Freedag

Fick sov morgon igen, Tim ocg Caspian låg och sov på soffan när jag kom ut. Hehe inget ovanligt att Tim bara vill mysa lite efter att Caspian har ätit och då somnar dom båda två.
Vilket härligt väder vi fick idag. Jag och Caspian gick hem till farmor och farfar, men dom va tydligen inte hemma. Vet inte vart dom tagit vägen heller. Så vi fick traska hem igen. Men gjorde inget, va så härligt att ut och gå och Caspian älskar att få åka vagn.
När vi kom hem va Tims kusin Sudden här. Dom satt och tatuerade. När Sudden hade gått gjorde Tim mat och strax därefter kom Ströman hit. Blev ännu mer tatueringar fast på Tim något ordspråk av nått slag.
Caspian har fått bada och nu har busungen kommit på att sparka han och veva med armarna skvätter man vatten. Så det gjorde han hela tiden och med ett stort leende på läpparna.
Efter blev det mssage med olja och sen kom Ströman in och busade lite. Nu ligger han på ett täcke på golvet helt naken och sover. Så kanske ska stta på han en blöja och pyamas så inte för många olycker händer :P
Tim är på statiol och handla frukt som vi ska ha till smoothies sen blir det skräckfilm :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback