Gott nytt år


Hoppas ni får en trevlig nyårsafton :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stackars lille Tim

På senaste tiden har jag sovit lite illa. Jag vaknar och känner mig helt väck och mumlar massa saker för mig själv. I natt vaknade jag och fick ett utbrott på Tim. Jag skrek åt honom att han va en idiot som inte hade stigit upp och gett Caspian mat när Caspian ville ha mat. Tim va tyst och bara kollade på mig sen sa han att han hade gett han mat för 1 timme sedan.
Och det visste jag egentligen för det va ju jag som hade väckt honom och sagt åt honom att Caspian va vaken och behövde mat. Haha, stackars lille Tim som få skit trotts att han inte gjort något. Och Caspian sov som en stock så fråga mig inte varför jag fick för mig att han inte fått någon mat.
Idag har jag, Tim och Caspian varit hos farmor & farfar och hälsat på. Va svin kallt utomhus och jag hade helst stannat hemma i soffan, men luft behövs minst 1 gång om dagen.
Åkte med Rolf och handlade sen åkte vi upp till Hasselstad där Tim skulle hjälpa Rolf med några inställningar på datorn. Därefter blev det hem och slappa. Klockan va så mkt när vi kom hem så det kändes ite roligt att ställa sig med att göra middag. Så i stället fick det bli varma smörgåsar och smoothies, det va gottig det.Smoothies är så himla gott och man bli rätt mätt på det.
Nu blir det att sova och i morgon kommer min stoorebro som jag inte träffat på 7 månader, ska bli roligt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sova borde man göra

Skit väder har det varit idag, så idag har det inte hänt mer än att hänga tvätt, gosa med Caspian och kolla på tv. Tim har jobbat idag, så va lite ensamt på kvällen. När han kom hem så kom Pålsson och Mette hit, så dom gick bara för en lite stund senda. Har varit jätte roligt att ha dom här.
Caspian har legat och sovit på soffan, men sen va Tim tvungen att byta blöja på han så nu vägrar han somna. Och jag är så trött så jag hade velat sova. Men för eller senare får jag väl sova antar jag ;) Hehe

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Karlskrona

Idag följde vi med Rolf till Karlskrona, han skulle köpa en ny datorskärm. Va på elgiganten och rusta, och jag hittade absolut inget roligt!
Blev en snabb runda hem och hämta Caspians mat sen vidare till Micaela och Jaime för kalas. Va där i några timmar och åt tårta sen stack vi hem.
Väl hemma blev det middag, städning och fot bad. Ha skurat alla köksluckor nu, va typ 3 månader sedan sist så det behövdes. Nu är det bara damsugning och torka golven men det får vänta tills i morgon.
Tim ska strax göra smoothies och sen ska vi kolla på film :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

jul rea = skit

Idag åkte vi till stan för att kolla in jul rean det va ju inte att ha alls, blev så besviken så pkte hem efter bara en lite stund.
Hemma har det tvättats och diskat.
På kvällen har vi varit hos Mela och Jaime, Jaime hade sin födelsedags fest. Va rätt skoj faktiskt, varken jag eller Tim drack, men jag smakade faktiskt på ett glas champagne, men det va inte alls gott :P Caspian tyckte nog det va rätt roligt med allt folk. Men speciellt att få va hos moster Mela, det lär bli hans favorit kan jag lova.
Nä nu blir det film innan vi ska sova.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Glömde

Glömde ju skriva vad jag fick av min älskling, jag fick så fina smyken fast det fick jag dagen innan julafton. Fick välja dom själv när vi va och handlade :)
Ett silver halsband med ett kors, ett par öronhänge och sen när man hade handlat för över 100 kr fick man köpa ett halsband i silver för 49,50 så då fick jag ett silverhalsband med hjärta

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jul och jul

Ja nu har ännu en jul varit och nu dröjer det 1 år till nästa stress och jul :P Hoppas ni alla har haft en trevlig jul. Det har i alla fall jag haft.
Igår började dagen med frukost på sängen, så gulligt <3 Ha fått det 2 dagar på raken. Julfirandet började hemma hos farmor och farfar där även pappa va. Middag och kalle anka. Därefter blev det hem till syrran med familj där även mamma va. Mer middag där och sen kom tomten till oss, eller tomten hade inte tid så en tomte nisse kom och delade ut klapparna till oss ;)
Är hel nöjd med julen och mina/våra julklappar, så tack så himla mkt för allt <3
Av farmor och farfar fick jag pengar, spa sett till fötterna och strumpbyxor
Av pappa fick jag, Tim och Caspian gemensamma pengar
Av mamma fick jag och Tim jultallrickar, taco värmare eller vad man kallar det en sån som håller köttfärsen varm, ljusbricka, ljus, jul cd, cd med bilder som hon har tagit,  mixer, recept bok för smoothies, thebox med olika te sorter i och inplastade kort.
Av Tims pappa fick vi en platt tv
Av Tims syskons familj fick vi en bok där hälften heter mitt första år som mamma och hälften mitt första år som pappa, där man skriver om graviditeten och den första tiden och sen en gosig filt.
Av Tims morbror och kusin fick vi glas
Av Tims mormor fick jag ljuslycktor
Och Caspian fick pengar, kläder, gosedjur, speldosa, fårskinstofflor, gosedjur, blöjer, bok med sånger och en cd till

