Ingen ro, ingen vila

Nästan direkt efter att jag uppdaterat bloggen igår vaknade Caspian och vägrade att ligga i sin säng. Fick ligga hos oss i soffan tills han somnade. Sen på natten satte det igång, han grät och total vägrade somna. Så han låg och kröp mellan mig och Tim hela natten, vid 6 när Tim gick till bussen tog jag Caspian med mig in på hans rum och så la vi oss i hans säng. Där kan han iaf inte trilla ner, för han är sjövild och slänger sig gärna ut för sängen/soffan. Tog typ 15 minuter sen sov han som en stock. Jag gick tillbaka till sovrummet och somnade direkt. Men efter 3 timmar hade Caspian ingen lust att sova, då va det bara upp och se glad ut.
Vi har fått en hel del nya kanaler inom ronnebyhus, så jag tänkte att jag skulle göra en sån där kanal sökning och spara dom, duktiga jag sabbade allt så inte ens dom vanliga kanalerna fanns kvar. Stackars Tim fick sätta sig med det när han kom hem.
Zophie har varit här en snabb runda och pratat lite.
Medans Tim och Hampus va och tränade och Caspian sov så passade jag på att rensa bland Caspians kläder, blev 3 kassar fulla som skulle sparas och typ en halv som skulle säljas, men jag har rensat ut det som skulle säljas innan oxå så därför va det inte så mkt nu.
Snart blir det att krypa ner i sängen och hoppas på ordentlig sömn, Tim har sagt att han ska ta Caspian i natt men ibland kan det vara lite svårt att få upp Tim när han väl har somnat.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Öppna förskolan


Idag har vi varit på öppna förskolan med Malin och Tilde, mkt roligt :)
När vi kom hem fick Caspian lite mat, sen somnade han och sov som en stock, helt slut efter allt busande.
Varit på Kontan och fikat med Caspian, mamma, Micaela, Robin och Sebbe, tack för fikat mamma :) Sen gick vi till körskolan där vi pratade lite angående hur jag ska ta mitt körkort, mamma köpte en cd med ett teori pogram det tackar jag för :)
Nu ikväll har Caspian och jag badat, sen har Tim tränat och jag har kollat på skånefruarna och kungarna av tylösand. Snmart dags att sova. Se hur länge jag få sova i natt, Caspian har kommit in i det där att han inte vill sova sj och blir hysterisk om man går.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

våldtäckt

Man tror inte att man känner folk som utför våldtäckter, så hemska och vidriga människor kan man bara inte ha runt sig.
Men så kommer det, att en person som jag har umgåts med, kännt sen jag va 14 år. Jag kan inte säa att jag blev förvånad, men jag hade ju inte trott han skulle sjunka till den nivån. Att han raggade på yngre tjejer och alltid satt på sidor där man kunde få tag på små tjejer som va villiga att göra saker, det visste jag men detta som har hänt är något som inte borde hända.
Jag känner mig äcklad att jag har umgåts med en sån person som han. Kommer aldrig mera kunna säga ett ord till honom, men en sak är säker han borde få ett helvete!
Våldtäckt ska ingen behöva uppleva!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

6 år

Idag är det 6 år sedan min fina och underbara morfar gick bort, saknar honom jätte mkt. Han va verkligen en underbar människa och man blev så glad utav han.

Caspians har haft feber hela dagen ända fram tills ikväll då försvann den och det va som att vända på en hand för helt plötsligt va han helt vanligt igen. Så i morgon blir det öppna förskolan för oss.
Fick sakerna från kryddpartyt idag, men bara mamma och Bleckmna som hämtat sina saker.
Jag har damsugat, diskat och skurat badrummet.
Jag och Caspian har varit ute i blåsten, va rätt jobbigt att gå när det blåste så mkt. Caspian satt så inbäddat och mysigt i vagnen, blir nästan lite avis ;)
Gjorde karl johans svampsoppa och varma smörgåsar till middag. Caspian fick majs & currysoppa och smörgås. Visst är det så att barn under 1 inte ska äta svamp eller har jag fått det helt fel?
Tim är och träna och Zophie är här nu och håller mig sällskap :)
Caspian har varit lite strulig med att sova, fick honom i säng för 20 minuter sen. Då har han ändå sovit 1 ½ timme, sen legat hos pappa, sen hon mig, sen har han och jag legat i hans säng, sen har han legar där sj, sen mitt knä och tillslut somnade han sj i sin säng. Jag är glad att vi inte ha det så varje natt!
Väntar på att den sista plåten med småfranska ska bli färdiga, sen ska vi mumsa :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Alpnaering


