Ensam

Sitter ensam här hemma, eller har ju Caspian men han sover och katterna leker.Tim är ute på någon ö med Linus och Linus storebror. Dom ska tälta där och fiska. Ska bli intressant och se vad Tim tycker om att leva i det vilda :P Hehe.
Idag hann jag knappt vakna innan Lotta, hennes syster och henns man kom hit. Dom skulle tatuera sig.
Jag, Tim och Caspian va ute och gick en runda.
Sen har vi varit ute och träffat den nya lilla familjen Tim, Mette och Freja. Freja va så söt och liten, skrika det kunde hon oxå göra :) Tim tog fota på dom, men det har han på mobilen så kan tyvärr inte lägga upp något, men va roligt att få träffa dom.
Tim tatuerade Jaime senare innan han åkte iväg.
Jag har badat och pratar med Smocke 3 gånger i telefon. Prata glad va han iaf :)
Nu ska jag ta fram chips, dipp, godis och cocacola. Kanske ta mig lite glass oxå. Ska titta på sex and the city 2 nu, sen kanske det blir den nya karate kid, somade igår när Tim staratade den.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar

Tror du det är vanligare att man lär flickor i tidig ålder att hjälpa till hemma till skillnad ifrån pojkar?
Ja så är det säkert. Pojkar gillar ju inte lika mycket att låtsas stryka tex som flickor gör. Flickor gillar att härma vad sin mamma gör medans pojkar härmar nog papper. Så vår lille pojk kommer städa som bara den när han kollar på sin pappa :) Haha

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klantiga jag

Hur klantig får man bli. För ca 2 veckor sedan på en fredag sträckte jag högra nack musklen, idah när jag skulle ta upp Caspian sträckte jag vänstra nackmusklern rijält mkt. Fatta inte hur jag lyckas!
Caspian va en riktig piggelin idag, vill upp kl 6 medans mamma ville sova flera timmar till. Men va bara till att ge med sig och stiga upp. Vid 7.30 somnade han som en stock på soffan. Jag somnade oxå gott där, så mysigt att ligga och gosa. Vid 10 tiden ringde Tim och väckte oss och då va vi pigga båda två :)
Har tvättat, damsugat och diskat. Varit ute på en promenad och tränat en stund nu gör jag 80 situps och 20 armhävningar börjar komma igång nu. Men jag är inte nöjd förens jag kan göra 200 situps på raken, det kunde jag förut typ när jag va ca 14-16 år.
Vid 17.30 gick vi upp till torget och mötte Tim som kom från Växjö. Gick hem till Johanna, Jonas och Leo. Fikade och hämtade våra saker från tuper ware partyt. Jag hade beställt en shaker och Tim en jätte bra potatis skalare. Va trevlig att fika, och Caspian tyckte Leo va jätte rolig när han busade med honom.
Hemma blev det inte så mkt till middag varma smörgåsar med tomat, rödlök och aromat.
Kith, Linus och Alice kom på en kaffe, dom gick för en stund sedan. Va trevligt det oxå :)
Caspian va pigg nu på kvällen oxå, somnade inte förens ca 22.45, men det betyder att han förmodligen kommer sova länge i morgon :)
Nu ska jag mysa medmin underbara baby <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar

Tycker du att vi har för få föräldradagar i Sverige?
Nej om man gemför med andra länder så har vi det bättre med föräldra dagar. Tex USAtror jag det är, där få du va hemma tills barnet är 3månader. Kan ni fatta att man måste lämna ifrån sig 3 månaders bebisar? Om man har gått ställt får man vara hemma tills 6 månader. Men det är ju absolut för lite. Tänk så mkt man missar då.
Men visst skulle jag vilja vara hemma med Caspian så länge det bara går. Så tror jag alla föräldrar känner. Jag skulle kunna tänka mig dom 2 första åren. Först vara helledig det första året, sen börja jobba någon dag i veckan och sen två dagar i veckan det andra året. Hade varit kanon :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jepp jepp

Idag har det busats, varit hos farmor och farfar. Caspian har krypit efter farfar hela tiden :P Sen har det gosats en massa eftersom Caspian varit väldigt kelig idag, inte migemot för jag älskar att gosa med min underbara son. Men jag tycker inteom när han gråter, vilket han gjort väldigt mkt idag, tyvärr.Men man kan inte alltid vara glad.
Tim har tatuerat Rebeckaikväll. Så Essy har varit här med henne. Trevligt:)
La Caspian rätt tidigt, men han vaknade efter bara en stund och nu ligger ha i Tims knä ochmyser, få se omhan somnar omsnart. Annars få jag sitta vaken, eftersom Tim behöver sova.
Ha faktiskt tränatlite varje dag, känner mig stolt :) Ska börja simma till hösten oxå tror jag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar

Hur gammalt tycker du att ditt barn bör vara första gången man åker utomlands?

Spelar nog ingen roll. Jag har två kusiner som åkte iväg med sina små bebisar som inte var mer än några månader till Thailand. Men ska man åka för att bara sola ska nog baranet vara runt 3-4år.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gårdagen

Det blev för sent för att skriva igår.
Bvc sköterskan va här igår. Dom gör ett hembesök vid 8 månader, där dom kollar lite på barnet och diskutera säkerhet.
Det gick rätt så bra. Hon sa att Caspian va lite skelögd i vissa lägen, men det visste jag redan. Så vid 10 månads kontrollen skulle dom kolla lite mer på det. Antingen växer det bort eller så får han lapp för ögat när han blir lite äldre. Så det är ju inget som inte går att lösa.
Säkerhet va det inte så mkt mer vi kunde göra, vi har bordsskydd, skydd för lådorna (helt vanligt skohorn), petskydd och hasp för det skåp där medicinerna, tvätt medlet och rengöringsmedlerna är i.
Caspian och jag va ute och gick en runda, så började det regna och självklart låg regnskyddet i den andra vagnen.
På kvällen kom Zophie hit en runda. Hon och Tim drack vin.
Sen gick vi och la oss.

Stort grattis till Tim och Mette som blev föräldrar till en jätte söt Freja igår

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar

Hade du ett dop eller namngivningsfest för ditt barn?
Caspian är döpt. Vi valede att göra det eftersom vi båda är det och det blir enklare om han skulle vilja konfimera sig vid 15 år.
Jag tycker att dop är väldigt fint att ha.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mosters pojk

Idagblir min älskade systerson Sebbe 5 år. Tiden går så fort! När man va liten kändes 1 år som en evighet nu när man är äldre flyger tiden iväg.
Caspian ville upp 7.30 idag, tidigt för att vara han. Steg upp och la oss påsoffan under ett täcke eftersom det va så kallt i lägenheten. När han hade ätit somnade han om och sov till 9.30, medans jag fick ligga vaken och titta på tv.
Städade lite (som vanligt), sen vid 13.00 gick jag och Caspian hem till familjen Rasmussen/Aguilar för att fira Sebbe. Han fick en raket som han hade önskat sig.När han öppnade den sa han: Det ären sån jag tjatat om hela tiden. Hehe en så charmig pojk han är.
När vi kom hem vilade Caspian en stund medans jag satt med körskole boken och tränade lite.
Blev lite lek på Caspians rum. Sen kom Bleckman och tittade in en runda. Hans son Oliwer fyller oxå år idag, 1 år :)
När Timkom hemblev det middag.
Och kvällen har typ bestått av lek, bus, läsning av sagor och sånger :P
Har även börjat träna lite. Har börjat få bullmage eller vad man ska säga, ser typ ut som jag är gravid, pinsamt! Så nu blir det att börja träna, för så vill jag inte se ut!!! Gjort 80 situps och 20 armhövningar och lite annan träning. Fundera på omman ska börjamed yoga oxå, har ju yoga för gravida men det borde ju ge träning ändå :P Och sen passar det ju när jag ser gravid ut haha.
Måste berätta att Tim och Mette är på förlossningen:) Det är så spännnande. Jag hoppas att allt går bra där inne och att det inte blir för lång och utdragen förlossning för henne. Sitter och tittar på webbisar med jämna mellanrum för att se om h*n har tittat ut än :P Jag tror dom kommer få en tjej :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Caspian

Caspian i sin söta badhanduk :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar

Har du körkort?
Nej jag har inte körkort. Faktiskt så trivs jag utan körkort. Jag kommer dit jag vill, antingen med skjuts, buss eller tåg. Jag tycker om att gå och ser inga problem med att gå till ställen är runt om kring. Och jag tycker folk borde tänka mer på miljön och hälsan i stället för att köra så mycket bil som folk gör.
Men visst jag ska ta körkort. Jag håller på att plugga till körkortet. Men en bil kommer inte stå högst på listan och när vi väl skaffa bil kommer vi inte köra massa onödiga körningar! Vi tänker på miljön!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fölovade


2 år som förovade <3 Älskar dig Tim Enarsson så himla mycket!

Vi förlovade oss i danmark vilket även Kith och Linus gjorde. Hade en jätte mysig dag på Tivoli, ströget, hardrock caffe och sen middag på en fin liten resturang!
Förra året va vi på resturang, sedan bio.
Detta året kommer det firas hemma eftersom Tim kommer hem sent från skolan, men det blir säkert lika mysigt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Duktig.

Denna badhanduk som man kan dra över huvudet fick Caspian utav sin mormor och Sam nu när dom kom hem från Kroatsien där dom varit i 3 veckor. Visst va den söt? :)
Härligt att vakna upp och inte kännas sig bakis, tur jag drack med måtta igår :) Men jag sov iaf till 11.30 då Tim kom in med frukost på sängen. Har sovit dåligt i natt, i vanliga fall brukar jag sova bramed alkohol i kroppen.
Har rensat ur gadroben, det såg ut som kriget själv där. Vi har bara tryckt in saker sen vi flyttade hit. Skönt att ha det gjort. Bara Tim som ska rensa ut och se vad han ska spara och inte bland sina kläder. Jag rensade ut en hel Ikea säck som jag ska sälja på tradera, sen en proppfull påse som ska gå till uffen eller vad man kallar dom där plåtsakerna nere på Kokums. Har även en stor påse med barnkläder som ska läggas ut på tradera. Hoppas man kan få lite pengar för det iaf, pengarna ska sättas in på Caspians sparkonto.
Tim har renast ut bland tidningarna så det är fint under glasskivan igen.
Egentligen skulle vi tagit tag i förådet nu när Tim varit ledig men fick inte våra banankartonger förens ikväll, så hoppas vi kan göra det nästa helg när Tim är ledig. För i morgon börjar han skolan igen, kommer sakna honom så fruktansvärt mycket på dagarna, men det är bra att han utbilda sig för vår skull.
Tim har tatuerat ikväll igen. Mamma va här oxå och hälsade på. Caspian fick även böker som hon hade haft hemma, vi fick snickers och toblerone och Tim fick vin.
Nu blir det att krypa ner i sängen, titta på film, dricka te och mysa en stund.
Caspian har börjat sova på sitt rum nu igen när det inte är så varmt, det går bra men i morse vaknade han och va ledsen. Mammas äslklings pojke <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar

En graviditet och en förlossning ärju allt annat än snällt mot kroppen. Finns det något på din kropp som du skulle kunna tänka dig att operera i dagsläget?
Ja brösten. Vill inte ha större men jag vill ha dom fasta igen. Men det tänker jag vänta med tills vi bestämmer oss för att inte ha flera barn. Det är ju onödigt att slänga ut så mycket pengar på något som kommer förmodligen fördärvas under nästa graviditet. Och sen vill jag om det går kunna amma,och det har jag hört att man inte kan när man har silikon i.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sexparty

Heft en jätte trevlig kväll. God exotisk mat, trevligt sällskap och spännande sexleksaker :)
Jag har varit på två sexparty innan. Ettmed massa saker och en bra tjej som höll i det, sen ett där det fanns lite av varje men ingen bra tjej på att prata om grejerna. Detta va tyvärr inte mycket saker, men en väldigt bra tjej.
Planerar för att ha ett sexparty här hemma, men då kommer killarna få vara med. :)
På detta sexpartyt va det en nyfödd liten bebis, nått att skryta om att han va på sexparty vid typ 2 veckors ålder ;)
Blev lite beställt idag till vår samling :P Tycker sexleksaker är roligt att ha. Vissa är så tråkiga med sånt!
Nu ska jag mysa lite med min älskling innan vi somnar har saknat han jättemycket. Och Caspian har jag saknat oxå såklart :)

Dagens fråga: Går du ut med ditt barn i friska luften varje dag oavsett väder?
Jag försöker göra det varenda dag trotts vädret. I vintras trotts all snö va jag ute. Men nu när det regnar går det inte så himla bra, jag måste införskaffa mig ett par gummistövlar först eftersom alla mina skor läcker in. Men dom dagar jag inte varit ute med Caspian får jag dåligt samvete, självklart vill jag att han ska få frisk luft varenda dag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

lagom tack

Vilket regn väder vi har fått! Det behövs, men det kunde varit lagom. Varför ska det vara för varmt, eller för kallt eller för mkt regn eller inget regn alls. Ja man bara klagar!
Smocke och Peter är här just nu och gadda sig. Värsta te partyt har vi här ;) Just nu ligger Caspian och Smocke och gosa i soffan. Caspian nyvaken och Smocke bakis :P
Ska börja göra mig iordning för att sedan begemig hem till Linda för sexparty. Kommer säkert bli jätte roligt. Men drar mig lite för att gå i detta regn vädret.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

<3<3<3


Jag med mina underbara pojkar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Östersjö festivalen

79.50krfrån HM
Leksak från leksakshuset i Karlshamn 199 kr från Caspians farfar

Frös som bara den i natt närvi skulle sova, så stängde balkongdörren nästan helt, vaknade vid 5 på morgonen av att det knappt fanns syre i sovrummet. Det va så varmt och äckligt såfick stiga upp och öppna balkongdörren igen.
Jag, Tim, Caspian och Rolf åkte till östersjö festivalen idag. Men det va inte mycket att ha där. Tycker alla såna där festivaler/marknader börjar bli tråkiga, det försvinner mer och mer saker för varenda år. Och det är synd, jag tycker det är mysigt att gå bland massa saker och titta.
Fick iaf min friterade bannan med glass och sirap :) Fast det va dyrt 40 kr för något som vi egentligen hade kunnat göra hemma.
När vi kom hem blev det te och gos med caspian.
Gjorde engelsköttfärslåda till middag,men den blev inte alls lika god som vanligt.
Nu ska jag vika tvätt och hänga tvätt. Sen när Caspian har somnat ska vi titta på film. Tim va nere hos sin fabro innan och lånade 3 filmer. Sen köpte vi 3 påsar snacks på östersjö som vi ska ha och gotta oss med.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar

Blev det väldigt tydligt för dig vilka som va dina riktiga vänner och inte när du berättade för dom att du va gravid?
Ja det blev det.Fast dom flesta stannade kvar, men efter förlossningen tycka jag mer dom försvann, det va som det inte va lika roligt när jag hade ett barn att ta hand om.
Men för Tim försvann hans vänner när han skulle bli pappa, där märktes det definitvt att hans kompisar inte tyckte det va roligt att någon i hans vän krets växte upp och skaffade barn!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fullt hus

Så härlåg Caspian imorse, han har puttat undan madrassen så han ligger bara på tyget i resesängen:P Skrattade och pratademed sigsjälv gjorde han :)
Fick sovmorgon idag. Min underbart gulliga och snälla pojkvän kom in med frukost på sängen och en jätte fin bukett blommor :) Frukosten bestod av nybakta ostfrallor, jordgubbar, juice och te. Det va verkligen supergott :) Blir så glad när jag få såna överaskningar. Han och Caspian hade varit upp på morgonen och köpt det.
Va ute och gick en promenad innan.
en har det varit fullt hus här. Och det tycker Caspian om :) Lotta, Sandra, Victor, Ulrika och henns kille har varit här. Ulrika, hennes kille och Lotta tatuerade sig. Stackars Caspian va livrädd för Sandras otroligt röda hår, han har aldrig blivit rädd för någon och Sandra har han ju träffatmånga gånger innan. Men han skrek och va tvungen att sitta i knät när han såg henne. Men ändå hahan nyfiken och ville titta lite. Men såg livrädd ut varenda gång.
Typ 3 minuter efter att dom hade gått kom Smocke och Peter hit. Tim och Pter åkte iväg och hämtade pizza.Gottit. Men måste verkligen skärpa oss nu med detta. Jag hatar att vara inne i en sån här ovana med att äta skräpmat, äcklas nästan utavmig själv bara av att veta hur onyttigt det är och hur fetta människor blir utav det. Visst jag behöver julägga på mig kanske 5-10 kg fast inte utav pizza. :P
Caspian har badat och ligger nu hos Tim i soffan och sover.
Snart blir det film och mys för oss.
Idag är detlite bättre med mina muskler, hoppas verkligen det släpper på 1 vecka, annars måste jag gå till doktorn.Men knapra ipren och voltaren samtidigt smörjer konstant med tigerbalsam och juniper så är det muskelinflamation så ska det ju försvinna snart med allt detta.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar

Är det svårt att ta sig fram med barnvagnen i stan där du bor?
Nej det tycker jag inte. Kommer fram jätte bra med barnvagn överallt. Men för rullstolsbundna är det sv årt eftersom jag varit kontaktperson till två personer med rullstol kan jag säga att det är helt sjuk att det ska vara så. Där har man verkligen rätt att klaga på stan.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kläderna från HM

79.50 kr
69.50 kr
79.50 kr
149 kr
29.50 kr
29. 50 kr
39.50 kr
29.50 kr
59.50 kr
129 kr

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ont i musklerna

Fick för några dagar sedan on i bröstkorgen, typ musklerna där vid, sen gick det bak tillmusklerna mellan skuldran och ryggraden nu har det spridit sig tillmusklerna i armarna. Vad är det här för något? Har lite funderingar på borelia, men hittar ingen festing och inget bett heller. Medn ont som bara den har jag i musklerna. Smörjer in med krämer och knapra piller.
Rolf har varit här på en fika.
Blev promenad med Tim, Caspian, Bleckmna och Nova. Stopp vid rosa kiosken för mjukglass, Bleckmnan åt inget för han går på sin diet igen.
Flintastek, potatis och tzatziki till middag.
Tim har tatuerat och det har varit fullt med folk här. Bleckman, Pålsson, Rebecka (som tatuerade sig), Essy, Lotta och Ulrika.
Nu är vi själva och Caspian sover gott efter allt bus.
Tv, te och mys blir det nu :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar

Tror du det finns vissa personer som faktiskt inte är lämpade för att ha barn?
Självklart finns det personer som inte är lämpade för det. Jag vet en person som knarkar och har ingen koll på sitt barn. Visst nu när barnet är närmare tonåren har socialen äntligen gett barnet ett tryggt hem. Men denna mammen är verkligen exempel på att hon inte ska ha barn. Noll koll på vad hennes barn gjorde, hur hennes barn såg ut (oftast jätte smutsig) och hur barnet kläde sig. Det mamman brydde sig om va knarket och inget mer. Såna ska inte ha barn. Och det finns många andra som inte ens är knarkare som inte är lämpade för att ha barn.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bränd trotts molnig dag

Jag, Tim, Caspian, Micaela, Robin och Sebbe har varit på brunnen idag och badat. Va jätte fint väder när vi kom ditmen efter bara 30 minuter så försvann solen. Och kallt blev det. Stackars Sebbe frös så mycket att han började gråtaoch sa att han inte ville bada mera. Caspian sov mest hela tiden. Vi va i och badade i början när vi kom sen somnade han och sov fram tills vi skulle hem typ :P
Lustigt nog så är jag bränd på axlarna, bröstkorgen, näsan och pannan. Jag har aldrig bränt mig tidigare. Visst det är ju inte mycket, men röd är jag.
Åt lite när vi kom hem. Sen blev det en runda till konsum.
Tim har varit hos Pålsson en sväng medans jag tittat på tv.
Caspian har börjat sova oroligt. När vi har lagt han brukar han sova hela natten fram tills 9-10 nu vaknar han från och till i typ2 timmar efter vi lagt honom. Gråter en stund sen somna han och så fortsätter det. Förstår inte vad det är. Hoppas det går över.
Nu är Tim hemma så nu ska vi sätta oss och beställa höst kläder till Caspian :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar

Skulle du behålla ett barn som blivit till genom en våldtäkt?
Nej det hade jag aldrig gjort. Jag tror att om man gör det kommer det alltid finnas hat, även om man älskar barnet så kommer det inte vara bra. Jag känner en som har ett barn som blev till så. Och hon pratar inte med sitt barn för dom har dålig relation. Det tror jag beror på att man aldrig släpper det.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Åska

Usch vad det åskade i morse. Jag brukar tycka sånt ärmysigt. Men detta va för mkt. Jg va till och med rädd. Låg gömd under täcketoch höll för öronen. Caspian sov som en stock hela tiden. Tydligen skulle det skalig ned här på området där i bor. Men det fattade man nästanmed dom knallarna och blixtarna. Huset vibbrerade vissa gånger.
Under dagen har det inte hänt så mycket. Ha ju regnat rätt mycket.
Tog en lite kvälls promenad så Caspian iaf fick frisk luft.
Nu kollar jag på handen som gungar vaggan. Jätte bra film har sett den många gånger. Har staplat upp medben &jerry glass,lökringar, popcorn och coca cola. :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar

Vem tror du är mest lämpad att vara hemma med ett barn? Mamma eller pappa?
Båda. Pappan funger exakt lika bra att vara hemma som mamman

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rolig dag

Idag bestämmde vi oss för att åka in till Karlskrona med Bleckmna. Blev lite nya saker till mig, Caspian och Tim.
Hemma lagade Tim grön potatismos och falukorv till oss 3:P

Efter maten blev det kaffe och vattenpipa ute på balkongen.
När Caspian somnade för natten började jag plocka undan en massa här hemma. Usch som det ser ut nu när det har varit varmt och man inte orkat plocka iordning. Har tvättat, vikt tvätt. Städat i skåpet där vi har handukar och sängkläder så nu är det fint igen. Och stökar en viss Tim Enarsson ner där igen blir jag galen på honom :P Jag måste har det vikt och fint i gadrober men just nu är det inte det. Men iaf nu är det skåpet städat och det känns skönt att ha det gjort. :)
Nu får det bli litemys med Tim innan vi ska sova, börja känna mig trött. Men i morgon är det min tur att få sov morgon :P Caspian vaknar oftast inte tidigt runt 9-10 men ibland händer det att han vill upp vid 8 :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Handlat i Karlskrona

Leggins från Gina tricot 49 kr
Klänning från Gina tricot 49 kr
Tim handlade strumpor till Caspian från Hm för 49.50 kr
Nalle från Hm för 49.50 kr som Caspian blev helt tokig i :P
Pingvin från BR som spelar, dansar och lyser 199 kr
Köpte även te och en glasburk på enkla

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar

Hur ska man äta när man är gravid? Ska man äta som vanligt, för två eller ska man äta precis vad man vill eftersom att man ändå kommer gå upp i vikt?
Man ska äta som vanligt, kanske lite mer men inte överdriva. Sen ska det ju inte vara hur mycket onyttigt som helst
, lite får man tänka efter. Visst jag åt inte hela tiden nyttigt, men jag försökte att få i mig nyttiga saker varenda dag i stället för glass och choklad.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vart tog regnet vägen?

