Tack till Bleckis

Bleckis har börjat på typ pulver diet så han har varit här och lämnat mat till oss idag, snällt utav han tycker vi :)
Massa saker fick vi. Socker, mjöl, varma koppen, hamburgare, köttfärs och ja mkt mkt mera.
Nu är Bkeckis och Tim på kyrkogården och kolla alla ljus, jag orkade inte följa med, så jag och Smulan ligger och myser i soffan och kolla på en film som heter tre systrar och en mamma, otroligt bra

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Haloween

Idag är haloween och inte en enda unge har varit här och gjort bus eller godis för oss. Lustigt, trodde dom skulle ringa sönder dörren, eller gör man inte sånt längre?
Idag steg Tim upp före mig och dukade fram frukost, mysigt att äta frukost tillsammans. Det händer inte ofta här. Med tanke på att jag stiger upp typ 2 timmar före Tim och sen brukar inte han äta frukost.
Idag har det varit en massa folk här. Tims kusin Sudden och hans dotter, Suddens ena släkting, hennes man och deras dotter och sen Tims andra kusin Lotta. Suddesn släkting skulle tatuera sig och tydligen behövdes det så många med då! Tyckte väl det va lite väl mkt att komma så många utan att fråga, men det kanske inte alla tänker på. Men tatueringen gick rätt fort så det va skönt.
Efter blev det in till Linda, en annan utav Tims kusiner :P Hehe. Vara bara Linda och lilla Ellora hemma eftersom Anders jobbade. Men trevligt va det, fikade och snackade en massa. Fick även låna sånt stöd som man sätter i badkaret till att ha bebisen i när man badar och sen en till när det blir lite större till att sitta i, det tackar vi för :)
När vi kom hem blev det att laga middag, pankaksrulle fick det bli. Nu sitter Tim och spela tv spel, inget ovanligt med andra ord :P Jag fundera på om jag ska ta och fixa mina naglar lite i väntan på att en film på tv börjar, få se om jag orkar hålla mig vaken till 21.30, börja bli som en gamla kärring med sovandet!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej på er


Helt otroligt, i natt vaknade jag bara 1 enda gång och det va vid 4 tiden på morgonen, längesedan jag sov så här bra!
Steg upp vid 9 tiden. Åt frukost, gjorde mig iordning. Tvättade, vek tvätt, hängde tvätt och diskade. Därefter blev det jobb några timmar, sen hem och hänga tvätt och vidare upp till Konsum. Nu i veckan hade dom billig fläskfile så köpte det.
Härligt att gå en promenad samtidigt även om vädret inte va så fint så va det jätte skönt att röra på sig.
Hemma blev det damsuga sen börja med maten. Fläskfile, klyftpotatis, sås, sallad och vitlöksbröd.
Tim har tatuerat typ halva kvällen så jag har legat på soffan och tagit det lugnt. Nu håller han på med choklad milishake, ska bli så gott. Tycker bättre om sånt än godis, så få se det som mitt helg godis :P
Jag har haft förvärkar från och till hela kvällen, rätt lustigt att det kommer nu när det har varit lugnt ett tag, kanske något på g trotts allt?!
Nä milishake och film nu, ha det gott alla andra

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjoho



Ja är stooor nu, kan man verkligen bli större utan att man spricker?! Känns faktiskt inte som det går att bli mer större än så här. Magen stramar som bara den, det är ett under att jag inte har fått en enda bristning, men dom börjar väl komma snart antar jag.
Tycker vår Knubbis ska ta och tänka på att komma ut, typ inom 2 veckor. Men tror inte vår Knubbis tycker det, h*n verkar trivas så bra där inne så blir väl  flera veckor till, men då få det bli det. För jag tänker inte göra något för att sätta igång förlossningen förens jag gått över V 40.
Men trotts att det börja känns och börja bli lite jobbigt, så älskar jag verkligen att vara gravid, det är helt fantastiskt att ha en bebis i magen <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jepp jepp

Jobbat, hem och städat undan, tvättat, hängt tvätt. Sen va jag, Tim och Rolf i stan och kollade vad det fanns att köpa till folk i julklappar. Tror jag har hittat en perfekt julklapp till Sebbe min ena systerson.
Idag blev det kebbabkött, ris och sallad, sen har kvällen gått ut på att ligga på soffan och kolla på tv, har skit ont i mina högra revben eller hur man förklara det. :P
Tim har suttit och tatuerat Billy heal kvällen och snart ska Tim få äran att massera min rygg, sen blir det sova.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nytt



Fick fina öronhänge utav Tim från Kicks
Sen köpte han även nya ljuslycktor på ÖoB

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stressig morgon

Ha stressat som en galning på morgonen för att hinna med en del. Det ser ut som kriget här hemma och hade behövt städas, men det få vänta.
Skurade hela badrummet med ajax rengöring, så att mina maginfluensa bakterie ska gå bort, jag är så nojig när det gäller smittor :P Slängde sänkläderna och handukarna i tvätten. Åt frukost, duschade och gjorde mig iordning.
Vid 10 tog jag bussen in till stan. Va på kontroll hos tandläkaren, det såg lika bra ut som vanligt inga hål, och tandstenet som jag brukar ha rätt mkt av hade minskat. Härligt :)
Tog en snabb runda inom Willys och handlade lite, sen bussen hem.
Gjorde mig en smoothies av joghurt och jordgubbar och nu ska jag hänga tvätten innan jag ska promenera till jobbet, sen blir det städning när jag kommer hem

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Maginfluensa igen

Ja då va det dags igen för maginfluensa. Det va ju bara ca 1 månad sedan jag hade det, men är såna smällar man få ta när man är ute och vikariera på förskolor, då är det ju mkt lättare att få det. Och jag har väl inte allt för bra imunförsvar eftersom jag har varit rökare och sen ska ju imunförsvaret försämras när man är gravid oxå.
Maginfluensan började vid 6 i morse och sen har jag hållt på att spy sen dess, inget som jag äter få jag behålla. Ha sovit några timmar under dagen, rätt skönt när man inte mår bra.
Nu ska jag försöka få i mig te med socker, det borde ju vara bättre än inget, om inte annat så gör det inte ont att spy upp det.
Ska även kola på en film hade jag tänkt nu när man känner sig lite bättre, få bli "På smällen" den filmen är skit bra.
Längtar tills Tim kommer hem, vill ha någon som tar hand om mig. Han har lovat att köpa hem Coca cola och sen en barn pizza.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Trött som bara den

Knappt någon sömn, men det är ju inget ovanligt nu mera. Steg upp kl 6.30. Åt frukost och kollade på vakna med the voice och gjorde mig iordning.
Skulle varit ledig idag, men fick ett vikarie jobb på junibacken mellan 9.15-15.30, skoj att komma ut på olika platser. Tycker verkligen om att vikariera. Då få man göra lite andra saker än sitt vanliga jobb :P Men jag trivs även att jobba som ledsagare/kontaktperson, det är roligt att kunna hjälpa andra människor.
Efter att jag hade varit där gick jag inom farmor och farfar som bor nästan där vid. Fikade, pratade och kollade på någon dokumentär om kriget och som farmor sa Hitler fan :P Farmor berättar en hel del om när kriget va, det är rätt spännande att höra på, man ska vara tacksam för att man har sluppit vara med om den tiden.
När jag kom hem höll Tim på med maten, blev kycklingsallad.
Efter maten blev det att ta ett bad, har så ont i revbenen på högersidan, badet hjälpte dock inte något vidare.
Ströman har varit här och tatuerat Tim, så 2 nya tatueringar har han gjort, snygga blev dom. Räknade ut att förra året gjorde Tim 20 nya tatueringar vilket är rätt mkt, detta året har han gjort 5.
Bleckis har varit här i några timmar nu, han skulle ha lånat mitt tradera konto, men verkar inte bli något av det. Nu sitter vi här och kolla på tv. Ha kollat på Desperate Housewives och ätit glass :)
Blir väl att gå och lägga sig när Bleckis ha gått, har varit super trött sen middagen och hade redan då kunnat gå och lägga mig.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag för hela slanten

Yes månadag idag, trist väder som bara den. Tråkigt med tanke på att det inte varit fint väder ett par dagar och jag har ingen lust att gå ut när det är dåligt väder.
Jobbat idag. Därefter va det hem och vila en stund. När Tim kom hem kom Rolf och hämtade oss. Åkte ner till Jysk och köpte bokhyllan till Knubbisens rum, sen vidare till Willys för att fylla på matförrådet där hemma.
Lagade middag medans Tim skruvade ihop bokhyllan. Fick bli schnitzel och pasta, gott och enkelt.
Satte upp lite saker i bokhyllan på Knubbisens rum. Så det fylls på hela tiden :)
Tims kompis Robin har varit här ikväll på en fika, mer än så har inte hänt.
Nu blir det en kopp kamomill te, sen sova, ska upp tidigt i morgon för att vikariera.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Till bebisen


Idag va vi på jysk och köpte en sån här bokhylla för 499 kr, Tim betalade!

Nu saknas bara taklampa och spjälsäng, sen är typ rummet klart, skööönt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

v 34


Kroppen: Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning, ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Det kan vara svårt att skilja förvärkarna från riktiga värkar. De kan komma tätt och upplevas som intensiva, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.
Många börjar fundera allt mer på förlossningen. Det är vanligt att man är orolig för att något ska hända. Du kan vara orolig för att du har mått ”för bra” och tänka att ”det får inte vara så här lätt”. Eller så tänker du motsatsen, ”allt har varit så jobbigt, det kanske inte är meningen att jag ska få vara glad”. Det är vanligt och helt normalt. Även som partner kan man ha många funderingar. Det är svårt att förbereda sig på att vara ett bra stöd när man inte vet vad som väntar. En del blivande pappor eller partners kan uppleva tanken på förlossningen som skrämmande.

Barnet: Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas/partners samt främmande personers röster.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Hahaha

Igår skulle man ju ställa om klockan, vilket jag va helt säker på att jag gjorde. Men när jag ställde om klockan på mobilen va jag nog lite tanksprid.
Jag hade hade ställt mobil alarmet på kl 9. Steg upp och klädde på mig och ringde Tim som va på jobbet.
Tim undrade om jag hade vaknat tidigt idag.
-Nä jag hade ställt mobilen på kl 9 så jag steg upp då.
-Men har du glömt att ställa om klockan?
-Nä det gjorde jag igår när jag ställde om alla andra klockerna
-Det lär du inte ha gjort för klockan är bara 8, Martinique.
Hahaha vad jag skrattade åt mig själv. Så typiskt mig att tjata på alla andra och sen reder jag inte ens ut att ställa om alla mina klockor :P Men iaf nu är man vaken i tid och har gott om tid och göra sig iordning :)

Sanna om Äntligen :):Vad menar du med ena vagnen? ska ni ha mer än en vagn??
Svar: Yes vi har två vagnar, en som vi har fått utav min syster som är helt underbar att köra, men det saknas en del när man ska ha liggdelen i så det ser rätt dumt ut. Men så va det tänkt att vi skulle spara den och ha ena vagnen här och ena vagnen i någon bil (när vi har skaffat någon och när vi har tagit körkort). Men nu kom jag på hur man kunde ha liggdelen utan att det ser dumt ut, så tänkt att vi skulle ha den i lägenheten. Vissa barn vill ju vaggas till söms och sen kan det va bra om bebisen få sova under dagen ute på balkongen när det bli varmare, det ska ju vara bra för barn att sova ute.
Sen har vi en vagn som vi köpte för ett tag sedan och den ska vi använda som vagn utomhus.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Äntligen :)

Idag tog vi faktiskt tag i att röja upp på det rum som är tänkt att vår Knubbis ska ha. Vi har haft det rummet till förråd kan man nästan säga. Bara en massa skräp som vi inte orkat ta tag i efter flytten har fått hamna där inne. Men nu börja det närma sig för Knubbisen att komma ut, så kände att nu fick det bli skärpning.
Tog väl typ 2 timmar att få igordning där. Tim spikade upp tavlor och hängde upp gardninger. Fast vi fick åka ner på ÖoB och köpa gardninstång för inte ens det hade vi fixat. Kan ju säga att det har sett rätt dumt ut när man har stått utanför och kollat upp mot vår lägenhet. Bara blommor och en fönster lampa i det rummet.
Men iaf nu är det städat, babygymmet, babysittern, ena vagnen är på plats där inne. Nu saknas bara en bokhylla och sppjälsäng, men det ska vi nog ta och fixa till denna veckan som kommer.
I övrig har vi storstädat. Damsugat, skurat golven, damtorkat och skurat alla köksluckor. Känns jätte härligt att ha det gjort. Tvättat två maskiner tvätt och vikt en massa tvätt. Det är va denna dagen har bestått utav.
Blev paus för att äta middag, potatismos och stekt falukorv, så gott. Fast hemma gjord potaitsmos, pulvermos skulle jag aldrig få för mig att äta, det är så äckligt.
Även kollat på gosspigirl och one tree hill.
Nu blir det ut och slänga sopor, sen göra sig iordning för sängen. I natt lär jag sova gott så som jag har hållt på idag :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

klockan

Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej hello

På senaste tiden har jag blivit jätte morgon pigg, för kunde jag sova fram till 12-13 men då fick jag ångest över att halva dagen hade gått så då ställde jag alarm så att jag iaf varknade vid 10.30. Nu behövs inga alarm här längra för i stället ligger jag om helgerna och ha ångest över att man inte kan sova ut. Idag vaknade jag vid 8 och va klar vaken, låg i sängen fram till halv 9 sen steg jag upp. Åt frukost och kollade på barnpogram, men va inget roligt som gick :P
Gjorde mig iordning och vikte tvätt, sen vid 12 tiden kom Tims pappa och hämtade oss. Åkte en runda till Karlssons, men hittade inget som jag ville ha där, blev så besviken trodde iaf att dom kunde ha något roligt men icke. Blev en runda till Maxi och sen vidare till Hasselstad till Tims pappa. Åt hamburgare och sen va Tim nere i källaren och målade på spjälsängen medan jag och Rolf satt och pratade. Rolfs kompis kom en sväng så när Tim va klar satt vi där och pratade i några timmar. Har nyss kommit hem, har hängt upp tvätten i torkskåpet och druckigt en kopp te. Händer väl inte allt för mkt i kväll. Kolla på tv och göra jordgubbs milishake som vi skulle haft igår, men det blev aldrig av :P

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Smyg start på julen


Smulan är otroligt söt när hon sover, här ligger hon i sin korg med sitt lam som hon brukar gosa med och jag tycker det är så gulligt :)
Vaknade vid 3 i natt av magvärk eller ja mensliknande, detta höll på under hela morgonen, trotts att jag tog en lång och varm dusch opch det fortsatte under hela dagen. Trodde att det kanske va dags men under kvällen har det börjat av ta, så antar att jag kan vara lugn ett tag till :P Hehe.
Jobbat idag. Därefter blev det tvätta, vika tvätt, hänga tvätt och diska. Satte mig i soffan när Tim kom hem från jobbet och tog det lugnt. Vid halv 5 kom Tims pappa och hämtade oss. Åkte upp till kyrkogården för att kolla på graven där dom lagt ut alla blommorna efter begravningen. Det va verkligen jätte fint. Efter blev det vidare till stan. Va på lindex, dinomin och tv spel butiken. Blev även en sväng inom Willys och handla lite mat. Och gissa vad dom hade fått in, peppakaks deg, så gottit :)
Så när vi kom hem blev det tomtegröt till middag och mumsande på pepparkaks deg, snacka om att smyg starta julen här hemma ;)
Skurat hela toaletten, till och med dörrarna och listerna är skurade med ajax rengöring, så nu luktar det gott och frächt där inne igen.
Har även gjort iordning i vår ena gadrob inne i sovrummet där vi har strumpor och underkläder. Så nu är alla gadroberna fixade och det känns skönt.
Bleckis är här en runda och är lite social.
Snart ska jag ta och hänga upp den sista maskinen tvätt och vika det som redan hänger i torkskåpet, sen blir det till att göra jordgubbs milishake och kolla på någon bra film. Tim har lovat att massera min rygg lite i kväll, härligt. :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag väljer-Tim betalar


