duktig pojk <3


Skulle bara öva Caspian till att sitta idag, släppte honom men höll händerna så jag skulle ta han när han tippade, men han satt kvar :) Så duktig han är vår lille son. Han sitter ju bara några minuter, men jag tycker han är super duktig. <3 Det bästa är att både jag och Tim satt i rummet, så vi fick uppleva det båda två. Annars är du ju oftast bara mamman som får se det första ögonblicket.
Har fått 3 röda roser utav Tim idag, tack så mkt älskling <3 Tycker det är gulluigt när han kommer med blommor, och speciellt för att säga förlåt efter ett gräl :P
Ha varit och fått akupunktur idag igen. All huvudvärk försvann efter första gången, men jag tänkt jag skulle gå dom tiderna som vi har satt upp så huvudvärken inte kommer tillbaka. Idag fick jag 5 nålar i stället för 3. 2 i nacken, 1 i vänstra axlen, 1 i högra axlen och en i vänstra handen. Men nu efteråt har jag faktiskt riktigt ont i nacken, känns som det inte borde vara så :P
Nu ska Caspian badas och sen ska han få massage oxå.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min första mors dag

Denna mössan köpte jag när jag va gravid. Jag hade ju tänkt att han skulle ha den när vi åkte hem från BB, men tydligen va den så stor så det är först nu den passar :P

Min första mors dag som mamma :) Fick frukost på sängen. Ett sliver hjärta med en diamant i och en ram där det stod I <3 U, tack så mkt Tim och Caspian <3
Zophie och henns mamma har varit här idag och tatuerat sig. Zophie hon fastnade för tatueringar :P
Grillat hemma hos Micaela och Jaime idag. Jaime va inte hemma bara micaela och barnen. Mamma va oxå där va ju henne vi firade :)
Blev ingen film igår eftersom Kith, Linus och Alice kom så få ta fram bacon chipsen ikväll och mysa till en film, när Caspian har somnat.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Backaryds marknad

Jag, Caspian och Tim åkte med Rolf till Backaryds marknad. Inte så mkt att titta på, men lite hittade vi iaf :) Två snuttefiltar med nalle puh motiv på, 3 olika sortes teer och 5 olika krydder.
Va ute och gick en runda.
Har grillat korv, gottit. Egentligen får vi inte ens grilla med el grill här, men så länge ingen klagar så fortsätter vi.
Tim har varit iväg och spelat tv spel så jag har kollat på brudens far 2.
Ska ta och vika tvätt nu. Sen när Caspian har somnat blir det bacon chips och film.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Borde sova

För sent för att vara uppe, men så blir det ofta här. Sitter och dricker en kopp te, snart ska vi sova.
Städat och tvättat vinter kläderna. Mamma har varit här och lämnat ett par skor till mig :) Sen följde jag med henne så fick jag dagens tidning, hängande ljuslykta och ett par koppar :) Tack så mkt mamma :)
Va hos farmor och farfar, självklart när vi skulle hem hade det börjat regna och vagnen va blöt. Men löste sig iaf. Tog vindskyddet och la på det blöta sen en handuk över och så gosigt det blev för Caspian.
Tim tatuerade när vi kom hem så vi satt på Caspians rum och lekte & lyssnade på musik.
Sen blev det skräp mat. Kyckling rulle, gottit.
Varit hos Kith, Linus och Alice nu på kvällen, kom nyss hem.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Akupunktur


Åkte ner till stan idag. Tim köpte en resesäng till Caspian. Det är rätt bra och ha. Visst får vi låna Elloras men dom dagarna det har varit så varmt har Caspian fått sova hos oss så vi har kunnat ha balkongdörren lite öppen för hans rum går knappt att vara i. Solen står på där hela dagen och så kommer det säkert vara i sommar och då får han sova hos oss och man vill ju inte springa och låna den hela tiden så bättre att skaffa egen. Och varför vi inte vill ha han i sängen är för att när det är vamt är det inte så gosigt att ligga 3 personer och svettas. Men annars får han ligga i vår säng hur mkt han vill för det är gosigt.
Har varit och gjort akupunktur hos sjukgymnasten idag. Har börjat bli stel i musklen igen. Va lite smått obehagligt. Jag hade en nål under förlossningen, men det minns jag inte så mkt av den känslan. Ska göra detta nu under några veckors tid, 2 gånger i veckan. Usch va mkt pengar som kommer ryka. Men förhoppningsvis kommer det försvinna helt igen.

