sover som vanligt och bara slutar! Hur lätt är det att märka tror du?
Nej han är inte för liten det tycker iaf inte jag med tanke på att han sover hela nätter och det tycker inte hans sköterska på bvc heller.
Så kom inte att anklaga något du inte vet eller kan någt om! Och så är du jävligt feg som skriver anonymt och inte ditt namn visa vart du stå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Till anonym

Lilla du det va bara en tillfällighet att jag vaknade så det hade kunnat hända lika väl när han låg jämte mig. är du så feg att du inte kan vissa ditt namn. Aningsuppe håll får alla bebisar som vuxna, det är inget jag kan förhindra genom att ha han i vår rum eller i sitt. Tänk efter lite för fan din idiot!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

tillbaka i rädslan

Känns som allt bara rasar just nu. Caspian fick andningsuppehåll i natt och tankarna kommer hela tiden om att han kanske inte hade kunnat vakna mera :( Min älskade son jag vill att du alltid ska vara hos oss <3

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Livat


Hej hello :)
Idag har vi haft en massa folk hos oss, det tycker vi verkligen om :) Först kom Linda och Ellora bus och fikade. En stund efter att dom hade varit här kom Sara, Martin, Linnea, Viktor och någon Henke som Tim tatuerade. Viktor och Linnea va så söta och satt på Caspians rum och lekte, dom två är så himla snälla, fast busiga ;)
När dom hade stuckigt kom Kith, Linus och Alice. Va jätte roligt att träffa dom, va länge sedan vi träffade dom. Caspian fick en fin pyamas av dom, så snällt :)
Började lukta en massa katt kiss när vi satt och pratade, kunde inte fatta varför det luktade när Kisen och Smulan höll sig i sovrummet. Efter en stund kom dom på att Alice hade haft en pelets sak i munnen så hon hade alltså varit på toaletten i katternas katt låda :P Stackars lilla Alice.
Nu hller Tim på att bädda, sen blir det gos och sova. Tim ska ju upp och jobba i morgon

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Regn regn regn

Åkte in till stan idag för att kolla på uppträderna på torget. När vi kom ner dit uppträde en flicka och en pojke, stackrs Caspian blev så rädd av ljudet så han började gråta hysteriskt. Hann inte mer än en bit bort så började det spö regna. Gick in i gallerian och tittade. Tim köpte en kiss tröja till Caspian på Kapphal för 89 kr.
Blev en runda upp till Lisa, Robin och deras lilla "bebis" Bella. En rynkig liten hund har dom skaffat sig. Den va så klantig, snubblade till och med på sig själv :P
Tims pappa kom och hämtade oss i stan, åkte upp till Hasselstad och åt pannkakor med bacon tärningar, gottit :) Va där uppe i några timmar.
Väl hemma blev det att tända massa ljus i rummen och släcka ner. Det skulle man göra idag om någon har missat det. Tim tyckte det va onödigt, för allt hade varit nedsläckt och avstängt hela dagen :P Men vad jag såg bland husen här verkade vi vara dom ända som gjorde det. Tråkigt!
Tims kusin Lotta och hennes dotter Sandra kom upp en runda på en kopp kaffe, mkt trevligt.
Nu blir det snart myspys i sängen med film. <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen våren :)


Vilket underbart väder det har varit idag. :) När jag pch Caspian skulle ut och gå visste jag inte riktigt hur jag skulle klä honom. Blev vår jacka, tosser och mössa. Men det fick åka av för stackars Caspian va genom svett och knall röd i ansiktet. Stackas liten. Han är varmblodig och jag fryser jämt så jag klär ju han efter vad jag tycker så blir inte alltid så rätt. Men härligt va det att gå ute :)
Väl hemma har jag kanppt fått något gjort, han har varit så tjurig lille gubben. Så har suttit med han i knät och gosat näst in till hela tiden. Men fick iaf kolla på några avsnitt av unga mödrar :)
Blev thai middag när Tim kom hem. Kyckling gryta med kokosmjölk och krydder och sen ris till det. Gottit tycker jag, men Tim har tröttnat på den kryddpåsen så får köpa ny nästa gång :P
Efter maten blev det en kvälls promenad så mysigt, och Caspian va för en gångs skull vaken under hela turen. Tror aldrig det har hänt tidigare. Men mysigt verkade han har det i vagnen, ner bäddad i sin filt.
Nu sover Caspian så det blir fredags mys för oss. Fotbad, filning av fötterna, massage, smoothies, chips och gos <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mammas stora pojk <3