Idag har sakerna från kryddpartyt kommit. Detta är vad jag och Tim beställde.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

blåsigt värre

Blev ingen öppna förskolan för våran del, Caspian har haft feber hela natten och även idag, legat på 39 typ hela tiden.
Va uppe på vårdcentralen för att kolla mina lungor efter som jag haft ont i dom och svårt med att andas sen i juni. Lungorna såg fina ut och dom tror det beror på att mina muskler är så spända så dom tycker på lungorna. Men det tog prover ä'ndå för att kolla infektion och allergi, ska även göra tester för astma. När dom skulle ta blodprovet hittade dom ingen ådra, sen flyttade sig ådran och sen fick dom inte ut något blod, så armen va lila/blå sen kom det extram mkt blod och nu är hela den ådran svullen och syns över hela armleden och jag har ett stor blå märke i armvecket.
Vi gick hem till Lotta en runda och tog en kaffe och Caspian låg och gosade hos oss.
Hemma har det bara varit en massa gos.
Jag och Tim har varit nere på Hindrickssons och visat foto på badrummet, dom va väldigt missnöjda med vad deras anställda har gjort och dom skulle prata med dom för att sedan komma upp till oss och titta och sen vet jag inte om dom skulle göra om allt med mattläggningen eller om dom återgärda det på något annat sätt. Jag va inte ute efter att dom skulle fixa det, jag ville bara att dom skulle förstå hur ledsen jag är för att badrummet är klart men ser fördjävligt ut. Kanterna är inte raka och bården är ojämn och skilljer 1 cm på ena sidan.
Tims pappa har varit här med fika, sen hade han även köpt en leksak till Caspian.
Bleckmna har varit här och Zophie är här nu. Hon och Tim sitter och spela på telefonerna, så ovanligt eller inte ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ännu en helg

Denna helgen har varit väldigt trevlig.
I fredags hade Tim hem studier, så va riktigt roligt att ha honom hemma. Han va gullig och städade medans jag och Caspian va hemma hos farmor och farfar och fikade.
En kille som heter Emil som Tim går tillsammans med på lernia i växjö va här och sov även här. Vi va och åt pizza och han blev helt såld på picknicks pizzer. Men han va väldigt lat han pallade inte gå hem, så han tyckte vi skulle ta en taxi, vi försökte tjata på honom att vi skulle gå för det va ju inte långt, men han gav inte med sig så det blev tillslut taxi från picknick hem till Lindvägen 180 kr fick han betala. 80 kr för körningen och 100 kr för att dom va tvungen att sätta in bilbarnstol till Caspian. Men Emil tyckte att det va värt det :P
Kith, Linus, Alice och Zophie kom på kvällen. Kollade på Idol och sen drack lite, eller Kith drack inte för hon skulle jobba dagen efter. Bleckmna kom en snabb runda oxå.
Igår hände det inte så mkt, vaknade upp med halsont och magvärk, inte roligt alls. Blev tv tittande och lek med Caspian. Tim bakade goda kladdkaks muffins till mig :) Zophie kom en runda innan hon skulle iväg på fest. Sen kom Linus, Kith och Alice på en kaffe.
Sen blev det film och nötter.
Idag har det städats och tvättats. Caspian har fått 39 graders feber. Men vet inte om det beror på förkyldning eller tänderna, hoppas bara det är tänderna för i morgon ska vi på öppna förskolan. Men få ju se nu hur det blir, har han feber så blir det inte någon öppna förskolan för våran del.
Nu ska jag och Tim strax kolla på film och jag hoppas på att min älskling gör lite popcorn till mig, jag pallar inte göra det sj :P Ibland kan man vara väldigt lat