Amningspump från Dinomin 549 kr
Mössa från Lindex 99 kr

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Begravning

Steg upp vid 9 tiden då lät det som dom skulle riva hela huset här. Dom har hållt på och lägga isolering här idag, få se om det blir varmt i vinter. Lindvägens lägenheter är ju svin kalla om vintern.
Åt frukost. Gjorde ett försök i att få mina naglar att se lite bättre ut, och kollade på Pusher 2, älska den filmen.
Gjorde mig iordning och vid 12.30 kom Tims pappa och hämtade oss. Tims farmors begravning va idag. En jätte fin begravning va det. Tims pappa hade beställt 3 handbuketer som man ska ha och lägga på kistan. När vi ska ta dom och gå dit där kistan skulle sänkas ner ligger det bara 2 handbuketer. Då hade dom missat att det skulle va 3. Nu är det så att jag sa till Tims pappa att beställ inte blommorna genom honom (tänker inte säga namn för då ta folk så illa upp), för han klantade till sig på mormors brors begravning och glömde blommor och sen va dom visna. Nej sa Rolf han ska va jätte bra. Men ja nu fick vi se hur bra han va, samma tabbe, för hanbuketen Tim hade va inte den vackraste. Och en utav Tims farbröder sa att det va inte bara den som såg skabbig ut, utan flera utav dom andra oxå. Fatta inte hur man kan göra så, på en beggravning ska allt vara fint, det är ju det sista avskedet.
Efter begraningen åkte vi ner till stan och hämtade Tims dongel som hade kommit tillbaka från lagningen, sen blev det hem och vila en stund. Kom på då att jag glömt att lägga upp falukorven i morse och pallade inte vänta på att den skulle tinnas så det blev en promenad upp till picnic för lite onyttig mat. Fick bli en kababrulle för min del. När vi satt där inne kom även Tims pappa för att hämta pizza :P
Kvällen har bestått av att ligga på soffan och mysa. Tim har masserat min rygg, tur jag har min underbara pojkvän <3
Nu blir det snart sova, jag är så trött.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förlossnings rädsla

Nu på sista tiden har jag börjat att dröma väldigt mkt om hur min förlossning kommer att se ut. Det är självklart dramatiska händelser där blodet bara sprutar ur mig eller att dom måste göra kejsasnitt på mig och glömmer att söva mig eller att jag inte hinner in och föder hemma utan att någon finns vid min sida. Massa såna sjuka saker.
Innan va jag inte ett dugg nervös inför förlossningen utan tyckte nästan det va jobbigt när alla tjatade är du inte nervös och jag hela tiden fick förklara att nej det är jag inte, men det kanske kommer sen. Ja nu har det kommit och så fort jag få lite förvärka så blir jag helt stel i kroppen och nästan drabbas av panik, jag vill inte föda.! Jag är så rädd inför hur ont det kommer att göra och hur förlossningen kommer att se ut. Jag vill inte vara rädd utan jag vill känna mig trygg när jag föder, och jag hoppas att när det drar igång på riktigt att jag kanske förstår att det inte är så farligt som i mina drömar!
Hur många har inte fött barn innan och klarat det, varför skulle inte jag klara av det?!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Nya kläder



Idag kom kläderna från HM, började bli orolig att paketet va på villovägar sådan tid som det har tagit.

Bild 1: 3 pack strumpor 44 kr
Bild 2: Raggsockar 26 kr
Bild 3: 2 pack byxor 89 kr
Bild 4: Boddy 62 kr
Bild 5: 2 pack amingsbh 179 kr

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stackars lilla mig

Värken i armen har inte släppt än, gör lika ont som innan.
Vilket härligt höst väder det har varit idag. Promenerade hem till farmor och farfar. Farmor gjorde några pannkakor till mig, så gott. Min farmor vill laga mat till mig och bli sur om man tackar nej så därför säger ja ja tack till mat där :)
Rundan hem blev lite jobbig, för fick kramp i höger benet flera gånger och va tvungen till att stanna. Känner mig som en gamal tant.
Väl hemma så hängde jag upp tvätten, sen vilade jag en stund och sen blev det att laga middag.
Sen har jag typ bara legat på soffan. Mår skit. Ont i huvudet, kroppen, feber och jätte trött. Och på detta har det även kommit en hel del förvärka, men försvann oxå igen.
Snart börjar desperate housewives så ska försöka hålla mig vaken och kolla på det, sen blir det sängen. Få se hur jag mår i morgon och om det blir något jobb

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemska vaccin och hemska natt

Jag har så ont i min vänsta arm där dom satt sprutan. Det går knappt att lyfta min stackars arm.
Nu när magen har börjat bli rätt stor kan jag bara sova på sidan. Magen kan man ju inte direkt lägga sig på och ligger jag på ryggen så gör det för ont. Så i natt har jag haft en sida och ligga på. Höger, vilket ha gett resultatet att efter halva natten så började det värka i den sidan, men vad skulle jag göra.
Det har varit en hemsk natt med ont i kroppen, halsbränna, ont i huvudet och massa upp och kissande. Fy säger jag bara känner mig helt väck nu när jag har stigit upp.
Har ingen lust att göra något alls idag, men det få bli iaf en promenad hem till farmor och farfar och se om dom har något gott att bjuda på, sen hem och titta på film.
Idag hade dom tydligen gått ut med att man ska behöva ta vaccinet 1 gång till om 3 veckor, alltså så kommer jag må dåligt i några dagar nu och sen när det väl släpper ska jag tvingas att uppleva det igen.? Usch vad jag tycker synd om stackas lilla mig.
Fast bebisen kanske bestämmer sig för att komma inom 3 veckor så slipper jag ta sprutan igen, det hade varit toppen :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vaccinering

Steg upp vid lite över 7 i morse, käkade och kollade på vakna med the voice, jag älskar det pogramet. Gjorde mig iordning och tog bussen in till stan. vid 9.30. Va på kontroll hos barnmorskan. Fick fylla i papper till (jag tror att det va) bvc eftersom dom räknar att förlossningen kanske kan strta snart. Känns lite lustig med tanke på att jag har varit så inställd på att vår knubbis ska komma runt den 13 december. Mätte magen som hade gått upp från 28 till 30 och sen lyssnade vi på hjärtljudet som låg runt 50 och sen va det att ta blodtrycket. Idag ville hon även ha ett urin prov eftersom det inte är något taget sedan inskrivningen som va i v 10. Allt såg bra ut både med mig och bebisen. :)

Åkte hem och åt lite, sen blev det vidare till jobbet. Efter jobbet hämtade mamma mig och körde mig till Ronneby vårdcentral där dom höll på att vaccinera idag. Barnmorskan tyckte att jag skulle ta vaccinet och eftersom det nu är bevisat att det inte kan skada barnet med vaccinet så bestämde jag och Tim oss för att jag skulle ta det. Nålen va gigantisk, men gick rätt bra. Ha inte haft så mkt symptomer (man kunde få influensasymptom eller huvudvärk). Ha lite ont i armen och upp till nacken, men annars känns det bra.