Caspian har blivit så stor nu så snart går inte ligginsatsen till vagnen att använda. Så idag fick han testa att halv sitta i vagnen när vi va ute och åkte. Men han gjorde som vanligt inget ljud ifrån sig :P Somnade som en stock. Märks verkligen hur mkt han växer, min stora pojke <3
Va hemma hos farmor och farfar en runda. Farmor trillade i trppan i fredgs så hon gick med käpp och nästan hela höger armen är blå/svart av blåmärken. Stackarn.
Gick inom syrran på hem vägen och tog en kopp te och lämnade katt kopplet som hon hade glömt i katt väskan. Hon motionera sina katter som hundar ;) Hehe nä nu skojar jag fkatiskt.
På vägen hem träffade vi mamma på sitt jobb, så pratade lite med henne.
Tims pappa kom en runda och hälsade på med fika, gottit :)
Nu ikväll har jag bara tagit det lungt, medans duktiga Tim har damtorkat, damsugit och skurat golven, så duktig :)
Nä nu blir det film och sen sova, är JÄTTE trött idag

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjo

Va på stan och fikade med Ida och Alwin idag, trevligt :)
Senare kom Ida hit och ha varit här ikväll. Följde med Ida hem när Tim skulle hjälpa henne med lite grejer eftersom Krille är i väg med jobbet.
Snart ska Caspian sova, sen blir det mys för våran del <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sängar

1410 kr
1495 kr
samma som ovan
1895 kr
Visst är det ett tag till innan Caspian ska har vanlig säng. Men jag vill ändå har det bestämmt tills den dagen då han ska få en annan säng :P Så här är dom sängarna jag funderar på. Vi är mest inne på den vita sängen. Vilken tycker ni är finast?

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

P-ring


Två gubbar kom hit i morse för att besikta vår lägenhet. Vi ska inte flytta utan detta är något dom gör med alla lägenheter inom Ronnebyhus för att se vilket skick dom är i. Tydligen är vårt badrum fuktskadat, men dom sa inte vad dom hade tänkt att göra åt det?! Humm, det får jag väl veta för eller senare ;) Hasparna vid fönstrerna saknades så det skulle dom komma upp och fixa någon dag, sen spackel till våran gadrob som dom har lovat oss från Januari månad skulle oxå komma snart. Men annars hade dom inte så mkt mer att koma med.
Varit på mvc idag och pratat om p-ring. Fick mini piller i januari men när jag läste i bruksanvisningen står det att dom och p-piller ökar risken för bröstcanser. Jag som alltid gått på p-piller. Men nu vill jag inte gå på något sådant när jag vet om det. Men iaf när jag kom dit fick jag väl mer eller mindre än chock. Hade inte föreställt mig ringen så stor och absolut inte så komplicerad. Ångrade mig lite när jag väl satt där. Men barnmorskan övertalade mig att det va så enkelt att få den rätt. När jag väl kom hem och skulle sätta in den va det inte fullt så enkelt som hon sa. Hur tusan ska man veta att den har kommit på rätt plats?!
Den ska sitta inne nu i 3 veckor, sen tar man ut den och sen efter en vecka ska en ny sättas in. Man kan få påminelse till mobilen när det är dags att sätta in den via sms, skit häftigt tycker jag :)
Fick en liten näsesär med kondom, liten bok om p-ringen och läppglas som luktar jordgubb från mvc :P
Här hemma har det blivit att ta det lungt på siffan och leka med Caspian. Busungen min vad jag älskar honom <3
Caspian sover, disken är upp diskad så nu är det dags för kvälls mys. Som ni kanske har förstått så myser jag och Tim varje kväll :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

