Ny vecka, nya tag

Blev inget skrivande igår, va helt slut så somnade på soffan och sov halva kvällen där, och tur va nog det för Caspian va vaken mellan 21-05, tur han inte skriker under dom timmarna!
Men iaf igår va det stor städning här hemma, gick rätt fort när både jag och Tim höll på. Sen va det julskyltning med Tim, Caspian, Rolf, syrran och hennes barn. Tim satte upp julstjärnorna och adevntsljusstaken så det blev jätte fint i fönsterna.
Idag steg jag upp vid lite innan 9, bytte på Caspian gav han mat och sedan så åt jag frukost. Diskade och satte igång en maskin tvätt och sen tog jag och Caspian en promenad hem till syrran. Va där i några timmar och pratade. Robin och Sebbe fick hålla sin kusin första gången och det tyckte dom va jätte roligt kan jag lova. Sebbe blev nästan lite arg på Robin när Robin klappade på Caspian för Sebbe ville ha han för sig själv :P
Efter gick vi hem där Tim va hemma, Tim jobbade sista dagen idag. Hoppas verkligen han får komma tillbaka eller att han hitta ett jobb där han trivs lika bra som på detta!
Åt mat och sen kom en kompis till Tim upp. Jag fixade med tvätten och vek den.
Nu ikväll har jag varit spikad famför tv, ullared och grannfejden. Hasselstad va ju med denna gången med Fabbe och Adde, lite små skoj. Pappa har ju jobbat uppe hos Fabbe lite och sen har ju Tim jobbat där till och från sen han va 15 år :P
Har fått eller iaf lånat en telefon utav Tim nu. Är typ dator telefon, Tim fick den när han tatuerade den är ny, jätte fin telefon. Jag ville ha sån innan för typ 1 år sedan när Tim hade en sån, men sen fick jag inte tag på en sån så brydde mig inte om det. Så blev rätt glad när Tim sa att jag kunde ta den eftersom han köpt en ny telefon. Så nu slipper jag ha Tims pappas gamla sten ålders mobil :P
Nä äta lite glass och mysa med baby till en film, sen få vi se hur mkt sömn vi får i natt

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tomte Caspian


Caspian fick en tomtedräkt tav sin mormor igår, han blev såå fin i den :) Så idag har vi tagit massa foto på han i den för att få en fin julbild på han :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Slapp dag

Blev inte mkt tillsömn inatt, Caspian vägrade sova och när han sov så rosslade han jätte mkt. Dom säger på neo att det är helt normalt för förtidigt födda, men jag tycker det är otäckt och så blir jag rädd att han ska sluta andas så har legat och kollat det hela tiden.
Steg upp vid 7.30 och gav Caspian mat, sen åt jag frukost och kollade på tv. Startade tvättmaskinen och diskade. Sen har jag vikt ett berg med tvätt, nu börjar man faktiskt kunna se golvet i badrummet, så snart är all tvätt upp tvättad, skööönt.
Mamma har varit här och lämnat julsaker, det tackar vi för :) Har inte direkt ork eller råd att skaffa sånt just nu. Tim har gått här och satt upp det mesta, men är lite kvar så det har jag tänkt att jag ska fixa nu ikväll.
Har legat på soffan nästan hela dagen, kände mig helt matt i kroppen och ingen ork alls. Men härligt att slappa oxå, så nu känns det mkt bättre och pigg börjar jag bli.
Tim är på julbord på Ronnebybrunn med jobbet så jag och Caspian är hemma själva ikväll. Få se när Tim kommer hem, han hade dåligt samvete över att åka iväg när vi va hemma, men som jag sa så tycker jag han ska ha lite roligt och det kan vara skönt för han att få komma ut lite. Han har ju hållt sig hemma hela min graviditet och sen varit med mig hela tiden på sjukhuset.
Ska leta upp filmen tomten är far till alla barnen, för den vill inte Tim kolla på när han är hemma, men jag älskar den filmen, så den ska det kollas på ikväll.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fredag

Nu är helgen här igen. Tim va ledig i morse för han skulle ta sprutan, men efter en timme i kö talade dom om att vaccinet va slut och att man fick komma tillbaka senare så kanske dom skulle fått in fler, men Tim kunde inte vänta för han va tvungen till att jobba. Så förhoppningsvis så finns det vaccin till han nästa vecka.
Sara har varit här en stund idag, det va trevligt.
Mindre trevligt va det då Caspian och jag skulle till bvc och kommer ner i trapphuset för att ta vagnen och någon har slängt en öppnat banan i vagn skylet. Så vår nya vagn är ner kladdad med banan. Inte skoj. Men fick iaf tag i dom som har gjort det och nu får vi hoppas att det inte händer fler gånger!
Caspian hade gått upp till 3020g :)
Väl hemma fick Caspian sova lite medans jag fixade med tvätten. När Tim kom hem gick vi upp till Konsum och hämtade Tims nya telefon och handlade lite.
Tim lagade tacos idag, så himla gott.
Caspian har varit vaken nu sen kl 6 och vägrar somna, så här länge har han aldrig varit vaken.
Nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på någon utav Rocky filmerna och så få vi se om Caspian somna eller om han tänker vara vaken några timmar till.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nya saker


Bild 1: Kläder från Caspians morfar
Bild 2: Kläder från mammas snälla kompis Katta med familj
Bild 3: Bh och troser som jag beställt från HM
Bild 4: Munkjacka från hm till Caspian
Bild 5: Byxor från hm
Bild 6: skjorta från hm
Bild 7: byxor från hm
Bild 8: väska från hm, det ha behövligt kan jag säga
Bild 9: tröja från hm

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yes yes

I natt har jag fått sova. Ändagången va vid 1 då jag gav han mat, sen fick jag sova fram till 8, härligt det. :)
Idag har jag tvättat, vikt tvätt men det är fortfarande ett berg av tvätt kvar. Jag, Mela, Sebbe och Caspian gick upp till Konsum va tvungen att hämta ut mitt paket från HM som ko någon gång under tiden då jag låg på sjukhuset. Hade t.o.m hunnit glöma vad jag hade beställt så det va en överaskning när jag fick en stor låda att öppna :) Haha
Distriktsköterskan eller vad dom heter från BVC va här idag och pratade lite, pinsamt för det såg ut som kriget själv här.
Fick masage utav baby innan ikväll, så mysigt va det. Tur man har en sån snäll pojkvän som erbjuder sig att massera :)
Caspian har fått bada nu ikväll och det tyckte han inte om, bara skrek och hade sig. Men sen blev han tyt när vi tog upp han och masserade han med olja, det tyckte han väldigt mkt om :)
Nu är det läggdags så få vi se hur många timmars sömn vi får.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Bra och dåligt