Fcik skynda mig hem sen för Ronnebyhus hade ordnat med typ tillställning så man fick fråga om elen och sånt. Det bjöds på korv och dricka oxå. Tim och Caspian va där redan när jag kom och Tim hade redan frågat om allt och skaffat på sig en massa vi kunde läsa så det va inte mer än att prata med folk som bor här på området och sen gå hem.
Rolf har varit här med fika.
Har badat och masserat Caspian och nu ligger han och sover.
Nu blir det unga mödrar avsnitt som jag har missat i 3 dagar, te och mys.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Libero paket


Blöjor, bad blöjor, vårtservetter, bindor, strumpor, informations blad, badtvål, lotion och haklappar. Det tackar vi för :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fullt rulle

Föräldra gruppen idag, roligt som bara den.
Hem och städa upp lite. Sen kom det två tjejer som Tim har suttit och tatuierat typ halva dagen. Den ena bruden som han inte ens kände va väldigt stötande på han. Blir man arg på såna slampor (förlåt mamma) rent ut sagt. När hans tjej och barn sitter i rummet brevid och hör allt!!! Först när Tim berättar att han ska plugga i växjö så vräker hon ur sig då kan du sova hos mig. Inget skratt efter så inget man tar på skämt. Sen bad hon om en paus när han tatuerade henne och då skojjade jag jasså du ger henne paus men när jag vill ha det så får jag ingen. Då säger hon jag har min fot i hans skrev så han ska passa sig säger hon retfullt och hånler mot mig. Hon gjorde en tatuering på benet så Tim hade hennes fot i knät men inte i sitt skrev. Sen massa såna flörtiga kommentarer. Jag har jädra inte varit svartsjuk sen det första året med Tim, men när hon höll på då växte det hela tiden.
Kith, hennes kusin Nikita och Alice har varit här en sväng. Nikita är så roligt :) Hon tittade på mig när jag satt med Caspian och så sa hon är du storasyster. Nej mamma sa jag. Hon tittade på mig som jag ljög och sa jasså låtsas mamma. Haha nej jag är hans mamma Nikita. Jaha säger hon misstroget. Kith frågar henne tycker du hon ser ung ut för att vara mamma. Ja säger nikita och så lägger hon huvudet på sne och säger igen misstroger jasså mamma! :P
Zophie har oxå varit här roligt :) Bjöd henne på middag. Zophies mamma kom en säng när hon skulle hämta Zophie. Va trevligt det. :)
Bleckman har ju oxå varit här, får jag ju inte glömma att berätta. Oxå trevligt.
Har gått en kvälls promenad med Kith och Alice medans Tim och Caspian va hemma och mös. Kith hade varit på börjes där jag bad henne leta efter en laban mössa och hon hittade en så fin som hon fick lägga ut till.
Caspian fick näsblod igen, dock inte mkt, men lite kom från näsan utan att vi gjort något. Bvc rekomenderade att smörja med vaselin i näsan för slemhinnorna. Hoppas det hjälper på min stackars älskling. Ärft sin pappas torra slemhinnor är ju helt klart. Men kan nästan vara säker att snuvan och gnället beror på tänderna för jisses vad han stoppar allt i munnen och nu har diarren kommit oxå. Så min älskling får extra många pussar och kramar nu
Nu blir det te och sen sova.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

preventiv medel

Uppe tidigt idag. Va på mvc för att diskutera preventiv medel. Nuva ringen (p-ringen) va verkligen inget för mig. Krångligt att få på plats, illa mående, yrsel, hunger och ja allmänt gravid symptomer. Ont som tusan i livmorden, massa flytningar och väldigt lustigt mens blod.
Koppa spiral kan jag ju inte heller ha eftersom jag redan har rätt mkt ökad mens, så fick bli mini piller. Jag skulle haft det från början men så läste jag i den där lappen som låg i att det fanns ökad risk för bröst canser, och med min nojja för canser va det inget för mig. Men barnmorskan sa idag att anledningen till att det står är för att skulle det hända 1 enda person så vill inte dom som gör mini pillerna få skulden.
Tim och Caspian åkte in till stan och mötte mig. Blev en runda i lite affärer. Köpte en bamse sol hatt på Lindex till Caspian. Sen små söta ihop rullade blöj påsar som man kan ha i väskan, nya nappar till nappflaskorna, ny nappflaska, och en leksak.
Varit hos en kompis och fikat.
Tog en sen kvällspromenad till Konsum och hämtade ut paket från Nalle puh klubben.
Caspians gn'lliga humör håller i sig. Och i natt fick den stackarn näsblod :( Näsan bara rann på han samtidigt som det lät jätte hemskt från den. Så blev både koksaltlösning och nässug. Caspian har väldigt känsliga slemhinnor i näsan och har tidigare råkat ut för näsblod utav nässugen, så därför undviker vi att använda den, men i natt va det kris.  Finns det inget annat som kan användas?
Ringde polisen nyss för det springer en lös svart/vit pitbull uppe i skogen här vid lindvägen, men dom kunde tydligen inte åka ut för att hämta den. Jätte smart om hunden springer ut i vängen som ligger precis nedanför. Trodde först det va Nova, Bleckmans hund så Tim sprang ut för att ta den men då sprang den iväg och då ringdfe jag till Blekman som talade om att Nova satt och tittade på honom :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

