Full rulle


Natten va iaf lite lugnare än den förra. Va bara en gång som han vaknade och skrek för allt snor så vi fick ge koksalt lösning och sen va det lite snurr och gråt någon gång men då va det bara nappen så somnade han.
Idag har vi hållt på att fixa en massa. Varit och handlat det sista för dopet, köpt mat och köpt skjorta till Tim. Och Caspian fick en boddy från Kapphal av farfar :)
Varit i lokalen och ändrat boden till så vi vill ha det och gjort iordning. Det ska gå in 50 personer där, men dom hade inte teskedat till 50 personer, rätt lustigt!
Min storebror, Frida, Anton och Amy kom idag så va och åt pizza med dom och mamma, Sam, Tim, Caspian, Micaela, Robin och Sebbe.
Efteråt va jag, Micaela och frida hos mamma och fikade och skrapade varsin triss lott. Frida vann 50 kr :P
Nu bakas det bullar och målar naglarna här. Blir strax att raka huvudet på Tim. När allt är klart blir det att sova och vi hoppas på en lugn natt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ingen bull mamma!

Natten va inte alls roligt. Caspian grät och skrek om vart annat. Stackars mammas älskling så snuvig han är. Det är ju inte lätt heller när man inte kan snyta sig! Sen när han inte va ledsen låg han och sparkade med benen och flaksade med armarna som han brukar göra när han har tråkigt. Så det va ju inte lätt att sova för varken Tim eller mig.
Nu rinner näsan på oss alla tre. Hoppas det blir bättre tills på lördag då dopet är.
Linnea kom hit en runda och hälsade på. Fick låna en pilates dvd utav henne, ska bli spännande att testa :) Va jätte trevligt att ha henne är.
Bakade bullar, men hade självklart ingen koll på vad som fanns här hemma. Så när det skulle på med fyllning så saknades smör och kanel. Så irreterad jag blir på mig själv när jag inte kan kolla sånt först. Sån tur va räddade Emelie mig som skulle hit och tatuera sig hos Tim så hon köpte det, tack så jätte mkt :)
Men bullarna blev små och hårda! Jag är ingen bull mamma, snarare en muffins mamma ;)
Har suttit ute i köket och pratat med Emelie och Tim medans dom tatuerade. Och Caspian har suttit i knät och myst :P
Nu sitter han hos pappa och myser, snart ska han få bada och sen blir det att ta det lungt.
I morgon kommer min storebror :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grillning


Idag vid 11 kom prästen för att prata om barn dopet som är på lördag. Fick välja låtar och kolla på ett papper där det står vad som kommer att hända. Kommer nog gå jätte bra. :)
Va jätte fint väder idag så jag, Tim, Caspian, Bleckman och Nova åkte ner till brunsparken för att grilla korv. Fy tusan va kallt det va. Jag hade en långarmad tröja, en flise tröja, en jacka, ett par lång kalsonger, byxor, strumpor, raggsockar, mössa och vantar, men frös ändå! Caspian han sov så gott i vagnen, han älskar att sova i den. Medans vi andra satt och frös. Eller jag stod och hoppade så mkt frös jag :P Och sen va det inte plogat vid grill platsen så vi fick stegra i all snö fram till platsen. Bleckman och Tim fick bära vagnen fram. Jisses vad skulle vi ut och göra?!
Caspian är så himla glad för Bleckman. Varenda gång han kommer så skiner han upp som en sol och börja jollra. :) Och Bleckman har så himla bra hand om Caspian med. Det är roligt att se att någon utav Tims kompisar tycker om barn och inte bete sig som omogna fjantar så fort Caspian kräks lite!
Mamma kom förbi en sväng innan oxå och lämnade det sista till dopet och gosade med Caspian. Caspian fick en cd med per dunsö utav henne.
På kvällen kom Sara, Martin och Linnea hit på en fika.Linnea hade köpt med sig en choklad till mig, hon är för söt den lille trollungen :)
Nu blir det strax sängen, har börjat få ont i halsen, hatar att ha ont i halsen, känner mig så ynklig då :P

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Klippning


Nu har jag äntligen klippt mig :) Mitt stackars hår blev så himla sletet efter förlossningen så nu va det på tiden att klippa sig. Blev glad när hon sa att hon inte behövde klippa av så mkt på håret. Jag trodde nästan jag skulle gå där ifrån korthårig :P Hehe. Men blev lika nöjd som alltid när Sofhia på Stil akuten klipper mig :)
Efter klippningen gick jag lite i affärer och sen blev det en runda till solariumet och solade. Sen blev det hem till mina pojkar. Saknar dom så oerhört mkt när jag är ifrån dom <3

Lite senare på kväkken blev det hem till Ida och Alwin där även Sandra och Elias va. Trevligt :) Och Elias va så söt och liten :)

Skulle ha damsugat när jag kom hem, men Bleckman kom nästan direkt och stannade fram tills nu, så få stiga upp tidigt i morgon och ta det.