Vilade lite när jag kom hem sen när Tim hade kommit hem och duschat började vi med middagen. Hjälptes åt idag eftersom vi skulle ha tacos. Jätte gott va det, vi brukar ha tacos typ 1 gång i månadern, men nu har vi inte haft det på några månader så det va gott och mysigt.

Blev lite mys på soffan framför tv, sen har vi även varit och gått en lite runda. Nu ska vi göra chokladmilkshake och kolla på film, mysigt :)


Kan även informera er om att jag går in i v 33 idag och varje månad väger jag mig och nu har jag gått upp till 58 kg, men få tänka på att det är bebisens skull och att det går faktiskt att motionera bort det sen :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 helt underbara år



Idag är det 2 år sen jag och Tim blev tillsammans... för andra gången i och för sig :P Helt otroligt vad tiden går snabbt, men ändå så mkt som hinner hända.
Älska dig av hela mitt hjärta Tim Enarsson, vi är som gjorda för varandra.

Bild 1: Första gången jag och Tim va tillsammans, våren år 2004
Bild 2: 19 oktober då vi blev tillsammans igen
Bild 3: Våren 08
Bild 4: Vår kärlekstatuering
Bild 5: Förlovade oss i Danmark 26/7-08
Bild 6: Tim har valt att tatuera in mitt smeknamn på benet
Bild 7: Sommaren 08
Bild 8: Vår knubbis <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Slemig söndag

När jag gick på toa innan idag så kom det en låång och slemig sträng, väldigt äckligt kan jag infomera er om. Blev lite smått skraj och tänkte va är nu detta.Gick ut och googlade på slempropp och fick upp en bild där man såg hur den såg ut. Shit tänkte jag vi som ska måla spjälsängen idag. Knakse inte det första man borde tänka på men det va det som slog mig, jag är ju lite lustig. Ringde iaf till sjukrådgivningen för att kolla om dom trodde det va slemproppen, dom skickade mig vidare till förlossningen där jag fick prata med en trevlig kvinna.  Hon frågade en massa saker och jag svarade. Hon sa att det mkt väl kunde vara slemproppen så som jag beskrev den, men att det inte va någon fara om den gått, men att jag skulle kolla så att det inte kom något rosa aktigt i trosorna eller när jag torkade mig och fick jag mer sammandragningar skulle jag ringa in igen.
Tims pappa kom och hämtade oss och vi åkte upp till hasselstad. Åt pannkakor med bacon tärningar i väldigt gott. Sen va Tim nere i källaren och målade spjälsängen medans jag och Rolf satt och pratade. Va där uppe hela dagen.
När vi kom hem satte jag mig och kollade på one tree hill och därefter gosspigirl älska dessa två pogramen :)
Tog mig ett bad efter pogramen för att se om "mens" värken släppte och det gjorde den som tur väl va.
Nu sitter jag i soffan och Tim sitter brevid och spela tv spel. Ska smörja in magen och sen sova. Upp tidigt i morgon och träffa barnmorskan.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ryggvärk frn helvetet

Natten har varit kanon bra, sov fram till 4.30 utan att stiga upp. Blev så glad när jag såg va klockan va när jag va uppe på toa, tänkte att nu kommer jag vara utvilad under dagen. Gick och la mig hann precis somna om, men sen va det kört. Kisen höll på att riva halva lägenheten. Han krafsade på gadrobsdörrarna, mjauade och körde rally i soffan. Helt plötsligt låter det konstigt från köket så jag gick ut för att kolla, då hade katt f*n lyckats hoppa upp på köksskåpen och satt så nöjt och kollade ner på mig när jag kom ut. Fick lite panik när jag såg detta. För kryddhyllan va precis under han och det såg inte ut som han skulle klara av att hoppa därifrån så jag fick klättra upp och hämta honom.
Gick in och lyckades somna om då jag hör hur något smäller i golvet och gå ut i köket, då sitter Kisen så stolt uppe på skåpet igen, men denna gången hade han rivit ner massa kryddburkar. Höll på att få ett utbrott.
Gick in och la mig och tänkte jag skiter i detta nu, nu få han sitta där så kanske jag kan sova. Men Kisen lyckades ta sig ner och började busa med Smulan runt i hela lägenheten. Tror jag låg vaken i 1 timme, sen lyckades jag somna om.
Vaknade en stund senare och kände att jag hade sån värk i ryggen som inte kan beskrivas i ord, tänkte då lägger jag mig på ryggen så jag ligger rakt brukar hjälpa rätt bra. Men icke, det jorde mer ont, så ont så jag visste nappt om jag vågade andas. Lyckades tillslut sätta mig upp i sängen. Då släppte det genast mkt bättre, har ju fortfarande ont, men inte så hemskt. Det sitter på vänstersidan så vet i tusan vad som har hänt. Jag få lite noja att det kan vara foglossningar för det sitter om man säger ner mot bäckenet. Men då borde det göra lika ont när jag sitter upp väl? Inte nog med ryggvärk så har jag haft otroligt ont i magen, känns typ som mensvärk är väldigt otäckt tycker jag. :(
Nu ska jag ta mig mitt morgon te och kolla på tv, sen få vi se vad som ska hittas på idag

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lugn lördag

Somnade som en stock igår på soffan innan vi ens började kolla på en film, snacka om att vara trött :P
Steg upp vid 9 tiden idag, åt frukost och kollade på tv. Blev att göra sig iordning och vid 11 åkte vi med Tims pappa till stan. Han skulle iväg och spela med Tims ena fabro så vi gick lite på stan och kollade i affärer. Fick ju en jätte fin tröja utav baby som jag ska ha på begravningen. Träffade även Tims andra fabro och kusin även dom va ute och handlade begravningskläder.
Nä vi hade kollat färdigt gick vi hem till Tims fabro Stefan och hans fru Sita, va bara Sita hemma eftersom Stefan och Rolf va och spelade. Så fikade med henne och sen kom Stefan och Rolf va där en stund till och lyssnade på alla Stefans historie, mest påhitt :P
Blev att åka hem och äta lite mellanmål och ligga på soffan och läsa om förlossning. Måste ju veta lite vad som kommer att ske med kroppen. Tror jag har bestämt mig helt för vilka bedövningar jag ska ha.
Mamma kom och hämtade oss så åkte vi hem till mamma där Tim och Sam bar ner tvättmaskinen för att åka hem till oss och sätta upp den i vårt badrum, så nu har vi en egen tvättmaskin och slipper tvätta med andra människor :) Tack så mycket mamma :)
Tim lagade middag, fick bli köttbullar och pasta, sen där efter ha det bara varit slapp på soffan. Orkar inte gör så mkt mer, ha lite ont i magen och känner mig trött.
Blir väl att kolla på film sen, men först blir det kvällsmat :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tack baby


Fick denna fina tröjan av baby. Den är från Vero Moda 265 kr. Är tänkt att jag ska ha den på hans farmors begravning.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ingen vila ingen ro

Steg upp kl 6 idag. Åt frukost, kollade på vakna med the vocie och gjorde mig iordning.
8-15.30 va jag och jobbade som vikarie på ett dagis som heter Myran. Direkt där efter blev det vidare till nästa jobb som kontaktperson/ledsagare från 16-18.
Va rätt trött när jag kom hem, men va ju min tur att laga middag så va bara att ställa sig med det. Blev skink schnitzlar, hasselbackspotatis, sallad och bearnaise, god fredags middag :)
Ha precis satt mig i soffan för att vila, är helt slut efter denna dagen kommer nog sova rätt gott i natt tror jag. Nu blir det att tvätta av sminket på med mykläderna och kolla på film med älskling. Lär väl somna till filmen, men det är ju inget ovanligt direkt. :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ledig utan sovmorgon

Idag va man ledig då. Dagen började för tidigt för mig kan jag ju säga.
Tim steg upp och gick iväg för att åka till jobbet vid 7, men hans styvpappa som han åker med hade försovit sig så Tim kom upp i lägenheten igen. Då hade han den lilla jäklen stått ute och rökt så jag blev förbannat röksugen och otroligt irreterad. Visst det är jag som är gravid, men det är lika mkt hans barn som mitt och därför tycker jag att han ska ge fan i att lukta rök i min nä'rhet när han vet hur röksugen jag är hela tiden.
Men iaf steg upp då det verkligen inte gick att somna om och då va Tim gullig och gjorde frukost till mig som jag fick äta i tv rummet under täcket va rätt mysigt faktiskt, så jag förlät han rätt snabbt :) Blev rostat bröd med marmelad och varm choklad.
Vid 8 gick Tim igen då hans styvpappa kom för att hämta han. Jag satt och kollade på Vakna med the voice. Försöka få lite sömn men Sanne ringde och väckte mig och sen gav jag upp. Gick i stället och duschade, lååång dusch härligt det. Sen fixade jag naglarna, men mår så dåligt över att dom är korta så känner inte direkt mig fin trotts att dom är ny målade. Blev till att äta lite till och kolla på tv.
Tog bussen hem till Sanne Panne och hennes mördahund, nä bara skoja :P Nelly är så snäll och gör absolut inget, hon är nog för feg :P
Fick god kladdkaka och te, jätte trevligt.
Tog bussen hem och då höll Tim på med maten och Bleckman va här. Åt lite mat, och nu sitter jag framför tv, unga mödrar är just nu och det vill jag inte missa. Ha gjort en kopp te, efter detta ska jag ta tag i disken och sen blir det till att kolla på tv och kanske mysa med Tim. Beror på hur länge han och Bleckman tänker spela yatzy :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mina älskade naglar

Jag blir så deppig, jag har alltid haft super starka naglar, trotts att jag inte kanske sköter dom så överdrivet mycket. Men det har väl mer ren tur att göra.
Bara lite nagel olja och filning 1 gång i veckan och målade naglar jämt, det har räckt för att dom ska hålla sig långa och fina. Men nu på sista tiden har dom bara försvunnit. Jag har korta hemska naglar och jag mår faktiskt väldigt dåligt ver detta.
Varför sviker mina älsklingar mig? Kan det vara något med graviditeten eller vitaminbrist?
Ska iaf ta och gå till en sån som fixa naglarna och hoppas på att hon kan göra något åt detta. Kosta va det kosta vill, mina naglar är viktiga för mig, men antar att jag få göra detta efter jul då jag har fått en del pengar.
Någon som ha något tips till att få naglarna till att bli starka igen?

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Mina älskade naglar

Jag blir så deppig, jag har alltid haft super starka naglar, trotts att jag inte kanske sköter dom så överdrivet mycket. Men det har väl mer ren tur att göra.
Bara lite nagel olja och filning 1 gång i veckan och målade naglar jämt, det har räckt för att dom ska hålla sig långa och fina. Men nu på sista tiden har dom bara försvunnit. Jag har korta hemska naglar och jag mår faktiskt väldigt dåligt ver detta.
Varför sviker mina älsklingar mig? Kan det vara något med graviditeten eller vitaminbrist?
Ska iaf ta och gå till en sån som fixa naglarna och hoppas på att hon kan göra något åt detta. Kosta va det kosta vill, mina naglar är viktiga för mig, men antar att jag få göra detta efter jul då jag har fått en del pengar.
Någon som ha något tips till att få naglarna till att bli starka igen?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nytt nytt


Bild 1: 199,95 kr
Bild 2: 199,95 kr
Köpta från http://www.only.se/

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blåsigt och kallt

Idag har det verkligen varit kallt. Är så man verkligen drar sig för att gå utanför dörren.
Steg upp vid 8.30, åt frukost, kollade runt lite på nätet, diskade och skurade av kökslukerna. Gjorde mig iordning, idag va första gången jag använde ett gravid palgg, en tröja jag köpte på tradera för några månader sedan, och nu när jag har gått upp i vikt satt den jätte bra.
Jobbade några timmar sen blev det hem och diska en omgång till, allt fick inte plats i diskstället innan.
Hade tvättstugan idag mellan 16-19, hade bokat två pass så 4 maskiner. et va en utländsk kvinna där nere och under hela tiden så försökte hon med att hon ville använde både våra tåktumlor och tvättmaskiner. Blir faktiskt riktigt sur när dom står där nere och försöker snylta på andra. Liksom om vi inte behövde våra maskiner hade vi ju inte bokat upp, det fattar hon väl själv?! Tycker det är så drygt för det händer rätt ofta att dessa utländningar håller på att snylta på andras tvätt pass eller så skiter dom i att fråga och använder ändå. Jag har inget emot utländningar så det behöver ni inte tro, min systers ungar är halv chilenare. Men det är faktiskt just utländningarna som står och snylta.
Skulle haft pankaksrulle idag, men när jag stod och skulle börja med maten upptäckte jag att vi kanppt hade något mjöl och eftersom köttfärsen va upptinad fick det bli kalasgryta, och det gick lika bra det :)
Efter middagen blev det tvättstugan, upp och damsuga och sen har det varit spring till tvättstugan, vika tvätt och plocka en massa.
När jag väl satt mig för att pusta ut kom jag på att mitt paket från Only hade kommit och det ville jag gärna hämta. Så fick bli en promenad bort till Statiol och hämta det. Det va så kallt att det gjorde ont i kroppen när jag kom hem, blåsten är ju hemsk. Ändå hade jag tagit på mig en massa varma kläder men icke att det hjälpte.
Tröjerna som jag beställde va super fina och sköna, nu har jag varma tröjor som går ner en bit så man slipper går och drar när tröjan åker upp över magen. :P
Ha nyss vikit ännu mera tvätt och nu är det klart för kvällen. Ha druckigt en kopp kamomill te och nu blir det att ta det lugnt på soffan med baby. Har inte hunnit gosa så mkt idag eftersom det har varit full fart och Tim har hållt på att tatuera.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Arbetsförmedlingen och pannkakor

Steg upp vid 8 idag och gjorde mig iordning. Vid 10.30 tog jag bussen till stan för att vara på arbetsförmedlingen vi 11. Jag jobbar så lite så jag få ju lite extra pengar därifrån ungdomsgarantin kallas det.
När jag kom dit träffade jag en jag kände och då insåg jag att detta mötet va ett möte med många och inte bara jag och min handledare. Lite illa eftersom jag hade planerat och fråga min handledare om en hel del saker, men få väl ta och ringa henne någon dag i stället.
Efter mötet tog jag bussen till farmor och farfar. Farmor gjorde goda pannkakor till mig, satt och pratade och sen kom mamma och hämtade mig i sin nya bil. Den va jätte fin bilen. :) Mamma körde hem mig.
Väl hemma va det menningen att jag skulle ta och damsuga och skura golven. Men helt plötsligt kände jag mig helt orkeslös så det blevatt lägga sig i sängen och vila tills Tim kom hem från jobbet. Därefter drack vi en kopp te och pratade lite. Sen blev det middag. Falukorv och pasta, vet inte när jag åt det sist men det va lääängesedan och det va så gott. Därefter blev det tv tittande och sen badade vi skumbad med tända ljus, så mysigt så.
Nyss kollat på Desperate Housewives, jätte spännande avsnitt, fatta inte hur jag ska kunna vänta till nästa tisdag innan nästa avsnitt kommer :P
Nä nu blir det sova upp och jobba i morgon.
Fick veta att jag ska vikariera på ett dagis på fredag, ska bli jätte roligt.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Måndag iiigggen