helg med dunder huvudvärk


Har inte blivit av att jag har skrivit pga den förbannade huvudvärken. Den är hemsk och absolut hatad!
I fredags va jag hos doktorn. Jag hade ju typ gett mig själv döds domen så Tim tog ledigt för att följa med som stöd och passning av Caspian. Han sa med bestämdhet att det va spänningshuvudvärk. Kände mig lugn när jag gick därifrån. Men på kvällen small det till något fruktansvärkt framme i pannan. Och sen började det närstan isa i pannan, otäckt och då började självklart oron igen!
Smocke och Kim va här på fredags kvällen. Tim tatuerade Smocke. Smocke satte på Caspian sin mössa, så söt va han i den :)
I går kom Bleckman hit och fikade. Sen åkte jag, Tim, Caspian och Rolf in till stan och åt pizza. Va jätte sugen på kyckling rulle, men på romansia smakade det absolut inte gott. Usch!
På kvällen fick jag dunder huvudvärk så grät som bara den eftersom jag är så nojjig utav mig. Det är hemskt att vara sån, men jag kan verkligen inte hjälpa det. Men jag önskar att jag inte va så oroligt utav mig!
Idag har det bakats bullar, jätte goda och stoora blev dom :) Städat och tvättat har vi oxå hunnit med. Kriss kom hit och påbörjade Tims tatuering på ryggen. Den blev snygg, men kommer bli ännu snyggare när den är klar :) Det ska i svart i alla bokstäverna sen kanske en pitbull oxå.
Mamma, Jens och Emma kom upp. Jens jobbar med att hålla på med spänningar, så har tryckte lite på musklerna, extremt ont gjorde det men känns mkt bättre nu, va verkligen jätte snällt utav han att komma hit och göra det. :)
Kollat på Gossip girl som jag bara älskar :) Och Caspian har fått bada som han älskar :)
Caspian sover så nu blir det mys med min fina älskling <3 Kanske kan jag få Tim till att göra en god smoothie till mig om jag ber snällt ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vår/sommar kläder från HM

Jacka149 kr
Tröja 49.50 kr
Pyamas 129 kr

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Redan påsk

Idag har det blivit färdigt städat, 4 maskiner tvätt har hunnits med och 2 veckors barn pure med broccoli och blomkol har gjorts. Idag har jag alltså varit dukigt :)
Jag och Caspian gick en lång promenad tidigare idag. Caspian sov så sött i vagnen.
När vi kom hem hade Tim kommit hem från jobbet. Blev att ta fram påsk sakerna. Jag fick en chok, trodde jag ägde en massa påsk saker, men det va nog så att när jag bodde hemma, snodde jag mammas saker :P Blev en sväng ner till ÖoB för att kolla om det fanns något där. Men hittade bara en prydnads grej och sen blev det fyra gula blockljus.
Gjorde biff och potatis idag, har inte haft det på jätte länge, men gott va det :)
Tim har tatuerat nu ikväll, medans jag har gjort puren till Caspian. Härligt att slippa göra ny på 2 veckor :P
Mamma och Micaela kom upp en runda. Mamma hade några påsk saker till mig :) Och Micaela lämnade sin kattbur som Kisen och Smulan älskar. Vi hade den när Smulan kom sen tyckte Micaela att den kunde stå här. Men så köpte hon en katt till nu så då behöve hon den när hon skulle hämta katten. Men nu är den tillbaka och det tycker vilddjuren om :)
Nu kollar vi på fuskbygge, sen blir det Sunes sommar. Caspin ligger och sover så gott hos Tim :)
När är det egentligen man ska börja sätta upp påsk sakerna?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Whisky för smärtan ;)