Har varit rätt slut idag. Caspian va vaken från 1-5 i natt, klar vaken låg han i sängen och spottade ut sin napp och så fort han hade gjort det så började han gnälla så jag fick hålla på att sätta in den hela tiden. Men man ska väl vara glad att han bara gnäller och inte skriker, det hade varit jobbigare.
Steg upp vid lite innan 9 och pumpade ut mjölk, byte blöja och matade Caspian. När han hade somnat sen igen åt jag frukost och kollade lite på tv. Därefter blev det att tvätta, vika tvätt och göra sig iordning. Vid 12 kom Sam och hämtade oss och körde in oss till sjukhuset.
Va och gjorde sån koll på Caspians höfter, allt såg jätte bra ut. Därefter gick vi upp till Neo avdelningen där dom vägde och mätte han. Han hade blivit 49 cm och vägde 2905 g. Doktorn tyckte det såg jätte bra ut så hon skrev ut Caspian. Härligt tycker vi alla 3!
Tyvärr när jag ringder för att berätta den glada nyheten för Tim hade han inte lika glada nyheter att berätta för mig. Han fick inte vara kvar på jobbet för dom hade förlite arbete, så nu från och med månad är han arbetslös igen. Känns trist med tanke på att han tyckte om att jobba där. Men förhoppningsvis hittar han ett jobb där han trivs lika bra snart!
Sam hämtade oss efter sjukhus besöket och så åkte vi hem till han och fikade, mamma kom oxå dit. Sen efter en stund körde mamma hem mig och Caspian.
Hemma blev det mys med Tim och sen lagade han middag. Har duschat och nu ska vi kolla på den nya saw filmen som vi skulle ha sett igår, men då va den tydligen inte klar. Men nu så :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Underbara hem


Vaknade vid 8. Pumpade ut mat och gav Caspian. Sen åt jag frukost och kollade på tv.
Har nästan varit trevligt att städa idag, det är så man har saknat dom där sysslerna man alltid måste göra :P Hehe, lustigt hur kan man egentligen sakna dom?!
Har diskat, tvättat 3 maskiner tvätt (har kanske 5 kvar), vikt tvätt och plockat undan massa saker.
Vid halv 2 efter att Caspian hade ätit tog vi och gick ut med vagnen. Mötte pappa utanför hans och sen gick vi hem till farmor och farfar. Caspian fick en jätte fin mjukis dräkt av pappa, ska lägga ut en bild på den sen nu är den i tvätten. Farmor gjorde pannkakor som vanligt, det har jag saknat. Och jag har saknat att kunna gå hem till dom 1 gång i veckan.
På hemvägen gick jag inom syrran för att vissa Caspian som hon har tjatat så mkt om. Caspian fick 2 gosedjur utav kusin Sebbe :) Fast tycker synd om Sebbe och Robin dom får ju inte ta i han eftersom dom går i skola och dagis och har en massa smittor, på sjukhuset sa dom att man skulle vänta minst 1 månad innan andra barn få hålla han.
När vi kom in i trapphuset kom Tim hem från jobbet. Så han gjorde middag och matade Caspian sen gick han upp till Konsum för att handla. Medans jag och Caspian sov. Va så himla trött efter att ha hållt på hela dagen, det känns att man inte är van vid det tempot man hade innan.
Kvällen har gått åt till att slappa och snart blir det kolla på nya Saw filmen och sen sova.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hemma igen

Idag bestämdes det att vi skulle åka hem på permision. Så Tims pappa hämtade oss lite efter 6. Åkte till Donken och tog drive in, va så hungrig så jag orkade inte vänta tills vi kom hem.
Väl hemma har det inte hänt för mkt, duschat, vikt tvätt, pumpat och kollat på tv. Blir väl snart att sova för Tim ska jobba i morgon.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Förlossningen med Caspian

Kom på att jag inte har skrivit hur förlossningen gick och det kanske är någon utav er läsare som är nyfikna över det.
Vattnet började ju gå på morgonen 4/11 ch efter jobben åkte vi in och det konstaterades att det va vattnet. ch för infektionsriskerna vid vatten avgång fick vi ligga kvar. Om förlossningen inte startade själv så skulle jag bli igång satt på lördagen.
Lördagen kom och vid ca 10 tiden på morgonen började igångsättningen med gel som dom sprutade upp. Detta gjordes om lite senare på dagen och då började värkarna att komma, men efter någon timme av tog dom helt. Då satte dom dropp vid 23 på kvällen, men inget hände så vid 0.00 fick vi komma in på förlossningsrummet där dom stack hål på fosterhinnan. Jag väntade mig att det skulle sippra ut lite vatten eftersom det hade sipprat i flera dagar, men i stället fick jag värdens chock när det öste ut vatten ur mig och det kom så pass mkt att det va blött upp till kudden. Därefter satte värkarna igång ordentligt.
Jag försökte utan att ta någon bedövning klara mig igenom värkarna men sen blev det för mkt, och då började dom med akepunktur i huvudet på mig. Men det gjorde ingen nytta alls den där nålen. Barnmorskan tyckte jag skulle testa lustgas så gjorde det, men när jag fortfarande kände smärtan så undrade jag när den skulle försvinna. Hon talade om att det gör den inte utan att folk använder den för det blir lättare om man "flyger" iväg. Nä sa jag då tänker jag inte använda den mer för jag vill vara klar i huvudet.
Smärtan blev för mkt så spydde 2 gånger och låg där och yrade för mig själv. Jag hade så ont så jag kunde inte direkt prata med dom. Men så tyckte dom jag skulle ta ryggbedövningen och det gick jag med på. (Jag som alltid har sagt att jag inte ska ta den) Barnmorskan fick hjälpa mig att komma upp för jag hade så ont att jag inte ens klarade av att flytta mig. Tim gick ut medans dom satte den. Så fort dom hade satt den så va jag som vanligt igen och kunde prata och till och med kolla på barnets hjärtljud.
Sov lite medans Tim kollade på film och sen kom barnmorskan och sa att hon skulle kolla hur mkt jag hade öppnat mig. När hon kände så sa hon oj där är ju ett huvud det är dags att börja krysta nu. Redan sa jag, jag vill sova lite till.
Men iaf sova fick jag inte, så det va bara till att börja krysta, mellan krystandet så pratade vi om allt mjligt, men min tatuering som sitter nedanför troslinjen den va det väl mest prat om, så facinerade dom va utav den :P
Dom sista krystvärkarna va nog det jobbigaste jag orkade knappt ta i och helst tyckte jag dom kunde vara snälla och dra ut han med sugklocka. Tim va jätte duktig och hjälpte till jätte mkt. Han sa att det kändes som han själv födde fram ett barn så som han krystade :P
Efter att krystat i 34 minuter va vår fina gubbe ute. Dom hade förberett oss på att do kanske hade behövt ta honom ifrån oss direkt in till Noe avdelningen, men i stället fick jag ha honom hos mig en stund, och det första han gjorde när dom lyfte han mot mig va att kissa på mig.
Efter fick Tim sitta med han en stund medans dom skulle ta ut moderkakan, den ville inte släppa så dom höll på där en lång stund, men till slut lossnade den, men barnmorskan sa att någon fick komma och ta ett ultraljud eftersom det såg ut som den inte hade lossnat helt.
Jag fick inga sprickningar, fick 2 små slitash, så blev 1 stygn på varje. Och inga bristningar. Samanlagt gick jag upp 19 kg under graviditeten, men vet inte hur mkt jag väger nu efter. Ha inte hittat någon våg här på neoavdelningen.
Förlossningen tog alltså 4 timmar och 34 minuter

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Happy

Fick precis veta att provena dom tog i morse såg bra ut, så nu blir jag utskriven och få komma ner till mina underbara pojkar <3
Kan även tillägga att idag har jag namsdag Martinique Cecilia Olsson :) När jag va liten kunde jag inte säga Cecilia utan sa Ciliga :P

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

ett litet steg

Blev väckt kl 6 i morse oxå, fick 2 dropp påsar med antibiotika. Där efter kom det in sköterskor och tog blodprov. Sen va det bara till att ligga och dryga. Trodde Tim skulle komma med Caspian på morgonen som han hade lovat, men han låg och sov i stället, så blev lite besviken på honom. Men han hade knappt sovit i natt, så få väl ha lite förståelse för han med.
Vid 11 tiden kom en läkare och pratade. Dom hade beslutat att byta ut antibiotikan på dropp till tabletter i stället nu när febern va bort. Så nu blir det 3 tabletter dagligen. Han sa även att jag fick va nere hos Caspian men att jag fortfarande är inskriven här och ska sova här.
Så idag har jag varit hos Tim och Caspian och gosat <3 Ätit god middag som Tim har lagat och på kvällen har vi kollat på film och myst. Nu är jag tillbaka på kvinnorkliniken, har pumpat mjölk och nu blir det sova.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rastlös

Blev väckt kl 6 i morse av att dom skulle sätta två dropp påsar med antibiotika till mig. Dom tog tempen som låg på 39,1 så fick 2 alvedoner, men va för trött för att resa mig och ta dom, så somnade om och vaknade vid 8 då det va dags att pumpa mjölk. Kände mig hur frisk och pigg som helst. Sköterskorna kom in med frukost till mig och tog en ny temp som låg på 37.4 vilket inte är någon feber. Resten utav dagen har jag varit feberfri och det känns jätte skönt.
Tim och Caspian har varit uppe här några runder idag. Så har fått gosa med vår fina prins. Han har gått upp till 2680 g nu :)
Det är så tråkigt att vara här, för jag kan inte göra annat än att sitta vid datorn och kolla på tv. Få ju inte vara upp och gå mer än till toan, annars ska jag hålla mig i sängen. Och jag känner nu när febern är bort hur rastlös jag är.  Så jag hoppas att i morgon när dom ska ta prover att dom vissar att infektionen har lagt sig, så jag kan få röra mig och komma ner till Tim och Caspian. Det är jobbigt att inte få vara hos dom hela tiden.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Svar till Jenny

Nepp ingen av oss har körkort. Tim skulle ha det klart tills december så han hade det då Caspian egentligen skulle komma. Men så blev papprena för senade och sen kom Caspian tidigare och nu får det vänta tills vi kommer hem. Jag ska ta körkort, men jag känner egentligen inget behov av det för jag kommer dit jag ska ändå.
Men är det så att du syfta på att vi skulle kört till sjukhuset när Caspian slutade andas så hoppas jag du förstår att det gör man inte. Det hade ju tagit 20 till 30 min och med ambulans går det fortare och nu kunde dom ha koll på han tills vi kom in, varken vi eller dom visste att det va ett vanligt andstopp, det kunde ju faktiskt varit mkt allvarligare!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

När ska detta vända?

Just nu känns det som allt går emot en, och man vet inte vad man ska hämta krafterna i från.
Permisionen slutade med ambulans in till sjukhuset med Caspian. Började med att han hade ätit och låg i vagnen och sov. Jag tyckte han lät så lustigt i nästan och det blev bara värre och värre, lät som en som försöker andas genom en igensnorad näsa. Så jag tar upp han och ropar på Tim och säger att han få ringa in till Neo och fråga om vi kanske ska göra koksaltlösning eller ta nässug. När Tim kommer ut i köket slutar Caspian att andas. Blev skräkslagen och började rista han och då började han andas. Tim tog honom medans jag spran och letade upp nr och då slutade han andas igen. Dom sa åt oss att ringa efter ambulans så gjorde det medans Tim gick runt med Caspian och strök han på ryggen. Han ändrade inte färg och verkade ändå inte vara slapp i kroppen. När ambulansen kom så fick vi åka med. Tim sattdär bak och jag där fram, jag hörde inget om hur det gick och va livrädd att han skulle dö. Vägen kändes så himla lång trotts att dom körde jätte fort. När vi kom in berättar nakossköterskan att när dom kopplade upp för att se hur han syresatte sig så såg allt jätte bra ut och va inga probem, men det kändes ändå hemsk. Fick komma upp på neo där dom sa samma sak. Detta ska tydligen vara ett andningsuppehåll som alla små barn gör ibland. Men det känns ju så hemsk ändå.
På natten frös jag så hemsk att jag fick ha 4 täcken på mig och på morgonen när jag sa att jag inte orkade ha Caspian hos oss tog dom tempen och det vissade sig att jag hade 40 graders feber. Fick gå ner på akuten där dom tog blodprov och gynundersökning. En stund senarekom dom hämtade mig och sa att jag skulle läggas in på kvinnorkliniken och få antibiotika, men varför kunde dom inte svara på. Efter massa tjatande kunde dom på kvinnorkliniken berätta varför. Tydligen har jag fått livmordesinfektion efter förlossningen, varför ska allt hända just oss?!
Har fått två dropppåsar med antibiotika och vid 10 ska jag få två till och vid 6 i morgon på morgonen så blir det två till. Så ska det hållas på tills febern är nere och då ska dom ta blodprov för att konstatera om dom kan börja ge mig tabletter i stället så jag få komme ner till Caspian.
Tim och Caspian har varit här uppe några gånger idag och hälsat på. Läkarna säger att Caspian är helt frisk och anledningen till att han ska ligga där är för att vi ska känna oss säkra nästa gång vi åker hem och inte ha oro över att det ska hända igen. Men hur kan man bli av med en sån oro?

