Happy

Trodde inte jag skulle kunna betala mina räkningar i tid, trodde jag skulle få vänta tills typ 8 februari pga att försäkringskassan hade gjort fel med mina mamma pengar, men idag fick jag dom och blev så himla glad 10000 kr :) Härligt då behöver man inte ha så mkt ångest nu när det är mkt pengar som ska gå till dopet.
Idag har det inte gjorts för mkt.
Handlat lite mat och blöjer, Tims pappa har varit här och fikat. Och nu ikväll har det bara varit slapp på soffan. Har suttit och hållt på att ladda upp bilder till en sida som ska framkalla dom, rätt kass sida för man kan bara ladda upp en bild i taget så är nog inne på 2 timmar nu. Men snart är det klart :) Anledningen till att jag ta denna sidan är för att när man låg på BB fick man 100 kr rabatt på den sidan och det vill man ju använda :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

snö kaos


Shit vilket snö väder det är idag. När ska det blir vår? Jag önskar att det blir snart så man slipper denna hemska kyla och all jäkla snö.
Pallade inte skriva igår efter alla människor hade varit här :P Folk avlöste varandra på löpande band. Först va Tofflan här, sen kom Bleckis därefter kom Carro och Linnea och sen Pålsson. Va jätte trevligt att ha Carro och Linnea här, och Caspian fick kläder :) Tack så mkt :)
Idag har jag och Caspian varit hos Idag och Alwin typ hela dagen, va jätte trevligt. Tim kom och hämtade oss där och så skulle vi gå hem till Bleckman. Snön bara vräkte ner. Va skit jobbigt att gå för man såg inget. Caspian han sov som en stock i vagnen och brydde sig inte alls om stormen. Men det är klart när man ligger så ner bäddad i vagnen med en tjock overall, insattsen är i flise och sen regnskydd som gör att snön inte flyger in. Det är nog rätt mysigt att åka vagn för han tror jag.
Bleckman bjöd på plankstek, så gott va det :) En riktigt kok :) Efter fick vi t.om fika, han slog på stort idag :P
Pallade inte gå hem när det snöade så Bleckman fick köra. Men jag konstaterade att egentligen hade vi kunnat gå för nu snöade det inte lika mkt som innan ikväll. Men det va rätt skönt ändå att åka bil. Fast vi höll först inte på att komma ut från pakeringen och sen när han skulle köra upp för backen så gick inte det alls så han fick ta ett annat håll.  När vi kom i Kallinge "centrum" stod det en stoor lastbil fast i rondellen, såg rätt skoj ut. Men för personen som körde va det nog annat än skoj.
Smulan slutade mjaoa ett tag, men nu har hon börjat igen. Då kan det väl inte handla om att hon är könsmogen? Får nog ta och ringa fabro doktor och kolla vad det kan vara. Jag har inte bytt ut någon mat och hennes avföring ser ut som vanligt och hon verkar inte ha ont när man känner på henne. Kanske lite avis på Caspian?

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Vår Knubbis <3

Bvc idag med Caspian. Han väger nu 6160 g och 58 cm. En riktig liten knubbis precis vad mamma trodde att det låg inne i magen :) Han har t.o.m gått över kurvan för vad dom ska väga när dom är 2 månader gammla rätt roligt, han som är 6 veckor förtidig :P Men det gör inte oss något, bebisar ska vara knubbiga det är gulligt och att han mår bra är det viktigaste för mamma och pappa <3
Fick veta idag att jag inte fick behålla jobbet för någon annan ska ha min brukare, blev rätt besviken. Skulle ha börjat jobba om 1 månad men nu tar jag ut hela mamma ledigheten i stället. Så kanske jag kommer på vad jag ska utbilda mig till, vill ha en utbildning men vet inte vad jag kan tänka mig att gå i skolan för.?
Ska även försöka få körkortet nu under mamma ledigheten. Tim har ett körskole pogram på datorn så har börjat träna lite varje dag nu.
Caspian hade fått ett paket från Nalle Puh klubben. En bok, en mobil (fast den fick man pussla ihop själv), en nalle puh och en nalle puh väska. Roligt tycker jag, och det kommer nog Caspian oxå tycka när han kommer upp i den åldern och vill lyssna på sagor :)
Va ute och gick innan och har fortfarande inte fått upp värmen än, fryser som bara den. Så det ska bli gott med köttsoppa och varmasmörgåsar när Tim kommer hem från jobbet :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Magen före, under och efter graviditeten


Bild 1: Några månader innan graviditeten- 43 kg
Bild 2: Typ veckan innan Caspian föddes- 62 kg
Bild 3: 2 ½ månad efter förlossningen- 49 kg

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

sluuuut

Nu är denna helgen oxå slut, det går så himla snabbt :(
Idag har det tvättats för fullt, plockat iordning och gjort fint i sovrummet.
Jag och Caspian tog oss ett bad innan, så mysigt :) Fast han ville inte bada så länge. Tror han börjar få tänder, tjurig som bara den, sen tuggar han som om det vore något i munnen och dreglar hela tiden. Kollade i munnen då ser man på vissa ställen att tandköttet är rätt vitt och där är det lite hårdare så det kommer nog fram snart.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lördags kväll

Pallade inte skriva igår, va skit trött på kvällen. Mamma va här en stund igår, sen kom Tims pappa en sväng. Sen under dagen hände inte allt för mkt. På kvällen kom Tofflan hit och en stund senare kom även Tim och Mette, mkt trevligt va det :)
Idag har Tims pappa varit här igen, han och Tim hade varit på maxi och köpt semlor som vi åt, eller dom och åt min ligger i kylskåpet :P
Tog en runda till Konsum och hämtade ut mina paket. Ett från tradera med en sån där babyvakter, så nu ska Caspian få sova i sitt egna rum om nätterna :) Sen va det ett paket från jotex med ett stort lakan och 2 säng överdrag i svart.
Nu ikväll är det bara jag och Caspian hemma. Tim är på fest hos sin kusin och fira hennes födelsedag. Jag vill inte lämna bort Caspian så därför stannar jag hemma :) Klarar mig inte utan min lille plutt och sen tycker jag inte att man ska lämna bort sitt barn när dom är så små.
Har sysslesatt mig med att baka blåbärs muffins och rosa muffins :) Nu blir det film och mys med Caspian <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag

Dagen har tillbringats hemma hos Sanne med Zophie och Caspian.  Har varit mkt trevligt. Fick kläder utav Sanne, så snällt :)
När vi kom hem hade Tim redan åkt till jobbet så Caspian har legat i babygymmet rätt stor del av kvällen (hans favorit) och sen har vi legat och gosat i soffan.
Nu håller Tim på och gör pannkakor, jag hatar att laga mat till mig själv, så Tim den lille stackarn fick ställa sig med det nästan direkt när han kom hem.
Blir väl en film och sen kanske sova, beror på hur länge Caspian tänker vara vaken just nu är han jätte pigg min lille sötnos :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hejåhå


Varit hos farmor och farfar idag, va helt genom svett när jag kom dit, va lite trögt att köra i snö och blask. Konditionen är ju inte på topp, men det ska det bli ändring på :)
Tvättat 2 maskiner tvätt och nu ska allt vikas oxå. Men föst en kopp te.
Ska snart väcka Caspian oxå så ska han få bada. Han är så söt när han ligger i vattnet, ögonen är gigantiska på han :) Mammas lille älskling <3

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Måndag


Idag fick Caspian sitt paket från go´boken. En snuttefilt med bitring, gonattsånger och en bok med texterna och en sagobok. Boken med godnatt sångerna va så fin.
Idag har inte hänt allt för mkt. Tvättat, hängt tvätt, diskat och lagat mat. Caspian har tagit upp den mesta utav tiden, för han har varit vaken sen 12 tiden och bara sovit ca 1 ½ timme ihop. Lite jobbigt när man har en massa saker att göra och Tim jobbar. Men ändå roligt att se att han börjar bli mer och mer vaken för varje dag. Men idag krävde han extermt mkt uppmärksamhet.
Har skickat iväg nästan alla dopinbjudningar, skönt att ha det gjort nu återstår bara en massa andra saker ;)
Mammas operation gick bra, vilket va skönt att höra. :) Har varit orolig för henne idag.
Till anonym: Vi har inte inhandlat allt till dopet än men det kommer nog gå åt rätt mkt pengar. Bara inbjudningskort och frimärken har gått på ca 400 kr. Sen ska det inhandlas papptallrika, plastglas, plastbestick, setvetter, allt som ska bjudas på och lokalen kosar ju oxå pengar.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kalas


Idag har vi varit hos Linda, Anders och Ellora på 2 års kalas. Roligt va det och Ellora busade som bara den, tror aldrig jag har sett den ungen så vild. Annars är hon rätt blyg och tyst. Alla barnen fick godis påsar, men eftersom Caspian inte kan äta det så hade dom köpt ett gosedjur till han, gulligt gjort :) Jag sa till Linda att det behövdes inte, men hon tyckte han skulle ha ett minne av sitt första barnkalas. Vi fick goda blåbärsmuffins med oss hem som jag ska ta och äta till filmen sen.
Ikväll har jag och Caspian badat, han älskar att bada nu mera, annat än när dom första gångerna :P Tim passade på att damsuga när vi låg i badet. Va grus i hela hallen efter att Sudden och hans kompisar hade varit här igår, förstår inte hur dom lyckades dra in så mkt grus!?
Måste skärpa till mig nu med städning och mnatlagning. Jag har slarvat som bara den sen Caspian föddes. Lustigt nog så finner jag aldrig tid för att städa, trotts att Caspian sover nästan hela dagarna, det är lustigt det.
Idag har magen varit lite bättre, som tur väl är. Usch tycker det ska vara nog med grejer nu.
I morgon ska min kära mamma opereras och jag är så orolig. Tycker hon ska strunta i att göra det, men det är ju hennes val. Så jag ska hålla tummarna för dig i morgon mamma <3

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

ännu ett läkarbesök

I natt och i morse värkte det så extremt mkt i magen så jag bestämde mig för att ringa vårdcentralen fick en tid bara 1 timme senare. Så jag, Tim och Caspian traskade upp. Fick en doktor som jag aldrig har haft tidigare så det kändes rätt skönt, jag har inte allt för bra förtroende till dom läkarna som finns där och det har jag mina anledningar för.
Fick ta urin prov och blodprov och så kände han på magen. Han konstaterade att det hade med graviditeten/förlossningen att göra. Han sa att allt hade varit så uttöjt och nu ska allt falla tillbaka och musklerna ska på plast igen så han sa att det lär göra ont i ca 1 månad sen skulle det vara som vanligt igen. Det va ju possitivt att det inte va allvarligare än så, men jag har ingen vidare lust att gå och ha så här ont i en månad. Så fort jag anstränger mig eller är ute och gå så känns det som någon har sparkat mig rätt i magen.
Mamma har varit här och hälsat på ikväll, roligt :)
Tim och Chriss har hållt på att tatuera här sen 7 tiden i kväll och blev först nu klara. Lite jobbigt för det surrande ljudet blir man rätt trött på efter några timmar. Caspian verkade tycka Chriss va intressant för han kollad jätte mkt på han. Det är nog bara för han pratar så roligt ;) (han är dansk)
Caspian är fortfarande vaken och vissar inga tecken på att han vill sova, puh. ur att Tim är klar nu så han kan vara vaken med han för jag känner att jag somnar snart.
Ha skrivit nästan alla inbjudningskort till Caspians dop så nu ska bar frimärkerna på och sen brevlådan :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Läkarbesök

