10 månads kontroll

Inte mkt till sömn i natt för min och Caspians del. Jag och Tim somnade runt 1 tiden i natt, alltid sent i säng. Vaknade av att Caspian stor grät inne på rummet vid ca 2.30, Tim hämtade han så fick han ligga mellan oss, men han låg barra och rullade runt och gnällade ända fram tills Tim gick vid typ 6 på morgonen. Somnade och sov fram till 8 sen va det upp.
Målaren har varit här och målat klart det sista i badrummet, bara lister och krokar som ska upp nu sen är det ÄNTLIGEN klart.
Va på 10 månads kontroll på bvc, allt såg jätte bra ut och att han skelar verkar försvinna och inte vara någon fara alls. Fara har det ju aldrig varit men fanns ju chans till att han vid lite äldre ålder kunde behöva lapp för att träna ögat. Han väger iaf nu 9675 g och 72,5 lång, stora pojken :)
Caspians humör va inte det bästa när vi va på bvc skrek för glatta livet, bvc sköterskan va helt chokad eftersom hon aldrig hört honom skrika så. Men som jag sa till henne, nu har han börjat vissa temprament. Hon sa att det kunde ha och göra med alla intryck och allt som händer just nu, att det blir så för många vid 10 månader. Sen sa hon att när Caspian är så ledsen om nätterna kanske beror på nattskräck, tydligen inget man kan göra något åt och det går över utav sig själv. Men vad hemskt det låter!
Efter bvc gick vihem till Micael och fikade, trevligt :)
Hemma blev det middag, sen vidare hem till Kith, Linus och Alice. Stackars Alice har fårr njursten :( Caspian fick en jätte fin ram utav Kith som hon hade köpt :) Kom hem därifrån för ca 30 minuter sedan, Caspian har sovit gott i Kiths famn och sedan i vagnen och vi får hoppas han sover lika gott i sin säng här hemma.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback