Kan det bli mer varmare?!

Denna värmen är hemsk just nu! Igentligen ska man inte klaga men det är för mkt. När jag vaknar andas jag in varm luft och känner mig svimfärdig, vi kan inte öppna fönsterna i tv/sovrummet eftersom det inte går att haspa upp, så det enda vi kan ha öppet är en liten springa vid balkongen. Katterna märks att dom lider, dom ligger stilla under hela dagen och rör sig knappt något förens nu på kvällen. Tycker så synd om dom små liven. Och nu säger dom att det ska bli värmare med, hur ska man klara det?!
Va och kollade på en 3 rummare här på lindvägen idag, jätte fin va den, verkade vara rätt nya tapeter oxå och knappt några hål i väggarna. Dom sa att om vi tog den skulle vi få nya golv i köket och hallen, sen trodde dom att storarummet oxå skulle bytas och det kan ju vara härligt att få sånt bytt när man flytta in. Men nu ska vi beställa en tid så Tim oxå få kolla på den och säga vad han tycker, jag vill ju gärna ta denna.
Jobbat idag och det va jobbigt i denna hemska värmen. Efter va det hem och laga middag. Sen gick jag och Tim upp till Konsum och handlade lite och sen hem igen. Kollade på Paris Hiltons BBF, sjukt pogram, hur kan någon vilja vara med där? Sen blev det badkaret med ansiktsmask och det va härligt det. Nu sitter jag här och vänta på att krämen ska torka in i huden sen blir det sängen och sova.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fullt ös

Steg upp tidigt idag eftersom jag skulle in till stan och klippa mig. Blev kanon tycker jag, lr det ser ut som det brukar, fast kortare :P
Tog bussen hem och åt lite sen va det iväg och jobba, tog på mig lite för varma kläder idag, så har varit så svettig hela dagen.
Väl hemma blev det lugnt för denna lägenheten är så himla varm nu, känns som det inte kommer in någon luft här trotts att man har öppet. Stackars katterna har bara legat på golvet hela dagrna, dom har nog lidit mest :(
Diskade, åt middag och sen stack vi iväg med Bleckman och Nova till mollsjön och badade. Lr Tim, Bleckman och Nova badade medans jag tittade på, tyckte det va för kallt för att bada, jag är en badkruka.
Väl hemma ha jag ätit jordgubbar och läst och nu är det dags för smoothis, gottit :)
Ha haft humörssvängningar idag så det sjunger om det, ena studen jätte happy, andra arg och irreterade och sen har jag lippat för ingenting. Började t.e.x lippa för att Tim sa tvärt emot mig innan idag i telefonen, blev helt knäckt. Och det är jobbigt när det bli så :/ Men man få stå ut.
Ska kolla på lägenhet i morgon, här på lindvägen fast i ett annat hus och på andra våningen i stället och sen är det en 3 rummare, ska bli spännande :)
Tjo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Najs helg

Ha varit en bra helg, fint väder och massa skoj, men den ha gått lite för fort. Nu känns det när Tim jobbar att man vill ha han för sig sj ;) Hehe
I går va jag och Tim på stan, fick välja mina födelsedags presenter, blev en britney spears parfym (älska den) och sen två tröjer. Jag passade även på att köpa ett par silvriga ballerina skor eftersom mina vita är rätt utslitna.
Åkte hem och Tim började tatuera. Han har fått hem nya nålar och sånt nu. Sen satt han och tatuerade i ca 7 timmar. Va 4 personer. Va lite jobbigt att höra det på ljudet från maskinen så länge. Efter det blev det att åka med Smocke och Ströman till ettebro rakan och kolla på street racing va väl inte allt för skoj, men men. Kom hem och så startade vi en film och skulle mysa, men jag tvärslocknade på soffan i stället :P
Idag har vi varit på loppis med Sara, Martin och Linnea. Tim köpte en vattenpipa jätte söt va den, och sen äppeltobak. Efter loppisen följde dom med oss hem och så fikade vi. Bara strax efter att dom hade gått kom Lars och hans tjej upp. Följde med dom till picknick och så åt vi pizza. Tog bara en barn pizza för mer orkade jag inte.
Nu i kväll har vi tvättat som alltid på söndagar.
Tesdade min mixer ikväll, den va kanon :) Så nu har jag äntligen fått min efterlängtade smoothis

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hurra hurra hurra!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelseda hurra hurra hurra :)
Idag blir jag gamla, hela 19 år :P
Fick blommor, 500 kr och handukar utav farmor och farfar. Pappa fick jag blomma med 300 kr. Tims pappa blomma, och 200 kr. Mela med familj fick jag olika saxar, gryt underlägg och bunkar i olika storlekar. Och det roligaste är att dom sorterna som hon har handlate detta i på Ikea hade jag skrivit upp på min behöver lista som jag skulle handlat på Ikea :) Utav mamma och Sam fick jag stav mixer, ljus, kylklampar  och termometer till kylskåpet. Min faster och hennes man hade även skickat med pengar till mig 500 kr. Tack så mkt till alla :)
Jag och Tim ska snart ner till stan en runda med Bleckman, är ju sån där bilgrej idag :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jippi

Idag ringde brevbäraren på dörren, jag hade fått paket från Hm, och där va min  nya fina bh, gissa om jag va glad :) Så fin den är.
Annars ha jag jobbat idag. Mamma körde ner mig till stan för jag va tvungen att lämna in mobilen på lagning eftersom den fungera som de sj vill. Hndlade massa mat och sånt på Willys. Följde med mamma och kolla på hennes nya lägenhet med, den va jätte fin :)
Efteråt när jag hade kommit hem packat upp och Tim kommit hem från jobbet gickvi till picknick och käkade, gott va det, tog en kebbabrulle, det va längesedan.
Tim ha varit och köpt xbox idag, så han sitter här och spela och är i sjundehimmlen ;)
Ha stor städat idag, så det är så fint här, damsugat, torkat golven ha Tim gjort och jag ha plockat undan, skurat toaletten damtorkat och t.om städat på balkongen, vi ha verkligen varit dukiga :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sol sol sol

Sitter på balkongen och lyssna på musik och sola ryggen, håller på att tyna bort så varmt är det, men det är härligt ändå :)
Önska att man hade kunnat åka ut och lägga sig vid någon strand nu, men icke, börja jobba kl 12 så få nöja mig med att få lite färg på mig nu.
Jag undra när jag få hem orderbeställningen från hm på min fina rosa spettsbh, det stod nämligen när jag beställde den att den skulle komma denna veckan, men när jag är inne på min sida på hm så ser jag inget där, suck! Lika dant undra jag när orden av min gulliga rosa lilla laptop tänker dyka upp, den längtar jag så mkt efter!! Va tusan har mina saker tagit vägen??

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej hello

Härligt sommar väder har det varit idag och det ha varit mkt efterlängtat från min sida :)
Satte mig med datorn ute på balkongen i morse, solade och lyssnade på musik, för en gångsskull solade jag ryggen, blev jätte brun.
Började jobba kl 1 idag, måste säga att det känndes lite hårt att jobba när det va så fint väder och man hade kunnat ligga och steka på stranden, men sånt är livet om man vill ha pengar.
Väl hemma blev det att diska upp lite sen kom Tim hem, hans tur att laga middag idag, så blev kortletter, ris och sallad, mkt gott. Kollade lite på tv och sen gick vi ner och mötte Tims pappa, han gav Tim pengar för datorn som Tim sålde till han. Han körde oss upp till Konusm för Tim va så lat och orkade inte gå. Handlade lite och sen hem. Läste ut It girl boken så började på den andra it girl-på allas läppar, den verkar oxå jätte bra. Badade fotbad och filade mina fossinga, härligt det :) Blev även att äta ostfraller med gruka och paprika på, det är så gott så jag hade kunnat äta det varje dag.
Nu har jag fixat fransk manikyr på naglarna så dom är fina så nu kan jag sova med gott smvete :)
Natti natti på er

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En bra söndag

Brukar i vanliga fall hata söndagar, dom är så tråkiga och jag mår alltid kasst då..
Idag har det varit en bra söndag.
Steg upp vid 10 tiden åt frukost i lungn och ro och kollade på tv. Tim och jag satte oss en stund ute på balkongen och spelade yatzy, det blev lika :P
Efter det lyckades min telefon paja helt, bli så jädra trött på den skit telefonen, så få lämna in den nu..
Åkte till Gö med Tim, Bleckman och Nova, satt vid ett berg och pratade lite, sen gick vi till några gravar som låg långt in i skogen, va nog vikingar gravar lr va dom sa, vet att dom va från Järnåldern, vilket jag aldrig hade hört talas om. Bleckman och Tim tyckte det va jätte roligt att jag inte visste att det fanns järnåldern och bånsålder (jag tänkte nog på något intressant på dom lektionerna). Efter körde Bleckman hem mig och dom åkte till konsum. Tog och diskade och började göra mat. Blev thai gryta med ris, fy va stark den va. Bleckman satt brevid och smaskade pizza. Efter det gjorde Tim fritera banan till oss, så gott det är med lite glass och sirap till :)
Nu ha vi tvättstugan fram till kl 23 så kommer inte hända allt förr mer idag.
Ska sätta mig en stund och läsa för det har jag inte hunnit idag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

.....

Skulle ju ha städat idag men kom ej så långt med det, fixade lite i garderoben med den nya hyllan och kläderna, men är inte klar där.
Ha suttit i soffan hela dagen och läst It girl, är snart klar med boken. Jag älskar vår soffa, den är så mysig :)
Kollat på karatekid 1.an idag med, den va jätte bra.
Nu blir det snart läggdags

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Midsommar hos systeryster

Blev ju midsommar firande hos syrran, Jaime och barnen. Jaimes 2 utav 3 bröder va där, jaimes föräldrar, doggin, apan och myggan, och syrrans pappa va där :) Jag och min syster är bara halvsystrar så vi ha samma mamma men inte samma pappa. Fast våra pappor har en viss likhet!!!!
Hade jätte trevligt där. Grillade flintastek och åt grekiskbonsallad. Jag, syrran, Tim och Sebbe va inne hos vår kusin Anna som bor intill och hälsade på dom som va där.
Åt jordgubbar och grädde, sen hade Apan bakat en jätte god kaka som jag åt en del utav :)
Martin, Theres och deras två flickor kom sen lite senare oxå.
Jag och Tim gick hem rätt tidigt för jag va såå trött. Stängde av mobiln innan jag somnade för alltid när jag ha den igång på natten så ringer folk och det orkade jag inte med. Men när jag hade somnat vid 12 tiden vaknade jag vid halv 3 på natten utav att Tims telefon ringde, suck!! Tim trodde det va alarm men sen började det igen och då fattade han att det ringde så han stängde av telefonen. Tog mig typ 1 timme att somna om, tack så mkt idiot.
På morgonen när jag vaknade och satte på min mobil så hade jag fått sms utav en kompis mitt i natten, och en viss person hade ringt till min telefon, tur att jag hade den avstängd. Förmoda att denna personen va den skylldige som hade ringt till Tim oxå...
Förstår inte hur han ens har vett att ringa någon utav oss efter allt han gjorde, skickade sin pyskiskt sjuka mamma till att hota mig för att vi hade fått tillstånd utav Ronnebyhus och få nyklarna till vår lägenhet 1 dag innan. Och hur hon sedan har suttit och talat om att hennes son tycker vi utnyttja honom. Inte för att jag kan förstå hur med tank på att jag och Tim bjöd han alltid på kaffe, även när vi va hos han för han hade aldrig pengar till kaffe, han fick cigg och tatueringar billigare!! Undra vem som utnyttjade vem igentligen?? Nä orkar inte skirva om denna människa mer, bli så arg bara jag tänker på honom och hans mamma!
Få se vad som händer idag, tro det få bli att städa, för här ser ut som kriget!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Midsommar :)