Idag hade jag min efterkontroll som man har efter att man fött barn. Va rätt orolig att jag skulle fått en infektion i livmorden igen, men allt såg jätte bra ut. Har liksom en öm känsla i magen som jag började få för ca 2 veckor sedan och det sitter i nederdelen utav magen. Men hon kunde inte se att det va något fel på livmorden eller äggstockarna. Och hon verkade inte heller tycka att jag skulle söka för det än. Så anatar att det är tarmarna och allt annat som börjar falla på plats. Fixade även preventivmedel, rätt skönt att ha det gjort.
Efter att vi hade varit där tog vi tåget till Karlskrona. Caspian skulle på utveklingskontroll på neonatal. Det såg så bra ut att han slipper gå på dom andra undersökningarna, i vanliga fall så undersöks dom förtidigt födda barnen fram till ca 2 års ålder för att kolla så dom följer utvecklingen. Så det känns otroligt skönt att dom tyckte han förljde utvecklingen så bra att han inte behöver komma tillbaka. All oro om att han kanske hade fått några skador försvan. Och nu fick vi även förklarat varför hans bula som kom när dom tog blodprov är kvar. Dom spräckte ett blodkärl i pannan, först blev det blått sen kom en bula, ser typ ut som han har blivit slagen och så sa dom att det skulle gå bort men det har det inte gjort. Men dom sa att det inte va något farligt utan att det är bara blod som har samlats där och att det kommer färsvinna snart.
Nu ivkäll har vi varit hos Ida, Krille och Alwin har varit jätte skoj. S
Kom hem för en stund sedaan, Caspian ska få sitt sista mål sen somnar han förhoppningsviss för natten. Jag är så trött, hade kunnat somna nu.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

trötter

Är sjukt trött så ikväll lär jag somna så fort Caspian fått sitt sista mål för natten.
Idag har det inte hänt allt för mkt. Vi har fixat datum till dopet så den 27 februari kl 10, sen har vi fixat lokalen för fika.
Tim har jobbat lite idag så jag och Caspian gick upp till Konsum där jag glömde hälften som jag borde ha handlat. Men det fick Tim köpa när han hade slutat jobbet.
Nu ikväll har Tobbe och Viktor varit här. Tim och Tobbe har spelat tv spel. Ska strax duscha och sen blir det den sista Johan Falk filmen.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dag 2 med amnings nässpray


Andra dagen med nässprayet, men ingen skillnad än. Man får hoppas att det kommer för jag skulle så gärna vilja attCaspian fick min mjölk i stället för ersättning.
Vaknade vid 11 idag, bara en kort stund därefter kom Tims syster Natta och Oskar. Oskar skulle göra en tatuering. Pratde lite med dom. Sen vid 1 tiden mötte jag Ida här utanför och följde med henne och Alwin hem. Hade jätte trevligt där.
Va på 2 månads samtal som man har efter att man fött barn, där man pratar om hur man mår efter allt. Gick bra eftersomn jag mår toppen så vi kom in på en massa annat så kom inte därifrån på 1 timme, hehe.
Hemma blev det mat och lek med Caspian. Han har varit väligt vaken idag, vilket är jätte roligt. Så nu ikväll ha vi suttit på hans rum och lyssnat på barn musik och övat på att följa saker med blicken. Han börjar bli duktig <3
Tror Smulan börjar bli köns mogen eller vad man säger. Hon mjaoar på ett helt annat sätt gå runt och verkar orolig. Kan inte tänka att det är något annat. När ska hon katter bli köns mogna?