Idag lovades det regn och det hade verkligen behövts för växternas skull. Men det regnet hade ingen lust att komma.
Fick sovmorgon, Tim är ledig från skolan i 2 veckor. Sen serverades det frukost framför tv :)
Rolf va här på en fika. Jag fikade dock inte eftersom jag precis hade tryckt i mig frukosten.
Pålsson kom upp en runda, sen följde han med mig, Tim och Caspian på en promenad. Först drog handlen(apoteket heter så i Kallinge) för att köpa nikotin tuggumi, slut rökt för mig och slut snusat för Tim :) Tog även en sån där riskavfalls låda som man ska lägga nålar i. Det är till Tims tatueringsnålar, i stället för att slänga dom i soprummet.
Har även fått ny damsugare idag, wii
ÄNTLIGEN. Vår förra som vi fick utav Rolf när vi flyttade hemifrån va knäpp. Stängde av sig själv om sladden va för långt ut. Men nu medden nya ska jag damsuga vernda dag ;) Iaf varannan.
Har varit på tupperware party ikväll med Tim och Caspian hos Jonas mamma. Va mkt trevligt. Hittade en massa saker som jag ville ha. Men fick hålla mig till det som pengarna räcker till just nu. Blev en snabb shaker och grönsaksskalare. Mamma ha en likadan grönsaksskalare hemma och just nu är hon i kroatsien så man borde ha sparat in på pengarna och lånat den på obestämmd framtid, tror inte hon hade saknat den ;) Nu när vi är hemma har jag suttitmed tupperwarekartalogen och kryssat i vad vi ska beställa när vi har pengar. Tupperware gerjer är faktiskt kanon.
Nu blir det te och massamys med baby <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar

Under vilka omständigheter är det okej att låta sin bebis ligga hemma och sova under tiden du går ut och gör något?
Jag skulle aldrig gå ut och lämna mitt barn själv. Visst har jag gått upp och lagt honom vid lesakerna och sen lämnat dörren öppen när jag hämtar resten av sakerna i vagnen som står precis på våningen under. Eller om jag går ut på balkongen men då tar jag oftast med mig baby monitorn om han sover på sitt rum. Men jag skulle aldrig lämna Caspian själv utan att kunna höra honom. Och jag hoppas inga andra lämna sina barn själva när dom går ut!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Avis :)

Någon är tydligen avis på mitt och Tims förhållande :)
Ha du något att säga skriv ditt namn eller säg det  rätt ut din lilla fegis. Tragiskt att inte våga stå för sin åsikt, då har man intemycket att komma med.

Jag och Tim har ett bra förhållande. Visst bråkar vi, det är helt männskligt att göra. Speciellt efter att man fått barn då förändras så mycket och det tar tid att komma in i vardagen och allt nytt och förållandet blir aldrigsom det varit.
Vårt förhållande är helt kanon och vi älskar varandra otroligt mycket. Vi kan pratamed varandra om alltoch vi har roligtnär vi umgås med varandra. Vårt förhållande kan ingen fördärva. Vi har något extra :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu underbart väder.

Idag har det varit underbart väder, man kan ju få riktigt lust iaf :)
Jag, Tim och Cspian har varit hos farmor och farfar. Fikat ute på altanen.
Sen åkte vi till mollsjönmed Bleckmna. Va faktiskt kallt i vattnet :P Men Caspian ville bada så offrademig två gånger. Vad görman inte för ens barns skull. :)
Tim bjöd på kyckling tallrick, sen har han tatuerat.
Nu är han på Frendo och hämta ett paket till mig. Antar att det är Caspians nya gardiner.
Själv sitter jag och lata mig framför tv, livet på BB och ben & jerry´s.

Idag när vi badade Caspian i den lilla tvätthon eller vad man ska kalla det, tog han tag i kanten och reste sig. Jag höll ju i han men hjälpte han inte med något. Mammas pojke börjar bli stor nu. :) Så roligt för både jag och tim fick se det, precis som första gången när han satt själ :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Bilder

Där va han inte stor vår skit :)
Mina fina pojkar <3
Charmtrollet
Älskar dig
Väntar på bussen
På brunnsbadet
Bada i barnpoolen
Mor och son
Mette och Tim
Fina Nova
Bleckman
Mette med sin fina bebis mage och lite utav Ida
Tim, jag och Caspian

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar

Spar du pengar till ditt barn?
Ja vi sparar. Vi har sparkonto till Caspian,dock ingen stor summa men det ska ju ligga och växa. Så fort vi får lite bättre ekonomi ska vi lägga in 100-200 kr, men just nu läggs det in när vi kan.
Men vi har en spargris till han där det läggspengar i, alltid när jag handlat och det blivit små mynt över läögger jag 5 kronor till han och sen får han minst 1 gång i månadern pengar från min farmor och farfar, 50kr.
Men körkortet kommer vi att betala ändå.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ronneby brunnsbad

Idag bestämmde vi hos för att göra vårt första besök på det nya brunnsbadet. Mycket fint har dom gjort där :) Jag gjorde egna kyckling baguetter som vi hademed oss av kyckling, äppel, curry och potatis jättegoda.:) Caspian trivdes kanon i det vattnet, skillnadmot i sjöarna :P Han plaskade och skrattade vår lille prins.
Efteråt tatuerade Tim.
Sen gick vi ut och umgicks med Tim, Mette, Bleckman och Nova. Sen blev det en rundabort till Frendo med Timoch Mette. Sen hem. Ida följde oxå med upp. Mkt trevligt va det:)
Nu blir det snart film och mys men först ska Caspian somna.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar

Borsta du ditt barns tänder varje dag eller blir det lite slarv ibland?
Caspian har ännu inte fått några tänder, men sen han va 6 månader har vi borstat morgon och kväll för att vänja han vid det. Visst blir det slarv ngåon gång men minst 1 gång om dagen blir det alltid. Men så fort hans tänder kommer upp ska det inte bli något slarv, för tänderna är viktigt att man sköter. Jag är 20 år och har aldrig haft ett hå, likaså min bror som är 30 har inte heller haft det. Vår mamma va duktig och det kommer jag oxå vara :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

allergi på senare dagar

Idag har vi inte gjort för mycket. Suttit framför fläkten helt utslagna. Caspian har sovit i stort sett hela dagen och nu sover han inge. Stackaren vad han lider i värmen.  Han fick bada i svalt vatten innan under dagen, vilket han verkade tycka va skönt.
Tims pappa har gett oss en stor golv fläkt, vi hade bara en liten bords fläkt och den gjorde inte allt för mycket nytta i värmen.
Har haft andnings problem idag.Trodde det berodde på värmen men sen när Tim damsugade blev det genast bättre. För ett tag sedan hade vi inte damsugat på en vecka och då fick jag lite problem med andningen men så fort vi hade städat så försvann det. Nu hade vi inte damsugat sen i onsdags pga värmen så va rätt skitigt och mycket katt hår. Funderar på om jag har blivit damm allergiker.  Ska nog kolla upp det någon dag.
Zophie kom en runda. Nu har hon och Tim gått till Frendo. Jag vill ha popcorn :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar

Skulle du kunna tänka dig köpa ut tobak eller alkoholåt ditt barn då det är 15-16 år gammalt?
Tobak kommer jag aldri köpa ut. Men alkohol kommer jag köpa ut till mitt barn då han är över 15 år. Han kommer få betala det själv och det kommer inte bli överdrivet mycket. Men hellre det än hembränt. Och någon har kommenterat innan då en liknande fråga vava uppe att då kommer dom dricka mer. Men så gjorde inte jag närmin pappa köpte ut tillmig. Och skulle det hända så märks det och då få man lösa det på annt sätt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen som har gått

jag med den nya hår färgen syns inte så mkt, men blonda slinger
min födelsedags present från Roger, Frida och Amy. Vatten fontän
10 par strumpor för 100 kr på tosia
blev ett måste i den starka solen på tosia, 69 kr

I fredags va jag borta hos syrranoch träffade Roger, frida och Amy en stund. Fick min fina present sen åkte dom till havet. Satt där en stund. Sen fick Caspian bada i syrrans pool. Va å varmt i vattnet att jag inte orkade bada i den för länge. Men Caspian njöt. På kvällen blev det fest medans Caspian fick vara hos Tims kusin Lotta. Satt hos Zophie som bor granne med Lotta. Sen vid 10 tiden kom Tofflan och hämtade oss. Inne i stan blev det en karusell, kolla runt och puben. Sen hem till Lotta och hämta Caspian. Jag ville hämta han eftersom jag inte är redo och lämna han en hel natt.
Lördags va jag inte för pigg kan jag lova. Jobbigt att vara bakis i denna varmen. När jag hade piggnat till åkte vi ner till tosia där vi gick från 17.00-22.00.Va trevligt och mysigt att gå där med Tim och Caspian :)
Idag har vi städat lite, sen åkte vi ner till tosia men gick bara ett varv för det va för varmt att vara där. Sen blev det hem och sitta på balkongen. Grillade korv.
Sen kom Jimmy han har fått sova hos Zophie. Och tur är väl det för jag blev rätt sur på han i fredags eftersom han va dryg på fyllan. Så han ska bara sova här en natt.
Snart blir det sova.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar

Vad tycker du om surrogatmammor? Okej eller inte okej?
Helt okej för mig. Dom gör ju faktiskt en god gärning. Dom ger ett barn till par som verkligen vill bli föräldrar.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar

När är det dags förett syskon? Hur gammal ska ditt förstfödda barn vara?
Vi planerar ett syskon till Caspian när han är runt 2 år eller 3 år. Tim håller påatt utbilda sig och väljer vi att skaffa barn så hinner han bli klar med den.
Vid 2-3 år tror jag att Caspian har nytta för ett syskon och sen kan han görasåkmkt själv då.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar

Använder du solskyddsfaktor på ditt barn i sommarsolen.
Nej det gör jag inte. Har hört att det är farligt att använda det på barn under 1 år. Apoteken säger det och dom borde veta. Jag försöker hålla Caspian ifrån direkt solljus så mkt som möjligt. Nä Caspian blir över 1 kommer jag inte överdriva med solskydd då heller. För vi i Sverige behöver sol, vi får så lite sol om året och det lilla är nyttigt för kroppen. D vitamin kan man bara få genom sloljus och D vitamin är en viktigt vitamin.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Frisören idag

Varit hos frisöern idag. Caspian blev passad av moster Micaela. Kom dit vid 12 och kom inte ut därifrån förens 14.00. Klippte och slingade håret,slänger in en bild på det imorgon.

Blev handla sen hämta Caspian. Hem och mata han eftersom han vägrat äta när han blev passad.

Tim kom hem med sin kompis från skolan. Han ska bo här tills månad. Zophie har varit här och så har vi ätit middag tillsammans. Kycklingpaj med sallad.

Följde med Zophie hem när Caspian hade somnat och nu sitter jag här med Tim och Jimmy. Blir snart sova tror jag.
I morgon fråjag träffa min bror, Frida, Amy som ska vara här under tosia. :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

MAM


Vart kan jag få tag på mam namn nappar? Caspian tar endast MAM nappar och jag vill gärna ha hans namn på napparna när han börjar dagis.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar

Är det okej att säga till någon annans barn när de gör fel?
Självklart. Jag säger alltid till när jag tycker ett barn gör fel, kanske kassta något hårt på ett annat barn eller gör något dumt. Vissa föräldrar kanske inte bli så glada, men jag har aldrig varit med om att någon föräldre tagit illa upp för att jag sagt till deras barn

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Premiär på systemet

Tim försov sig till skolan idag så han stannade hemma ocj det gjorde inget med tanke på att han ligger så långt fram.
Fick frukost på sängen utav han så gulligt :)
Lilla familjen åkte in till stan för att titta. Tim handlade en skarfs till Caspian och en tiger skallra, jag handlade en brun kräm. Blev premiär på systemet idag, eller iaf jag va där lagligt. Har ju varit där en massa  gånger med pappa,en utav gångerna slutade faktiskt inte så bra. Hehe. Pappa va full och hade glömmt vad jag hade bett han köpa så han ställer sig och säger väldigt högt vad sa du att du skulle ha Martinique? Vakterna stod en bit bort och höll koll eftersom dom varit misstänksamma länge på om han köote ut åt mig. Dom tog han och jag hann precis smitta ut annars hade väl jag med fått fölkja med :P Just då va det inte roligt, men så här i efterhand är det lite små kul :) Men när jag skulle följa med min dåvarande pojkvän in ca 2 år senare så stoppade dom mig och sa att jag inte fick gå in och min då varande kille kollade dom väldigt lustigt på :P Så sen dess har jag inte vågat gå in ifa det skulle bli liv där inne.
Tim köpte 4 olika cider och en öl till mig, så jag handlade inte.
Bleckman har varit här på en kaffe.
Sen testade jag och Tim vegetariska burgare, har varit sugen på att testadet länge nu och det va faktiskt gott :)
Varit borta och kollat i Zophies nya lägenhet, likadan som vi bodde i innan, kommer bli jätte skoj när hon flyttat in helt då ska jag terra henne varenda dag ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar

Hur mycket har du barnsäkrat hemma? Vad är nödvändigt och vad är inte nödvändigt?
Vi har väldigt spretsiga kanter på våra hyllor och när Caspian väl kommer så är det i ansiktshöjd så där har vi köpt hörn skydd från Ikea. Kanske inte så nödvändigt men känns ändå bra eftersom jag tror dom där spetsiga hönen kan orsaka mer skador än vad man tro.

Sen har vi köpt petskydd vilket jag tycker är nödvändigt att ha det borde alla ha.

Vi har även tagit vårat skohorn och satt för lådorna i köket för dom drar han ut hela tiden.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Varmt


Värmen börjar bli lite förmkt tycker jag faktiskt. Lite regn skulle skulle inte skada just nu.
Idag sov jag och Caspian länge steg upp strax innan 11. När vi hade ätit frukost kom vaktmästaren hit för att fixa i badrummet. Stopp i båda handfarten.
Har damsugat, tvättat, vikt tvätt, diskat och damorkat idag. Varit väldigt duktig, tyvärr tog det så lång tid att vi har knappt hunnit få någon frisk luft. Eller Caspian har fått det eftersom jag ställde hans resesäng vid balkongdörren när han vilademiddag. Fick bli en liten promenad på 20 minuter.
När Tim hadekommit hem och vi hade ätit hämtade Bleckmna oss och så åkte vi iväg och handlade.
Få se hurmkt vi hinner ta i gadroben ikväll,ska iaf på börja städningen där strax.
Någon som vet en för fest på fredag innan tosia?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar


Jo en gräns finns det. Man kan inte stötta sina barn när det handlar om dom gör fel samhället,omman ska tänka det värsta nu som mord eller misshandel. Men annars stöttar man sina barn igenom allt. Det är ju vi föräldrar till för :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Brunns badet


Idag öppnar det nya brunns badet. Kommer nog vara väldigt mycket folk där. Vi ska åka dit nästa vecka då Tims semester börjar :)

Prislista:
Barn 0-12år- gratis
Ungdom 13-20 år- 15 kr
Vuxen- 35 kr

Det finns badlandskap, småbarnsbassäng och vattenrutschkanor

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Familjen badkruker

Varit vid listersjöarna med Tim, Caspian, Bleckman, Nova, Linn och Martin va jätte skoj. Men höll på att händaen olycka på vägen dit,vägarna är så trånga och fulltmed skog och helt plötsligt dycker det uppen bil ihög hastighet. Men som tur va ingen krock men otroligt nära va det.
Va varm i vattnet men blev inget bad för mig, bara badafötterna. Caspian tjöt så fort vi försökte bada han. Men strax innan vi skulle gå när vi "tränings gick" i sanden började han gå mot vattnet och sen när jag satte han i vattnet gick det jätte bra.
Både jag och Tim är badkruker så Caspian verkar ha det oxå:P
Hemma blev det grillade revben och potatis sallad tillmiddag, gottit :) Fick potatis sallad utav Bleckmna igår, det som hade blivit över för ett tag sedan när han köpte en massa potatis sallad, tack så mkt.
Tim har haft tatueringskund här.
Caspian har badat i badkar där trivs han bäst :)
Skulle ha städat gadroben men så verkar det inte bli. Få väl börja i morgon kväll när Tim kommer hem från skolan. Ska rensa ut massakläder vi inte anväden. Slänga ut det på tradera och hoppas någon vill ge några kronor för det, annars blir det skänka bort till rädda barnen eller vad det är där nere på kokums.
Ska bort till Tims kusin snart och hämta hos medicin, hostar jätte mkt och min noskapin tog slut i natt.
Se blir det te, film och mysmed baby