Caspian har fått plaska i badet i dag, mammas sötnos <3 Nu ligger han naken på en filt och är väldigt trötter. Hehe. Ska ge han lite mat och sen blir det sova. Och en massa mys med baby, har inte hunnit med det idag :P

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nalle Puh klubben

Svar till Tom: När vi låg på BB fick vi en massa saker från olika företag. I ena väskan så låg det sån anmälningblankett till nalle puh klubben så genom det blev jag medlem.
På min inbetalning står ingen sida som man kan gå ut på men när jag sökte på googel så kom denna adressen upp
http://www.disneyklubbar.se/bokklubbar/nalle_puhs_babyklubb och det värkar vara samma klubb jag är med i. Jätte fina böker få man därifrån för 187 kr i månaden

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Otäcka snö!


Jag är riktigt trött på den förbaskade snö. Orkar inte se den längre. Det känns inte ens fint eller mysigt att sitta inne och kolla på när det snöar. Nu vill jag ha vår så jag kan gå lång promenader utan att fastna i den otäcka och hemska snön! Kommer våren någonsin att komma?!
Idag vaknade Caspian vid 5.30, gick upp och gav han lite mat sen la vi oss i sängen och somnade om. Mysigt att ligga tillsammans alla 3 i sängen och bara mysa.
Va hos Ida och Alwin lite senare under dagen, trevlans. Fick ett par byxor utav henne som Alwin hade växt ur, tack så mkt :)
Nu ikväll körde snälla Ida upp mig till Konsum där jag hämtade ut ett paket som hade kommit, spännande när man inte vet som finns i :P Men det va från Nalle Puh klubben. Förstår inte varför dom inte kan lämna det i brevlådan i stället för så stora paket är det inte! Fick iaf Tiger, en bok "lär dig med Puh om vatten" och en annan bok "min egen Nalle Puh bok" med sagor, visor och rim. Längtar till man kan sitta och läsa för honom och han förstår. Mysigt med sagor. Min mamma och pappa har alltid läst mkt sagor för mig och det vill jag göra för mitt barn oxå :)
Ströman har varit här ikväll och busat lite med Caspian och tatuerat sig.
Nu mata Tim Caspian sen blir det att sova för oss alla :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ojoj


Va några dagar sedan jag skrev.
Helgen har varit bra, förutom att vi inte ha varit ute. Är så jobbigt att dra vagnen när dom inte plogar ordentligt, menm imorgon måste vi gå en runda iaf.
I fredags mublerade vi om här, och sen på kvällen blev det film och mys.
Lördags va Bleckman här sen tatuerade Tim och på kvällen kollade vi på den nya Beck filmen, det va lika bra som dom andra :) Jag är en Beck nörd ;)
Idag har det stor städats och tvättats. Nu på kvällen har vi varit hos Ida, Krille och Alwin och kollat in den nya lägenheten, jätte fint va det :)
Nu ska Caspian äta sen sova. Han sover på sitt rum nu och det går jätte bra :) Fast han vaknar lite tidigare bara, men det gör inte så mkt. Han brukar sova till 8 eller 9 men nu blir det till 6 eller7.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Efter

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Före

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Smule bulan


Kom på att jag har glömt att berätta att Smulan får stanna kvar. Hon skulle ha flyttat i måndags till en vi känner. Men han hörde inte av sig, och han svarade inte när vi försökte få tag på han. Idag som först lyckades Tim få tag på han och då gav han Tim svaret att försök ni bli av med henne och vill ingen ha henne får jag väl ta henne. Men så kan man inte säga om man har lovat att hämta henne en dag.
Men nu gör vi ett nytt försök. Och jag hoppas verkligen för min, hennes och Kisens skull att det fungerar. Jag tycker så mkt om henne och Kisen behöver en vän så han inte är ensam när vi är iväg då får jag bara ångest och vill inte åka iväg.
Idag har hon faktiskt inte kissat inne på hela dagen, så hoppas det håller i sig. Nu har vi öppnat dörren till sovrummet för att se om den kan vara öppen.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Försäljare

