växjö & ute dars


I går steg vi upp tidigt för att hinna med bussen tll växjö. Va uppe i växjö lite över 10, mötte upp Tims gudmor och gudfar på resecentrum. Vi gick in till stan och tog en fika på ett cafe där och sen gick vi och kollade lite i affärer. Blev HM och Plan & Pyret. Åkte ut till deras sommar hus som låg en bit ut på landet. Huset va gigantiskt, typ en herrgård. Nere fanns det 4 stora rum och ett jätte kök, upp fanns det 4 stora rum och en stor hall. Alla rummen va inredda i gamal lant stil. Väldigt fint va huset kan jag lova. Men tyvärr hade dom inga toa eller vatten inne. Det blev ute dars och vatten som dom tog från en brunn. Ute darset va inte jag så glad för kan jag säga, tycker sånt är lite ofrächt, men vissa kanske tycker sånt är mysigt ;)
Åt god middag, pratade och fikade, det va mkt trevligt. Och jag gosade väldigt mkt med deras svarta kattunge, som jag döpte till svartis, fast vi döpte om den till Zero idag :P
Idag blev det frukost och sen in till stan. Åt på ett cafe och sen blev det att gå i några affärer
. Blev ett par puma sko för 250 kr, väldigt billigt med tanke på att dom kostar dubbelt så mer annars. Tog bussen hem vid 4 tiden idag, så va hemma vid 6 tiden. Sen har det inte hänt så mkt mer.
Ska snart ta och sova tror jag, om jag kan vill säga!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej på er

I natt har det varit madrömmar för hela slanten, antar att jag har kommit in i en sån period. Brukar göra det, men har varit lugnt i flera månader nu. Så inte allt för mkt sömn, och sen har jag vaknat 2, 3 gånger av att jag är hungrig och behöver äta, men när jag kom ut i kylskåpet så fanns det ingeet gott så gick och la mig igen. Suck, är jobbigt när man vakna hungrig, därför äter jag kvällsmål så det inte ska bli så, men det verkar inte hjälpa.
Steg upp vid 10 tiden, åt frukost och sen tränade jag faktiskt lite. Gjorde ben övningar, armhövningar och sen rumpövningar, känner mig så duktig när jag gör sånt. Brukar inte bli ofta längre, men förr gjorde jag det nästan varje dag.
Jobbat i några timmar, därefter kom mamma och hämtade mig, skulle ner till Kallingeskolan och prata med en som ha sitt kontor där nere. Skulle lämna papper angående vikarie jobb, men hon va på väg därifrån, så pratade bara en snabbis och sen skulle mamma skicka papprena till henne. Mamma och jag åkte ner till ÖoB, skulle haft äggen, men dom hade inte fått in dom än, synd.
Åkte hem och vilade lite, mår så lustigt idg, yr, huvudvärk och allmänt slö. Håller kanske på att bli suk, fst det hoppas jag definitivt inte!
Gjorde lite yoga, hann inte bli färdig innan Tim kom hem, så han började skratta direkt när han kom in i storarummet. Han förstår sig inte på sånt!
Åt god fläskfile i sås och ris idag, va längesedan vi hade det. Därefter blev det tvättstugan, va ju tvungen att tvätta idag eftersom vi åkter till växjö och inte kommer hem förens söndag kväll. Och då palla man inte ställa sig och tvätta.
Blev en runda upp till Konsum kom på att vi behövde katt mat och bröd tills i morgon. Därefter ha det varit tvättstugan, diska, tvättstugan, kolla på tv, slänga skräp, tvättstugan och nu blir det duschen sen måla naglarna och sova. Ska upp jätte tidigt i morgon så oppas jag få lite bättre sömn i natt

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Påverkar motion förlossningen?

7 av 10 förstföderskor går upp till 14 dagar över tiden. Ny studier tyder på att förlossningen kan sättas igång 5 till 7 dagar före utsatt datum hos kvinnor som är vana motionärer och som fortsätter motionera under hela graviditeten.
Här gäller motionsformer där man bär upp sin egen kropp som gravidgympa eller stavgång. Däremot såg man inte samma effekt av exempelvis cykling eller simning.
72 procent av de motionerande mammorna födde några dagar tidigare, jämfört med 48 procent i kontrollgruppen där kvinnorna inte motionerade regelbundet.
De motionerande kvinnorna löpte dock ingen ökad risk för att förlossningen skulle starta före vecka 37 jämfört med icke-motionerande kvinnor.
Taget från en artikel i Vi Föräldrar Vänta Barn

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Kan man låta bli?!


När man ser sånna gulliga saker så kan man inte låta bli att köpa det. Det är ju så skoj att köpa söta saker, trotts att Knubbisen inte ha kommit ut.
Dom hade rea på Dinomin i stan så det blev denna mysiga flés filt för 99 kr och nappflaskan för 29 kr. Hade jag haft mkt pengar över denna månaden hade det ju självklart blivit mer, men måste ha pengar till flyttkartonger och sånt praktiskt.
Jobbat idag. Hem och diska, plocka undan bland allt skit som låg i köket och sen blev det en tur till ÖoB med Tim och Rolf. Skulle handla ägg som dom hade erbjudande 30 pack för 19 kr men dom hade inte fått in dom, suck. Men blev glödlampor 10 pack för 10 kr. Tim sa att dom skulle bli förbjudna dessa så därför säljer dom ut dom så billigt, och då får man passa på att köpa.
Blev en runda till gallerian och sen hem. Gjorde köttfärsrulle, gott.
 Tim tatuerade sitt kusinbarns ena kompis. Måste säga att jag blev lite irreterad på den ena kompisen hon hade med sig, hon satt och vrål blängde på mig när jag stod i köket och lagade maten. Så tycker jag inte man gör när man kommer hem till folk man inte känner. Och så höll hon på så när jag kom ut i köket och skulle hämta något lr nått så bara blängde hon, va nära på att säga till henne att hon skulle försvinna därifrån, för i mitt hem ska jäkla ingen sitta och blänga på mig!
Skurade toaletten, så nu luktar det så gott där inne och baby va duktig och plockade undan och damsög hela lägenheten.
Nu ska jag ta järntabletten och sen lägga mig och sova, natti natti på er mina vänner

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jisses

Jag blir så arg när folk kommentera anonymt, det är fegt! Så jag frågade Tim om man kan kolla upp vilka det är genom ip nr så han kollade upp det och på dessa adresser där ip nr står vet jag vilka det är, jag bara säger fy fan för vissa människor alltså. Den ena tjejn visste jag att hon va falsk, men den andra trodde jag inte va så falsk när hon kan sitta och kommentera och sedan när hon inte vågar stå för vad hon tycker så kommentera hon från anonymt. Jaja man lär så länge man lever!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det där med bristningar.