Glad midsommar till er alla
Ta det lungt med spriten ;)
Jag och Tim ska ha en treligt midsommar kväll hos systeryster, Jaime och barnen med andra roliga människor, kommer säkert bli jätte skoj.
Och jag ska vara nykter, typ första midsommar på 6 år som jag inte ska röra alkohol. Någon gång ska man ju vara duktig ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det betyder nog att jag måste köpa!!!

Hela natten har jag drömt om den här rosa datorn, jag ha hållt på att bli galen, jag ha vaknat och tänkt det måste betyda något, somnat om, drömt om datorn, vaknat och tänt hela natten. Så i morse va det bestämmt jag ska ha den!! Så den är beställd nu, ska bli så härligt stt få en söt liten egen dator :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart midsommar

Snart är det midsommar och vet ej vad vi ska hitta på. Igentligen palla jag inte göra något, hade varit härligt att bara sitta hemma, grilla kött och äta någon god sallad :)
Jobbat idag, efter blev det hem och sätta sig utanför på en bänk och sola, det va jätte härligt :) Satt där och läste en bok fram tills Tim kom när han hade slutat jobba. Börjat läsa It girl, det är fortsättningarna efter gossipgirl bökerna. Den verkar rätt  bra, ha kommit en bit nu.
Va så sugen på att ha lövbiff, pommes och sallad idag, men salladen blev inte så mkt till för vårt kylskåp hade frusit, allt va fryst!! Va sur jag ha varit för detta!!!
Men blev iaf lövbiff, pommen och tomater.
Mamma och Sam va här och lämnade en hylla, vi ska ha den inne i gadroben eftersom det endast finns 3 hyllplan där så våra kläder ligga huller om buller och massor på golvet bland skor och smuttstvätt. Hoppas det bli lite mer iordning när vi sätter in den, har inte pallat göra det ikväll. Hållt på och fixa naglarna nu, blev rosa lack med vita pärlor :)
Kollat på en dator nu, vill så gärna ha en egen så man slipper fråga om man få sitta vid den. Och ha en där man kan få ha sin egna musik och bilder, hittade en som kosta 349 kr i månaden med bredband och det har jag råd med :) och den va jätte fin och med min älsklingsfärg på, ROSA :) Men måste tänka igenom det noga, annars få jag sån ångest att jag sliter av allt hår jag ha på huvudet ;) nä jag få faktiskt alltid ångest när jag köper saker, t.o.m nagelack för typ 29 kr så ångra jag det, trotts att jag vet att jag behöver det! Jag är allt lustig utav mig.
Ska ta och krypa er jämte min baby och sova nu.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 år har gått.....


1 år sedan du bestämde dig för att inte finnas mer. Kanske ska åka upp och tända ett ljus vid graven idag. Tänker på dig idag, finns inte så mer man kan skriva än att du är saknad Johan.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Driven to Kill

Vilken bra film vi såg nyss, lr jag tyckte den va bra och Tim tyckte inte det. Det va Driven to kill med Steven Seagal. Jag tycker att Steven Seagal är skit bra skådis, han är grym på att fajting.
Denna filmen handlade iaf om att han va en föredetta gangster i ryssland som nu lever på att skriva böker. När hans ex fru ringer och berätta att deras gemensamma dotter ska gifta sig med hans fiendes son. Han åker dit och på bröllopsdagen går det ej som planerat, någon lejjar några för att döda dottern.
Den tycker jag ni ska se.
Annars idag har man jobbat, lagat mat, Sara ha varit här med busungarna Victor och Linnea och hälsat på. Jag och Tim va och städade det sista i mammas lägenhet. Va och handlade lite bröd och sånt på konsum och sen ha vi ju kollat på film. Ska snart krypa ner och sova, måste bara dricka vatten är så törstig efter godiset.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vart tog helgen vägen?


Känns typ inte som man har hunnit ta det lungt en enda gång i helgen. Igår va det städning, motion, bakning och sen va Tim och Mette här. På kvällen spelade jag och Tim lite tv spel, det är alltid lika skoj.
Idag va man uppe tidigt, va på loppis med Tim och hans pappa, sen där efter åkte vi till Tims fabro och hans fru. Va där en stund. Sen körde vi och hämtade den nya soffan, som jag har längtat så mkt efter :) Den är verkligen så skön, ska nog bosätta mig helt i den ;)
Va även i mammas lägenhet och städade så mkt vi orkadwe, fick 1000 kr för att göra det. Ska ta resten i morgon kväll.
Nu på kvällen har det blivit middag, och tvättning, ska snart hämta det sista lasset nere i tvättstugan, sen blir det sova.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nu är helgen här :)

Jobbat idag, sen hem och rensade upp bland reklamen och allt annat skit som vi bara hade slängt på en stol i köket. Tog typ över en halv timme att göra det, jisses! Sen blev det en promenix till apoteket, hade fått 25 kr att handla där, så köpte  2 paket bomull och nagel borttagning. På vägen hem började det självklart regna så drygt, men ade ju inget annat val än att fortsätta gå. När jag kom hem va jag böt och lite smått arg. Tim va redan hemma så han hade diskat upp. Så jag började med maten nästan direkt. Idag blev det tacos, så gott är det :)
Efteråt la vi oss på soffan, Tim va jätte trött och hade ont i huvudet så låg och kollade på massa tv pogram. Vid 7 tiden kom Mette hit på en fika, jätte trevligt :) Pålsson kom senare när han hade slutat jobbet, så dom gick bara för en stund sedan :P
Ska ta och massera Tim och va lite gullig mot han :) Ibland kan ju han med behöva det <3
Sen blir det nog att sova, är faktiskt trött, men det är jag rätt ofta nu mera, tror det bero på järnbristen. Står iaf att man bli jätte trött och tappar kondition utav det och det stämmer rätt bra på mig, likaså att man skiter svart utav tabletterna, äckligt äckligt är det, men tydligen normalt :P
Ha en fortsatt trevlig fredag för det ska jag ha :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ledig

Idag va man ledig och eftersom det är studenten idag åkte jag in till stan för att kolla på det. Mötte upp Tims lillasyster Johanna på torget och sen gick vi runt lite i affärer. Sen kollade vi på när studenterna sprang ner från munktrappan och tåget. Tänk där skulle jag ha sprunigt idag, men jag ångrar absolut inte att jag hoppade av skolan, det är en utav dom bästa val jag har gjort!  Man kan få jobb utan utbildning, på dom jobbinterjuverna jag varit på har dom aldrig frågat efter utbildning!
Efter att ha umgåts med Tims syster tog jag bussen hem och diskade. Sen kom Tim hem. Han har haft sin första jobb dag :) Så stekt kroppkaker så gott :) Kollade lite på tv och badade.
Nu har vi precis sett färdigt en film som hette the house bunny. Den handlar om en tjej som bor i playboy huset men blir utkasstad när hon fyller 27 och nu måste hon hitta någon stans att bo, hon finner ett student hem men som snart inte ska finnas kvar. Hon bestämmer sig för att hjälpa tjejerna med att behålla huset.
Jag tyckte filmen va alldelses för övedriven, tjejen spelade helt blåst blondin bimbo och allt va för mkt, men nu har man iaf sett den :P
Ska ta och sova snart, ny dag med nya tag i morgon.
Natti natti

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hahaha

Kolla in denna sidan http://fiffi.rfsu.com/ och ta galleri där fins "mus" mode :P Hehe fy så sjuk!!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fega grannar!