Sara och Linnea kom hit vid 8 i morse sen stack Sara och lämnade Linnea på dagis och sen kom hon hit här igen. Alltid lika trevligt :)
När hon hade gått städade jag.
Sen vid 17.15 kom en försäljare som skulle vissa en städ maskin och han gck för ca 15 minuter sedan :P Men jag måste säga det att sån städ maskin ska jag ha när vår ekonomi har redat till sig. Man fick ta den på avbetalning men som vår ekonomi är tar vi inget på avbetalning. Men frestande va erbjudandet. Städmaskin och 42 tum plattv för 250 kr i månadern.
När han kom så vissade det sig att jag kände han. Jag spelade teater för flera år sedan och varje år åkte teater gruppen till Lisseberg och då va alltid han med på dom resorna.
Men herregud va skitit det va trotts att jag hade damsugat innan, det va ju lite så man skämdes. Och vi som byter säng kläder varje söndag ja jisses va skitigt det va i våra sängar. Massa kvalster och så. Äckligt va det att se, lä'r nog ta ertt tag innan jag sover gott igen. Fy!
Och många av mina vänner lär få samtal från detta företaget för vi ville ha en vin öppnare :) Haha vi som inte ens dricker vin :P
Nä nu blir det en sen middag och sen krypa ner i vår kvalster säng :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Föräldragrupp


Hej hello. Idag va vi på föräldragrupp eller hur man ska säga. Va väldigt roligt, trotts att det inte va några som va i samma ålder som mig och Tim, men åldern kvittar egentligen. Och dom verkade inte vara såna som dömmer. Vissa är ju väldigt speciella att sömma bara för att man är ung. Som när vi låg på BB va det flera av mammorna/papporna som tittade lite snett på en. Men tur det inte va så där. Och dom verkade tycka det va roligt med en killa oxå :) Är glad att Tim följer med på sånt här, jag tucker det är viktigt.  Längtar redan tills nästa gång :) Medans vi vuxna fikade låg barnen i en sån myspöl, Caspian låg helt tyst och bara tittade på dom andra barnen medans dom turades om att skrika ;)
Efter gick Tim till gymmet medans jag och Caspian gick hem till farmor & farfar för lite fika där.
Väl hemma hängde jag tvätt, diskade och plockade undan lite. Sen kom Tims pappa på en fika. Han fyller år idag så han fick en kopp med Caspian på :)
Nu i kväll har Ida, Krille och Alwin varit här en stund, mkt trevligt :)
Ska ta och vika tvätten, har ett väldigt stort bärg med tvätt, usch! Efter blir det nog att lägga sig, Sara kommer vid 7.30 i morgon och då vill jag vara utvilad :) Fast måste få Caspian till att bli trött, eller så får han ligga i sängen och titta på mobilen för den älskar han. Och när han ligger där så somnar han alltid efter en stund :P Eller få han ligga hos mamma och mysa det tycker vi båda två om väldigt mkt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Jädra blogg

Kom inte in på bloggen på hela kvällen igår och inte i morse heller. Men jag ser att andra som har blogg har skrivit på sina sider. Typiskt!
Igår fick vi Caspians mobil, det va rätt. Men det felade ju lite på vad det skulle vara. Det stod att det va stjärnor som lös upp i taket men i stället va det fjärilar och blommor, och sen såg djuren ut att vara typ "gummi" men va gosedjur.
Fick även bärselen som jag vann på tradera för typ 1 månad sedan. Finns ett företag från Kina som lägger ut sina saker där.
Nu ska vi iväg på föräldragrupp, få se vad vi tycker om detta :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen


Dessa kläderna fick Caspian i alla hjärtans dag present av sin faster Natta, gulligt :)
I lördags kom Natta & Oskar och passade Caspian en stund mednas jag och Tim va iväg och fixade lite saker. Saknade Caspian bara på dom timmarna så det va fruktansvärt. Hehe kommer nog aldrig kunna lämna bort han en hel natt eller nått sånt för att gå ut och festa. Skulle sakna han för mkt.
När vi kom hem bjöd vi dom på middag. Blev kött, friterade pommes och sallade. Sen på kvällen blev det film, dipp, gurka, morot och chips, jätte gottit. Och sen fick dom sova här. Stackarna hade kbnappt fått någon sömn pga Smulan.
På alla hjärtans dag blev det inte så mkt firande. Hade besök hela dagen, men det va trevligt oxå :)  Linda och Ellora kom upp, va hos dom förra alla hjärtans dag så rätt komiskt att vi träffade dom denna med :) Efter en stund kom Rolf upp med kakor, gottit. Det tyckte Ellora oxå för hon hade kakor i hela ansiktet den lille trollungen :)
På kvällen blev det iaf lite mys. Först tacos och sen 2 filmer med chips, dipp och morötter.
Caspian har sovit i vår säng nu sen i fredags natt. Inte för att han bryr sig var han sover utan för att mamma tycker det är mysigt att ha han jämte :) Men idag ska vi flytta in hans säng i hans rum och så ska han få sova där, spännande :)

Smulan ska flytta idag med, till en utav våra kompisar, så få hoppas att det kommer att gå bra. Kommer sakna henne, men jag vill inte ens ge henne en chans när hon gör så här. Spjälsängen, babygymmet, skötbordet och hans kläder kissar hon ner. Och hon smyger vid hans babysitter när han ligger där.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Humhum

Livat ute i köket. Tim tatuera och dom diskutera för fullt :P
Ha verkligen inte orkat gå ut idag, trotts att jag igentligen borde gå iaf en liten sväng så man iaf får frisk luft. Men vädret va inte så lockande :P
I stället har jag suttit inne och försökt få ta i någon som kan tänka sig att ta Smulan. Vi kan inte ha henne längre. Hon kissar i Caspians spjälsäng hela tiden. Igår kväll märkte vi inte det förens han skulle lägga sig så Caspian fick sova hos oss eftersom hon har kissat ner både täcke, lakan och madrass. Suck. Så idag medans jag tvättade allt har hon självklart varit uppe i sängen och kissat på tvä bottnen. Jag är helt säker på att det handlar om avundsjuka och hade hon kommit till några andra så tror jag att det hade blivit bra. Men de flesta vill ha katt ungar och inga som kissar inne. Men jag hoppas vi hittar några vänliga personer. För att avliva henne vore hemskt!
Nu ska jag ta och diska medans Caspian ta sig en tupplur ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sakerna


Bild 1: Lära gå stol från Tims pappa som Caspian får i doppresent
Bild 2: Hoppgunga från mamma som Caspian får i doppresent
Bild 3: Den fina mobilen jag beställde
Bild 4: Den fula mobilen jag fick i stället

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mammas kille

Caspians humör har inte blivit för bättre. Tjurig och ledsen. Men förhoppningsviss är det tänderna. Jag kände i munnen nu ikväll och känns som den ena "piggen" har gått upp en bit till. Tycker inte om när han är ledsen, vill ju se han glad :)
Sara va här idag. Så blev fika och massa prat. Resten av dagen har gått åt Caspian. Massa pussar och gos, och lite lek oxå.
Fick sakerna från barabus idag så Tim va nere och hämtade dom. Fina saker vill jag lova. Men mobilen jag hade beställt fick jag inte, I stället fick jag en helt annan som jag tycker är ful. Fast den kostar i och för sig mer än den jag beställde trotts att jag betalde priset för den jag ville ha. Men hoppas dom från barabus sidan svarar i morgon så jag kan få den rätta mobilen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vilken kyla.