För det första sluta vara töntiga och kommentera från anonymt, våga ni inte stå för vad ni tycker, och för det andra så ska jag förklara för er varaför bristningar är skräcken för mig.
Jag tror alla har något med graviditeten som dom ha skräck för. Mitt är brsitningar, lr skräck är det inte, men jag skulle gärna önska att man slapp dom. Hur snygga är dom igentligen? Ingen kan ju komma och påstå att dom kan säga tillen tjej vad acker du är med dessa enorma bristningar!?
Jag har en hudsjukdom, som heter keloidhud, vilket gör att min hud inte läker sår och ärren blir hemska, alltså det går inte att fatta det förens man har sett det sj. Och då kan ni tänka bristningar på en normal tjej, dom kan vara hemska, när jag kommer få bristningar så kommer ingen kunna undgå att se dom, för dom kommer se förfärliga ut. Det skrämmer mig!
Och som jag skrev i ett tidigare inlägg vad jag skriver i min blogg ska ni inte bryr er ett skit om, ni behöver inte läsa om det stör er så mkt vad jag tycker och jag känner och att kommentera från anonymt vissar ju verkligen hur mogna ni är!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemska drömmar

Vaknade vid ca 4 i morse och va helt skräck slagen. Hatar madrömmar, men vem gör inte det?!
Drömmde att barnet hade kommit alldeles för tidigt. Det blev en liten flicka som va lika liten som min hand! Lustigt nog så gjorde det inte så ont att födda och jag fick inga bristningar. Då talade Tim om för mig att han blev besviken att jag inte hade några bristninar för han tyckte jag borde se ful ut efter en graviditet. Vi fick åka hem med flickan och när jag går på toa har Tim bara ställt ner den lilla flickan i mjukliften på golvet och gått iväg för att spela tv spel. När jag kommer ut har Kisen lagt sig på flickan, men som tur väl va så levde hon. Jag blev arg och frågade Tim hur i helvete man kunde göra så med sin dotter, då bara skratta han och säger förlåt. Sen så på gick detta skrattande om allt hela tiden och han va absolut inte snäll mot mig och barnet.
Usch vilken hemsk dröm det va, jag väckte Tim och sa att jag hade haft en madröm. Det jag fick tillbaka va mmm och sen la han sig åt andra hållet, han är hopplös att få tröst lr bara rent av att väcka mitt i natten. Hur ska det gå om jag behöver åka in till sjukhuset och födda mitt i natten? Ska jag behöva slå något i huvudet på sömntutan?!
Tur att han är snäll, go och bryr sig när han är vaken iaf, för då är han så underbar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

massa bebis saker :)


Vaknade idag, steg upp och åt frukost och gjorde lite annat. Gick em till farmor och farfar och åt fraller med tomat, gottit. När jag berättade att vi skulle köpa barnvagn ville farmor och farfar bidra med lite, jag sa att det inte behövdes men dom ville göra det. Så fick 500 kr och sen 70 kr som jag alltid får, sån snäll farmor och arfar jag har <3
Gick hem till mamma och så körde vi till min moster. Fick 3 täcken, 2 vanliga kuddar och en kudde till barnvagn, påslakan, filtar, handukar, haklapp och en bok till bebisen, det tackar vi för :)
Vi åkte ner till Willys därefter och handlade och sen lämnade mamma mig hemma och körde hem för att lämna sina varor. Gick upp och packade upp och sen skyndade vi oss ner för att åka med mamma till babyproffsen. Handlade en vagn, den på bilden, carena freeride. Jätte fin så både jag och Tim är jätte nöjda :) Sen eftersom vi ka bli föräldrar så fick vi en babybox.
Den innehöll: blöjhink, blöjpåsar, blöjor, vårtservetter, tidningar, en napp, en dvd, en nesäser och en haklapp. Jätte fina saker.
Blev en tripp till donken och vara onyttig, men inget ovanligt nu längre, men det ska bli skärpning.
Hem och sen har jag bara suttit i soffan, är jätte trött. Tim sitter och tatuera sin kusin, men han är klar låter det som. Så blir till att lägga sig snart och sova.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Spjälsängen är nu fixad!


Idag blev jag självklar väckt innan alarmet ringde, men jag lyssnar aldrig när jag är yrvaken, så tryckte bort samtalet och försökte somna om. Men gick inte så bra så tog och steg upp och lyssnade av på telefonsvararen, va från barnmorskan och hon ringde upp sen ingen. Tydligen så va den barnmorskan sjuk och jag hade en tid där imorgon, så fick en ny tid nästa vecka. Kan ju inte säga att jag blev ledsen över att inte få komma dit, ska ta blodgruppering och det där sköljkörtels provet och det såg jag ju inte fram emot! Hehe, jag är en fegis :P
Tränade yoga i 30 min, tror jag böra bli en aning bättre nu, lr det känns som övningarna bli lättare iaf :P Diskade upp den mesta utav disken och sen in i duschen. Jobbat idag och efter blev det hem och skriva handla lista, ska försöka handla i morgon. När Tim kom hem gick v till chaplin och mötte Bleckis, tog en pizza och sen gav vi oss av upp mot de djupa skogarna ;) Nä men upp mot konga, skulle hämta spjälsängen där. När vi kom dit så va dom inte hemma, mkt lustigt att man åker iväg då man vet att folk ska komma till en!!! Men efter en stund kom dom hem. Fick betala 400 kr för spjälsäng och madrass, inte farligt pris. Vi ville ju inte köpa en ny med tanke på att vi ville måla den själva, så därför blev det bäst att köpa en begangnad. Ska måla spälorna vita och sen på gavlen ska det va något nalle puh motiv på, kommer nog bli jätte fint när baby har målat klart :) Roligt att ha en spjälsäng som är udda och inte likadan som alla andra ha :P Lämnade spjälsängen hos Tims pappa eftersom Tim ska måla den där uppe. Så nu har vi precis kommit hem. Ska ta och smörja in min mage med olja, det spänner och svider i huden runt magen så jag bli tokig. Varför pratar inte folk om sånt när dom pratar om graviditet? Detta hade ju inte jag förväntat mig att det skulle göra ont i huden, men det gör det!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bilder från igår