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart så

nu har dom satt upp skåp, krokar och torkskåp. Bara listerna kvar, vilket dom fixar i morgon eller på många. Sen är badrummet helt klart, skönt det.
Caspian sov länge idag 9.45, skönt det.
Varit ute och gått, sen har Zophie varit här och hälsat på.
Sen har vi ätit pizza, igen.
Och snartska vi sova, Tim ska vara hemma i morgon för han har hem studier så ska bli skönt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snoriga

Jag och Caspian har blivit rätt snoriga. Caspians näsa rinner hela tiden, hoppas han inte kommer bli dunder förkyld.
I morse hade dom stängt av elen, blev otroligt förbannad när jag kommer ut för att göra välling till Caspian och ser detta. Sånt bode dom tala om att dom ska göra så man vet det, men det är ju Ronnebyhus vi bor inom så man kan ju inte förvänta sig allt för mkt.
Jag och Caspian mötte upp Malin och Tilde, sen gick vi till öppna förskolan. Lika roligt idag, märks att barnen gillar atta vara där, men det är bara Caspian och Tilde dom är så små.
Hemma somnade Caspian, sen kom min moster Anna och kusin Gabriella och lämnade lite saker. Caspian fick kläder, pulka och ett snickar bord utav dom, det har tillhört min kusin Elias.
Mamma kom hit på en kopp te, sen följde jag och Caspian med henne ner till stan och handlade.
När vi kom hem lekte vi på Caspians rum och fotade lite.
Tim och hans pappa hämtade oss senare så körde vi ner till Öob köpte en låda till Caspian som är på hjul, sen blev det lite annat. Hämtade Hampus sen hem. Tim och Hapus bar in tvättmaskinen, härligt att ha in den igen :)
Tim och Hampus stack till gymmet och jag nattade Caspian. Bleckmna kom en snabb runda, sen har jag tittat på arga snickarn och skåne fruar, snart börjar kungarna av tylösand.
Så ska ta och göra mig en kopp te.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Caspian <3 bilder från idag

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Utdelning på maxi


Jag vet inte varför men idag hade dom 10 % på maxi och en massa utdelning på saker bland annat detta jag fick med mig hem:
6 påsar kattmat
4 ljuslycktor
7 ljus
Bakkniv
Reflex
Choklad
Colgate tandkräm
Pepsodent tandkräm
Listerine munskölj
Colgate multi protection
Nivea styling spray
Dove intensiv lotion
Dove beauty care shower
Palmolive naturals deodorant

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag

Glömt att ställa klockan igår, trodde ändå att Caspian skulle vakna vid typ 7.30,men idag sov han 1 timme längre så blev lite stressigt eftersom vi skulle iväg. Men va ändå klar rätt fort och det fanns tid över.
Varit på öppna förskolan med Caspian, Malin och Tilde va jätte skoj.
Caspian somnade direkt när vi kom hem och sov i 4 timmar, helt slut efter allt lekande. Jag passade på att göra lite nytta. Bäddade, diskade, damsög och damtorkade.
När Caspian vaknade blev det lek och sen en promenad. Träffade Bleckmna, sen Tim, Mette och lilla Freja så stod och pratade med dom en stund.
Blev super god middag idag oxå, biff, potatis, sås, kokta morötter och blomkål (eller som jag säger vita träd). Det är super gott, men vi har det inte så ofta eftersom jag tycker det är så tråkigt att göra biffar.
Hampus va här och drack kaffe innan, va roligt att träffa honom igen eftersom jag inte sett honom på 2 år, sista gången va den dagen Johan begravdes. Men jätte roligt att träffa honom, och hans såg helt annorlunda ut nu.
Tim och Hampus är och träna nu, Caspian sover och jag har nyss stigit upp ur badet.
Nu ska jag dricka te och vänta på att Tim kommer hem.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