bullar utan socker


Idag steg vi upp 7.20, Caspian har blivit morgon påigg utav sig. Det stör väl inte mig så mkt, fast jag hoppas att det inte blir tidigare. Det går bra vid 7.30-och framåt :P
Blev en sväng till loppis, hittade en rosa mobil, men tyvärr litar jag inte på utländningarna som står där. Låter säkert väldigt dumt. Men dom har så himla mkt mobiler och teknik appareater trotts att dom står där varje gång, så därför tror jag det finns en risk att det 'är stöldgods.
Hemma blev det bull bak. Bullarna va goda men ngåot saknades och när jag satt där och tänkte slog det mig att jag glömt socker i fyllningen, så typiskt!
Hela familjen gick ut så Caspian fick gunga lite som han skrattade när man satte fart på han. Gullungen.
Blev god middag, potatis, biff och blomkål.
Har badat och kollat på Gossip Girl nu på kvällen. Har ont som bara den i ryggen. Min kropp är inte alls som innan graviditeten, tycker jag får ont överallt och allt händer med den!
Caspian har inte alls varit på humör i övrigt idag, gnällt i stort sett hela tiden, förutom när han fick gunga. Förstå inte vad det är. Tänder? Värme? Jag tycker så synd om min lille pojk när han är så ledsen.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grillning igen


Idag vaknade caspian vid 4.20 och ville absolut inte somna om. Men till slut lyckades jag få han att sova. Efter en massa jollrande, skratt och rulla runt i sängen. Bus unge.
Helt underbart väder har det varit idag. Satte mig på balkongen när jag hade vaknat.
Hade gärna velat spela minigolf idag, men vi hittade inga som ville göra det och är inte roligt att bara vara två när man spelar.
Blev i stället en promenad och mjukglass på rosa kiosken.
Följde med Bleckman hem till hans mormor och hennes man. Där blev det grillad kyckling, idag igen :P Sallad, potatis sallad och bröd, gott :) Blev glass senare. Vi gick en runda ute på aspan, så fint det är där ute.
Har nog fått lite färg på mig idag, och myggbett på köpet ;)
Nu blir det film och mys

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fredag

Har mest tagit det lungt idag, vilat mig så mkt som möjligt.
Jag, Tim och Caspian va ute på en liten promenad innan.
Vid 18.00 kom Bleckman. Då blev det middag :) Typ knytkalas va det. Hehe. Bleckman hade med sig marinerade kyckling och vi gjorde grekisk sallad och hade ört bröd. Gottit va det.
Sen blev det chips, morötter, gurka och dipp framför familjen är värre.
Bleckman gick typ när filmen började. Han skulle hämta Nova och sen kanske iväg på fest. Så jag och Tim fick sitta ensama och mysa ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dåligt dåligt

Mår sjukt dåligt pga den där p-ringen jag har. Trodde jag skulle slippa illamåendet och yrslen efter ett tag men icke. Så nu har jag tagit ut den.Ska till mvc på måndag och göra gyn undersökning pga att jag har ont i livmorden men är säkrt p-ringen som ställt till det oxå!
Vi har ju elen inräknad i hyren, men idag fick vi hem brev om att det ska tas bort. Dom ska bara sänka hyran med 310 kr. Just nu betalar vi ca 5300. Få se om vi ska bo kvar eller flytta. Men ska dom göra så här får dom jäkla byta till ny kyl och frys. Sen vill jag ha nytt badrum, det ringde Tim till Ronnebyhus idag om, men dom hade inte bestämmt hur det skulle bli än. Sega idioter.
Jag, Caspian, Ida och Alwin har suttit ute i det fina vädret och fikat idag, trevligt va det :)
Nä nu får jag ta Caspian för han börjar bli gnällig.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Gnällspik

Har en lite gnällspik här hemma. Inget duger idag. Tror det kliar väldigt mkt i munnen. Dreglar som tusan och allt ska in i munnen på han. Stackarn, man vet ju inte hur man ska hjälpa han. Tog en tuggleksak som man kunde lägga i frysen, satte den mot munnen men då bara skrek han. Tror han inte riktigt tyckte om att jag höll den mot munnen för när han sj fick in den i munnen gick det bättre.
Idag har vi varit hos farmor och farfar. Caspian fick 50 kr att lägga i sin spargris, så snällt :)
Blev en runda till Konsum och handla lite.
Sen hemma har vi inte gjort så mkt, den mesta tiden/energin har gått till Caspian.
Richard va uppe på en snabb kaffe, va trevligt att träffa han, va ett tag sedan.
Zophie kom hit och gjorde sin första tatuering, så snygg den blev. Jag blev avis, den hade jag kunnat tänkt mig, fast utan hennes namn så klart ;) Blev fjäril i lila, rött och rosa sen med hennes namn. Stackarn va jätte nervös, men det förstår man ju, men sen lugnade hon ner sig när det väl va igång.
Har gett Caspian jordärtsklocka till middag, jisses vad hans fisar har luktat ikväll, urk värre än sin fars.
Zophie har nyss gått, Tim är borta på statiol och Caspian sover.
När Tim kommer hem blir det som vanligt mys och massa kärlek och lite onyttiga gosaker.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Motion och sol

Blev ingen Beck igår eftersom Bleckman stannade till 1 i natt. Väldigt sent men det va roligt ändå.

Upp tidigt idag och iväg till föräldragruppen 9.30-11. Lika trevligt som vanligt. Därefter gick jag och Tim hem, Tim gick upp i lägenheten och packade ner mat och leksaker till Caspian. Sedan följde han mig till statiol och hjälpte mig pumpa hjulen vagnen. Jag och Caspian gick hem till Sara, är en bit att gå ta typ 40 minuter. Men härligt att gå i det fina vädret. Fick för mig att vi skulle gena genom skogen vilket man spara typ 10 minuter på. Men ALDRIG mer skogen med denna vagnen. Det va hemskt. I och för sig visste jag att såna vagnar inte går att köra i skogen, det kan man ju räkna ut bara man tittar på dom, men så fick jag för mig att det inte va så mkt sten på vägen, vilket va alldeles fel. Jag va livrädd när jag gick där med vagnen och sen tog rundan typ 20 minuter extra. När vi väl va framme hos Sara bestämde vi att hon, jag, Caspian och Linnea skulle gå ner till ÖoB så blev en sväng dit. Köpte ny body butter.
Va trevligt att vara hos Sara och sitta ute i det fina vädret. Stackars Caspian va jätte varm så blev mkt vatten för hans del.
Hem vägen tog vi det sotra hållet och det gick jätte bra.
Tim och Bleckman hade varit ute och gått så dom kom nästan exakt när vi kom hem.
Hade hoppats på att kolla på Beck nu ikväll i stället, men det va dålig kvalite på det så få vänta :(
Tror jag kommer somna gott i kväll efter att ha gått så mkt idag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

6 månads kontroll

13.40 av det 6 månads kontroll på vårdcentralen. Allt såg kanon ut, han va frisk och fin sa dom. Och dom sa även att det inte märktes att han va 6 veckor förtidig, han har tagit igen allt det. Skönt att höra, man är ju ändå lite orolig att det ska ha blivit någon skada.
Han vägen nu 8600 g och är 68 cm lång, stor kille :)
Hemma har det varit bus och lek, medans Tim har tatuerat.
Nu är Bleckman här och dricker kaffe. Senare blir det att se den nya Beck filmen, det längtar jag efter :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Borta bra, men hemma bäst