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny vecka

Steg upp tidigt idag, åt frukost och kollade lite på tv, sen vid 10 tiden gick jag hem till Susse, där tog hon likte bilder på mig och magen. När vi hade tagigt några styckna gick jag till jobbet. Därefter blev det hem, kollade reklamen, älskar reklam :) När Tim kom hem från jobbet ringde jag till mamma så kom hon och hämtade oss. Åkte in till babyproffsen i Vedeby för att kolla om dom kunde hitta någon sådan del till vagnen som vil behöver, hade med oss vagnen in. Det gav inte allt för mkt resultat, men mamma ska ringa till akta graco som tillvärkar dom vagnarna och kolla om det går att beställa en sån del, vilken snäll mamma jag har :) Kollade lite där inne på andra vagnar hittade en kombi vagn, kommer dock inte ihåg märket men den va inte så dyr, kostade 1999 kr så blir nog att köpa en sån om inte delarna finns. Kan vara rätt skönt att ha två vagnar, när vi väl skaffar körkort/bil kan man ha en vagn liggandes i bilen och den andra har man i trapphuset, så slipper man ta med fälla ihop och sånt när det blir stressigt.
Väl hemma diskade jag, Smocke kom upp en runda idag med, han skulle ha lite filmer utav Tim. När Smocke hade gått satte Tim igång med maten. Blev enkelt köttbullar och pasta.
Har tvättstugan mellan 19-23, Tim tog två runder sj och sen har jag hjälpte till lite :P Ska snart ner och hämta det sista.
Sen blir det stekta kantareller på smörgås och mys innan läggdags :) Jag har inte plockat kantarellerna själv utan köpte dom på Konsum, jag är en latis :P

Till dom anonyma fegisarna! Min blogg, jag skriver vad fan jag vill, gillar ni inte det ni läser så behöver ni inte läsa det, ingen som har tvingat er :) Och sen behöver ni inte komentera omni ska komentar anonymt, är bara fegt och inte stå för vad man tycker lr vem man är.Hoppas ni förstod mig och respektera det!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

v 25


Bilderna är tagna utav Susanne Ekholm, tog fler bilder, men hon skulle fixa med dom, så lägger uta dom jag har :)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

"Kräftskiva" & hasslö



Jehå igår va det då menningen att Bleckis skulle ha kräftskiva hos sig. Vi åkte ner till stan, jag, Tim och Bleckis och tog en glass på torget, massor med människor där, va något barnkalas där lr va dom kallade det. Efter blev det en tripp till Maxi. Blecki handlade kräftor och lite sådant, men jag och Tim som inte äter kräftor handlade, flintastek och sånt.
Stack hem och gjorde oss iordning och sen gick vi till Bleckis. Hade bestämmt att vi skulle komma tidigare så vi kunde grilla middag innan. Hjälptes åt att göra middag, som bestod att flintastek, grakisksallad och vitlöksbröd, jätte gott va det. Bleckis och Tim drack öl medans jag drack hallonläsk, hade mkt trevligt, men tyvärr kom inga till hans kräftskiva, bara Svensson, Linn och Munk kom en sväng med. Tycker det är dålig stil när han har bjudit folk och så dyker dom inte ens upp.
Va jätte trött framemot 11 tiden så jag och Tim gick hem, och Bleckis och Svensson gick hem till Nicke som hade fest.
Idag va det menning att Susse skulle fotat magen, men tydligen så hade hon annat för sig, så i morgon innan jag börja jobba ska vi fota.
Åkte med Tim och Rolf ut till Tims ena faster och hennes man som bor på hasslö, så har varit där i stort sett hela dagen, mkt trevligt va det.
När vi kom hem, tog jag tag i disken som har legat sen fredags. Fy som jag börja slarva, få skräpa mig nu! Baby gjorde jätte god gryta sen, tur man har en pojkvän som lagar god mat <3
Smocke va här en runda och förde massa liv, inget ovanligt, Tim skulle gadda han, så han va snäll och bjöd mig på en bulle, fast han tyckte att jag inte behövade den igentligen! Han bara mobba mig för min mage..
Nä vara lite social mot älskling nu.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förklara

Måste förklara en sak från förra inlägget. Fick lite dåligt samveta, det är ju inte så att om jag hade fått välja en annan pappa, så hade jag inte gjort det. Jag hade velat ha kvar min pappa, men hans alkohol missbruk hade gärna aldrig fått existera. Min pappa är en väldigt snäll person som inte vill skada andra. Han har varit en bra pappa på sitt lilla viss. Alltid läst massa sagor när jag har bett om det, alltid gosat och vissat kärlek, alltid lagat mat när jag har varit hungrig. Så en snäll pappa. Men alkoholen har ju gjort sitt, det har fördärvat så mkt i mitt liv. Många utav klasskompisarna va taskiga och man fick alltid höra vad deras föräldrar sa om min pappa, hemsk alkolist och massa annat, det va mkt jobbigt att alltid få höra och nog en utav anledningarna att jag inte velat gå i skolan. För dom äkta kompisarna pratade ju inget illa om han, men dom andra som hade perfekta familjer fick man ju alltid höra massa elaka saker ifrån. Man har fått skämas en massa, när man har kommit på stan och pappa har legat deckad på en bänk, när han sitter med dom andra alkolistern, men dom andra är ju säkert lika snälla som min pappa och har ju oxå familjer som säkert har fått lida lika mkt som mig. Alkoholen har fördärvat min pappa och det är synd, för utan alkoholen så skulle han har varit värdens bästa pappa, det kan jag lova er.
Och när vi ändå är inne på alkolister så tycker jag att folk ska tänka på vad dom säger, även om dom är söndersöpna och kanske ser äckliga ut så finns det säkert något gott i dom flesta. Det sårar en så mkt att behöva höra att dom säkert har våldtagit sina barn, rånat folk och sånt, alla är inte såna! Jag kan ju säga att när jag gick lekis till 7 tyckte nog min mamma och ex att jag hade bra kompisar, efter det så bytte jag umgänges krets helt, varför? Jo för dom va dom med bra familjer som bara snackade skit om alkolister, säkert så gjorde dom inte det för att såra mig, men det gjorde dom. Därför så struntade jag att umgås med dom och skaffade vänner som inte brydde sig om min pappa låg deckad på en bänk lr va fan han en gjorde, för dom ville umgås med mig för den jag va!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Nu är det helg, för et som har missat det ;)