Kamomill te för att komma till ro tror jag inte fungerar ett dugg på mig, jag kom inte till bättre ro och jag sov inget bättre alls i natt. Bara en massa vridande och sen upp och kissa. Suck.
Kisen och Smulan hade skoj i morse kan jag lova, dom rev en massa saker. Så min fina ram som jag fick utav Tim i alla hjärtans dag present tog Kisen självklart sönder, och jag blev sååå ledsen. :( Tyckte verkligen om den ramen.
Steg upp vid 9, åt frukost, duschade och gjorde mig iordning sen blev det att kolla reprisen på One tree hill som jag missade igår. Självklart tyckte jag att det va så bra och rörande så jag satt och bölade igenom pogramet, vilket jag gör varje gång.
Jobbat idag, sen blev det hem och äta lite mellanmål och skriva handla lista. När Tim kom hem blev det att vänta på Tims pappa, sen åkte vi ner till Jysk där vi skulle handlat en lampa till bebisens rum med nalle puh på, men den va nog inte så bra så blev ingen sån.
Sen dinomin för att handla nappflaska och vidare till Willys där vi veckohandlade.
Väl hemma blev det att laga middag blodpudding, stekt potatis och bacon, sen vila.
Tog tag i att rensa ut bland skorna. Tim har inte så många skor och va inte många han behövde slänga, men jag har många skor och använder knappt hälften, men det är så deprimerande att slänga skorna. Dom har ju oxå känslor eller?! ;) Va duktig och slängde iaf 4 par.
Skrivit matlista för denna veckan och nu kollar jag på svenska hollywoodfruar. När Tim är klar med disken ska han massera min mage med havandeskaps oljan, det är så mysigt och det tror jag våran Knubbis oxå tycker :)

Ida om Klantig nr 1:Jag har hört att det inte bra att basta när man är gravid? Fast det är klart alla säger olika. :)
Ja precis alla säger olika och man vet ju kanppt vad man ska kunna lita på. Men många sidor hävdar att så länge man se till att ha vätska i sig och inte överdriver med bastandet så ska det inte vara någon fara. Och när jag har pratat med barnmorskan om att jag tycker om att basta har hon aldrig sagt att jag ska låta bli och det antar jag att hon hade gjort om det inte hade varit bra. Så jag fortsätter basta i måtta:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dr Brown nappflaska


Idag va vi på Dinomin och köpte en dr brown nappflaska till Knubbisen. Den sägs motverka kolik och jag har läst att den ska vara mkt bra. Så vi få se hur den funka sen :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

v 32



Vecka 32

Kroppen: Man kan lätt bli andfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir andfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite.
I vissa landsting görs ett extra ultraljud i vecka 32 för att kontrollera att barnet växer som det ska.

Barnet: Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 centimeter långt. Nu har barnet något bättre kontroll över sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.

Snart så få vi träffa dig vår Knubbis <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

jag som skulle gjort så mk

Idag hade jag tänkt få en massa gjort. Jag fick inte hälften gjort.
Steg upp vid 10 tiden och åt frukost, sen kollade jag påtv, söndagar går det alltid en massa bra pogram på morgonen. Sen blev det en runda till stan med Tim och Rolf. Först ÖoB där vi handlade dusch stång, men man fick inga såna ringar som man har och hänger duschdraperiet i och dom hade inga såna, så fick åka till Maxi och köpa såna.
Sen hem där Tim satte upp duschstång och drapperi, sen tog vi bort dörren mellan det två toaletterna, så nu ser det lite bättre och ljusare ut. Hatar och ha en meningslös dörr där.
Efter så  städade vi en snabbis, lr blev bara damsugning och skura badrummet för sen kom syrran, Jaime och barnen. Jaime skulle tatuera sig och Mela och barnen skulle på Jocely och Willes kalas.
Sj satt jag och kollade på tv sen skalade jag potatis eftersom det va meningen att vi skulle haft blodpudding, stekt potatis och bacon, men det blev pizza i stället.
Va nere en sväng på Jocelyn och Willes kalas eftersom mormor va där, så hälsade på henne sen va de upp och sen åkte vi med syrran och dom hem och åt pizza där. Sen satt vi dären stund och nu är vi hemma och jag är dö trött.
Resten av städningen och tvättningen få göras i morgon. Snart ska vi lägga oss i sängen där Tim ska ge mig hel kropps masage och så ska vi kolla på film, mysigt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

lördag igen

Idag har det inte hänt allt för mkt. Steg upp, åt frukost, kollade på tv och duschade. Mamma kom och hämtade mig och Tim, Tim hjälpte Sam att bära upp mammas nya spis till lägenheten. Hon har haft en sten åldersspis och nej jag överdriver inte. Herregud vilken spis säger jag bara :P
Mamma och Sam körde upp oss till hasselstad där vi tillbringade några timmar hos Tims pappa. Tim va nere i källaren och slipade spjälsängen medans jag satt där uppe och pratade med Rolf. Vi fick även middag där uppe. Potatisbullar, kött och beanaise sås. Tyckte dock att det va lite konstig blandning, men det va jätte gott.
Tim ska upp nästa helg och måla spjälsängen.
Blev en sväng till Maxi där jag handlade kamomill te, som jag läst att man ska dricka under graviditeten, det ska ju ha lugnande effekt.
Sen ville Tim tvunget ha godis så blev inom turken. Jag ville inte ha godis, men jag kan inte sitta brevid någon som äter godis, så Tim fick köpa en påse godis till mig med. Sitter och äte det nu och jag har kommit på att godis är som alkohol man tar det trotts att man inte mår bra utav det. Jag mår skit när jag äter godis. Känner en sån lustig känsla i kroppen och speciellt magen, men nog f*n måste jag äta det.
Nä nu ska vi bege oss in till sängen och gosa till en film.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äter ni middag tillsammans med familjen?!

Nu när jag är gravid och läser en massa tidningar om graviditet och allmänt om barn, så har jag märkt att det finns många artiklar där dom uppmanar folk att sätta sig ner med sin familj och äta middag minst 1 gång i veckan. Detta gör mig chokad, sitter inte alla tillsammans vid matbordet och äter?
Det har alltid varit en självklar grej för mig att man sitter tillsammans med sin familj och äter middagen tillsammans. Det har vi alltid gjort i våran familj och t.om hos min pappa så har vi suttit vid matbordet och ätit tillsammans. Likaså nu när jag och Tim bor själva så äter vi jämt middag tillsammans vid matbordet. Varje dag!
Varför äter inte alla tillsammans? Är det för att den ena jobbar eller?  Man kan ju undra med tanke på att detta skrivs i föräldra tidningar. Alla som är föräldrar borde väl äta tillsammans med sina barn, hur ska man annars veta om barnen äter ordentligt och det är ju en social grej att sitta ner och prata om vad man har gjort under dagen.
Så min fråga till er läsare är äter ni middag med er familj eller eran partner om inte så få ni gärna skriva varför?!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Klantig nr 1

Somnade vid 10 tiden igår kväll och sov hela natten igenom. Ända gången jag vaknade och gick på toa va när Tim gick till jobbet. Härligt som bara den kan jag lova det va att få sova en hel natt. Men när jag skulle stiga upp vid 9, kände jag mig helt slut, kan ju inte fatta hur det kan komma sig. För många timmars sömn kanske?!
Steg iaf upp, åt frukost, diskade och städade undan lite. Kollade lite på nätet efter lite nya kläder och sen gjorde jag mig lite fruktsallad innan jobbet.
Efter jobbet blev  det hem och vila en pytte stund, sen upp till Konsum för att handla hamburge kött, blev så himla sugen på hamburgare.  Gjorde en god gärning och skänkte pengar till rädda barnen, fast gjorde det mest för att jag kände henne som stod där, lite pinsamt att bara gå förbi när man har en massa skramel i plånboken.
Hemma blev det laga hamburgare och sen äta. Efter blev det vila en stund och sen gick jag till simhallen. Hade verkligen lääängtat efter att simma, men när jag står där och rota fram mina badkläder gör jag upptäckten att jag har tagit med 2 par bekini trosor i stället för ett par och en bekiniöverdel. Och när jag kommer på att jag kunde faktiskt bada i bh, så kolla jag ner och ser att jag har tagit på mig en vit spets bh, väldigt lyckat! Kände mig rätt korkad när jag stod där. Men blev iaf en stund i bastun och det va himla skönt. Sen promenerade jag hem.
Blev att äta en vitlöksbaguett med tomater på och nu ska jag ta mig en kopp te. Få se vad som händer ikväll, blir väl att mysa till en film när Tim har tatuerat klart.
Ha en fortsatt trevlig fredag gott folk