Höll på att komma försent idag till föräldra gruppen, klockan ringde inte, Caspian ville inte äta innan och jag tog för lång tid på mig att äta frukost. Men efter att nästan ha sprungit med vagnen så hann jag :) Idag pratade vi barnsjukdommar va en hel del som va lärorika.
Blev en sväng hem till farmor och farfar efteråt. Fick 2 par svarta tajts av farmor. Sen tyckte hon jag skulle använda hästlinnement mot nacken och axlen. Så behövde hon något at hälla upp den flytande hästlinnementet i så hon letade och letade. Sen kommer hon upp från källaren med en whisky flaska. Dernna få duga sa hon, ska bara tvätta av den så du inte blir påvärkad av det lilla som är kvar. Hehe hon är för rolig farmor.
Blev en sväng ner till konsum och sen hem.
Hemma blev det att sitta på Caspians rum och lyssna på per dunsö medans Caspian låg och lekte i babygymmet. Shit va varmt det blir på Caspians rum nu när solen ligger på. Hade det inte varit för att dörren till balkongen ligger i vårt sovrum hade vi bytt rum. Tycker det är alldeles för varmt att sitta där inne och leka, sen vill man ju inte dra ner rull gardinerna för då blir det för mörkt.
Men vill inte att han ska ha vårt rum pga att jag skulle inte kunna känna mig lugn med tanke på att han kan öppna till balkongen sj när han blir äldre och sen vill jag inte att hans rum ska vara nära där folk ska röka.
Blev en sväng till Maxi och handla lite. Blöjor, barn skålar, ingredienser till barn pure med mera...
Ha försökt städa lite till och från idag, men har inte kommit så himla långt med det. Usch va tråkigt det är när det blir för stökigt. Men lite bättre ser det ut, resten få vi ta i morgon.
Precis druckigt en jätte god smoothies och håller på att kolla på desperate housewives.
Nu blir det mera mys med baby <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag

Idag fyller mamma år, så grattis till henne :)
Varit hos mamma på kalas typ halva dagen, varit trevligt :) När vi kom hem la jag mig i badet, är så himla spänd i nacken och ena axlen. Så låg där en stund och läste. Blev bättre men nu är det lika dant igen! Gaaah, hoppas dom hittar felet på fredag när jag ska till doktorn. Jag hoppas att det bara är för att jag spänner mig.
Badat Caspian har jag oxå gjort. Mammas lille bus låg och sparkade och skrattade i vattnet :) Efter blev det massage och mat. Nu ligger han och sover.
Snart blir det chips & dipp och film med älskling, mysigt <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ont ont

Har fortfarande ont i magen efter tacos bravaden. Öm som bara den!
Idag stack Tim till en kompis i stan, så jag och Caspian tog en lång promenad i det fina vädret. Efteråt fick vi besök av Caspians två fastrar Johanna och Natta och deras kompis. Dom bjöd på snickerstårta. Natta va så gullig och gjorde kaffe oxå sen gick hon och städa undan efter fikat, såna gäster tycker vi om :)
När Tim kom hem kom Tims pappa en runda, med ännu mera fika :P
Blev lite middag sen städning. Och tvättning. Katt fan kisade i vår säng i går natt, så är ju tvungen att tvätta hela skiten! Blir så trött. Tim får nog sin vilja igenom snart med ettskått hål i huvudet. Funkar inte med en sån katt och hon går på p-piller så har inget med det att göra!
Gosspi girl började idag så jag har varit riktigt glad :)
Nu ligger Caspian och har ett allvarligt prat med Martin :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Glömska jag ;)

Glömde berätta det viktigaste av allt. Caspian har för första gången skrattat riktigt :) Fast jag stod i duschen så va bara Tim som fick uppleva det. Men det va roligt ändå tycker jag :) Längtar tills jag få höra skrattet :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Är det inte det ena så är det de andra ;)