Jehå blev yoga idag, igentligen borde jag köra yoga varje dag men jag slarvar och kör det bara ibland. Få skärpa till mig ordentligt nu! Snart öppna simhallen i Kallinge igen, då blir det simning 1 gång i veckan, längtar faktiskt efter det :) Varje fredag och inga undantag!
Jobbat idag, efter blev det hem och kolla lite på tv, sen skickade Bleckis och frågade om jag vill ha äppelkaka, så gick dit där, satt ute och snackade lite skit, sen gick vi in för att fika och precis när Bleckis tog ut äppelkakan kom Tim, snacka om att tajma det bra :P Han hade varit på jobbet. Äppelkakan va jätte god, trodde inte Bleckis kunde baka, så han förvånade mig där.
Satt och snackade lite skit, sen blev det promenad hem, Bleckis och Nova följde oss en bit. Det började ju regna självklart när vi gick, så blev rätt blöt. Hemma diskade jag undan och Tim gjorde middag. Sen blev det gos på soffan. Johan, Tims kompis kom hit för han skulle göra en tatuering, så dom håller på ute i köket nu. Jag fundera på om jag ska ta och kolla på någon beck film, älskar beck :) Druckigt go jordgubbs milishake nu med, härligt :)
I morgon blir det kräftskiva, ska bli skoj, trotts att man själv inte äter kräfter :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej på er


Igår kom mina saker från Jotex, ÄNTLIGEN :) Det tar sån tid när man beställer från dom. Tavlor till det nya köket, bedset, handukar och bedset :) Gick på 486 kr, så det va inte så farligt det.
I övrigt igår jobbade jag, sen körde mamma mig till Konsum så jag kunde hämta ut sakerna, sen blev det att plocka undan lite här och kolla på tv. Tim va på grillfest med jobbet hela kvällen, så va inte mkt man fick se han igår.
Ska duscha nu, sen blir det jobbet, sen är det helg :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uppe med tuppen


Vaknade vid halv 6 i morse av att bebisen sparka så hårt att det inte bara gick att sova, men hade absolut ingen lust att stiga upp. Så låg och kännde på hur knubbisen sparkade för fullt och tänkte på allt möjligt fram tills Tim steg upp vid 6.45. Låg då fortfarande kvar för det va så varmt ch skönt i sängen, och det såg väldigt kallt ut uppe :P När Tim hade gått kl 7 tog jag mig ork och steg upp. Kläde på mig, åt frukost, blev smörgås med köttbullar på och det va gott. Kl 8 kom Sara och Linnea hit, Victor va på lekis nu mellan 8-10, så då passade dom på att hälsa på, trevlans med besök :) Dom ha nyss gått, ska strax damsuga, sen blir det 50 minuters gravidyoga och duschen. Börja jobba kl 12.
Ser ut att bli jätte fint väder idag och det ser vi fram emot :)
Lägg märke till hur stor min mage ha blivit, tycker det är så mysigt när den växer :) <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hallå ja

Idag har min kära pappa varit prat glad, han ringde 2 gånger på morgonen. Ea gången för att kolla så att allt va bara och för att kolla så det sparkade på, som han utryckte det :P Men blev ju till att prata massa annat oxå. Andra gången bara 1 tmme senare ville han veta hur stor lägenheten va som vi skulle flytta till och denna gången blev det mer prat.
Ha jobbat idag, efter tog jag tag i disken och sen väntade jag på att Tim skulle komma hem så jag kunde börja med maten. Efter maten blev det mys i soffan, tills Bleckis ringde och frågade om vi ville följa med ut till aspan där hans mormor bor. Följde med ut dit, väldigt mysigt ställe. Så va där i någon timme lr så. Sen blev det en sväng inom konsum, det hade kommit ut en ny gravid tidning och jag blev såå glad, för jag tycker det är intressant att läsa dom :)
Kröp ner i ett varmt skumbad med ansiktsmask och vilade, härligt för både kropp och själ. Sen har jag suttit och bläddrat i vi föräldrar gravid, hittade endel intressanta artiklar.
Smörja in magen, bröst och lår sen blir det sova, få besök av Sara i morgon kl 8, då vill man vara lite pigg iaf :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jäkla hormoner!

Jag är så kännslig ibland och kan lipa för ingenting, antar att det är de där jäkla hormonerna som gör så att jag bli sån här. Det tbehöver liksom inte vara något alls som har hänt, men så helt plötsligt blir jag ledsen och börja lipa jätte mkt, fruktansvärt jobbigt för mig, och säkert ännu värre för stackars Tim som får all skit jst i dom lägerna, trotts att han inte ens finns i närheten just då.
Skulle jobbat idag, men min brukare hade åkt in till sjukhuset i helgen och inte kommit hem. Tur kanske va det eftersom hormonerna ha spökat hela dagen.
Jag som har längtat efter Ikea katalogen brydde mig inte ens om den när den tittade in genom bervlådan. Utan i stället fick den ligga där helt ensam i flera timmar innan jag fick ork att resa mig från soffan och hämta den. Men när jag väl hade hämtat den va det full färd med att kryssa i det jag ska/vill ha.
Tog och röjde upp lite här innan Tim kom hem från jobbet, skulle behöva damsuga, men det orkade jag inte, ta det i morgon i stället.
Linn kom hit här en sväng, det va trevlans det, måste säga att hon va så söt i sitt långa hår, lite ovant att se henne i det med tanke på att hon har haft axelkort sen några år tillbaka :P Men hon passade jätte bra i detta mörka långa hår.
Jag och Tim tog oss en liten promenad upp till Rosa kjosken för att köpa glass, gjorde jordgubbs milishake när vi kom hem, super gott, ha varit sugen på det hela dagen.
Ringde till HM för att göra en beställning på kläder till mig, Tim och knubbisen, när jag sitter och letar artikel nr så tar Tim och drar av en högljud skit, jag höll på att slänga på luren i örat på hon som tog emot beställningen, så pinsamt va det!
Nu blir det film, som jag säkert kommer somna i så trött jag är.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Gratis är bäst ;)