Idag innan jag skulle gå till jobbet spelade jag musik, det va i den nivån så man kunde prata normalt, alltså inte högt, och jag spelade knappt en halv timme.
När Tim sitter hemma ca 2 timmar efter dimper det ner en lapp i brevlådan, där en utav våra grannar klagar på att spelar för högt och att det stör dom.
För det första är man så jävla feg så man måste vänta tills jag ha gått i väg innan dom lämnar lappen, så ska man fan inte ens klaga för då är man en feg jävel. Man ska kunna vara så pass mogen att man ringer på och sänker volymen, det hade jag självklart gjort. men blir så sur när dom inte ens vågar det.
Och för det andra, va fan stör det människor om man spelar från lite över 11 på morgonen till halv 12? Det hade väl varit skillnad om jag spelat mitt i natten och på hög volym?!
Ha varit på så jävla dåligt humör pga detta idag, så har t.o.m satt upp en lapp i trappan at dom ska komma upp och ringa på dörren nästa gång som ska klaga på vad vi gör dagtid!
Tycker ni inte att man ha rätt att spela musik på normal nivå på dagen?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Oja

Skulle jobbat idag, men det blev ej så. Så i stället blev det en sväng in till stan med Tim. Gick i affärer och sen fikade vi med Sanne och hennes söta vove Nelly på Kontan. Sen hade Tim Nelly medans jag och Sanne gick i några affärer. Jag köpte mig 2 tröjor på jc och sen nagel dekorationer på Kicks.
Åkte hem och Tim gjorde mat, sen kom Tims kusin Linda upp en sväng med sin dotter Ellora. Vi fick 2 afrikanska statyer lr vad man ska kalla det, en buddha staty, en ängel som man ska hänga på toa dörren där det står WC, två siden lakan+örngott i svart och 2 filtar till katterna, så snällt utav henne :)
Tim och Mette tittade upp en runda med nybakta muffins till oss, jätte goda va dom :) Så gulligt utav dom att komma hit med det :)
Tack så mkt :)
Kolla lite till på tv och mysa med Tim, sen blir det sängen, är dunder trött, men ska lägga ut bilder i morgon på det jag köpte och sakerna.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Loppis

Idag stod jag och mamma på loppis. Va inte så sugen på det i morse när hon ringde eftersom jag typ bara fått 3 timmars sömn!
Men fick tinte skita i det för mamma så hon hämtade mig. Jag sålde lesaker som jag hade haft i källarne sparat sedan jag va liten, massa skit. Det va jätte kallt och jobbigt att stå där nere, stod där från ca halv 7 i morse till lite över 2. Men fick iaf ihop 636 kr, så lite värt att frysa va det kanske ;)
Tog ett varmt och härligt bad när jag kom hem, mysigt va det. Ska snart äta middag, Tim lagar :P Blir blodkorv, stektpotatis och bacone så gott :)
Ikväll blir det att kolla på gossipgirl, måla naglarna och sedan tvätta, tvättstugan mellan 19-23.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min vilja gick igenom

Det blev Seweden Rock trotts att det inte gick :P Svenssons fixade så vi få åka med han och Nicke ner, så snällt :) Så nu är Niikki glad :)
Sov till kl 11 idag va härligt att sova lite längre än vanligt, steg upp, åt frukost. Bytte sängkläder, skurade badkar, toalett och handfat så nu luktade gott och är så rent.
Sen har Tims kompis Jon med flickvän varit här, dom bo uppe i Jönköping, trevliga va dom.
Ska äta kycklingspett med jordnöttsås, ris och sallad.