10 månads kontroll

Inte mkt till sömn i natt för min och Caspians del. Jag och Tim somnade runt 1 tiden i natt, alltid sent i säng. Vaknade av att Caspian stor grät inne på rummet vid ca 2.30, Tim hämtade han så fick han ligga mellan oss, men han låg barra och rullade runt och gnällade ända fram tills Tim gick vid typ 6 på morgonen. Somnade och sov fram till 8 sen va det upp.
Målaren har varit här och målat klart det sista i badrummet, bara lister och krokar som ska upp nu sen är det ÄNTLIGEN klart.
Va på 10 månads kontroll på bvc, allt såg jätte bra ut och att han skelar verkar försvinna och inte vara någon fara alls. Fara har det ju aldrig varit men fanns ju chans till att han vid lite äldre ålder kunde behöva lapp för att träna ögat. Han väger iaf nu 9675 g och 72,5 lång, stora pojken :)
Caspians humör va inte det bästa när vi va på bvc skrek för glatta livet, bvc sköterskan va helt chokad eftersom hon aldrig hört honom skrika så. Men som jag sa till henne, nu har han börjat vissa temprament. Hon sa att det kunde ha och göra med alla intryck och allt som händer just nu, att det blir så för många vid 10 månader. Sen sa hon att när Caspian är så ledsen om nätterna kanske beror på nattskräck, tydligen inget man kan göra något åt och det går över utav sig själv. Men vad hemskt det låter!
Efter bvc gick vihem till Micael och fikade, trevligt :)
Hemma blev det middag, sen vidare hem till Kith, Linus och Alice. Stackars Alice har fårr njursten :( Caspian fick en jätte fin ram utav Kith som hon hade köpt :) Kom hem därifrån för ca 30 minuter sedan, Caspian har sovit gott i Kiths famn och sedan i vagnen och vi får hoppas han sover lika gott i sin säng här hemma.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ledesen och arg

Jag blir så arg och så himla ledsen när jag får höra saker.
Jag är inte sämre människa för att jag röstar på sd jag förtjänar precis lika mkt som alla andra. Anledningen till att jag väljer att rösta på dom är pga det har gått för långt i Blekinge med invandrarna. Jag är inte rasist för det. Jag vill kunna gå ut utan att vara rädd, visst finns det svenskar som är sjuka men just här är jag rädd för inandrarna. Jag som aldrig varit rädd för att gå ensam mitt i natten, skulle aldrig göra det  nu mera. Och ja det finns massa anledningar till att sd fick min röst, men det är fel utav folk att döma och prata skit om mig för det och fruktansvärt hemskt!
Att folk ser ner på mig för att jag skaffade barn i tidig ålder är något jag säkert kommer få höra flera gånger om. Man ska vara utbildad, ha jobb och hela köret. Men helt allvarligt vem vill börja skaffa barn vid 35?!
Jag ville va en ung mamma, jag tycker att man ska skaffa barn ungt, dels för kroppen klarar graviditet/förlossning ungt och för att jag tror man orkar så mkt mer. Men barnmorska tyckte man skulle skaffa barn väldigt ungt hon sa att dom lite äldre mammerna är kontroll beroende, allt ska dom ha kontroll över vilket inte är så bra. Visst jag har ingen utbildning för jag vet inte vad jag vill bli och jag vill veta helt säkert innan jag utbildar mig. Och jobb, jag hade jobb när jag va gravid men tyvärr fick jag inte behålla det och det beskedet kom när Caspian va 2 månader, jag va jätte ledsen pga det.
Och det här hem bidrag, vi har inte haft hjälp utav socialen förens först nu, förra veckan fick vi vårt första bidrag. Jag tycker det är jobbigt att gå på soc, men vad ska vi göra? Jag hoppas vi kan betala tillbaka när vi väl fått pengar så vi klarar oss, det är något jag verkligen vill göra. Vi ska ha bidrag fram tills februari, sen ska vi inte gå på det mer, men vi hoppas att vi inte ens ska behöva gå på det så länge. Men att mista jobb kan vem som helst göra, men ingen tänker på det dom bara klankar ner på folk. Både jag och Tim hade jobb när vi fick Caspian. Nu utbildar Tim sig för vår skull och när jag vet vad jag vill jobba med ska jag oxå utbilda mig.
Jag kan inte fatta hur folk kan sitta och prata så mkt utan att ens veta. Och vadå är jag en sämre mamma? Nej det kan jag lova att jag inte är! Jag kan till och med vara bättre en dom som pratar. Jag vet att jag är en bra mamma, jag gör vad som är bäst för mitt barn, och det kan ingen säga emot!
Fy för er alla skit pratare, att ni inte skäms för vad ni säger! Ta reda på fakta hur det ligger till innan ni öppnar era hemska munnar!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Röstat