När hade våren tänkt komma? Snart hoppas jag! Idag va det isande kyla ute, trodde jag skulle frya ihjäl när vi va ute, och ändå så va det bara ca 4 minus ute. Hoppas verkligen att det snart vänder och går mot varmare dagar. Längtar tills jag kan gå lång prommenade ute med vagnen och sitta ute med Caspian om dagarna. Längtar oxå tills Caspian kommer upp i den ålderna där han kommer kunna leka utomhus, ska bli så roligt att gå till lekplatser och leka, kolla på kossor, gå i skogen, mata ankorna i brunsparken och bada ute! :)
Idag har det inte gjort för mkt. Kollat på tv, tröstat lille Caspian som varit ledsen från och till hela dagen. Förmodligen ont i magen så som det har sprakat i blöjan på han min stackars pojk.
Mamma va uppe en runda och lämnade phila delpia tårtorna som hon har bakat till Caspians dop. Visst har jag en underbar och snäll mamma :) Inte många mammaor som skulle få för sig att ställa upp så till sitt barnbarns dop. Men min mamma hon gör det. Fixa fika, dopklänningen och hon har till och med betalt lokalen, tack så mkt mamma <3
Vi fick även choklad hjärtan av henne för att det är alla hjärtans dag på söndag, gulligt :)
Fick sms idag om att Caspian saker hade kommit som jag beställde från barabus sidan, men när Tim ringde till filmbutiken i stan sa dom att leveransen va försenad och vägen va av spärrad som dom kör när dom ska lämna grejerna så vi skulle hämta det i morgon i stället. Jag som verkligen hade längtat. Det är hoppgunga som mamma köpt till han i doppresent, lära gå vagn som Tims pappa har köpt i dop present och en mobil som jag har köpt till han. Längtar verkligen efter sakerna. Tyvärr få hoppgungarn vänta lite eftersom den är från 4 månader och sånt ska man va försiktig med att använda tidigare eftersom man kan sakda ryggen, och det vill vi ju självklart inte.
Ida, krille och Alwin har varit här en sväng på kvällen, trevligt med lite besök. Caspian började gråta för han blev lite skrämd och stackars Alwin började oxå gråta.
Snart säng dax kanske en film innan :P

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Mamma

Din inbjudan ligger här, och du har ju redan medelat att du ska komma :P

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

trög blogg

Dom senaste dagarna har blogg sidan krånglat rätt mkt, kommer massa fel medelande på allt jag trycker. Hoppas det försvinner, drygt att hålla på och uppdatera så fort man vill se något.
Sitter med min lille gos kille i famnen, han sover som en stock. Så kelen och gosig är han :)
Idag vaknade jag mkt tidigare än Caspian och Tim. Vaknade först vid 9 tiden, men ville verkligen försöka somna om. Men vid 10.30 gav jag upp och steg upp. Strax där på kom Tim ut, sen stack han hem till Pålsson, dom skulle till gymmet och träna.
Åt frukost, duschade och kollade på tv. Vid 11.30 vaknade Caspian, en riktig trötter är han :P
Eftrer att Tim hade tränat gick vi hem till farmor och farfar. Fick god fika och pengar till blöjor. Farmor hon är för gullig med sånt. Vill alltid hjälpa till med pengar, trotts att man säger att man ha så man klarar sig så envisas hon om att betala. Egentligen ska man inte tacka nej när dom vill ge en pengar, men dom har ju så mkt annat att betala.
Gick hem och matade Caspian, sen gick han och jag bort till pappa. Fick fika där med. Skulle lämna dop inbjudan för den skickar jag inte eftersom han bara bor några hus ifrån oss. Sen fick han ett kort på Caspian när han va tomte som jag hade lovat han sen länge.
Gick hem efter en stund och lagade mat och sen har det bara blivit slapp på soffan. Ska försöka lägga mig tidigt idag.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

3 månader


Idag blir vår lille prins 3 månader, tiden går för snabbt!
Va på bvc och tog vacinet som dom ska ha vid 3 månaders åldern. Stackars mammas älskling så ledsen han blev :( Men gick snabbt över när pappa kramade han. Nu väger han 6700 g och 60 cm lång, stor pojke <3
Blev en massa gos med Caspian när vi kom hem, sen blev det middag, fläskfile, potatis och sallad, gottit.
Nu ikväll har vi tittat på familjen annorlunda, härligt med alla barnen :) Men måste va jobbigt för den familjen som bor i en 4 rummare med 9 barn, dom lär ju gå varandra på nerverna.
Har bakar fransbullar med, blev inte lika goda som vanligt, för jag glömde lite i receptet som jag skulle slänga i lite senare och då tog jag för mkt av det. Men dom dög iaf :)
Nu ska Tim massera mig sen blir det sova.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Helgen är slut