Idag va det golfresturangen med farmor, farfar och pappa. Även farmors bror och hans fru kom och åt där med oss. Mkt trevligt och mkt god mat. Åt som om det vore sista gången jag skulle få mat ;) Hehe. Blev pastasallad med något kött, kyckling file i kurrysås, potatis med grillkrydda, pizza sallad och någon annan sallad, mkt mumsigt.
Eftersom Tim har varit hemma från jobbet idag, den stackarn har haft migrän, ville farmor köpa mat till han. Lilla Tim ska inte stå och laga mat när han är sjuk sa hon. Så på hemvägen blev det en tripp till Konsum, grilladkyckling, pommes och cocacola köpte hon till han.
Efter att Tim hade ätit och vilat magen så gick vi ut i friska luften, gick upp till konsum och handlade lite, ville inte handla när farmor va med för hon vill bara betala allt då, och det känns så dumt. Hemma har det blivit tv tittande i massor :P Och så har vi tvättstugan 19-23, så man kan ju inte göra allt för mkt då. Mamma ha varit här en runda med eftersom Tim skulle hjälpa henne med mobilerna.
Ska strax ner och hämta sista lasset med tvätt, sen blir det sova är rätt trött.
Ha även gått in i V 24 idag, tiden går så himla fort, bara 16 veckor kvar, börja bli nervös måste jag ju erkänna :S Det jag är nervös över är bristningarna, undra när dom kommer och hur mkt jag kommer få, förlossingen, hur ont kommer det att göra och hur många timmar kommer det ta, kommer jag spricka något, och alla förbaskade nålar dom kommer sticka mig mer, usch. Jag hatar sprutor och det kommer nog aldrig bli bättre. Men när man väl ligger där inne och ska föda så kanske man inte tänker så mkt på vad dom kör in i armarna. Eller?!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Va några dagrar sen.

Ha ju glömt att skriva vad som ha hänt i helgen, jag är så senil ibland :P
I lördags va det sejilet med Tim och Rolf. Det va inget att ha, och detta året va där värre än det brukar vara, så litet och fjuttigt! Körde inom babyproffsen på hemvägen för att se om dom hade delen till vagnen, inget reslutat. Så mamma och jag få åka in med vagenen någon dag så kanske dom vet vad det är för någon!
På kvällen blev jag sugen på pankakor så fick bli pankakor med blåbär på, mumsigt va det och min mun/tänder va så underbart fina ;) Tog en runda hem till min kusin Anna som hade fest och sa hej, sen blev det vidare hem till Bleckis och Nova, satt där någon timme lr två och pratade.
I söndags bakade jag scones, det va jätte gott, tyckte nog katterna med som hade lyckats få tag på en påse och öppnat den! Blev en sväng hem till farmor och farfar på fika för att fira farmors 80 års dag som är idag igentligen. Min faster och hennes man va där, min fabro, hans fru, två utav mina kusiner och pappa. Va där i några timmar. På hemvägen stannade vi till hos min kusin Anna, hon och syrran satt i trädgården och snackade så va där en stund och sen blev det hem och äta middag. Tog ett varmt bad med barnängens babyolja, härligt och flåttigt va det :P Sen va jag social mot Bleckman och Tim hela kvällen. Grannarna lär ju trott att vi va knäppa så mkt som vi skrattade och fjantade oss, men skoj hade vi iaf :)
Nu blir det duschen, sen diska och fixa igordning lite innan jag ska iväg och äta med farmor, farfar och pappa.
Ha en trevlig måndag :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fredag igen

Jobbat idag, därefter blev det hem och damsuga och damtorka. När Tim kom hem gick vi bort till syrran för hon skulle bjuda oss på middag. Jaime va iväg med handbollen så va hon och barnen också mig och Tim :P Blev tacos, jätte gott va det :) Efter satt vi och pratade medans Tim spelade Wii med Sebbe, När Robin och hans kompis kom hem övergick det till att spela gitarr hero. Så har varit där hela kvällen och det har varit mkt trevligt :) Fick en mysig snutte filt av syrran och sen vagnen som hon lovat mig, så den tog vi hem idag. Måste åka in till babyproffsen någon dag och beställa en del som ska sitta på när man har liggdelen, för den hade syrrans slarvat bort, så få hoppas att den går att beställa för jag vill verkligen ha denna vagnen under hela tiden för den är så härlig att köra.
Min fna pojke sover som en stock nu på soffan, så söt och fridfull han ser ut. Ska väcka han, så han få gå och lägga sig i sängen i stället. Så som han ligger ser absolut inte skönt ut!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ok att dricka vin som gravid?!

Läste på familjeliv massa frågor som Sven Andreasson, en läkare och avdelningschef för drogprevention på Folkhälsoinstitutet hade svart på idag angående alkohol under graviditet. Jag tyckte detta är väldigt intressant eftersom vissa människor faktiskt kan stå och säga att alkohol i små mängder inte gör någon skada under graviditet. Jag tycker själv att folk som dricker alkohol under graviditeten inte borde skaffa barn. 9 månader är väl inte så mkt begärt att hålla sig nykter? Visst jag ska säga att jag är sugen på en öl, men jag skulle aldrig röra en droppe så länge jag vet att jag har ett barn i magen.
En ny rapport från Folkhälsoinstitutet visar att även lite alkohol under graviditeten riskerar att skada fostret
.

Här kommer några utav dom frågor som Sven Andreasson har svarat på:
Vad räknas som lite alkohol? Är det ok att till exempel dricka en lättöl eller cider från Konsum?

Svar:Ingen alkohol är helt riskfri. Men små mängder, som en lättöl, innebär små risker, större mängder större risker.

Kan man inte ens ta en mun med vin för att känna smaken?

Svar: Jo, det är klart att man kan. Men smartast är nog att avhålla sig helt

Hur påverkas fostret av alkohol?
Svar: Fostret får samma promillehalt som modern. Men bryter ner alkohol mindre effektivt än vuxna människor. Eftersom alkohol i princip är giftigt för alla kroppens vävnader finns risk för många typer av skador, både fysiska och psykiska

Jag har hört att det är OK numera att dricka något glas vin trots att man ammar
?
Svar: Aktuell forskning talar för att barnet reagerar även på de mycket små mängder alkohol det får i sig vid amning om modern druckit innan. Att pumpa ur eller planera drickandet så att alkoholen hunnit gå ur kroppen är därför att rekommendera

hej är det ok att dricka något glas vin i slutet av graviditeten ? eller ska man avstå helt?

Svar: Fostret/barnet utvecklas ju under hela graviditeten och några "säkra perioder" känner vi inte till då alkohol inte skulle spela någon roll

Detta är endast några fåtal frågor och svar eftersom jag inte orkar sitta och skriva av allt. Men ni som läser detta och tycker det är ok att dricka under graviditet kanske ska ta och tänka efter lite innan ni dricker.

Skulle gärna vilja veta vad andra tycker, ni kan ju svara anonymt om ni inte vill ha med era namn. Men är det ok att dricka lr ska man låta bli?



Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()

Mjölkkossa?!

Är det verkligen menningen att det ska rinna extremt mkt mjölk från brösten redan i V 23? Jag känner mig som en mjölkkossa när man är ny duschad och det börja rinna från den ena och sen från det andra. Idag har det varit skit jobbigt för det ha runnit extra mkt och det känns inte så frächt!
Annars har jag varit ledig idag. Steg upp åt frukost i lugn och ro. Tränade gravid yoga i 30 minuter sen blev det duschen.
Mamma körde ner mig till blomstermera för jag skulle köpa en blomma till pappa, det fick bli en orchidee, jätte fin va den. Hittade även fikus träd som va jätte fina och jag ha fått smak på sånna där blad blommor så fundera på om man ska sätta sånna i den nya sovrummet sen, tror det blir jätte snyggt :)
Åkte hem till pappa efter blomstermera, han fyller år idag nämligen, 60 år fyller den gamla gubben :P Blev smörgåstårta, men för mig som inte äter det blev det varmasmörgåsar, mkt godare. Till efterätt kex oc ostbricka, gottit. Tog hem en bit smörgåstårta till Tim och en öl så han va glad :) Blev middag och sen har jag typ legat på soffan resten utav kvällen, fruktansvärt trött har jag varit. Tog mig ett varmt och härligt bad med kalyptos badskum. Efter va baby så snäll och masserade min rygg, det va härligt det med vill jag lova :)
Har jag berättat att vår bebis sparkar jätte mkt i magen när man spelar dansbandsmusik? Stackars liten, har dålig musik smak redan i magen! Kommer bli dansbandsfreak som sin farfar!
Nu ska jag ta och sova, i morgon är det jobb.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hej hello

Svar på Carros fråga, vikarie jobbet är inom dagis.
Varit på arbetsförmedlingen idag och fått papper på skrivna, så man får ut lite pengar från dom :) Därefter va det jobb och sen blev det handla lite på Konusm. Va sugen på grillad kyckling men det fanns inte så fick bli revben, det dög de med.
Fick gurka och tomater utav Tims pappa, snällt :)
På kvällen ha vi drukigt varm choklad med grädde, jätte gott va det och bara slappat. Ska ta och smörja in lår, mage och bröst med havandeskaps oljan nu och sen blir det film, kommer säkert somna i filmen, är jätte trött.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Usch så drygt

Jobbat idag, sen blev det hem och ringa Ronnebyhus, så nu flyttar vi den 1 oktober till huset brevid. Ska bli härligt att få en 3 rummare som det skiner lite sol in i.
Ringde angående vikarie jobb idag med, dom ska skicka hem papper som jag ska fylla i sen få vi se om dom ringer in mig, kanske tjänar lite extra iaf :)
Blev en runda hem till farmor och farfar, hade sällskap med pappa dit. Tog med mig blåbärsmuffins till min farfar som älskar allt som ha med kakor att göra, och han blev jätte glad för dom.
På vägen hem kom jag på att det skulle vara bo möte idag, fick snabba mig hem och stackars Tim fick gå upp från badkaret och så fick vi äta några smörgåsar lite snabbt. Bo mötet varade i 2 jäklar timmar, i lokalen som det inte fanns någon luft i för 5 öre, fy va jobbigt det va och vissa människor klagade ju för ingenting. Herregud det va en som klagade för att man fick lägga 4 kr i månadern till saker som man kunde göra i lokalen, 4kr va är det att klaga om?!
Hoppas det dröjer lääääänge innan man behöver gå på ett sånt möte igen!
Nu var vi nyss ätit sen middag, blev bara lättlagad mat, makaroner och köttbullar. Ska strax kolla på lipstick jungel och sen mysa med älsklingen min.
Hoppas ni har haft en roligare kväll än mig!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

jehå

Orkade inte skriva igår, va så frktansvärt trött, men det är jag nu med!
Gårdagen började med en sväng ner till loppis, loppis va på torget eftersom det va hundutställning nere i brunnsparken i helgen. Tyckte inte om när loppisen låg så på torget, kändes så lustigt på något sett. Tog en glass med på torget. Sen bledv det hem och packa badväska, och kylväska sen gick vi hem till Bleckis som hade varit duktig och stor städat hela lägenheten. Åkte ut till millerganö. Va så varmt så jag hade gladligen slängt mig i kallt vatten, men som jag hade sagt tidigare tillTim men han trodde inte på det, det är algblommning där ute! Och då får jag inte bada! Så blev att ligga och sola hela dagen och äta massa kakor :) Stackars Tim brände sig jätte mkt på ryggen och armarna :(
På hemvägen svängde vi inom ekenäs där Pålsson jobbar, sen blev det en runda nerom Maxi och sen hem. Hemma gjorde jag köttgryta och potatis så gottit :)
Jag och Tim tog oss en promenix efter maten till Konsum skulle köpa bröd som vi tydligen inte hade hemma, härligt va det att gå. Väl hemma gjorde jag blåbärsmuffins och dom blev så goda :)
Skulle kolla på film och ha det lite mysigt, men jag somnade som en stock på soffan kl 11, så blev inte så mkt med det. Tim väckte mig och vi gick och la oss och i morse skulle jag ha åkt in till stan men jag hade stängt av alarmet i sömnen så blev inget med det heller, få ta det i morgon.
Hoppa in i duschen nu och sen ska jag jobba.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Soliga lördag