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hemma efter 2 veckor :)

Idag är det 2 veckor sedan jag blev inlagd på sjukhuset och just idag fick jag och Caspian åka hem :)
Är glad att vissa sköterskor är så snälla och förstående som vissa är. Den sköterskan som har varit hos mig och Caspian mest är helt underbar. När jag frågade igår om det snart va dags att få permision tyckte hon absolut att det va dags och hon skulle framföra det för läkaren. Och jag förklarade för henne att en dags permision va ingen ide för vi hade lite svår att hitta folk som vill köra så fram och tillbaka samma dag vilket hon hade full förståelse för. I morse kom hon in och sa att hon skulle prata med läkaren och sen skulle läkaren komma in till mig. Men sen kommer hon själv in och säger glatt så nu kan du börja packa för du få åka hem. Härligt som bara den kan jag ju säga.
Dom gjorde en läkarundersökning innan Caspian fick åka, allt såg jätte bra ut och han hade ökat 50 g sen igår, vilket är jätte bra sa dom.
Packade alla saker, hade en hel del där kan jag lova, sen va jag uppe på BB och hämtade bilbarnstol. Sen kom snälla Sam och hämtade oss, verkligen jätte snällt utav han och köra oss.
När jag kom hem blev jag otroligt besviken på Tim för lägenheten såg värre ut än när vi lämnade den och ändå hade han lovat att städa nu när han va hemma. Så massa skäl på honom kan jag lova!
Mamma va här och hälsade på sen när hon hade gått vek jag tvätt och tvättade. Sen kom Tim hem och bara en stund senare kom Rolf och hälsade på. Tim och Rolf va och handlade lite mat och sen även nya nappar till Caspian för direkt när vi kom hem hade ju smulan fått tag på Caspians napp och tuggat så den gått sönde.
Caspians stump av navelsträngen trillade idag, lite otäck men när jag hade tvättat rent så såg det inte alls så farligt ut :P
Kollar på 2 ½ men nu, har längtat efter att kolla på det, sjukhuset hade nämligen inte 3.an
Ska bli så skönt att få sova i sin egna säng med sitt tjocka täcke :)
I morgon ska vi åka tillbaka till sjukhuset och väga Caspian och har allt gått bra så blir han förmodligen helt utskriven där ifrån, så få hoppas på det bästa nu.

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Saknar

Jag saknar Tim jätte mkt, vilket är jobbigt. Vi brukar ju inte vara ifrån varandra och speciellt inte sova ifrån varandra så det känns rätt tomt nu när han är hemma. Längtar verkligen tills fredag då han kommer in igen.
Är fortfarande dålig, feber, trött och ont i brösten. Men det känns ändå som det har blivit lite bättre om man genför med igår.
I natt när jag skulle mata Caspian hade han dragit ur sonden, frågade personalen om dom skulle sätta dit den igen, men dom tyckte inte det behövdes eftersom han äter så duktigt. Så nu har vår lille prins inga slangar alls, vilket är skönt :)
Idag vägde dom Caspian och han hade gått upp 30 g sen igår, känns verkligen som det börjar gå framåt nu och förhoppningsvis kommer vi snart hem.
Ett nytt test av gulsot gjordes och det vissade sig att värderna som har varit förhöjda har gått ner, vilket är otroligt härligt, få bara hoppas det fortsätter så.
Har väntat på doktorn sen 11 idag, börjar fundera på vad hon tog vägen igentligen. Få väl gå ut och fråga en gång till sen.
Kolla på unga mödrar nu, sen ska Caspian få mat och därefter ska jag gå ner till kjosken och köpe en pizza, orkar inte så och laga middag till mig själv idag.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

svar på anonym

nej jag ammar inte eftersom caspian inte va speciellt glad för det, men jag pumpar och ge han min mjölk eftersom den är nyttigast

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

mjölkstokkning

Det går kanon att mata Caspian med nappflaska och det är jag så glad över. Har inte sondmatat han sen igår morse. Idag vägde dom honom, han hade gått upp ca 20 g. Idag tog dom även bort apparaten som larmar om han inte andas på 20 sek. Vi har även badat han och det va väl inte direkt uppskattat utav han.
Tim har åkt hem idag med eftersom han måste jobba, det är jobbigt att vara här själv, men han kommer ju torsdag eller fredag så få tänka att dagarna går snabbt.
Har fått mjölkstokkning med. Började få feber och kände mig allmänt lustig fram emot kvällen. Bröste gjorde förbaskat ont och när jag skulle pumpa så såg jag att jag hade fått knölar på högra bröstet. Pratade med en utav barnmorskerna här och hon förklarade att det är mjölkstokkning. Vilken otur! Mår lite bättre nu iaf, men svettas som en gris, eftersom jag har tagit febernersättande. Få se om Caspian ska sova här inne i natt, beror ju lite på hur jag mår sen, jag har ju varit svimfärdig och jag vill ju inte skada Caspian när jag ska byta blöja och mata honom. Ha fått en gasbinda med bomull i som jag ska ha innan för bh i natt, det skulle tydligen va bra säger barnmorskerna.