Nu är vi hemma igen. Kom hem på kvällen igår.
Blev tårta innan vi åkte hem. Caspian va duktig på hemma vägen och sov nästan hela vägen. Vi stannade till i Tingsryd där mamma och Sam bjöd oss på pizza, tack så mkt :) Väl hemma ville Caspian har all uppmärksamhet, vilket inte va det lättaste att ge när Tim höll på att skruva upp saker och jag packa upp. Fick ge med mig till slut, så jag och Caspian badade en stund tillsammans, sen fick han välling och somnade sött. Packade upp det sista sen blev det film och sen la vi oss. Så härligt att få sova i våran säng :)
Har varit jätte roligt att vara i Jönköping men det va härligt oxå att få komma hem till vårt hem, våra saker och våra katter :)
Idag steg Tim upp med Caspian sen vid 10 tiden kom dom in med frukost på sängen till mig, jag är rätt bortskämd med det, min älskling är så snäll. :) Medans jag och Caspian låg i sängen och myste damsög till lägenheten.
Rolf kom med kaker och hälsade på.
Jag, Tim och Caspian åkte hem till Linda, Anders och Ellora. Tims fabro Bosse va även där på besök. Trevligt va det. Ellora va inte på så bra humör så när Caspian satt i hennes gamla baby sitter gick hon brevid och gnällde Lollas lollas. Lånade Elloras solglasögon till Caspian, visst blev han cool ;)
Va på en utav Kallinges pizzerier och sökte jobb, kommer säkert inte bli något eftersom han ville ha någon som va refaren utav att baka pizzer, men jag har iaf försökt :)
Hemma har det tvättats och vikt en massa tvätt, blir rätt mkt när man har varit iväg. Ätit, diskat, kollat på Gosspi Girl och busat lite med Caspian.
Nu blir det chips och mys.

Caspians tandborstning är det inga prblem med nu, har skrattar när vi borsta på han så det är skönt att det gått så bra med det.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Några hundra fattigare


Natten har varit rätt hemsk faktiskt. Vi skulle sova på en luft madrass som vi lånat av min syster. Den skulle vara så bra, men icke. Vaknade hela tiden av att mer luft försvann, till sist låg vi på golvet, så vi fick börja att fylla på med luft igen. Jag har så ont i kroppen!
Blev Ikea och A6 idag, det va roligt :) Dock några hundra fattigare, massa saker på Ikea, sen tröja, tajts och linne till mig och två pyamaser till Caspian.
Är rätt slut efter denna dagen.
När vi kom hem till Roger, Frida och Amy satte jag Caspian i hans baby sitter, helt plötsligt reste han sig med hela ryggen så han satt helt rakt upp, mammas kille har blivit stor <3
Har fått jätte god middag och nu sitter alla och dricker vin förutom mig som hatar det.
Har kollat på familjen är värst, den är kanon den filmen. Snart blir det sova, hemskt men bara en natt till på madrassen sen ska vi sova i vår sköna säng :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

IKEA

Block ljus 25 kr
Block ljus 25 kr
Block ljus 25 kr
Doft ljus 35 kr/36 st
Ljus hållare 19 kr/ 12 st
Ljus fat 39 kr
Silikon pensel 15 kr
Skål 39 kr
Ramar 25 kr/2 st
Lack hylla 99  kr
Stöd dyna 59 kr
Matta  39 kr
Tvättsäck 39 kr
Pet skydd 39 kr
Hörn skydd 59 kr

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bil resa

Sitter i Jönköping nu, saknar mina djävuls katter. Undra vad dom gör för bus hemma?
Började dagen med att bada Caspian och massera han. Packade ihop det sista av grejerna.
Bil resan till Jönköping gick kanon med Caspian, han sov sig igenom det. Va lite orolig hur han skulle klara av att sitta stilla så. I vanliga fall vill han göra en sak sen en annan efter en stund.
Har ätit god middag här och sen har det inte hänt så mkt mer. I morgon blir det nog Ikea

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Packat och klart ;)

Idag har det städats, diskats och tvättats, duktiga vi har varit. Passade bra att göra det idag, när det ändå va kasst väder, slipper man få ångest över att man inte har varit ute i den friska luften .
Tim har tatuerat idag med, skulle egentligen tatuerat en till ikväll, men blev ändrat.
Varit och handlat lite ed Tims pappa.
Har packat allt inför i morgon, då bär det av till Jönköping ska vara där nu i några dagar. Kommer sakna mina små djävuls katter, men dom lär ha party här hemma med alla grejerna ;)
Va lite orolig när jag skulle packa för nu är vi ju 3 personer och jag skulle ju gärna vilja ha med mig iaf halva boet ;) När jag och Tim va i damark packade jag så mkt att väskan gick sönder, men det gick iaf bra att packa idag, blev bara 1 resväska och en väska ;)
Idag bli min älskade bror 30 år, jisses vilka gamla syskon jag har ;) Men ett stort grattis till Roger på 30 års dagen.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag är en tandorste