Usch så mkt gravid hormoner som spökar för stackars mig, jag är så jäkla känslig och grinig. Livet är ingen dans på rosor att vara gravid, som man ibland kan tro att det är. När jag tänkte på graviditet så tänkte jag alltid åh så mysigt, en fin mage som växer, en bebis som sparkar hel vilt i magen. Men sen finns det andra saker som kanske aldrig slog så mkt, rädsla för missfall, idioter runt om kring en som snacka massa skit för att dom är så avundsjuka, bristningar (som jag tack och lov inte fått än), vikt upp gång som kan gå ända upp till 30-40 kg, illamående, trötthet, hormoner som gör en helt lustig i bollen. Men trotts detta så är det ju fantastiskt att få uppleva en graviditet, i slut änden så kommer det vara något vackert att se tillbaka på :)
Jag, Tim, Bleckman, Pålsson och Nova va vid träsko elofs udde och grillade, härligt va det. Låg på en filt i solen och solade, måste passa på och få färg nu under sommaren, vill inte lägga mig i ett solarium under graviditeten. Efter maten gick vi ner och killarna och Nova babade, jag som är en sån badkruka babade bara fötterna, det fick räcka :P Fick några myggbett på köpet, det tackar vi för ;)
Blev hem en lite stund, sen kom Munk och hämtade oss och så bar det av till ÖoB pakering där det va bil träff, fanns en del snygga bilar att titta på. Där efter bar det upp till Konga rakan där dom hade street racing, trevlans va det, träffade en gamal kompis från Nättraby som jag pratade med. Sen blev det endel prat med Linn oxå, trevligt det :) När street racingen va över så bar det av till Frasses för lite mat, jag köpte dock inget för det är som att råna sig sj genom att äta där, dyrt som bara den. Tog en sväng ner till Willys pakeringen oxå för att kolla runt lite där bland bilarna, sen blev dt hem färd, Linn höll på att glömma att hon skulle ha med sig sin bil hem, då är man allt bra glömsk :P
Nu blir det att sova, klockan är mkt och vill inte sova bort hela dagen i morgon.
Hoppas ni haft en bra helg, snart är det en ny vecka med nya tag :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fredag och härligt väder.

Idag är det lika fint väder som igår, steg upp åt frukost och duschade. Sen blev det jobbet. Efter jobbet gick jag hem och tog tag i disk bärget, jag vill ha en diskmaskin, undrar om tomten vill ge mig det i julklapp?!
Blev sugen på att plocka blåbär så begav mig ut i skogen med shorts, linne och ballerina skor, kanske inte den smartaste klädsen att traska runt i skogen med! Hittade inte så många blåbär där jag va och orkade inte gå längre in i skogen, för jag kom på hur dumt det va att traska omkring i ballerina skor där det finns ormar. Så jag gick hem efter 40 minuter, men ska tillbaka i morgon hadce jag tänkt mig. Tim skrämde upp mig lite innan jag gick, han sa i telefonen akta dig för dom galna polakerna och det tog jag på fullaste allvar, så tårgasen fick följa med i skogen :P Hehe, Tim skrattade rätt gott när han kom hem och fick veta det.
Gjorde kycklingsallad idag, mums så gott det va :)
Nu ikväll tog vi en promenix hem till Bleckis, han och någon som kallas Lingon satt där och drack lite så vi satte oss och va lite sociala mot dom. Linn och Munk kom en sväng med, trevlans, förutom när Linn petade mig i navlen, fy skäms på henne, gjorde ont. :P Ha alltid hatat när folk peta mig i min navel, navlar är otäcka och skrämande och borde inte få finnas!
Nä ska läsa lite sen blir det att sova några timmar

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ledig och toppen väder

Vaknade vid 9 tiden. Steg upp åt frukost och ringde Lisa. Bestämde att jag skulle följa med henne och Robin ut och bada. Tog och damsög medans jag väntade på dom, det va behövligt att damsuga kan jag lova, så skitigt golvet va, usch!
Lisa och Robin tog lååång tid på sig, men till slut kom dom och vi åkte till mollsjön. Solade och tror det lr ej, men jag badade två gånger under tiden vi va där, det betyder att det va varmt :P
Åkte hem och gjorde lite lunch, Tim kom hem tidigt idag. Fanns tydlign inte så mkt att göra på jobbet, så han ville med bada så vi tog en tur med Bleckis och Nova ut till mollsjön fast inte stranden utan ett annat ställe där man kan bada med hundar. Men jag badade inte den gången, tyckte det va kallt :P
Satt där och fikade sen och snackade lite skit, blev en sväng hem sen stack vi och åt pizza med syrran och barnen på picknick, sen åkte jag, tim och bleckis hem till oss och så ha vi suttit här hela kvällen. Dom har spelat gitarr hero och jag ha sedan kollat på unga mödrar.
Ska ta en dusch nu och sen blir det mys med baby <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej hello

Steg upp vid 9 tiden, åt frukost, kollade på tv och sen blev det ett yoga pass på 50 min, puuhh jag är inte vig så man känner sig typ som en knubbsäl när man ska göra vissa övningar :P Men känner mig duktig efteråt :) Blev en dusch och sen jobbet. Hände något otäckt när jag och min brukare va uppe på Konusm, fick hjärtklappningar och det kändes som jag skulle spy när som helst, så jag fick sätta mig ner en stund, blev rätt skraj när det hände. Men sen efter att jag vilat va det hur bra som helst, lustigt...
Efter jobbet satt jag och läste, köpte en gravid tidning som hade kommit ut, massa spännande saker stod det där i. Tex att ha man järnbrist så ska man inte dricka för mkt mjölk, tydligen inte bra, men jag hatar mjölk så inget jag behöver tänka på, men det är intressant fakta :)
Blev middag, sen tog jag och Tim oss en promenad upp till konsum, såg att dom hade kantareller där upp så blev så sugen, men när jag såg priset kände jag mig inte lika sugen längre, 119 kr/kg, vem går och köper kantareller för det där priset då?
Blev i stället att göra jordgubbs milishake när vi kom hem och det va såå gott.
Ska mysa lite med baby och sen sova, ledig i morgon, men måste in till stan och fixa lite saker.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Underbar dag :)