Full rulle hela dagen. Bleckman och Malin har varit här idag. Sen gick jag, Tim och Caspian till Slättagårsskolan för att rösta. Sd i komunal och M i riksdagen.
Gick hem till Lotta efter och tog en kaffe. Tim gick efter en stund hem och städade, sen kom vi hem när det va färdigstädat, härligt :)
Jag och Zophie har tvättat ikväll, och ikväll orkade jag tvätta hela passet, men som vanligt alltid ska något bli fel. Jag glömde mina nyklar precis när dörren slagits igen till tvättstugan så Zophie fick öppna, jag glömde starta torkskåpet, allt blev inte torkt så det ser ut som jag vet inte vad här hemma med kläder hängda över gardin stängerna, stolarna och sängramen.
Nu ska vi strax gå och lägga oss är riktigt trött efter denna dagen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stackars liten

Caspian brände sig på en plåt som precis va uttagen från ugnen igår :( Stackars mammas trollunge.
Jag ställde plåten där jag bruka ställa dom varma sakerna, men lustigt nog så nådde han dit jätte bra just igår kväll.
Blev iaf inte så allvarligt men det gjorde säkert jätte ont. Tim och Zophie va borta hos min syster och hämtade alovera gel som vi smörjde på. Idag har han fått en blås där på.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag

Helg igen, så mysigt :)
Tim har varit hemma idag igen. Han steg upp med Caspian i morse och så ringde han Ronneby hus, vi står ju fortfarande med ett ofärdigt badrum, 1 månad sen dom började, helt sanslöst. Men nu har dom varit ytterligare en gång och kollat på badrummet och kommit på mer fel och äntligen dök målaren upp och började måla. Vi ska få avdrag på någon utav månadshyrerna pga detta. Men jag är inte nöjd, jag tycker detta är så fördjävligt att behöva tjata och vänta så jag ska ha ursäkt utav mattläggarna som slarvat så här mkt och ursäkt utav vaktmästaren som sitter och glömmer ringa målare. Nog om ronnebyhus som inte kan göra något ordentligt!
Jag, Tim och Caspian åkte ner till stan. Handlade lite kläder till Caspian, fikade på andra våningen, köpte en present som Caspian ska få när han fyller år och handlade lite på maxi.
Tim åkte hem och städade emdans jag och Caspian va hos farmor och farfar.
När vi kom hem blev det middag.
Kith och Alice kom en runda, drack kaffe, tittade på idol, åt popcorn och sen hade Kith med sig cider till mig och Tim som vi drack. Trevligt :)
Nu ska jag och Tim mysa ner oss i soffan och fortsätta njuta av fredags kvällen.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kläder

Bodie från Lindex 99 kr
Pyamaser 2 st 199 kr från Kappahl

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helt vanlig kväll med Tim och Zophie


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Händelserik dag

Caspians fina vinter sko kom med idag, super duper fina är dom, 199 kr från skopunkten. Men jag är inte helt säker på om det är rätt storlek, kanske behövs en storlek större ändå tog jag en storlek större än vad han redan har.

Tim va ledig från skolan idag eftersom vi skulle fixa med lite saker.
Vi har varit hos Tims fabror Stefan och hans fru Zita och hälsat på, lika roligt som vanligt. Efter fikade vi med mamma på kontan, tack mamma för fikan :)
Jag, Tim och Caspan gick en runda på stan och Caspian fick lite nya kläder som ni kanske redan har sett?! :)
Tofflan har varit här, Tims pappa har varit här en runda med fika.
Tog ett bad eftersom jag har rätt ont i musklerna, sen gick vi hem till Elin och David. Tim och dom andra skulle kolla på fotboll. Tim är fortfarande kvar men jag och Caspian gick hem för Caspian behövde sova och jag ska kolla på kungarna av tylösand.
Ska ta och värma vetekudden, göra en kopp te, tända ljus och krypa ner i soffan .