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vill vill vill

Jag vill till sweden rock, men finns ingen som ska dit, så få bli att sitta hemma och dippa moröter och gurka och äta jordgubbar.
Nästa år ska jag vara på sweden rock så är det med d!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kul grej så svara :)

Vad heter du?

hur gammal är du?

vart bor du?

har du barn?

pojkvän/flickvän?

familj?

skola/arbete?

Hur hittade du min blogg och hur ofta läser du den?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är våra bebisar fina igen :)

Idag köpte vi kattshampoo så vi har badat Smulan och Kisen. Smulan va lite rädd men hon gjorde inte så mkt, Kisen han vred sig och bet Tim. Men nu är våra små bebisar fina och rena igen :) Anledningen till att vi badat dom är för att Kisen fäller jätte mkt och just när han tvättar han blir det lite bättre, och Smulan hade trampat i sitt eget paj när hon skulle kravsaöver det så hon luktade inte gott.
Vi har varit i Karlshamn, jag, Tim och Belckman. Tim skulle på arbetsintervju och det gick kanon. Han får det om dom på arbetsförmedlingen ger pengar till företaget för att dom ska ha Tim, så hoppas dom gör det.
Efter va vi på city gross och handlade massa saker. Blev olika glass sorter, kycklingspett, jordnöttsås till thai mat, kokosmjölk till tahi mat, tea, jordgubbar, tomater , gurka, pålägg, majskolvar, kattmat, kattvitaminer, kattleksaker och kattshampoo.
Ska kolla på film nu och sen blir det till att sova.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I taket lyser stjärnorna

Jobbat idag.
Varit nere i förrådet på almvägen och samlat ihop lite saker som ska säljas på loppis på söndag.
Ätit middag
Och promenerat med Kith. Och där berättade jag för henne hur duktig Smulan va som inte hade kissat inne mer, men där fick jag för ikväll satte sig den lilla jävlen och kissade i kattträdet ( vårt katt träd är med en liten "box" som dom ska krypa in i längst ner) blev så sur på henne. Så få ta tillbaka att hon va duktig.
Kollat på i taket lyser stjärnorna, läste den boken för några år sedan och nu har den kommit ut på film så blev jätte glad. Och filmen va verkligen se värd måste jag säga.
Nepp nu ropa sängen på mig. Natti natti på er

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag

Steg upp vid 9 tiden idag, yr och skakis :( Åt frukost och satt lite vid datorn. Jobbat mellan 11.15-15 sen gick jag hem och la mig på soffan, kände mig fortfarande inte bra. Tim ha varit med sin styvpappa och jobbat idag, om chefen säger ja så ska han börja där :) Väntade på att han kom hem sen gjorde han mat medans jag vilade. Åt och sen blev det tv. Syrran, Robin och Sebbe kom hit en runda. Dom ville titta på Smulan, men lilla Smulan va så rädd och hade ingen lust att vara framme när barnen lekte och så. Jag och Tim gick med dom sen när dom skulle hem för vi behövde handla lite så gick till Konsum. Nästan direkt när vi kom hem ringde Kith och vi bestämde att vi skulleut och gå. Blev en längre runda en vanligt, men det va härligt. Linus och Tim va lite sega och gick en bit bakom :P
Möte Mette och Tim sen på hemvägen så dom följde med upp en runda för att även dom kolla på lilla Smulan, men nu va hon mer framåt. Gjorde rababerpaj "smulpaj" och till det skulle vi ha vanlijlsås, som min mamma hade skänkt mig några veckor tidigare. När Mette läser på förpackningen så gick vanlijsåsen ut år 2007, humm typiskt min kära mor att inte kolla sånt :P
Kolla på 2 ½ men och sen blir det sova är så orkeslös och palla inte vara uppe.
Men en sak till, vi ska skaffa en stor ny soffa :) Så fort Tims skatte åtebäring kommer ska vi hämta den och jag längtar såå mkt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()