Vill bara förklara för vissa som kommentera att det är klart jag vet att detta är för Caspian skull, och jag lyssnar ju på läkaren om att stanna här trotts att jag så gärna vill hem. Det är inte själviskt att vilja hem, utan det handlar om att jag tycker det är jätte jobbigt att se alla slangar och apparater här i korridorena, och jag tycker det är jobbigt och otäckt när jag går i korridoren och hör från det rummet där dom ha kuvöserna hur något barn dippar eller hjärtljudet stannar helt. Det känns så otroligt jobbigt och läskigt och det är nog rätt normalt att känna så när man är på sjukhuset. Men det är klart att jag stannar för min sons skull, det har jag ju gjort hittills och kommer göra fram tills läkarna tycker att vi ska hem. Men dom säger olika här. Och Caspian är frisk och pigg det är bara det att dom vill ha uppsikt över vikten och sondandet, annars hade vi fått åka hem.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Usch så jobbigt.

Dagen har inte varit den bästa. Alla säger olika och dom står inte för vad dom säger. Så först hette det att vi kunde få permision och det ville vi ju ha. Så vi ville ju självklart ha det och åka hem tills i morgon för att sedan åka tillbaka. Men sen helt plötsligt så va det inte på tal om det utan i så fall om typ 1 vecka. Detta tog knäcken på mig så hela dagen och nästan hela kvällen har jag legat och gråtit. Jag tycker det är så jäkla jobbigt. Och jag bli så trött på att alla här säger olika. Andningslarmet skulle t.e.x tagits bort idag, helt plötsligt så ändrades det och då skulle det inte tas bort.
Men iaf fick tillslut min vilja igenom med en grej, testa nappflaska. Och det gick hur bra som helst, Caspian har aldrig ammat ett helt mål själv, inte ens ett halft. Men nu med nappflaskan tar han ett helt mål utan sonden, och det tycker jag är härligt.
Han har oxå gått upp 25 g, hoppas att tills i morgon har han gått upp ännumera.
Ska ge Caspian mat nu vid 11, sen försöka sova lite iaf. Men kommer nog gråta en hel del i natt oxå, för i morgon måste Tim åka hem och jobba, annars lär vi inte ha råd med att betala hyran denna månaden. Jag har ju inte kunnat skicka in några lönerapporter med tanke på att jag har legat här så jag kommer inte få någon lön, om dom inte är snälla och skicka ut pengarna trotts allt.

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Alla är så olika

Jag är fortfarande sur, men har börjat lugna ner mig. Nu va två yngre tjejer inne hos oss och pratade lite, dom ska tydligen ha oss i natt. Dom tyckte absolut att man skulle vänta ut Caspian tills han vaknade själv, iaf under dagen och kvällen, men under natten skulle det gå 3 timmar och sen väckning. Det känns helt ok för mig, natten är ju ändå rätt svår att veta när man är yrvaken hur många timmar som har gått och när man kan mata han.
Dom paratade även om att det fanns flera möjligheter. Som att åka hem några timmar om dagen för att sedan komma tillbaka, eller åka hem med och vara hemma ett tag eller ta ut Caspian på en promenad. Helt plötsligt fanns det jätte mkt saker som vi får göra, som det låtit på dom andra barnmorskerna att vi inte skulle få göra förens han är helt fri från sonden. Men dessa tjejerna skulle prata med läkaren och se till så att han eller hon kommer inom i morgon och då ska vi prata med dom om hur vi ska göra. Det är ju läkaren som bestämmer vad som ska ske. Hoppas att han eller hon har lite överseende med vår hemlängtan och låter oss få försöka med att vara hemma i några dagar iaf, håll tummarna för oss :)

I övrigt idag så fick jag inte sova på morgonen för det sprang sköterskor in på rummet hela tiden för att prata och kolla på Caspian, sen när dom äntligen lät oss sova ja då börja självklart telefonen ringa, så tillslut gav jag upp.
Mamma och Sam har varit här och kollar på Caspian igen genom glasrutan. Dom hade med sig rena kläder som dom hade tvättat till oss, tack så mkt :)
Köpte rakhyvel igår när vi handlade så nu har jag rakat mina extremt håriga ben, vilket känns rätt upp frächande!
Annars har det inte hät så mkt mera, tv tittande, mys, matning, pumpning, blöjbyten och matlagning. Tror jag ska ta en dusch till, för brösten värker som bara den och dom har sagt att jag ska hålla dom värma och börja dom göra ont ska jag duscha och massera dom, få se om det hjälper lite iaf.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hem hem hem!!!!

Nu ska jag hem till vilket pris som helst. Jag har sån hemlängtan och just nu är jag sur på personalen här. Dom säger olika saker om hur vi ska göra och när vi ska göra, men vad vi vill är det ingen som bryr sig om.
Caspian suger jätte bra när han väl vill och ha lust med det. Men sen blir han mätt utav allt sondande och då vill han inte amma. Så idag frågade jag om det inte fanns något sätt att få honom till att börja suga mer. Och då säger den ena barnmorskan att hon tycker vi inte ska väcka honom utan att han ska vakna själv och därefter ska jag amma han tills han inte vill ha mer och sen ska han sova tills han vakna och så vidare fram tills i natt. Annars ser det ut som så att han sover 3 timmar då vi väcker honom, låter han amma en stund och sedan sondmata han fullt ut.
Men när detta väl skulle testas så har denna barnmorskan gått för dagen och två nya kommer. Då talar dom om att så ska det inte gå till. För han behöver gå upp i vikt och det få ta den tid det tar innan han amma ett helt mål. Och jag förösker förklara att så vill inte jag för jag känner att det inte ge något resultat. Men vad jag vill och inte vill det spelar ingen roll. Jag försökte även med att man kanske kan testa mata med nappflaska, för det kanske han tycker är bättre, men det spelade inte heller någon roll för han skulle sondmatas!
Så därför har jag bestämmt mig att gå med på vad dom säger i kväll/natt när dom andra barnmorskerna kommer i morgon ska jag ta upp med dom att vi tänker åka hem om någon dag eller två och vi vill att Caspian ska amma helt och att sonden ska bort! Han kommer ju amma helt när han märker att han är hungrig!
Lustigt att man inte ha något alls att säga till om när det är ens egna barn det handlar om!!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite saker


Bild 1 och 2:Saker som man fick när man kom upp till BB
Bild 3: Presenter från Caspians farfar
Bild 4: Rososr i trä som Tim va och köpte till mig efter förlossningen, för att jag va så duktig

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hem längtan

Natten gick hyfsat bra. Caspian va väl inte direkt sugen på att sova utan låg och gnydde för sig själv, men grät gjorde han inte. Ammningen gick inte allt för bra på natten, han ville inte alls suga utan tyckte det va bättre med sonden. Det tar knäcken på mig! Jag vill att han ska amma hela tiden så dom tar bort sonden och vi kan åka hem.
Jag har sån hem längtan att jag hela tiden bryter ihop och gråter. Jag hatar sjukhus och känner mig rädd och nervös utav att vara här. Det är så jobbigt, så jag hoppas att vi snart ska få komma hem till det trygga. Och inte gör det bätre att folk hela tiden ringer och skicka och fråga när vi kommer hem, trotts att man har svarat dom samma sak varje dag. Vi vet inte, men när Caspian har blivit av med sonden får vi nog komma hem!
I morse började telefonen ringa flera gånger, blev skit sur, bara för att vi har fått barn betyder väl inte det att vi är uppe tidigt.? Vi försöker sova när Caspian sover så att vi är pigga sen.
I övrigt har det inte hänt mer än vad det har gjort senaste veckan typ. Mamma och Sam har varit här och kollat på Caspian genom rutan. Därefter åkte vi och handlade lite mat.
Nu blir det film och sen sova, när jag sover så går iaf tiden lite framåt!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Jätte tuttar

Fick en chok när jag tog av mig bh och kollade mig i speglen igår, jag har fått jätte tuttar. Visst har man sett att dom är större nu när jag pumpar och ammar men jag har inte orkat kolla så noga på det. Ser typ ut som jag gjort en bröst förstoring kanske 2 eller 3 storlekar :P
Dagen har bestått av att mata, pumpa och gosa med Caspian. Lärkarna har varit här och tagit prover för gulsot och infektion och det va inget utav det som tur va. Han har nämligen fått massa prickar över hela kroppen och är röd, men det är helt vanliga hormon prickar, eller va det kallas. Dom har även vägt han och nu börjar han gå upp i vikt, så duktig vår pojke är.
Jag och Tim tog oss en liten prmenad ner till affären som ligger neranför sjukhus om rådet. Jag kände att jag behövde frisk luft och sen ville jag handla lite frukt. Men deras frukter va inte dom frächaste så det fick va.
I natt ska Caspian få sova hos oss för första gången, är så nervös att larmet ska börja låta eller nått sånt. Men jag hoppas att det kommer gå kanon.
Nu ska jag och Tim kolla på film och mysa <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Upp och ner


Igår fick vi flytta ner till avdelningen där Caspian ligger, Noeavdelningen. Har fått ett rum som är jätte fint, det ser mer ut som ett hotellrum än sjukhus rum vilket jag är väldigt glad för!
Vi fick även börja ha Caspian med oss till rummet, innan har vi inte fått ta han från det rum där han ligger, men nu tyckte dom att det va ok att göra det. Vi fick ha med oss en apparat som mäter syre och puls, jag satt ju självklart och stirrade mig blind på denna pga att jag är så nojig att något ska hända. Det pep två gånger, vilket dom kallar att han dippar. Jag fick ju självklart panik och ville inte ha han på rummet hos mig för det va otäckt tyckte jag. Men efter fick vi veta att dippa gör även bebisar som födds i fullgången tid bara att där kan man ju inte se det pga man inte sätter någon apprat på dom, och sen sparkar Caspian otroligt mkt vilket gör att det bli svårare för apparaten att läsa av eftersom den är så känslig och när han inte ligger stilla så laram den.
Så igår va jag otroligt känslig och tyckte allt va extremt jobbigt.
Igår skulle Caspian badas för fösta gången vilket gick kanon fram tills Tim skulle tvätta håret, det tyckte han inte va lika roligt. Hehe
Sam va även här uppe igår och kollade på Caspian, genom glasrutan alltså, eftersom inga få komma in, sen körde han oss till Willys där vi handlade lite. Här på Neoavdelningen får man ingen mat så vi få laga själva. Han hade köpt en paradis choklad ask till oss, så det satt vi och gottade oss med på kvällen här till filmen :) Tack så mkt

Steg upp lite innan 8 idag, gick på toa och upptäckte till min förskräckelse att det fortfarande va bitar av moderkakan kvar. Så va uppe på BB och pratade med dom, men dom sa att dom tabletterna som jag hade fått skulle göra så att allt lossnade själv.
Matade Caspian och sen vägde dom honom. Nu har han gått ner det han ska så nu ska han bara gå upp dom kilnona som behövs och lära sig att bara amma och inte sondmatas sen få vi komma hem :)
Dom valde att byta ut apparaten som mäter syre och puls till bara ett andningslarm som sätts på magen, det är inte så känsligt, så nu kan vår lille skatt sparka och ha sig förfullt utan att skräma mamma och pappa.
Börja få rätt ont i brösten nu, hoppas inte att det är mjölkstokning för alla som har haft det säger att det är hemskt. Men massa mjölk få jag ut till lille prinsen så nu är det ingen ersättning han får utan bara min mjölk.
Tim är hemma just nu för att hämta rena kläder till oss och klappa om våra katter. Jisses vad jag saknar mina små odjur, längtar verkligen efter dom.
När Tim kommer ska vi laga lite middag, sen lär kvällen gå åt till att pumpa, amma, gosa med Caspian och kolla på tv.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vår fina prins


Är så stolt över vår fina prins, han är så vacker och underbar <3
Caspian ligger på Neoavdelningen eftersom han föddes i v 35 (34+6), han är så duktig så han behöver endast en slang som är till för sondmatning.
Vi ligger på BB, men i morgon ska vi förmodligen blir ner flyttade till Noeavdelningen, känns ju lite lustigt att inte få vara hos sitt barn hela tiden utan att man ska gå och hälsa på.
Natten har varit hemsk, jag har haft feber och ryggont och sen har jag vaknat av att jag har fått för mig att någon prata med mig, helt sjukt.
Dagen har bestått av att vara hos Caspian, pumpa mjölk äta, vila och träffat doktorn. Allt såg jätte bra ut med Caspian, och det är vi så klart jätte glada för :)
Nu i kväll har dom tagit prover för att se om han har gulsot, i så fall blir det solning för honom ett tag, ska få svaren nu vid halv när vi ska ner och ge mat.
Måste berätta att Tims pappa som är kattvakt hade tagit sig ann och diskat upp all vår disk när han va i lägenheten igår, så snällt av honom :)