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kläder från Lindex

129 kr
39 kr

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Olyckan

Hände en olycka utanför vårat fast om man säger på ängen. En byggare hade trillat ner i ett stort hål som dom hade grävt. Ambulans, polis och bandbil va på palts. Fullt på drag. Verkade somhan brytit foten få hoppas att det va det enda iaf. Trotts att jag vet attman inte glo kunde jag inte låta bli att titta ut genom fönstret flera gånger för att se om det hänt något nytt. Pinsamt egentligen va nyfiken man kan vara!
Idag har det inte gjorts så mkt. Kollat på tv, lekt med Caspian och gått en lite promenad.
Jag och Zophie håller på att tvätta 19-23, just nu är hon och Tim nere i tvättstugan, orkade inte gå denna rundan.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Duktig

Vaknade vid 9 idag, så steg upp och åt frukost i lugn och ro, Caspian vaknade inte förens vid typ 10.30 idag igen.
Va mysigt att sitta och titta på regnet som bara öste ner. Men så fort det blev upphåll skyndade vi oss ut på en promenad, frisk luft måste man ha :)
Medans Caspian vilade middag skrev jag handla lista, mat lista för denna veckan, damsög, damtorkade och diskade. Kände mig väldsigt duktig när jag va färdig.
Gjode blodpudding, stekt potatis och bacon till middag, super gott. Caspian fick för första gången smaka på blodpudding och stekt potatis vilket han verkade gilla. Det är så skönt att han vill äta samma mat som oss och tycker om den.
Varit och fikat hemma hos Elin och David, Emma, Micke och barnen va oxå där, mkt trevligt va det :) Caspian följde Liam i nästan allt han gjorde, han gillar verkligen äldre barn. Caspian fick sin första tung kyss utav Milton, men det uppskattade han verkligen inte. Milton är Elin och Davids hund, den har typ som ticks att ta ut tungan hela tiden och den är lång.
Väntar på att Caspian ska somna, sen blir det mys med älsklingen <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I love shopping

Sent igår kväll när jag inte hade annat för mig tog jag och beställde lite mer höskläder till Caspian. Jag älskar att handla till min fina och underbara son. Och jag läntar tills sakerna kommer.
Det blev täckbyxor, raggsockar, mössa, vantar, uggs och vinter kängor. raggsockar, mössa, vantar har han redan men det skadar aldrig med lite extra utav varje :)
Har hittat en jacka till som jag vill att han ska ha, men vet inte om Tim går med att att vi handla en till. Vi har redan två höst/vinter jackor och två overaller.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fullt hus hela dagen

Caspian sov länge idag 10.22. Härligt med sov morgon :)
Åt lite frukost, sen gick jag, Tim och Caspian ut på promenad. Sen fick Caspian gunga lite utanför, vilken han tyckte va jätte skoj som vanligt :)
Tim har tatuerat lite idag. zophie har varit här, sen kom Svensson, lite senare kom hans kompis.
Åt snabb hamburgare till middag, jätte goda. Va dejon (vet inte om det stavas så) senap i hamburgarna, gick verkligen snabbt att göra.
Kith, Linus och Alice ar varit här nu ikväll på lite kaffe.
Nu väntar jag på att Caspian ska somna. an har blivit lite så där att han ska somna i knät i stället för i sin säng. Blev så när vi bodde hos Tims pappa, va lite lättare där, sen har det bara fortsatt här hemma. Men jag vill att han ska siomna i sängen så få försöka vänja han vid det.
Blir film och mys sen innan vi ska sova :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Emmaljunga


Är kär i denna vagnen, vill verkligen ha en sån. Och för eller senare ska jag ha en sån, så enkelt är det :) Världens finaste vagn är det verkligen.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tråk

Idag har det inte gjorts för mkt. Varit vaken från och till sen 3.30 pga mensvärk. Om jag hade hemsk magvärk innan graviditeten ska vi inte prata om vad jag har nu. Fy tusan så ont jag får, idag gick det bak till ryggen oxå och upp en lång bit.
Robin har varit här en runda och tagit en kaffe, sen kom bakfulla zophie hit och klagade lite :P Tim har bakat kladdmuffins, fast jag tyckte dom inte va lika goda som sist, kräsen är jag.
Tog ett varmt bad och energi ansikts mask tidigare ikväll.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Höst väder