Trotts att man inte jobbar eller går i skolan känns det tråkigt när helgen är slut. Kan inte förstå varför, men helgerna är fortfarande detsamma, dom tar man vara på :)
Igår va Tims pappa här, han är här jämt nu mera, är väl för att han har blivit farfar som han kommer så ofta hehe. Han bjöd på semlor, jag som är så trött på semlor, men dessa var faktiskt jätte goda. Tydligen Maxis egna.
På kvällen kom Tofflan upp och en stund senare kom Sara, Martin och Linnea upp, trevligt :) Linnea somnade som en stock bara efter en stund så hon fick låna våran säng.
Idag har det stor städats. Bara det sista kvar, damsugning och skura golven, men det ska Tim ta. Jag har tagit allt annat.
Ikväll blev det god middag, kyckling på bedd, sallad med italiensk dressing och vitlöks bröd. Tar bara så lång tid att göra kyckling på bedd eftersom jag gör det i lergryta tycker det smakar så mkt bättre, men det gäller att förbereda. Lergrytan ska ligga i vatten länge och sen ska maten stå i ugnen i 2 timmar. Men den som väntar på nått gott :)
Tim har tatuerat sin kusin och henns dotter och nu är dom borta på statiol.
Ska hänga den sista tvätten för idag sen blir det film och mys <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Freedag

Fick sov morgon igen, Tim ocg Caspian låg och sov på soffan när jag kom ut. Hehe inget ovanligt att Tim bara vill mysa lite efter att Caspian har ätit och då somnar dom båda två.
Vilket härligt väder vi fick idag. Jag och Caspian gick hem till farmor och farfar, men dom va tydligen inte hemma. Vet inte vart dom tagit vägen heller. Så vi fick traska hem igen. Men gjorde inget, va så härligt att ut och gå och Caspian älskar att få åka vagn.
När vi kom hem va Tims kusin Sudden här. Dom satt och tatuerade. När Sudden hade gått gjorde Tim mat och strax därefter kom Ströman hit. Blev ännu mer tatueringar fast på Tim något ordspråk av nått slag.
Caspian har fått bada och nu har busungen kommit på att sparka han och veva med armarna skvätter man vatten. Så det gjorde han hela tiden och med ett stort leende på läpparna.
Efter blev det mssage med olja och sen kom Ströman in och busade lite. Nu ligger han på ett täcke på golvet helt naken och sover. Så kanske ska stta på han en blöja och pyamas så inte för många olycker händer :P
Tim är på statiol och handla frukt som vi ska ha till smoothies sen blir det skräckfilm :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

svar

Filmen som vi tittade färdigt på igår hette paranormal activity sen kollade vi på the triangle inga fimler jag rekomenderar.
Men en som är kanon som vi kollade på igår är the ugly truth vi skrattade så grannarna lär ha hört oss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trötter

Caspian har fått sova hos mamma och pappa i natt, mysigt. Men jag sover inte så bra när han ligger i sängen, är orolig för att jag ska kväva han eller nått. Man har ju läst så mkt skräck historier där föräldrarna har rullat över sina barn :(
Steg upp tidigt för en gångskull. Jag och Tim tog bussen in till stan. Skulle köpa kläder till Caspian som han ska ha på dopet. Hittade ett par fina byxor men skjortan som vi hade tittat på fanns inte i hans storlek och vi hittade inget annat vi kunde tänka oss, så får väl bli en tripp till Karlskrona och kolla på Hm.
Jag och Caspian gick hem till Zophie och hälsade på. Fick god kladdkaka som hon hade gjort :) När  vi skulle hem fick vi gå in till stan för att ta bussen, eftersom dom inte skottat vid alla buss hålls platser och det va omöjligt att komma in på bussen med den snön i vägen.
Hemma blev det middag och sen kom Mauro och hans tjej hit. Dom skulle tatuera sig.
Caspian har varit jätte tjurig ikväll, vill bara bli bärd och kela, så eftersom Tim tatuerade fick jag ha han hos mig hela kvällen. Så min stackars rygg har ont efter allt bärande. Tänk vad en 3 månads bebis kan väga hehe min knubbis. Hoppas han är på bättre humör i morgon, vill ju att han ska vara glad min lille älskling.
Är så trött så det känns som jag kan somna när som, så får väl lägga mig snart.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Slapp dag