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Stolt nybliven mamma :)


Caspian Oswald Erling Enarsson född 8/11-09 kl 4.34, 2610 g och 48 cm
Mamma och pappa älska dig

Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()

Oooonnnt

Har så förbannat ont, ändå har det väl lugnat ner sig rätt mkt om man gemför med hur ont jag har haft i några timmar nu.
Två sprutor med gel har dom fått sätta in, snart kommer dom och undersöker om det behövs sättas in en till. Men framåt går det väl iaf. Värkar har jag som bara den, och blöder gör jag vilket dom säger att det är ett gott tecken. Humm
Jag hade aldrig kunnat föreställa mig den smärta jag har haft nu under dom senaste timmarna, och värre kommer det bli.
Jag har duschat i typ 1 timme och Tim har fått massera ryggen vilket ha hjälpt otroligt mkt. Ska försöka röra mig lite nu när jag mår bättre, har inte kunnat vara uppe och gått eftersom jag har haft så himla ont.
Nuuu är det dags för bebisen att komma ut tycker jag!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

dag 3

vaknade vid 8.3o, tack och lov fick jag sova ut. Inatt har det gjort ont i rygg och mage så antar att det va förvärkar.
Steg upp gick på oa och sen kom en sköterska och gjorde ctg kurvan och kände på livmorde tappen, det visade sig att jag hade börjat öppna mig, fast bara 1 cm.
Jag oc Tim gick och åt frukost och sen kom doktorn och satte upp gelet som ska starta förlossningen, skulle ligga ner med detta i 1 timme sen vill dom att jag ska upp och röra mig så mkt som möjligt. Dom sa att vi ine skulle räkna med att få en bebis idag, utan att det kommer nog ta en dag. Jag hoppas att det kommer en liten bebis idag, för i morgon är det Amys födelsedag och den tycker jag att hon kan få behålla själv. Men sen blir det så så blir det ju så, och kanske blir Amy glad över att få en kusin på sin födelsedag?! Kanske bara är jag som tycker det är jobbigt med två kusin barn födda på samma dag som min födelsedag.
Så lustigt att jag inte känner mig nervös än, trotts att inom dom närmsta dygnet ska jag ligga och föda ett barn. Men det kommer nog när värkarna sätter fart. Nu ska jag upp och röra på mig.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

dag 2

Andra dagen på sjukhuset. Vaknade tidigt i morse av att mamma ringde, men orkade inte svara för jag ville sova lite till. Somnade om, men blev väck rätt fort igen av att en sköterska kom in. Hon tog tempen och blodtrycket och pratade lite, sen gick hon. Somnade om men hann inte sova mer än typ 1 timme, sen kom sköterska och doktor in för att prata lite och kolla hur jag mådde. Därefter gav jag upp med att försöka sova. Ringde mamma sen steg upp och kollade på tv. Efter en stund fick jag även upp Tim så gick vi och åt frukost.
Efter så blev det tv och sen kom dom in och sa att jag skulle göra ultraljud.
Bebisen va så stor så det såg ju inte alls ut som ett ultraljud i v 17, här såg man ett par stora ögon och en näsa sen fick dom flytta för att kolla allt. Men Knubbis mådde bra och allt såg bra ut, trotts att vattnet började gå i onsdags så sa doktorn att det va mkt fostervatten där inne. Nu vet vi även till 100 % vad som kommer att titta ut inom dom närmsta dagarna, men det tänker jag inte berätta :P Lär ju snart märkas så lite spänning måste det ju vara :) Knubbisens vikt beräknades till 2600, vilket doktorn tyckt va bra.
Efter ultraljudet blev det tv igen och sen kom det en sköterska från Neo avdelningen för att prata lite om deras avdelning, det är ju där vi kommer att hamna eftersom Knubbisen kommer födas förtidigt. Fick även gå en runda inne på Neo och kolla. Lite dumt att man inte få någon mat, utan man ska laga sin egen mat där.
Efter va det mat, någon äcklig gratäng, så jag och Tim gick ner till caffeterian för att köpa något där, tog kyckling paj men den va lika äcklig så gick till kjosken och köpte godis i stället.
Vi skulle fått byta rum idag, men när dom gjorde ctg kurvan eller va den heter så märkte dom att jag hade värkar, vilket jag själv inte känner något av, men iaf nu blir vi kvar på detta rummet ifall förlossningen starta. Hoppas den kommer att komma igång av sig själv!
Ska ta mig en kopp te och kolla på tv, sen gå en runda och sen blir det väl mat igen antar jag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inlagd

Igår när jag va och vikarierade på myran kände jag hur vattnet började gå. Tänkte inte så mkt på det för det lixsom bara sipprade lite då och då. När jag va på väg till nästa jobb kände jag att det började komma lite mer. Så ringde till förlossningen och dom ville att jag skulle ta och komma in och kolla om det va vattnet som började gå, men dom sa att jag kunde vänta tills jag hade slutat jobbet. Så vid halv 5 gick jag hem och packade det sista som vi skulle ha med oss och sen körde Rolf in oss. Stannade på Mc Donalds och åt lite mjiddag eftersom vi inte hade hunnit laga någon.
När vi kom in så kollade dom blodtrycket, bebisens hjärtljud och lite sånt. Sen fick vi vänta ett tag. Sen kom dom och tog en så kallad odling där dom konstaterade att det va vattnet som börjat gå. Så nu är vi inlagda här, har inte värkarna och det startat av sig själv innan lördag så ska dom sätta igång mig.
Just nu känns det faktiskt som det kanske skulle starta av sig själv för förvärkarna har kommit och gått nu under dagen, men vi få se om det händer eller om det blir igångsättning.
I övrig har vi inte gjort så mkt, finns ju inte mkt att göra på sjukhuset. I morse va Tim hemma och hämtade lite saker, då va jag och åt frukost och sen kollade på tv och sen kom det någon och tog blodprov. När Tim kom gick vi ner och köpte några tidningar och sen fikade vi i caffeterian och gick till apoteket. Träffade även Tims ena fabro och hans fru så stod och pratade lite med dom. Sen har vi suttit på rummet, varit och ätit och sen läst lite tidningar, få väl snart upp och röra mig lite, för det vill dom att jag skulle göra.
bye

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Nehe

Nepp ingen bebis ännu, värkarna försvann i natt. Men trotts det så sov jag jätte oroligt, tror det är för att jag vet att det kan sättas igång när som.
Steg upp lite innan 7.30. Åt frukost, gjorde mig iordning och kollade på vakna med the voice.
Vikarierade idag på mumindalen, fast det va inte många timmar, men skoj iaf, och pengar blir det utav det oxå :)
Gick hem till farmor och farfar efteråt, farmor höll på med mat så det va bra tajmat. Blev hemma gjorda köttbullar, potatis, sås och sallad mkt gott. Satt där en bra stund sen kom jag på att jag behövde göra endel grejer idag så då blev det hem.
Hade ett stor berg med tvätt som skulle vikas, tog typ 30 min. Sen har jag tvättat, hängt tvätt, tvättat, skurat badrummet och städat lite.
Tim lagade middag när han kom hem från jobbet, blev kyckling och ris. Sen har vi bara tagit det lugnt framför tv. Fick förvärkar, så tog en lååång dusch och härligt va det. Vet inte om man får bada när slmproppen har gått, måste ringa och kolla det. Är menningen att jag och Tim ska gå på spa i helgen om man får bada och ingen bebis är kommen.
Nu blir det vika tvätt och hänga tvätt, sen varm choklad och gos med baby. Ska bara stanna uppe och kolla på desperate housewives sen sova, ska upp jätte tidigt i morgon.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Peewee kattlåda



Detta är en sån kattlåda som vi har. Den heter peewee och finns att beställa på internet eller köpa i djurbutiker kostar ca 350 kr.
I lådan så har man pellets finns att köpa lite överallt, jemofix, djurbutik och lantmannen.
Pelletsen gör att man slipper som kattsand ha det i hela hemmet utan det stannar i lådan. När katten bajsar ta man upp det och slänger i toan, när katten kissar smulas pelletsen söndet och hamnar i den röda lådan som är under. Den behöver man inte skura varje dag. Vi har två katter och vi skurar den varannan dag. Har man bara en katt behöver man nog inte skura den mer än typ var fjärde dag, skulle jag tro.
Pelletsen fyller man på efter han och byter allt gör man bara någon gång i bland då man skurar båda lådorna, typ 1 gång i månadern.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kanske, kanske inte

Dagen började väl inte för bra. Natten har varit hemsk, med förvärkar. När jag stiger upp och ska gå på toa upptäcker jag en slemigsak med blod i som kommer från mig, urk. Ringer in till förlossningen där dom förklarar att det är slemproppen. Men den har ju redan gått säger jag. Då vissa det sig att det kan bildas en ny om det går lång tid emellan eller så lossnar tden lite i taget. Jaha då va det väl inte mkt att oroa sig över tänker jag och äter frukost i lugn och ro. Nästa chok kom nästa gång jag va på toa då det kom blod då ringer jag in igen och nästan hyperventilera i telefonen, men då säger dom att jag ska inte oroa mig för det är fortfarande slemproppen som går. Vilket jag tycker va väldigt otäckt och jobbigt så idag har jag knappt viljat gå på toa för det känns jobbigt och äckligt.
Jobbade iaf en stund idag, sen va det hem och hänga tvätt och tvätta en maskin till. Sen vidare till Willys med Tim och Rolf för att handla, jobbigt att gå när det börja göra ont, men det gick iaf.
Hemma fick det bli köpt pizza, suck va mkt sånt det ha blivit på sista tiden. Mern denna va en nyttig variant med brocoli och paprika på, god va den faktiskt kommer från Willys men sorten kom jag inte ihåg va den hette. :P
En gamal klasskompis till mig kom hit en runda, Evelina, det va mkt trevligt tycker jag och det hoppas jag vi gör om :) Köpte endel bebis kläder utav henne som hon hade. Blev rätt mkt, men slänger in bilder i morgon för just nu pallar jag inte. Men roligt när man kan fynda billiga kläder :)
Evelina har nyss åkt så nu ska jag vika tvätt och sen ska jag ta och packa BB väskan, i fall det skulle dra igång i natt så man slipper stå med det. Men drar det inte igång i natt så ska jag upp tidigt och vikariera på ett dagis. Dock så går min systerson där och syrran sa ikväll att han kanske ha fått maginfluensa så är inte direkt sugen på att jobba där imorgon, men nu har jag redan lovat, hoppas jag inte blir smittad igen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En lugn söndag


Det har varit en lugn söndag och typ inget som skulle göras ha gjorts, men så kan det bli ibland när man är lat.
Steg upp vid 10 tiden och åt frukost, där efter blev det att kolla på tv en lååång stund.
Va ute och gick en runda, jätte kallt så är glad att jag tog vinter jackan. Men det va härligt att gå en runda när luften va så frisk.
Blev mys på soffan framför en film, sen åkte vi ner till ÖoB en runda, men hittade inget roligt där, så blev en sävng till Maxi där vi köpte en stor nalle puh tavla hehe som om vi inte redan har det i bebisens rum :P
Mamma och Sam va och lämnade pellets till katttoan. Det är ingen vanlig katt toa vi ha, utan en som inte är så vanlig, men mkt bättre än vanliga. Tack så mkt mamma och Sam :)
Tim gjorde rosa potatismos till middag, tycker det är roligt med såna saker :) Hehe, tror Tim kommer bli lite mobbad på jobbet i morgon när han ska äta sin lunch :P
Kvällen har bestått av tvätta, hänga tvätt och tvätta mera :) Ska köpa en torkställning så man slipper ha tvätten i torkskåpet som inte fungerar ordentliget.
Badade fotbad och Tim va gullig och filade mina fötter, jag kan typ inte göra det längre nu när jag har en stor mage som är ivägn för det mesta. Han fick även ge mig lite fot massag när han smörjde in fötterna, tänk att man har en sån snäll pojkvän <3
Sen har han även målat magen på mig, finta va? :) Lugn mamma det är bara med kajal penna och inte tatueringsmaskin! :P
Nä nu ska jag hänga den sista tvätten och sen sova.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()