Orkade inte skriva igår kväll eftersdom jag hade växtvärk, eller jag trodde det va växt värk men Tim påstår att när man är 19 år så har man inte sånt. Men det kändes årecis som det och det gjorde så förbannat ont att jag fick ta ärtpåsen och ha på benet när jag skulle sova. Iaf så blev det en massa motion under dagen, sen firade vi Robin som fyller 10 år (på lördag) hemma hos mamma, va trevligt det, sen på kvällen va vi hos Kith, Linus och Alice och åt god smulpaj som Linus hade gjort :)
Dagen började tidigt för min älsklingt, 5.40 vilket inte han är så van vid. Han skulle på studie besök i växjö på den skolan där han ska börja. Han ska utbilda sig till snickare och det finns ingen närmare utbildning än där.
Jag och Caspian steg upp vid 8 och gjorde oss iordning för föräldragruppen vid 9.30, trevligt det och idag va vi många :)
Efteråt satt jag, Caspian, Sofie och Elvira utanför vårt vid lekparken i det fina vädret, drack kaffe medans Elvira ville att hela lindvägen skulle lyssna på hennes härliga stämma ;) Caspian instämde i hennes kör efter en stund men som vanligt gråter han inte speciellt länge, det är jag tacksam för.
När Tim kom hem gick vi till drog handlen och införskaffade Caspians första tandborste, belv en sån som på bilden, fast blå och grön. Han har inte fått tänder än, men mamma tyckte vi skulle vänja han vi det ändå. Han tyckte verkligen inte om tandborsten, trotts att jag sjön låten som mamma alltid sjöng när jag va liten:
Jag är en tandborste en tandborste jag och jag gör tänderna rena jag skurar och jag gnuggar var eviga dag ja jag gör tänderna rena hummu hummu.
Bra låt va ;)
Tim och jag har legat i badet en lång stund, härligt att bada innan man ska sova :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Bra dag

Caspian ville upp 7.45, men det ville inte mamma så va bara för pappa att stiga upp :) Själv sov jag till 10.00 då Tim kom in med frukost på sängen seen låg vi alla tre i sängen, myste och pratade. Vid 11.30 somnade Caspian och då va det dags för mig att komma ur sängen :P Blev att jag och Tim duschade tillsammans, det är så mysigt att göra det, men det har vi inte gjort sen vi bodde på almvägen. Vi har ju badkar, sen växte min mage så pass mkt att det blev lite trångt ;)
Hämtade sedan vagnen långt ut i rödeby skogarna, sedan hem och provköra vagnen, den va kanon att köra.
Tim har tatuerat och efter kom Kith, Linus och Alice.  Drack kaffe och spelade ytazy, Kith verkade inte fatta så mkt utav det hela :P Tim kom 1.a, Linus 2.a, jag 3.a och Kith sist.
Nu äter vi varma smörgåsar och snart ska vi kolla på film och sen sova.
Caspian den lille stackaren har fått tillbaka förkyldningen och hostan, tycker så synd om han. Va ju knappt 2 veckor sedan han va förkyld, men så åkte Tim på det direkt efter och nu Caspian igen.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

ny vagn


Vår vagn som vi använder just nu börjar bli väldigt ostabil och den andra vagnen vi har är bara vänd framåt vilket jag tycker är förtidigt att börja med.
Så va och hämtade en vagn för 700 kr, mkt fin och bra för det priset :)
Liggdel, sittdel, åkpåse, vindskydd, myggnät och regnskydd

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

inne dag


Börjar känna mig lite små slarvig, har inte riktigt skött våra promenader så bra på sista tiden, måste bli skärpning!
Ville absolut inte stiga upp ur sängen i morse, sen jag blev gravid har jag inte haft såna dagar att jag bara vill ligga i sängen utan när jag har vaknat och legat där i ca 10 minute känner jag mig stressad och måste stiga upp, men idag va det annorlunda, men då ville Tim att jag skulle stiga upp. Så han fick muta mig med att göra min frukost för att lyckas få upp mig :P
Caspian har testat sin hoppgunga för första gången, där trivdes han vill jag lova :) Fast han fattade inte att man skulle hoppa utan han bara stod och tittade och snurade runt och log.
Bleckman har varit här typ hela dagen, roligt det.
Har tvättat 3 maskiner tvätt, men har extremt mkt kvar, vart kommer all denna smutstvätt ifrån?!
Har varit hos Ida, Krille och Alwin en sväng, trevligt.
Efteråt gick Tim hem till Tobbe för att spela tv spel, där han fortfarande är, medans jag och Caspian gick hem. Hemma har Caspian fått bada, fått massage, sen har jag sjungt massa barn låtar för han och sen har jag läst en nalle puh bok för han. Jag tror han tycker det är mysigt när man läser för han, han ligger och tittar så lungt på en när man läser :)
Caspian har fått testa välling för första gången idag, han slök det utan protest, fast det är inget som förvånar mig :P
Nu sitter jag ner bäddad i soffan, med enkopp te och en massa tända ljus, så mysigt. Ska ta och titta på Tims dator om jag hittar någon bra film som jag kan kolla på medans Tim är iväg.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Caspian 6 månader <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag


Har ju glömt att lägga ut vad Caspian har fått från sin mormor. Han har dessa 3 skivor. Så nu går favoriten nicke och mojje är hemma :P
Jisses vad det har blåst idag. När vi skulle hem till farmor och farfar fick Caspian ha overall på sig, flise filt och vagn överdrag. Han som annars är så varmblodig utav sig.
Fick pengar utav farmor och farfar till att köpa blöjor, så gulliga. Ändå har vi två blöjpaket här hemma men dom envisades om att dom ville ge han det, så då får man tacka och ta emot :)
Baby gjorde jätte god middag, kyckling med paprika/chili sås och ris.
Varit hos Kith, Linus och Alice ikväll, Caspian somnade efter bara en stund där så han har sovit typ hela kvällen. Vaknade till vid 10 tiden och ville ha lite mat bara.
På hemvägen möttes vi av en hög med redlösa små tonåringar som tjoade och hade sig. Usch och fy att dom inte tar hänsyn till folk som bor i området och sover. Men så va man själv i den åldern, tuffast i stan ;) Men nu när man vuxit upp så inser man hur irreterande det är.
När vi närma oss vårat lägenhets hus så står det ambulanser vid huset brevid. Jag tycker det är så otäckt, för då vet man att något inte är som det ska.
För exakt 6 månader sedan låg jag på förlossningen med så starkar värkar att jag inte kunde kontrollera någonting, jag skek och sparkade med benen. Det va hemskt, men jag skulle kunna göra om det 100 gånger bara för att få känna den fantastiska känslan att få upp sitt barn på bröstet. Älskar min underbara son av hela mitt hjärta <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nestle


Det här kom med posten idag.
En bok om barnmat, en broshyr om Nestles mat och rabatt kopung och sen provsmak på havrevälling, det tackar vi för :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag

Inte gjort för mkt idag. Tim har handlat sen följde hans pappa med upp en runda.
Har gjort Caspians mat för 2 veckor. Blev några måltider med potatis/broccoli, morötter/broccoli, morötter och morötter/palsternacka. Har jordätskocka och majs, men hade inte fler bunkar så få vänta tills han har ätit några måltider innan jag gör mer :P
Har varit hos Kith och Linus ikväll. Kith hade dukat upp med goda saker :) Mango, vindruvor och melon :)
Jag tror Caspian har en favorit låt. Jag sjunger rätt ofta för han, han tittar alltid och lyssna men så fort jag sjunger bä bä vita lam så börjar han le och gung med kroppen :)
Nu blir det att dricka te och gosa med baby, han har lovat mig massage <3


Någon som har tips på vad man ska göra när man fäller extremt mkt hår? Typ finns det någon inpackning som hjälper? Jag lovar att jag snart blir flintskallig, jag drar av tjocka slingor med hår, det började efter förlossningen och nu börjar det bli jobbigt, vill inte tappa mera.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

helt slut

Känner mig helt slut i kroppen. Förmodligen för lite sömn i natt, Caspian har viridit och vänt sig, lika så Tim och jag har varit varm.
Föräldra gruppen slutade förra veckan, men så bestämde vi att vi skulle fortsätta träffas där på räven denna tisdagen, alla va typ intresserade förutom 1. Sofie blev sjuk så hon kunde inte följa ed, men jag och Caspian gick dit. Va först sen kom Jenny och Melvin satt och pratade en stund sen kollade vi på klockan då va den 10. Och inga fler hade kommit. Humm lite dålig stil faktiskt utav dom andra att inte höra av sig. Dom från räven hade plockat fram fika för helagruppen oxå. Hoppas det kommer fler nästa tisdag iaf.
Kith och Alice har varit här en runda idag.
Sen har jag typ bara legat på soffan, längta efter att få sova. Men först tv tittande, alla roliga pogram är idag ju :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ensamt