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Nässpray för amningen

Idag har vi varit på 2 månads kontroll med Caspian. Allt såg jätte bra ut och han hade ökat yttligare till 5650 g, vår lille knubbis <3 Men doktorn sa att vi ska träna så han fokosera mer med blicken, men det kommer nog snart för han är bara 1 månad i utvecklingen som dom räknar.
Jag frågade om det fanns något som kunde göra så man får igång mjölken igen eftersom den försvann efter att jag fick gå på antibiotikan. Så då skrev sköterskan på bvc ut nässpray som man ska spruta 5 minuter innan amning för att mjölken ska komma igång. Får hoppas att detta fungera nu bara för annars ger jag upp.
Efter bvc gick jag och Caspian hem medans Tim åkte in till stan. Hände tvätt, tvättade, diskade och letade upp adresserna till folk som ska ha inbjudningskort till dopet.
När Tim kom hem fick han äran att damsuga och sen därefter blev det middag. Nu ikväll har vi kollat på 2 Johan Falk filmer, lika bra som den vi såg igår.
Caspian har fått sitt sista mål och sover nu så gott i sängen. Snart blir det väl läggdags för vår del oxå, Tim ska bara massera min rygg lite. Har gjort något med vänstra skuldran, kanske sträckt mig för det gör ont och blir bara värre, har haft detta i typ 1 vecka nu

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Svensson Svensson

Ja nu har vi snart kollat färdigt på säsong 3, shit va man skrattar åt Gustav. Jag älskar verkligen Svensson Svensson kan kolla på det hur mkt som helst utan att tröttna.
Idag har vi varit hos Rolf. Ätit middag och kollat på film.
När vi kom hem kollade vi på Johan Falk, jätte bra så nu laddar Tim hem dom andra Johan Falk filmerna.
Caspian har varit klar vaken från 21, men nu verkar det nästan som vi kan gå och lägga oss snart.  Han ligger och små sover på Tims bröst.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

Idag har jag och Caspian varit hemma hos farmor och farfar medans Tims tatuerade. Farfar va så sur idag för farmor hade klippt han igår och råkat klippa fel. Tänk att en så gammal gubbe kan bli sur och tjarar över hur han ser ut :P
Tim gjorde god middag idag, kött, sallad och dressing :)
På kvällen kom Ida, Krille och Alwin hit va jätte roligt :) Dom gick bara för en stund sedan så vi ska snart ta och gå och lägga oss, måste ta tag och städa upp här i morgon.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

alla behöver en ängel


Idag blir Caspian 2 månader, helt otroligt att tiden går så fort. Nu fattar man vad alla föräldrar menar med att tiden bara springer iväg och helt plötsligt är man stor.
Idag har jag, Tim och Caspian varit på stan. Caspian börjar växa ur sina pyamaser så vi införskaffade 2 nya. Så söta är dom med små groder :) Vi köpte även Elloras födelsedags present, eftersom vi ska dit på kalas nästa helg. Och äntligen hittade jag en ängel att sätta över Caspians säng. Jag har letat under halva min graviditet efter en ängel, men inte hittat någon som jag har fastnat för. Alla ska ha en skydds ängel över sängen, så har ni inte det borde ni skaffa det! Och en drömfångare så sover ni gott/tryggt om natten :)
När vi va färdiga gick vi hem till Tims ena farbror Stefan och hans fru Zita och fikade. Tims kusin Sudden och hans dotter Isabell. När vi hade varit där i några timmar gick vi vidare till solariumet, jisses vad jag hade längtat efter att sola det va så längesedan. Handlade lite på willys och sen tog vi bussen hem
Sen har vi bara suttit och slappat och kollat på svensson svensson avsnitten, nu är vi på säsong 3, så snart är alla avklarade :P Älskar svensson svensson, dom är ju sjukt roliga.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Om bleckman

Jag tänker inte svara på om bleckman får träffa sitt barn eller inte. Om ni vill veta får i fråga han om det i stället. Här skulle jag aldrig sitta och lägga ut något om hans privat liv.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Snuviga familjen