Huvudvärken har varit fruktans värd dom senaste dagarna och jag har lipat som bara den. Helt säker på att jag ska dö och Tim försöker intala mig att det inte är så. Jag är hyprokondrike till max! Och idag har jag fått veta att det är en sjukdom så att jag är sån kan jag faktiskt inte hjälpa :) Känns rätt skönt. Folk tycker man överdriver, visst det tycker jag själv ibland men jag kan inte hjälpa det!
Igår blev det en lång promenad på typ 2 timmar med Sofhie och Elvira. Elvira är Caspians flickvän ;) Där efter blev det tacos med Tim och Martin mkt gott och trevligt. Men bara en timme senare slutade det trevliga för mig. Massa kramper i magen, sket 5 gånger på en halv timme (intressant att veta va), illa mående, kall svettades och yrsel. Sista toa besöket fick Tim bära in mig till sängen så yr blev jag. Där låg jag i två timmar och mådde skit. Men efter två timmar va det borta, då övergick det till Tim i stället. Dock bara kramper. Martin klarade sig helt. Men det måste varit köttfärsen. Min mage kan vara rätt känslig ibland!
Idag har Tims morbror, kusin och mormor varit här på besök. Mkt trevligt va det :) Inte ofta man träffar dom eftersom dom bor en bit härifrån.
Blev en promenad i det fina vädret, passade även på att gå inom Martin en sväng på en kopp kaffe. Martins mormor och hennes man va oxå där, va trevligt det oxå :)
Sen blev det hem och äta ravioli första och sista gången i mitt liv, skit äckligt va det!
Nä nu ska jag göra lite nytta. Diska, vika tvätt, bada och natta Caspian. Sen blir det mys med min fina älskling <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tjo

Idag mår mitt lilla huvud lite bättre än går dagen.
Maria har varit här idag, mkt trevligt. Caspian fick en bamse tröja och ett par strumpor. Bild kommer i morgon.
Va och handlade med Tims pappa innan sen följde han med upp en runda.
Blev middag och sen efter en stund kom Tim och Mette på besök mkt trevligt. :) Caspian har legat och sovit vid Mettes bebis mage, gulligt :) Han kanske kände att det va en liten krabat där inne :)
Nä nu ska Caspian äta sitt sista mål för kvällen sen blir det att sova för oss alla 3.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Usch och fy

Idag har inte allt för mkt blivit gjort. Har haft ont i huvudet och känt mig dålig.
Har haft konstant huvudvärk sen ölite in i gravidieten och nu börjar jag bli orolig. Det sitter bakom vänsta örat och kommer ca 1 gång om dagen och trycker på. Otäckt. Igår hade jag så i flera timmar. Och nojjiga jag få självklart för mig att jag har en tumör. Ja jag är bra på att överdriva när jag mår dåligt, vet inte varför jag blir sån men får bara sån känsla så fort något är fel. Ringde till Kallinge vårdcentral och domsa att jag skulle ta ipren i 5 dagar morgon, middag och kväll sen skulle jag ringa en sjukgymnast, men dom tyckte inte det behövdes en tid hos läkaren. Men efter flera fel bedömningar av Kallinge vårdcentral känner jag inte mig speciellt säkert på att det skulle hjälpa så mamma sa att det hade öppnat en ny klinik i Ronneby Capio City Kliniken. Så ringde dit och fick en tid nästa fredag. Men hon trodde absolut inte att det va en tumör.
Tim va och köpte ipren och tigerbalsam eftersom jag är väldigt spänd i nack och axel musklerna på vänstersidan. Och när vi har smörjt in med det så försvinner huvudvärken. Så kanske inte är så farligt iaf.
Bleckman kom hit en runda innan oxå, lika trevligt som vanligt.
Nu ikväll gjorde Tim en jätte god middag med potatis, karre och 3 sortes peppar sås. :) Efter det badade jag och Caspian. Sen blev det massage på mitt viss ;) Och nu sover han så gott. Han har börjat somna tidigt, vilket är väldigt skönt faktiskt. Innan somnade han 00, sen blev det 23 och nu vid 21. Har varit lite orolig att det kanske skulle hålla i sig vid att somna 00, kanske inte så lätt att vänja av när dom blir äldre och ska ha fasta rutiner. Men det verkar gå kanon än så länge med att somna tidigt :) Och ikväll är han nog super trött för han har inte sovit alls under dagen.
Nu blir det lite tv och vänta på att Tim diska upp disken sen bli det massa mys <3