Har känts lite ensamt idag faktiskt. Tim har haft med Caspian på stan och senare hos sin fabror. Jag är så van att vara med Caspian hela dagarna och det är inget jag vill ändra på, men jag måste ju låta Tim få vara ensam med honom oxå. :)
Tim hade köpt denna gulliga tröja till Caspian inne i stan på Lindex.
Jag har rengjort spis/ugn idag men mr mussel eller hur det stavas. Man blir nästan påverkad utav det medlet, trotts att alla ventiler och balkongdörren stod öppen. Det lär ju inte vara hälsosamt iaf!
Har tvättat två maskiner och diskat 3 omgångar, visst är det härligt att göra sysslor? Eller inte!
Fick oväntat besök av Tims kusin Linda, lika trevligt som alltid när hon kommer. Tim och Caspian följde sedan med ner till hennes föräldrar medans jag fortsatte att plocka iordning här.
Har läst lite på körskole teorin och spelat två runder med ytazy med Tim. Jag förlorade båda.
Caspians förkyldning är nästan helt borta så blir föräldra gruppen i morgon. Pratade med en annan mamma därifrån och hon tyckte att det inte gjorde något om han va lite små snuvig.
Caspian somnade typ för 1 timme sedan, helt slut efter en dag med pappa ;)
Har sökt 3 jobb idag, tror inte att jag kommer få något utav dom, men känns skönt att ha gjort det iaf :) Ett som personligassistent åt en flicka på ca 3 år, men då va man tvungenatt ha körkort, sen ett som förskolelärare i Karlskrona kommun, men då va man tvungen att vara utbildad, sen som sevitris på någon resturang i Karlskrona, men där vllle dom ha erfarenhet.
Nä nu blir det tv tittande, Tim hade lånat en film av sin fabro så blir nog att vi titta på den.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Valborg, goda middagar och febrig Caspian


Va ett tag sedan jag skrev, har inte riktigt haft tid eller ork.
Natten till fredagen va rätt jobbig iaf om man som mig inte är van vid ett barn som vaknar mkt om nätterna. Caspian vaknade vid 3 på natten och va vaken 1 timme och va ledsen, sen sov han jätte oroligt fram tills vid 6 då vaknade han till i 30 minuter innan han somnade om och där va han oxå ledsen.
Under dagen va han grinig och snuvig.
Valborg firades iaf tillsammans med Kith, Linus och Alice hos oss. Tim gjorde hasselbackspotatis, fläskfile i champinjon/konjak sås, sallad och dressing va jätte gott. Sen satt Tim och Linus och drack. Jag drack en öl under hela kvällen. Gick och kollade på elden i lönnamohagen, men när det började gå mot slutet blev Caspian jätte ledsen och otröstlig så vi bestämde oss att gå hem och påvägen hem somnade han. Hemma blev det efterätt med stekt banan, hallon, glass maräng och choklad sås jätte gott va det.
Natten blev lite lugnare, inga vakna stunder men han sov väldigt oroligt.
På lördag morgon hade han fått 38.7 i feber och snoret rann som bara den. Gav han en alvedon och la han i soffan där han sov några timmar, vilket hans pappa oxå gjorde :P Sen när han vaknade va han glad och pigg och srattade när man lekte med han, märktes inte alls att han hade feber. Den hade sjunkigt till 38.0 så vi gick hem till Kith, Linus och Alice på god middag. Blev potatisgratäng, fläskfile, flintastek, sallad och dressing, jätte gott. Till efterätt blev det hallonpaj :)
Spelade även spel lika par leka bäst, va rätt roligt faktiskt, jag och Tim vann. Underkvällen märktes knappt ingen feber alls på Caspian, bara att han va lite hängig och ville sitta i knät och gosa.
Natten blev lugnare och idag hade han ingen feber alls, och snuvan är mkt bättre oxå. Har damsugats och damtorkats här hemma, bara golven som ska skuras och badrummet sen är det färdigt. Har även varit på Sebbes gympa uppvissning i Kallinge sporthall, han va så söt hade klätt ut sig till riddare :)
Blev god mat idag oxå, lövbiff, pommes, sallad och dressing, mumsigt det :)
Läst lite inför körkortet, börjar komma någon vart nu i teorin iaf :)
Kith, Linus och Alice kom hit på en kaffe, gick även ut och spelade kubb oxå. Först jag och Kith mot Tim och Linus då vann Tim och Linus. Sen jag och Tim mot Kith och Linus då vann Kith och Linus. Arg blir jag varför kunde inte nått utav mina lag vinna? Humm.
Snart sovar Caspian och då blir det att plocka fram chipsen och mysa <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()