Inte för mkt har gjort idag. Pratat i telefon, kollat på tv och gosat med Caspian. Pallade verkligen inte göra något annat. Ändå har jag sovit hela natten och steg inte upp förens typ 11 tiden.
Sara och Linnea kom förbi en stund och pratade innan Victor skulle hämtas i skolan.
Rolf har varit här på en semla. Börjar bli förbannat trött på dessa jäkla semlor som Tim vill äta hela tiden, förstår inte hur man kan va så glad för det :P
Och den filmen vi kollade färdigt på igår va värdelös. Jag fatta inte hur folk kan sitta och säga att den är läskig absolut inget läskigt hände. Blev så himla besviken på filmen. Har verkligen sett fram emot att se en bra skräckfilm eftersom jag älskar skräckisar, men icke sa nicke. Vi satte på en annan skräckfilm därefter och den va oxå helt värdelös och lite psykiskt gjord. Så den fick Tim stänga av efter en stunds tittande.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Besök


Blev inget skrivande igår, blev för sent. Zophie va här igår, va jätte roligt :) Tim som hade varit på arbetsförmedlingen för att prata utbildning kom hem med semlor till oss och sen en fin tröja till Caspian :) På kvällen började jag och Tim kolla på paranormal activity den verkar vara rätt kass och jag fattar inte vad folk ser det läskiga i den!? Men ska ge den en chans i kväll och sen om det kommer i slutet av filmen :P
Idag har det städats och tvättats. Mamma kom hit en runda på en svag kopp kaffe, förlåt mamma, men det lät så roligt ;) Hon hade köpt blöjor till Caspian, tack så mkt det är alltid behövligt.
Därfter kom Tims faster Pia, hennes man Kalle och Tims kusin Lotta på besök. Caspian fick fina kläder och en filt utav dom. Lotta hade köpt med sig semlor så vårt fika som Tim hade varit och köpt tidigare på dagen när han gick hem från gymmet behövdes inte användas :P Mer till mig :) Hehe
När dom hade gått lagade Tim middag och sen diskade jag.
Bleckis kom hit en runda och fikade och pratade lite skit innan han skulle iväg och jobba.
Caspian har fått bada ikväll och sen ligga naken och sprattla på en filt. Gav han oxå lite massage med olja det tycker han om. Iaf när man massera ryggen och benen.
Börjar få sjukt ont i halsen, hoppas det stannar därvid så jag inte blir förkyld. Det är så jobbigt med förkyldning.
En kopp te, film och massa mys med min älskling <3

Nej Sassha jag kan absolut inget om hur man fixa blogg, Tim tyckte miin blogg så tråkig ut så han satte sig och letade fram massa sider så han kunde fixa den åt mig :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tack baby <3


Visst är min blogg fin?! Min älskling har varit så duktig och snäll ikväll. Vilken tur jag har honom som hjälper mig med såna saker, älska dig baby <3
Igår va jag, Tim, Caspian och Rolf i Karlskrona skulle in och kolla på en stol som man kan ha till små bebisar, men jag ångrade mig när vi väl skulle köpa den :P I stället blev det lite annat. Tim köpte 2 nappflaskor på leksakshuset. Jag köpte smakis och bitring på leksakshuset och refiler till blöjhinken och flaskställ på babyproffsen.På kvällen blev det en massa mys framför tv med chips, gurka, dipp och violpistoler mumsigt som bara den :) Kollade på skräckfilm och jag som aldrig blir rädd blev så rädd att jag ville sova med lampan tänd :P Så Tim har jätte roligt åt mig här hemma!
Idag har det städats lite, tvättat, vikt tvätt och bytt plats på sakerna i köksskåpen. Härligt att få sånt gjort. Alla räkningarna är betalda så nu slipper man ha det i tankarna. Jag är så glömsk med sånt så jag går och påminner mig själv från i mitten av varje månad till slutet :P
Caspian har fått plaska i badet en lång stund i kväll och det gillade han, mammas lille sötnos. Därefter fick han ligga naken på ett täcke på golvet och sparka. Det får han alltid göra när han har badat. Hans hud verkar må riktigt bra utav det. När vi låg på neo fick vi smörja han med initsiol minst 3 gånger i veckan för eksem i rumpan men sen vi kom hem och började ha han naken ca 30 minuter efter varje bad så har vi inte behövt smörja mer än 2 gånger. Jag gillar inte att hålla på och smörja med massa krämer, tror absolut inte att det är bra för barnets hud, bättre med gammla kurer som bröstmjölk och sånt :)
Nepp nu blir det att bädda rent i sängen och sova, i natt är det Tims natt vilket är sköönt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()