Först ska jag svara på Carros fråga :) Tim jobbar som venterlations teckniker på GK i Karlshamn, fast dom är typ runt om i Blekinge och jobbar med venterlationer.
Idag så va jag skit trött när jag vaknade, kändes som jag beövde sova minst 5 timmar till, men kl va 10 så jag steg upp. Åt frukost, satt och kollade runt lite på nätet, ringde Sanne och pratade i typ 30 minuter om allt mellan himel och jord :P Sedan ringde dom från hemtjänsten och sa att min brukare hade åkt in på sjikhus så jag skulle inte jobba, kan ju säga att det är inte ofta dom från hemtjänst ringer och talar om sådant så ett + till dom! Tog en dusch och sen när jag kom ut såg jag att min gravid yoga hade kommit, jippi så glad jag blev :) Satte igång dvd skivan och tog fram yoga mattan och körde ett pass, jisses vilka svåra övningar det va på vissa, va lite svårt för mig som är vig som ett kylskåp lr nått ;) Men övning ger färdighet, och jag tänker inte ge mig med att öva gravidyoga om det nu kan hjälpa förlossningen! Åt lite lunch och sen gick jag ändan hem till Sara. Jag, hon och barnen gick ner till ÖoB och handlade lite, köpte en ny body butter tycker den som finns på ÖoB är helt suverän den heter Body butter från mjukt & skönt finns i massa olika dofter, den jag tog idag är med aloe vera & chamomile, har aldrig testat den doften så det bli spännande, handlade även nudlar. Sedan gick vi hem till Sara igen och satte oss på deras altn och tog en fika, mkt trevligt va det. Hem vägen va lite jobbig att gå då det va uppförsbacke i skogen. Men sen gick det bra :) Började med maten hemma, blev engels köttfärslåda, gottit ha inte ätit det på evigheter, och det va första gången jag gjorde det med, men den blev nästan lika god som mammas.Städade även undan lite här så nu ser det ut som ett hem igen :) Lisa kom på besök nu ikväll, så ha suttit och pratat en massa, hon och Robin ska flytta ihop till en lägenhet i stan, skojigt :)
Nä nu blir det att glo på tv lite, sen sova.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Orättvist behandlad

Jag känner mig kränkt och orättvist behandlad. Anledningen till detta är pga att någon innom hemtjänsten har ringt till handikapps omsorgen och sagt att jag missköter en utav mina brukare. Denna person ska ha sagt att jag inte ha varit där på flera veckor. Men det stämmer inte så, kan inte förstå hur någon bara kan säga en sån sak utan att ha fakta i hand. Tex för 2 veckor sedan när jag kom hem till brukaren så va det en hemtjänstpersonal som öppnade dörren så då borde väl dom veta och kunna säga att jag visst ha varit där. Känner mig så fruktansvärt kränkt och ledsen.
I övrigt idag har Tim börjat jobba efter semestern, jag har jobbat. Varit hos farmor och farfar och fikat, träffade även pappa där för han hjälper till att klippa gräset nu när det är sommar. Hade sällskap med pappa hem. Tim lagade mat sen blev det slapp på soffan och sedan tvättstugan mellan 19-23. Ha även städat undan lite och diskat. När vi skulle hämta tvätten så kom vi självklart försent, en hel minut. Så nu får vi vänta tills i morgon med att hämta tvätten. Tim ska ta den vid 6 på morgonen innan han åker till jobbet.
Idag gick jag även in ti V 22, wiiii nu är det faktiskt inte så himla långt kvar :P
Nä nu ska jag ta och dricka upp mitt te och vänta på att oljan torka in ordentligt på magen och sen blir det sova, om jag kan sova, är fortfarande väldigt chokad över anklagersen!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

söndag hela dagen

Vaknade otroligt tidigt idag, lite innan 9. Steg upp åt frukost, drack en kopp grönt te och kollade på spökerna på greveholm lr va det nu hette igen. Det är iaf en gamal julkalender som går på barn kanalen, och jag tycker den kalendern är så mysig att kolla på. Efter blev det att göra sig iordning sen ner till loppis med Tim och hans pappa. Det såg inte ut som det skulle bli så varmt ute, så jag hade jeans, linne och stickad korfta på mig när vi kommer ner dit bliv det helt plötsligt extremt varm och så va det jätte mkt folk så höll på att få panik när vi gick där. Åkte till Chaplin och beställde pizzor som vi tog med oss till Tims pappa uppe i hasselstad och satt ute i hans trädgård och åt. Fick 2 hemma odlade gurkor och 2 tomater utav han :)
Åkte hem, va hemma i ca 30 min sen blev det ut till millergarnö med Tim, Bleckis och Nova. Jag solade bara eftersom det är rötmånad och jag är inte säker på om man få bada då när man är gravid?! Linn kom en sväng och hälsade på oss oxå när vi låg där, va ett tag sedan man träffade henne så det va trevlans. Svängde inom maxi på vägen hem, där ifrån fick vi med oss 2 fina blommor, en bambu skål som jag ska ha frukter i, bambu underlägg till glas, en mat bok "smart mat för dina barn". Kanske lite väl att köpa en sån bok innan barnet är fött ch så ska man amma i 6 månader sen innan barnet ska börja äta, men det är så att jag vill att vårt barn ska få i sig näring och nyttig mat, och då tänkte jag att jag köper denna nu och läser lite innan, för det skadar aldrig att vara förberedd!
Hemma badade jag för jag frös när vi väl kom hem, så blev bad med olja i. Efter läste jag lite i mat boken, diskade, blev ett mål kvällsmat och snart ska man sova.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Iväg hela dagen lång

Steg upp kl 8 idag, fy så trött jag va, kom inte i säng förens ca halv 1. Åt frukost, duschade och kollade lite på barnpogram sedan kom Tims pappa och hämtade oss och så åkte vi till Ölandsdjurpark :) Va mysigt att gå och kolla på djuren, härligt väder hade vi oxå, varekn för varmt lr för kallt. Dock tror jag att man får ut mer utav att vara på ölandsdjurpar om man har barn med sig. Nu gick ju vi och kollade djuren sen kollade vi bara igen tivolit, eftersom jag får inte åka karuseller under graviditeten och Tim och Rolf ville antagligen inte. Hade man haft barn hade barnen åkt karuseller, lekt i parken och badat, så det blir att åka dit när vår lille knubbis har kommit :)
Åkte en runda till Ikea, men hann inte kolla så mkt, Tim och Rolf sprang typ igenom Ikea. Men vi fick iaf med oss några saker hem, bordslampa, plafond lampa, ost hyvel (Tim klagar på den vi ha), sån grej som man mosa potatisar med och sen tavla.
Stannade vid en grill, tror den heter rinkebygrillen och åt. Ha varit där förut och ätit, rätt go mat.
Hemma blev det att via en stund på soffan framför en film, blev paul blart mall cop, den va rätt skoj, så en film jag rekomenderar er :)
Stack hem till Bleckis, Tim och han satt och drack lite alkohol och sen gick vi vidare till Svensson där det va några som satt och festade, fast vi va väl bara där i ca 30 min sen gick jag och Tim hem.
Jag har jätte ont i min ögra fot, hade en gång i tiden en sprika där, och jag får lite då och då ont i foten och så stannar det ett tag sen försvinner det. Men fan va ont det gör just nu!!!
Ska snart sova, är helt slut efter denna dagen.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()