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

GOTT


Fruktsallad av banan, äppel, kiwi och vindruvor

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Torsdag

Blev att sova en stund på morgonen, typ en timme sen tog jag och fixade iordning mig och åkte in till stan. Mötte Lisa på torget och följde med henne hem. Hon och Robin har flyttat ihop till en 1.a i stan. Den va jätte fin, dock otroligt liten. Jag hade aldrig kunnat bo i sån liten lägenhet ihop med någon, man få ju knappt plats :P
Drack te och pratade massa skit. Tog bussen hem vid halv 2, hem och åt lite. Va jätte fint väder ut så tog en promenix till Konsum, påvägen träffade jag Kith, länge sedan man såg henne så det va kul.
Väl hemma blev det att sätta sig i foräljen och läsa tidningarna som jag köpte uppe på Konsum. Gravid tidningar är otroligt intressanta och jag tycker man lär sig en del utav att läsa dom.
När Tim kom hem från jobbet gjorde han middag. Den va super god va ris, köttfärs, gurka och tomat ihopa blandat. Efter blev det en massa tv tittande, kände mig helt slut i kroppen och det värkte i ryggen och en hel del sammandragningar. Så kvällen har enbart bestått av tv tittande och vilning. Tim har varit gullig och masserat ryggen och magen, så mysigt är det :) Jag har värdens snällaste pojkvän <3
Lägga sig i Tims knä nu medans han kolla på ett tv pogram, sen blir det sova.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jaha

Idag skulle jag har varit hos tandläkaren vid 10 tiden. Så steg upp lite innan 7 samtidigt som Tim. Åt i godan ro och när 1 timme har gått ringer dom från tandläkaren och berätta att han jag har är sjuk. Suck säger jag bara. Natten har ju inte varit den bästa, sovit jätte oroligt och tänkt en hel del på Tims farmor och sen stiga upp tidigt på det och helt i onödan. Då hade jag kunnat sova ut ordentligt idag.
Va ska jag göra nu då?
Jag behöver damsuga, men tror inte grannarna uppskatta om jag drar igång de åbäket nu. Får väl i stället kolla färdigt på vakna med the Voice och sen kanske gå en runda.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag med tråkigheter

Tims farmor har varit sjuk ett tag nu och igår sa dom att hon inte hade långt kvar, och idag dog hon. Tycker verkligen jätte synd om Tim och hans familj/släkt. Det är så hemskt att mista någon man känner. Tycker det är synd att hon aldrig kommer se vårt barn. När vi hade gjort ultraljudet och skulle hälsa på henne när hon låg på sjukhuset berättade vi att vi skulle ha barn och Tim frågade henne om hon ville se ultraljudsbilderna, då sa hon att hon inte ville det för hon tänkte inte dö än.!  Livet blir aldrig som man har tänkt sig.
Vila i frid Vanja

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite nytta

Jehå resten utav dagen har typ bestått av att göra nytta. Diskat och plockat undan massa saker. Tim kom hem med hyller till gardrobem så har ägnat mig åt att vika kläder och lägga in, blir så fint så. Men ska upp en hylla till, sen är nästan alla kläder på plats :)
Blev en sen middag eftersom Tim har varit hos sin farmor ikväll. Nu blir det snart desperate housewives sen sova, är så trött så jag hade kunnat lägga mig för flera timmar sen.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nytt



Bild 1: Pyamas från Lindex 129 kr
Bild 2. Pyamas bakdel
Bild 3: Byxor från Lindex 69.50 kr
Bild 4: Lampa från systeryster :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

mvc

Inte mkt till sömn. Vaknade flera gånger i natt och sen vid 5.30 rev katterna ner gardinstången och blommerna i stora rummet så då va det upp och städa. Sen lite över 6 började Tims mobil ringa och höll på fram till nästan 6.50 lite jobbigt. Men sen sov jag som en stock den timmen fram till 8. Steg upp käkade frukost, målade naglarna och damsög.
Vid 11 tog jag bussen in till stan. Gick inom lindex och handlade en pyamas och ett par byxor till bebisen. Sen vidare till mvc för att träffa barnmorskan. Idag va det mest bara prat om förlossningen. Men magen mättes och måttet hade stigit från24 till 28, så nu är jag nästan uppe i den normala kurvan. Jag ligger lite under der normala, men barnmorskan säger att det är för att jag va så smal innan jag blev gravid då kan man inte räkna med att man ska ligga på det normala. Lyssnade på bebisens hjärtljud låg på 145, så underbart att höra :) Sen kände hon lite på hur bebisen låg, tydligen med huvudet neråt, vilket jag inte trodde, för så som magen såg ut så såg det nästan ut som h*n låg med huvudet upp vid revbenen på mig :P
Ska dit om 2 veckor, och då ska dom väl kolla järnvärdet och lite annat.
Blev en sväng inom wills och handlade lite och sen bussen hem. Satte upp nya gardiner i stora rummet och åt lite mellanmål, sen kom systeryster och Sebbe på besök. Blev fika och dom tittade runt i lägenheten.
Nu ska jag vila mig en stund, sen blir det att ta hand om disken och laga middag

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Belutet blev babysitter


Efter att ha frågat runt bland folk som har barn om vad dom tycker man ska välja mellan babysitter och babypuff verkade dom flesta utan tvekan välja babysitter. Och med tanke på att dom är föräldrar borde dom ju veta bäst :) Därför beslutade vi att det fick bli babysitter, dock ingen med vibrator eftersom vi inte hittade någon sådan vi tyckte om. Utan fick bli denna från jysk för 599 kr. Tycker den är så söt och med tanke på att vi ska inreda bebisens rum med nalle puh saker kommer den passa bra.
Kanske bli det en babypuff senare eftersom den säkert är mysig att sitta i, men det få vi se sen.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

V 31-V 12


Shit jag tyckte faktiskt att jag hade stor mage i v 12, när man ser den nu, så ser den ju inte alls stor ut. Den syns knappt :P Hehe men för mig som ladrig haft mage lr knappt något fett på magen så va den ju faktiskt rätt stor :P Haha
Idag går jag in i v 31 vilket betyder 9 veckor kvar till beräknad födsel, det är ju inte alls långt kvar nu. Men ändå känns det så långt borta. Jag kan inte fatta att om 2 månader ska vi bli föräldrar, det är rätt overkligt. Jag/vi längtar så mkt efter att få se Knubbisen. Kanske är en jätte liten bebis sen när h*n kommer ut :P Hehe Jag tror iaf att Knubbisen kommer få mina mörka drag och min stora ögon, det är jag nästan säker på!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kanelbullens dag


Idag är det kanelbullens dag, vilket betyder att det har bakats här hemma. Jätte goda blev dom :) Och jag rapar jäst eftersom jag inte kan låta bli att äta deg samtidigt som jag bakar. Fy på mig.
Lustigt väder har det varit idag, regn, sol, sblåst och mulet. Ingen ide att gå ut när solne tittade fram för nästa sekund så öste det ner. Så i stället har det varit massa mys med Tim, tv tittande, bakning, diskning och lagning av mat.
Nu ikväll har vi tvättstugan 19-23, har i och för sig inte så mkt tvätt så behöver nog inte använda hela tiden ut. Vi har städat hela lägenheten så nu luktar det så gott här hemma. Damsugat, skurat golven och skurat hela toaletten, det enda som saknas är rena sänkläder men det få Tim ta och fixa innan läggdags.