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar


Jag vet faktiskt inte. Jag vill gå igenom en graviditet och förlossning. Men när jag har ett biologiskt barn skulle jag kanske kunna adoptera ett barn. För adoptera är en god gärning och jag skulle gärna vilja hjälpa andra barn. Men hade jag inte haft eget barn så tror jag inte jag hade velat strunta i att skaffa ett biologiskt barn

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bättre idag :)

Det va riktigt härligt att vakna upp idag. Utviladoch betydligt bättre :) Va nog febern som gjorde susen i natt, fick feber sent igår kväll kändemig heltväck trotts 2 alvedon, men somnade så gott iaf. Nu är det bara hosta och snuva kvar. Hoppas det försvinner snart. Ska utoch sola snart, kan ju inte sitta inne i detta fina vädret :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

förkyld och ynklig

Ja jisses vad ynklig man kan bli av lite förkylning. Jag hatar när jag inte få tillräckligt med sömn och vakna med igen täppt näsa och en skum smak i munnen är inget vidare.

Börjar få otroligt ont i bi hållerna, tur jag har näs spray mot sån i fall det drar igång ordentligt, hade bi hålls inflammation för 3 år sedan och det va ett utav det hemskaste sakerna jag varit med om. Kunde inte göra annat än att ligga i sängen och blunda så ont hade jag.
Tim och Caspian skulle åka med Bleckmna och bada idag, pallade inte sitta hemma så följde med. Kände på vattnet och det va så pass att till och med jag hade kunnat bada :P Men eftersom jag är så pass förkyld får badningen vänta tills jag är helt frisk. Satt iaf och solade. Men det va väldigt jobbigt att vara ute i värmen.
Hemma blev det mys med Caspian och kolla på en ängels tålamod, har kollat färdigt på hela säsongen nu. Har även börjat kolla på första säsong utav Bumbi björnarna tycker det programmet är jätte bra :)
Blev soppa till middag idag igen, Tim va inte så glad för det men ibland får man stå ut :P
Tim har tatuerat.
Har fixat naglarna idag oxå.
Bleckman kom för några timmar sedan. Har fikat och nu lyssnar vi på musik. Blir väl sova sen när han har gått skulle jag tro.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar

Är det okej att röka eller dricka under graviditeten?

Dricka helt klart NEJ. Rökning borde oxå vara helt klart nej. Första gången jag blev gravid (det slutade i missfall) rökte jag. Men det va ingen planerd graviditet och jag sa att jag skulle sluta. Jag gick från att röka ett paket om dagen till 3-4 cigg om dagen vilket jag sj tycker är väldigt bra detta skedde på 1 månad. Jag skulle ha slutat innan ul hade jag bestämt mig för. Med Caspian rökte jag max 5 cigg och det va innan jag fick göra ul. Jag va nämligen säker på att detta barn oxå va dött. Men jag tycker inte man ska röka. Jag hatar att se en gravid stå och röka. Det är dumt och oansvarigt. Även om barnet kanske inte dör i magen så kan det få en massa fel när det är fött. Tex astma väldigt vanligt bland dom som rökt under graviditeten eller ms. Ms är en hemsk sjukdom tror mig, jag vet eftersom min syster har den. Många säger men jag vet så många som rökt under sina graviditeter, men det spelar faktiskt ingen roll. För även om det inte hänt andra rökares blivande barn kan det faktiskt hända ditt barn.
Egentligen borde rökning förbjudas under graviditet!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Usch och fy



Idag har det inte hänt allt för mkt. Kl 8 i morse ville Caspian upp så va bara tillatt stiga upp. Hade så gärna haft Tim hemma idag. Känns inte alls bra närman knappt kan ta handom Caspian. Men hela morgonen gick åt till att gosa på soffan vilket Caspian inte verkade ha något emot.
Några timmar senare gick vi ut en runda i det varma vädret. Men det va ingen höjdare att gå när man är dunder förkyld. Men va tvungen att ha halstabletter.
Bleckman kom en snabb runda på kaffe. Sen satt jag och Caspian på hans rum och lekte lite.
Caspian fick äta sj idag men det varoligare att kleta ut det över hela bordet, efter blev dusch och det va inte lika skoj.
Tim har tatuerat ikväll. Nu skavi kolla på film och jag lär säkert somna snart så slut som jag är. Har längtat hela dagen efter  att sova.
Diggeloo är i Ronneby nu ikväll och vi hör dom ändan hit. Trodde fösrt det va grannarna som hade fest men det va tydligen inte det :PMen roligt att det händer något i lilla ronneby.:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar

Om ditt barn i framtiden vill ha ett husdjur, vilket djur skulle du välja åt ditt barn då?

Om det ska vara ett djur som barnet verkligen ska ha ansvar för sj så får det ju bli något enkelt djur. Fiskar, hamster eller kanin
. Dom djuren är rätt lätta att sköta hand om.
Vi har två katter som Caspian kommer se som sina katter så egentligen har han ju husdjur ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

sjuk


Vaknade upp genomförkyld. Ont i halsen, helt igenväxt i halsen, ögonen rinner, kliar i öronen och lite snuvig. Absolut inte roligt i detta fina vädret. Min lille prins verkar inte helt okej heller. Helt slut med rinnande näsa just nu ligger han och sover i soffan.
Självklart är halstabletterna slut så måste upp och hanlda!
Hoppas ni andra får en bra dag i det fina vädret :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagens fråga för unga bloggande föräldrar

Vad är det mest onödiga du har köpt innan ditt barn kom?
Dr brown nappflaska. Jag va helt säker på att mitt barn skulle få kolik. Hade man kunnat hade jag ringt och bokat tid för akupunktur (sägs bota kolik) innan han äns föddes. Men han fick ingen kolik och nappflaskan har inte kommit direkt till användning.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()