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

4 månader


Idag blir vår lille prins 4 månader, tiden går fööör fort!
Idag började Tim sin praktik på en snickar firma där han ska vara i ca 2 månader. Sen blir det förmodligen utbildning i växjö 1 år och lärlingsplats någonstans i 2 år. Kommer blir svår att vara utan han så mkt, men det klarar vi det vet jag, för vi älskar varandra så otroligt mkt och vårt förhållande är något extra <3 :)
Man har ju blivit lite bortskämd nu när Tim har gått hemma i ca 3 månader, det blir ju att man delar på ansvaret som dom flesta andra oxå gör. Och nu helt plötsligt skulle jag lösa allt själv och passa tid hehe det va en utmanig ;)
Nä men är man van vid att två hjälps åt så blir det ju lite klurigt men sånt får man ju lära sig. Men gick jätte bra ändå. Jag kom i tid till lekparken där jag skulle möta upp en tjej från föräldra gruppen som jag skulle ha slälskap med.
Idag va det en som hade hand om baby massage som va och berättade om det på föräldra gruppen. Jag tycker ju om att massera Caspian och tyckte det skulle bli jätte roligt. Men hon va väl ingen person att hurra över. Spydig i svaren och verkade nästan vara som att allt hon sa va rätt och hon kunde absolut inte ha fel. Tråkigt med sånna människor.
Man skulle fråga barnet om lov innan man masserade barnet. Men vem gör det? Börja man massera och man märker att barnet inte gillar det så slutar man ju självklart.
Sen så talade om om att man alltid skulle ha något för könsorganet. En blöja eller trosor eller kalonger för man måste respektera och skydda den delen och vissa att man ska ha kläder på sig. Vilkjet jag tycker va väldigt lustig grej. För det är så himla många som säger att man ska ha barnet naket så rumpan få lufta och jag själv har Caspian naken efter varje bad och det älskar han och det kommer jag inte sluta med.
Likadant så pratade hon om hur bra hennes olja va och dom andra skulle man absolut inte använda tex natusan och barnängens för det va gift i dom, men inget barn har dött utav det! Jag själv kör med acco från apoteket eftersom den är ät bar och Caspian suttar på händerna så fort det kommer olja på och då talade hon om att den är ju gjort på djurfettet och det använder man kanske inte om man vet om det. Men som jag sa det fungerar kanon för Caspian. Jag lärde mig iaf en bra sak utav henne. Att massera magen efter tarmarnas håll där hade ju jag masserat honom helt fel. Fast han tycker ju om det ändå :P Men hedanefter ska jag massera rätt.
Nog klagat om henne!
Va på bvc efteråt där Tim mötte upp oss efter han hade slutat. Caspian väger nu 7400 g och 62 cm lång, vår duktiga pojke <3
Efteråt blev det hem och ha unga mödrar maraton ;) Alla avsnitten har kommit ut på kanal 5 webb tv så vi håller på att kolla igenom det pogrammet.
Idag har även Caspian fått testa morotsjuice för bebisar vilket han tyckte jätte bra om. Det va c vitamin och järn i det så den måste väl vara nyttig då!? Och idag mumsade han i sig en halv potatis, han verkligen älskar att äta fast föda.
Nu ikväll har vi varit hos Ida, Kille och Alwin. Skojigt. Skulle upp och prata vett med Idas granne som är vakna hela nätterna men dom ville inte prata med oss :P
Caspian verkar inte vilja sova han ligger i Tims knä och leker med sina händer, dom är han så facinerade utav :P
Nä nu blir det några avsnitt till av unga mödrar och en massa gos med mina fina pojkar. Älskar dom så otroligt mkt <3

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Gottit :)

Igår blev det en lång promenad och självklart när vi kommer hem får jag sms om att paketet från ellos ligger på Konsum, typiskt. Tim fick åka upp och hämta det sen. Hade beställt tyg lådor till Caspians bokylla i grönt och blått, blev kanon :)
Rolf va här och fikade en stund. Sen på kvällen va vi hos Bleckman och åt planka. Va super gott, med kyckling i stället för kött. Han borde bli kock Bleckman :P Kom inte hem förens typ halv 1 på natten. Caspian sov som en stock från klockan 23 på kvällen trotts att vi köädde på han när vi åkte hem tog av han när vi kom hem så reagerade han inte. :P
Idag blev det oxå en lång runda i det fina vädret. Bakade dajmkakor men dom blev absolut ingen höjdare! Tofflan va här på en kaffe. Efter lagade Tim jätte god middag. Hasselbackspotatis, fläskfile, sallad & dressing och vitlöksbröd.
Efteråt fick Caspian sin första smakis :) Potatis med mjölkersättning och det tyckte han va super gott kan jag lova, som han smaskade i sig det :)
Blev en runda hem till Ida, Krille och Alwin på en kaffe. När jag kom hem hann jag inte mer än att sätta mig i soffan förens Ida skickade och frågade om jag skulle ed och handla. Så va bara till att klä på sig igen :P
Snart blir det film, när vi har nattat Caspian. Och piggelin ska det ätas :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vill ha

Så fort jag får råd så ska jag köpa nya köks möbler, är så trött på dom gamla!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Massa paket

Caspian har varit lite pigg i natt. Vaknade till och från för att bara ligga och sparka i sängen och jollra lite. Så känner mig rätt trött eftersom man knappt hunnit somna innan man vaknar näst. Men så är det ju ibland :)
Fixat mina naglar så dom är svarta och fina igen :P
Eftersom det va så fint väder blev det en lång promenad på över 1 timme. Fast jag trodde inte det blåste så tog inte på mig så kkt kläder och det ångrar jag. På hem vägen gick vi inom Konsum och hämtade HM paketat med Caspians sommar kläder, saknas dock 3 tröjor, men dom skulle komma i april.
När vi kom hem hängde det en påse på dörren där i låg paket från Go boken, denna gången va det en bok ro ro ro din båt, en tio små fingrar, en bok kost och näring goda matvanor för små magar och en bok som låter tokiga tonboken.
När vi hade varit hemma i typ 10 minuter fick jag sms om att paketet från shirtstore va på Konsum, lite smått irreterande med tanke på att vi precis hade varit där. Men Tim åkte upp med sin pappa och hämtade det.
Är nästa som en födelsedag med alla paket :)
Ida, Krille och Alwin va här innan. Ida tatuerade in Alwin på underarmen blev snyggt.
Caspian kissade precis en stooor pöl på filten när han låg naken och sprattlade. Jätte roligt tyckte han, men inte mamma!
Nu blir det mys och läsa vi föräldrar sen sova

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kläder från shirtstore

body 139 kr
body 129 kr
body 129 kr
body 129 kr

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sommar kläderna från HM

Tröja+skjorta 99 kr
Shorts 99 kr
Body 69.50 kr
Skjora 79.50 kr

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Händelserik dag


Hela dagen har det varit full fart och det tycker jag om :)
Dagen började med att Sara och Linnea kom hit lite innan 8 på morgonen. Vid 8.30 gick vi bort till dagiset och lämnade henne. Sen blev det en promenad i det härliga vädret bort till Konsum. Många skartt när vi höll på att halka på isen som låg lite här och var ;) Väl hemma blev det fika. Då hade Tim och Caspian oxå kommit upp ur sängen. Såna sömntutor dom är :)
När Sara hade gått diskade jag upp lite, gjorde mig iordning. Blev en tur in till stan med Caspian, Ida, Alwin, Sandra och Elias. Trevligt att gå lite i affärer. På dinomin fanns det påsk ägg på baby avdelningen med skallra i. Gulligt som bara den :)
Men blev inget sådant utan i stället en gullig pyamas med bamse på från Lindex för 99 kr.
Hemma blev det att vika ett mega tvätt berg och tvätta yttligare lite till. Städa, diska och sen kom Rolf med fika.
När Rolf skulle gå kom Ida, Krille och Alwin och avlöste ;) Trevligt med massa besök.
Nu blir det att kolla på dokumentär om plastik opererade gamla tanter och massa mys med baby. Caspian sover som en stock på Tims bröst <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

33 år

Idag fyller syster yster år, så grattis till henne :)
Va på föräldra gruppen idag igen, tycker det är jätte roligt att vara där :) Direkt där efter blev det upp till vårdcentralen, mitt ena finger började för några veckor senare se ut som ett russin bara ett utav fingrarna och så fick jag utslag påå just det fingret. När jag ringde tyckte dom att jag kunde komma upp och kolla det. Menningslöst för det va bara för att jag va torr. Men skulle använda kortison och fett salva varje dag. Och inte nog med disk handska ska jag ha bomulls vantar under om jag diskar, rätt knäppt. Dom sa att diskhandska blir fuktiga och jag ska hålla mig borta från det. Hehe
Blev hem till syrran och firade henne sen hem och slappa.
Lars och Tobbe va här en sväng eftersom Lars skulle gadda sig.
Börjar faktiskt känna mig bättre, är nog bara för att jag har varit ute i det fina vädret ;) Nu är det bara den hemska hostan som måste bort.
Vänta på att Tim ska lägga på sen blir det sova. Förmodligen kommer Sara i morgon :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Host host host

Dopet va kanon, alla kom inte pga av sjukdom och så vidare men det kom ca 50 personer iaf :) Efter dopet va Zophie här, hon sov här, sen på söndagen bjöd vi på middag och så åkte hon hem på söndag kvällen. Va roligt att ha henne här :)
Idag har det städats lite iaf, går inte så lätt när man inte är riktigt frisk. Men diskat 3 gånger, idag va det mkt disk :P Sen damsugats och fikat med Bleckman. Caspian va överlycklig när han va här, låg och tittade på han hela tiden. Hans bästa kompis hehe :P
Jag hostar så jag vet inte vad. Låter typ som en rökare på 80 år eller nått. Hemsk är det iaf. Snuvig och hes är jag oxå. Blä hoppas det släpper. Caspians och Tims förkyldning verkar nästan gått över helt, men min blir bara värre. :(
Tim och Bleckman va och handlade lite innan. När Tim kom hem hade han köpt med sig en bok till Caspian bockarna bruse. Man fick det om man köpte expressen tydligen. Så den har jag läst för Caspian :) Blev lite förvånad i slutet för då står det att den stora bocken bruse ska sticka ut ögonen på trollet och krossa honom med granit block. Är det verkligen barnvänligt? Jag kan då inte minnas att jag har hört denna veriationen om bockarna bruse!?
Nu har Tim badat Caspian och nu ska han få ligga naken och sprattla på en filt medans vi ska kolla på olycksfåglen.
Måste bara tala om att bröllopsfotografen är en utav det sämsta filmerna jag sett, vi såg den i lördags när Zophie sov här.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Doppresenterna 27/2


1. Av Zophie och Sanne
2. Av mormor och George
3. Av Lena och Rune
4. Av Micaela, Jaime, Robin och Sebbe
5. Av Anna, Patrick, Gabrillea och Elias
6. Av Sita och Stefan
7. Av Lotta, Sandra och Victor
8. Av Anton
9. Av Pia och Kalle, sen fick han ett lika dant tåg till av Bosse och Ros-britt
10. Av Ingbritt och Rolle
11. Av Jerry, Jeanette och barnen
12. Av Jerry, jeanette och barnen
13. Av Tims mormor
14. Av Pia och Kalle
15. Av farmor och farfar
16. Av Roger, Frida och Amy
16. Av Bleckman och Nova
Utöver detta fick han ett halsband av sin fadder men hon skulle gravera in namnet så det har hon nu igen, sen fick han lära gå stolen av sin farfar som jag lagt ut på bild tidigare, hopp gungan av mamma och sam oxå lagt ut tidigare och sen fick han 3350 kr utav alla  möjliga från dopet.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dopet 27/2

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()