I morse när jag och Caspian vaknade va det verkligen höst väder, mysigt!
Tim är hemma från skolan idag, men han mår bättre än igår tror jag nog.
Peter har varit här på en kaffe. Sen lite senare tatuerade tim och bleckman kom på en kaffe.
Blev att smak på något nytt idag kyckling wok med banan, Tim tyckte inte om det, Caspian verkade gilla det och jag va så där till det.
Grannarna här över med dom störiga ungarna har varit och busringt på dörren, blir så trött på dessa två...
Nu sitter vi i soffan med en massa upptända ljus och myser. Hoppas Caspian vill sova snart så vi kan plocka fram chipsen och mysa lite själva :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trötta familjen

Idag är vi väldigt trötta här hemma. Tim va så trött i morse att han knappt kom upp, i och för sig får man alltid tjata på han att han måste stiga upp, men idag mådde han dåligt och va inte alls pigg men skola blev det ändå. Jag och Caspian steg upp i vanlig ordning 7.30 vilket vi har gjort i snart 2 veckor nu, vid 10.30 somnade Caspian vilket han brukar göra sov i ca 2 timmar, jag tog mig en lite tupplur på 30 minuter. Sen vid 16.00 då one three hill började la vi oss på soffan och somnade och sov fram tills 18 då Tim kom hem från skolan, Caspian somnade gott igen vid 21 tiden och jag är så trött att jag knappt orkar sitta uppe.
Vi har iaf lästa några sagor, varit hos farmor och farfar, gått en promenad, diskat och kokat napparna till nappflaskorna. Så lite har gjorts idag, även om jag egentligen borde gjort mkt mer än så.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

skånefruarna

Vilka pinsamma människor det finns. Skäma ut sig så i tv! För er som såg skånefruarna vet ni nog vad jag prata om. Men det där att gå på glödhet kol vill jag oxå testa, verkar rätt tufft faktiskt!
Kung av tylösand va väl inte direkt bättre, dock lite mer roligare. Inta massa ego trippade skånaska iq befriade kvinnor som tror dom är något.

Dagen har varit rätt lugn. Mamma hämtade mig och Caspian, så var jag och sökte jobb i stan, sen följde med mamma när hon klippte sig. Zophie kom och mötte oss, så körde mamma hem oss. Zophie följde med hem, blev kaffe och en massa prat, sen gick vi och mötte Tim och åt pizza.

Ringde en som vunnit kläder på tradera utav mig. Pengarna skulle varit inbetalda för 3 veckor sedan. Hon sa att hon inte kunde beta för hon tappat bort mitt konto nr, sen började hon prata om att jag blåste henne på pengar, för jag ville inte sam frakta och massa annat. Vilken dåre, jag förklarade för henne att hon kunde inte ringa när hon budat och vunnit saker och tro hon kan ändrapriset och då skulle hon plötsligt inte betala. Och hon va så full så till slut sa jag till henne att man ringer inte om sånt när man har druckigt helt tyst i telefonen och sen sa hon att hon va nykterist och jag förklarade att det hördes att hon hade druckigt och då ville hon helt plötsligt inte tjabba längre och la på.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Busungen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sega och dryga

Blir så trött på folk. Varför ska man behöva ringa och jaga folk när det är deras jobb att se till att saker ska bli gjorda. Det är 6 dagar sedan mattläggarna blev klara här, men inte har jag sett någon målare här. Och den där förbannade kvinnan som är vaktmästare här är så slö så jag vet inte vad. Hon borde lära sig att sköta sitt jobb för det är inte första gånger jag få ringaoch jaga henne och när till och med dom från Ronnebyhus säger till mig 1 dag efter attmattläggarna ha varit här att jag nog behöver ringa och tjata på henne för att något ska bli gjort då är det illa!