Va ute på googel innan för att kolla om det fanns någon bra huskur mot halsbränna, hittade väl inget som verkade så lovande. Det ena va dricka mkt vatten, vilket jag redan gör, det andra va äta havregryn, testade det men det verkade ju inte heller hjälpa och sen va det att dricka ett glas mjölk få väl testa det sen men hatar att dricka mjölk. Ingen som har något tips på vad som kan fungera? Helst ska det inte vara något från apoteket det är bara dyrt och man ska inte knapra för många piller, inte bra för hälsan inbillar jag mig.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

natt utan någon vidare sömn

I natt blev det inte mkt till att sova. Har haft otroligt mkt halsbränna, så fort jag har somnat så vaknar jag av äcklig vätska i munnen. Jag hatar verkligen halsbränna, det är så otäckt. Och jag hatar att inte få sova ordentligt när jag behöver det. Känner mig som en zoombi just nu. Ska ta mig en kopp te och googla fram något som kan hjälpa mot halsbränna. Jag tar Link men man får bara ta två om dagen och det är man uppe i rätt snabbt så man lider ju ändå.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Höst mys

Idag är det verkligen höst väder, massa regn och blåst. Det är ju mysigt på sitt lilla viss, när man kan tända en massa ljus och bara sitta inne och mysa :)
Dagen började med frukost vid 10 tiden, därefter dona med kläderna i gadroben, konstaterade att Tim behöver fixa 3 hyllor till så vi får plats med alla våra kläder.
Blev en sväng ner till stan, Tims dongel lr vad dom där trådlösa mackapärena kallas krånglar hela tiden :P Hade ingen lust att gå ut, men med tanke på att det är mig den där donglen står på så fick jag ju offra mig för att gå ut. Blev en sväng inom öob där vi inhandlade doftljus. Men dom va ingen sucse. Köpte nämligen doft ljus med kaffe och äppel. Känner varken någon äppel lr kaffe i lägenheten. Och kaffe doften vill jag så gärna känna, jag saknar att dricka en kopp kaffe, men så fort jag testar det så mår jag jätte illa och det känns som jag ska spy, så därför få jag nöja mig med doften tills våran lilla Knubbis behagar titta ut :)
Kvällen har bestått av att äta på ferali, så gott och mysigt :) Därefter blev det bio, flickan som lekte med elden, tycker den va lika bra som 1.an om inte bättre faktiskt. Det har varit en helt underbar kväll.
Nu sitter jag uppkrupen i soffan med en kopp te och hela lägenheten är upptänd med ljus, så mysigt. Tim är hos Micke nu, dom hade typ hockykväll (tvspel) där borta så han skulle bort och kolla läget.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag och muffins bak


Ja min morgon började inte allt för bra, trodde hela dagen skulle gå åt helvete. Men nej va bara morgonen.
Jobbat idag. Därefter blev det hem och läsa nya nr av vecko revyn. Blev även lite tv tittande innan Tim kom hem från jobbet. När Tim kom hem gjorde han middag. Friterad pommes, lövbiff och sallad, det är nog en utav dom bästa mat rätterna som finns :)
Blev att smälta maten och terra Tim med att trycka hans finnar. Haha ja urk tänker ni, men jag tycker det är skoj att trycka finnar. Min syster tycker oxå det, så jag få skylla på att det är hon som har gjort mig knäpp ;)
Diskade och sen blev det muffins bak. Jätte gott recept som jag hittade för ett tag sedan på nätet. Blockchoklad skulle man ha i och det tyckte jag om.
Nä nu blir det mys med min fina älskling, sen sova.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nya flingor


Det har kommit en ny sort kellogg´s special K dark chocolate & strawberry. Köpte den idag, den va super god och den lär nog köpes många fler gånger. För er som inte har testat den, TESTA!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Inte min dag

Dagen har inte direkt börjat bra.
Först på morgonen så vaknade jag minst 5 gånger utav Tims jäkla alarm som han självklart måste ställa om och somn för att sedan inte stänga av det när det ringer. Från och med måndag ska jag ändra på det, då få bara alarmet ringa två gånger och sen ska han stiga upp, jag ska inte behöva lida för att han vill sova.
Sen skulle jag damsuga, och eftersom jag har svarta gardiner och en katt som ÄLSKAR att sitta i fönstrena så blir gardinerna alltid fulla med katt hår. Därför brukar jag ta och damsuga dom med, men idag när jag gjorde det så rasade hela gardninstången, ner på blommerna och allt flög i golvet. Självklart hade jag vattnat blommerna häromdagen så fanns en hel del vatten i dom. Så vatten, jord, söndriga blommor och gardninger på golvet. Tog ett tag att torka upp det och fixa. Nu har jag ett par fula vita gardniner men få duga tills jag har tvättat dom andra.
Sen skulle jag ha lite lunsch, blev smörgås och oboy. Vi har en skopa i oboy burken och när jag hade tagit oboyen och ska lägga tillbaka skopan tappar jag självklart den rätt ner i glaset så det stänkte ut mjölk och oboy.
Alltså denna dagen harn knappt börjat och så mkt ha redan gått åt helvete. Undra hur resten utav dagen kommer att gå!
Hoppas ni andra har med tur än mig

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fina lycktan


99 kr

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Trevligt trevligt.

Shit vad mkt man hinner med när man stiger upp bara någon timme tidigare än vanligt. Tänk om man kunde stiga upp tidigt varje dag, men sen är det ju det att sängen är ju såå gosig på morgonen att jag aldrig vill stiga upp :P
När jag duschar har jag en viss förmåga att duscha väldigt varmt, min kropp är knall röd när jag kommer ut och det nästan ångar ifrån mig. Hade dörren öppen till badrummet så katterna kunde gå på toa idag när jag duschade. När jag kom ut ur duschen och gick in i tv rummet va fönstrena där helt igen imade. Tyckte det va lite pinsamt, man kan ju undra vad grannarna trodde vi sysslade med här. Tror ju inte att dom tänkte att någon duschat alldeles för varmt med dörren öppen :P Haha
Varit i stan och lämnat in lönerapporten. Gick till leksaksaffären för att ställa några frågor om deras olika babysitter och sen vidare till hälsokosten för att köpa ny havandeskapsolja eftersom min är slut. Nu ska det smörjas den sista tiden :)
Va och köpte en jätte fin lykta på insperation tror jag affären heter. Rätta mig om jag har fel Linnea :P Behövde ha något i storarums fönstret eftersom det såg så himla tomt ut där. Slänger in en bild på min fina lykte sen.
Träffade Zophie så vi gick till Kontan och fikade, mkt trevligt tyckte jag att det va :) Hon hängde även med mig när jag skulle handla på Willys. Blev en hel del saker.
Tog bussen hem och några små fjantar satt och tryckte på stopp kanppen hela tiden trotts att dom inte skulle av, väldigt irreterande.
Tim ville ha pizza idag så vi åkte in till stan med hans pappa och åt. Tog en sån där inbakad men den va inte så god, för mkt ost va det i den.
Ha nyss kommit hem och ska ta ett varmt och härligt bad och sen ska Tim få äran att massera mig :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

uppe med tuppen

Vaknade 8.15 av att mobilen låg och ringde trodde det va alarmet så lät det ringa. Men efter några sekunder fattade jag att det inte va det eftersom jag inte ha samma signaler på alarmet och ringning. Lyssnade av medelandet jag hade fått och det va från vikariejobbet. Ringe till dom och dom ville att jag skulle vikariera idag i eringsboda. Tyvärr blev det inte så mkt med det, eftersom jag kan inte ta mig till eringsboda. Dom hade inte antecknat att jag inte hade körkort. Lite synd för jag hade gärna jobbat.
Nu blir det i stället att ta hand om disken som "glömdes bort" igår, och sen blir det dricka en kopp te och skriva handla lista.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()