Här är vi alla 3 snuviga. Näsan rinner som bara den på mig och Caspian har en mass snor i näsan och Tim med. Usch någon borde komma på något så man slipper det äckliga snoret.
Igår va Ida, Krille och Alwin här. Därefter gick jag, Tim och Caspian hem till Bleckman och hälsade på i hans nya lägenhet, den va jätte mysig. Gick och åt pizza tog kyckling pizza med kyckling, banan, curry och jordnötter, jätte god.
Sen gick vi hem till oss och drack kaffe. På kvällen satt jag och im från 23-02 och kollade i gamla skolkartaloger, rätt roligt faktiskt. Därefter låg vi och pratade fram till 04 i sängen, sen kom vi på att vi faktiskt behövde sova :P
Idag gick jag och Caspian ner till Sara i djupadal, jisses vilken dålig kandition jag har. Det få bli skärpning på det, måste kunna gå utan att flåsa ihjäl mig. Men härligt va det med frisk luft. Sara och Linnea hade bakat goda muffins :)
När jag kom hem va Tims lilla syster Natta här med sin pojkvän Oskar och hans lillebror. Tim tatuerade hans lillebror. Natta tog Caspian medans jag skulle äta, va så hungrig så jag höll på att svimma. Så skulle hon byta blöja på Caspian, efter ett tag kom hon ut med Caspian utan byxor och blöja och sa att hon inte visste hur man satte på blöjan. Vi skrattade rätt gott åt henne. Tur hon kan öva innan hon skaffar barn :P Därfter fick hon mata Caspia och det gick ju bättre det. Tims pappa kom upp och lämnade ett täcke, vi har bara ett täcke i dubbelsängen så nu ska vi har två, för syns skull. För när vi sover ska vi jädra inte ligga under olika täcken, jag vill gosa och ha närhet på natten :)
Ha börjat planera lite inför Caspians dop ska ringa kyrkan i morgon och kolla upp tider.
Nu blir det snart att krypa ner och sova ska bara ge Caspian lite mat.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

ny säng

Dagen började med att vandra i snövädret upp till bvc, det va sjuk jobbigt att gå när det snöade så mkt. Caspian hade gått upp kanon sen sist 5200 g och 56 cm, mammas pojke börjarbli stor.
Tims kusin Linda kom upp en runda. Hon hade köpt en boddy, strumpor och en skallra till Caspian, hon är så snäll Linda! Blev verkligen jätte glad för sakerna.
Och idag slog vi på stort, köpte dubbelsäng. Känner att det blir allt för jobbigt när Caspian vägrar sova i sin säng och vi måste lägga oss på soffan för att vår säng är för liten för 3 personer. Men kommer sakna vår lilla säng, där låg man tätt inpå varandra och det är mysigt :) Men ska nog jäkla se till att Tim inte rullar i väg från mig i den nya sängen, haha.
Nu ikväll har Tims kompis Robin varit på besök.
Nu blir det svensson svensson och sen krpa ner i vår stora säng

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yatzy drottningen

Blev inte att lägga sig tideigt igår. Caspian vägrade somna och skrek så fort vi la han i sin säng. Så han och jag la oss ute på soffan och kollade på tv. Vid 3 gick vi in och la oss. Sen sov han fram till 7 då han ville ha mat, sen skrek han när jag fösökte lägga han så vi kollade på tv och då slocknade både han och jag och sov till kl 11. Så känner mig ändå rätt utvilad idag.
Har städat, tvättat och vikt tvätt idag. Skickat iväg sakerna som jag har sålt på tradera och handlat lite. Hade egentligen tänkt gå upp till Konsum men det började ju snöa extremt mkt så Rolf fick köra upp oss i stället. Känner lite ångest nu när jag nte gått på ett par dagar. Behöver få lust och motion så få väl gå en lååån runda i morgon i stället.
Gjorde köttfärsås med paprika i, va super gott tyckte jag men det tyckte inte Tim.
Nu ikväll har vi spelat yatzy, jag vann båda gångerna. Andra gången fick jag yatzy 3 gånger, synd bara att man inte kan sätta upp alla gångerna :P Hehe
Nu ska jag få massage, ha så himla ont i min vänstra skuldra, jag har haft det ett par dagar nu. Tim säger att jag ska gå till läkaren med det, men det få vänta lite till.
Ska kolla på några avsnitt av svensson svensson innan vi går och lägger oss. Få se om Tim få det lika roligt som mig i natt!?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trötter

Trött och sliten idag, men får skylla mig själv när jag är uppe till 3.30. Kunde ju inte slua kolla på svensson svensson avsnitten, dom va ju skite roliga och tiden bara flög i väg. Och lagom tills vi skulle gå och lägga oss vaknade Caspian och ville ha mat, bra tajming.
Idag har syrran, Jaime och barnen varit här. Jaime hade fått virus på sin dator så Tim skulle försöka fixa det.
Mette och Tim kom hit en sväng, trevligt va det. Och nu vågar jag nog avslöja att Mette och Tim ska ha bebis till sommaren. Grattis till dom, verkligen jätte roligt :)
Bleckis har oxå varit här en runda på en kaffe, lika roligt som alltid.
Nu i kväll har Caspian varit lite gnällig. Vill bara ligga i famnen och bli bärd. Så vi har badat tillsammans han och jag sen har vi bara legat i soffan och gosat. Nu mata Tim han och sen kommer han nog sova gott i natt för han har varit vaken väldigt mkt idag.
Snart blir det att sova för min del med, måste börja komma i säng i vettig tid, och i kväll kommer jag nog somna direkt så trött som jag är.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Svar till Tina

Tina om nytt år nya tag: Ammar inte du?
Nej amningen har jag fått ge upp, tyvärr. Caspian bara skrek när jag försökte och jag har kanppt någon mat alls. Lustigt för i början hade jag jätte mkt mat till han. Jag pumpar till han men det tar en dags pumpande ör att han ska få ett mål, men det lilla jag får ut får han självklart med tanke på att bröst mjölk är det nyttigaste. Jag önskar att jag kunde amma han. Men att sitta flera timmar och han ändå vill ha mer det är inte bra.
Så nu får han i stort sett bara mjölk ersättning

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

nytt år nya tag

Mina nyårs löften är:
1. Börja motionera regelbundet och kanske till och med träna
2. Sluta äta så mkt skräp mat som vi gjort den senaste tiden
3. Inte köpa onödiga saker som ändå inte används

Igår hann jag inte skriva eftersom vi hade besök här rätt länge. Frida och Roger va här hela långa kvällen, tatuerade sig och drack öl. Jag tog faktiskt 2 öl sen drack Tim några men Roger va svampen som drack mest :P Hehe
Idag steg jag inte upp förens 12.35, fy vilken ångest jag få när jag sover så länge. Usch måste börja ställa klockan och stiga upp tidigare. Caspian äter en gång på morgonen sen sover han fram till ca 12-14 sen därefter börjar han vakna till liv.
Jag, Tim, Caspian, Roger, Frida och Amy åkte hem till farmor och farfar och hälsade på. Därefter gick jag, Tim och Caspian inom Tims farbror och fru en runda. Dom är helt galna i tomtar. Deras lägenhet är helt full runt jul, ni skulle bli chokade om ni såg deras lägenheter. Tror Rosbritt sa att dom hade ca 400 tomtar i år. Där är väldigt många om vi jämför med mig och Tim som har ca 10 :P Haha
Fick besök utav Bleckis ikväll, va rätt längesedan han va här, nästan så man saknar han när han inte komma så ofta hehe
Caspian sover nu och förhoppningsviss för resten av natten, i och för sig så spelar det inte mig så stor roll för i natt är det Tims natt så jag kommer ändå få sova :P
Nu ska vi titta på Svensson svensson avsnitten, älskar den serien Gustav är så grym!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

ny år

Trevligt ny års firande blev det igår. Hoppas ni oxå had det trevligt.
Vi va hemma hos syrran och Jaime. Mamma, Sam, Roger, Frida och Amy va oxå där. Åt middag och drack. Jag tog faktiskt 2 cider, och det va gott :) Ha saknat dom ciderna fruktans värt mkt, twisted med jordgubb och vanilj.
Va inte hemma förens 02.30, och Caspian va så dutig. Han sov sig igenom alla raketerna och brydde sig inte ett dugg om alla skott.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ny år


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()