Idag har varit en rätt lugn dag. Diskat en massa disk, vikt tvätt och varit ut och gått två runder. Nu blir det mys med baby innan vi ska sova.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stor tomat

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

lördag-söndag

har inte orkatskriva eller sitta vid datorn, har haft så mkt annat för oss.
I lördags skulle jag, Tim och caspian titta på kossor. Vi hittade inga som ville följa med och när vi väl gick till det stället vi trodde det fanns kossor fanns det inga. Vart tar alla kossor vägen? Förr tyckte jag man knappt behövde leta för dom fanns överallt nästan och nu hittar man inte dom. :( Några tips på vart man hittar kossor i Kallinge?
Vi bestämde oss för att i stället gå till lönnamahagens lekplats för att leka och fika, men Caspian somnade i vagnen så det blev bara fika för mig och Ti. Gick i stället hem till Lotta för lite kaffe och fika där.
Hemma lagade Zophie god middag till oss, fläskfile i såsoch hasselbacks potatis. Hade tvättstugan mellan 19-23 men gick bara första rundan, sen fick stackars Tim ta det. Kith va här och drack kaffe med oss, trevligt :) När Kith hade åkt satte vi igång en film, så hade vi morötter, gurka och dipp, jag somnade rätt fort och Zophie somnade tydligen oxå i filmen :P
Söndags va jag rätt trött eftersom Caspian vaknat flera gånger under natten. Städade iaf lite, och Tim va och handlade lite.
Zophie kom på kvällen och så tittade vi färdigt på filmen :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Låång promenad

Idag sov Caspian länge, jag steg upp vid 10 och Caspian vaknade nog runt 10.30.
Jag, Caspian och Zophie va ute på en lång runda. Först till mammas jobb för att hämta en lapp och mamma fick vissa Caspian för alla, sen vidare ner till Öob. Handlade en bultbräda som Caspian ska få när han fyller 1 år bara 2 månader kvar, tänk så fort tiden har gått. Handlade även present papper, stora kuver att skicka iväg trader sakerna i och body butter. Sen blev det vidare till blomster butiken typ vid djupafors vad den nu heter. Hittade fina krukor och matchande ljuslycktor som jag vill ha, sen lite annat. Sen blev det hem. Rundan tog samanlag 3 timmar haha men vi gick ju inte fort :P
Blev fika här hemma, kaffe och goda kladdmuffins som Tim bakade till oss igår.
När Tim kom hem blev det tacofylld paprika med advokado sallad gottit, Caspian tyckte om det, fast han fick bara tacofärs, majs och advokado.
Ida och Peter kom hit. Peter tatuerade sig medans jag och Ida satt och pratade.
Sen kom Sara hit och tatuerade sig oxå.
Kanon dag har det varit. Nu blir det film ch mys med baby <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

snart så

Nu är badrummet nästan klart, bara målning av väggarna kvar.
Idag har jag städatlite, sen har jag och Caspian varithos farmor och farfar en runda.
Caspian somnadevid köksbordet när jag höll påmed maten idag, såg så roligt ut när han satt och nickade med huvudet.
Fick min gamlabäddsoffa såld idag med, najs det :)
Sista avsnittet av livet på bb, blev besviken när dom sa det,trodde det skulle vara flera.
Nu ska vi sova

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gårdagen

Igår hade jag kryddparty på kvällen. Alla kom tyvärr inte, jag förstår om man får förhinder, men att ljuga om varför man inte kommer gör mig förbannad!
Men det va trevligt iaf :) Jag och Tim beställde grönsaksbuljong, KJ svampsoppa och sen något man ska dricka när man har tränat, kan även drickas av gravida massa nyttigheter  Äppel-Vassla, Tim som ska ha den drickan alltså :P Eftersom det va många som beställde så fick vi välja en värdinnegåva och det blev  majs-Currysoppa.
Tim bokade in ett nytt kryddparty den 16 november här, tur man har en pojkvän som gillar sånt här :)
Hade rätt ont i magen sen på kvällen efter alla provsmak och sen hade hon gjort några såser som det blev rätt mkt kvar av och det satt jag och tryckte i mig :P Zophie fick smaka lite.
Nä nu ska jag ta mig en kopp te, sen plocka undan här hemma.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()