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ännu en jul


Bild 1: Jag och Caspian
Bild 2: Tim och Caspian
Bild 3: Micaela, Caspian, Sebbe och Jaime
Bild 4: Mamma och tomte nissen (Robin)
Bild 5: Caspian innan vi ska åka hem till Tims mormor
Bild 6: Tims yngsta syster Lovisa med Caspian
Bild 7: Tims mellersta syster Johanna OCH oSKAR
Bild 8: Tims äldsta syster Natta
Bild 9: Tims kusin Emelie, hans morbro Mats och Caspian
Bild 10: Tims styvpappa Jerry
Bild 11: Jerrys fru Janette

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

:)

God jul på er :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

:)

God jul på er :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Julbak

Idag va det dags för bvc igen, Caspian väger nu 4380 g. Han är stoor för att vara 6 veckor förtidigt född och ligger långt över viktkuran :P
Va hos mamma och hade julbak, det har vi alltid innan jul, fast då har vi alltid haft det den 23, men syrran och dom skulle iväg i morgon. Jag bakade inte så värst mkt, jag åt peppakaks degen i stället :P Men dom andra bakade marsipangodis, peppakakor och dom satte nejlikor i apelsinerna och så gjorde dom knäck. Mamma bjöd på grönpeppar kyckling, ris och sallad super gott :) Tack så mkt mamma <3
Åkte hem till Tims pappa därefter för att fixa med fotona, men få lösa det på något annat sätt eftersom Tims pappas färgpatroner va slut.  Va där uppe en stund och pratade sen åkte vi hem.
Nu ska jag bara ligga på soffan och mysa med Tim och Caspian tills det är dags att sova. Blir väl när filmen är slut, kollar på välkommen till familjen, än så länge verkar den vara helt ok!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Caspian

Antal män med namnet i Sverige: 227
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 1

Namnsdag : 30 April

Caspian är en prins i böckerna om Narnia av C.S. Lewis. Lewis baserade antagligen namnet Caspian på Kaspiska havet (eng: The Caspian Sea).

Namnet kommer från ett folkslag som bodde kring det Kaspiska havet i norra Iran som kallades för "Kasi", vilket betyder "blå" i deras språk, troligen för att de var blåögda. Även idag kan man se många blåögda kring området i bland annat Iran.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag


Snön fortästter att vräka ner, det blir en vit jul trotts allt. Va ju ett antal år sedan det hände!
Idag har jag, Tim, Caspian och Rolf varit på maxi och på ÖoB. Handlade några julkalppar, men det är fortfarande rättg många kvar.
Sebbe saknade sin moster, kusin och Tim så han och syrran kom hit på kvällen. Så medans dom va här och gosade med Caspian passade jag och Tim på att tatuera mig på handledan. Blev bara namnet för det blev för mkt om man satte dit födelsedatumet. Men är super nöjd :) Bilden blev inte så bra, jag trot min kamera håller på att ge med sig för bilderna blir bara sämre och sämre för varje gång.
Nu blir det ansiktsmask, och därefter film mys och masage :)

Verkar som någon tog illa upp för att jag talade om att jag inte tyckte om dom från Kallinge. Men alla har ju faktiskt inte samma musik smak och skulle jag tala om vad jag lyssnar på så skulle garanterat flera av er läsare tycka jag har kass musik smak och det är ju era åsikter.
Och nej jag sjunger inte bättre än dom för jag har ingen sång röst och det skäms jag inte för :) Men även om jag inte sjunger bättre än dom så tycker jag att dom inte va bra, men det är för att det inte är min musik smak alls!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sssnnööö

Shit va mkt snö det ha kommit dom senaste dagarna, och i morse bara vräkte det ner. Men det är mysigt, iaf om man slipper gå ut vill säga ;) Känns så härligt att sitta uppkurad i soffan och titta ut.
Idag såg jag en ekorre hoppa mellan träden, jag blev rätt förvånad för jag har alltid trott att dom går i ide på vintrana hehe, fatta inte vad jag har fått det ifrån :P
Syrran, Jaime, Robin, Sebbe och Rolf ha varit här idag och firat Tim. Åt tårta och goda kakor som Tim hade gjort. Va mkt trevligt.
Nu ikväll har det väl inte hänt så mkt. Bara tagit det lungt och kollat på dansbandskampen som troligen hela Kallinge har sett i kväll ;) Även om dom kommer från Kallinge så måste jag äga att dom inte va bra. Men roligt för dom att dom vann.
Ska tatuera in Caspian och hans person nummer på handledan, men vet inte om jag ska sätta den så det blir rätt för mig när jag kollar på den eller om jag ska sätta den så den blir rätt för andra. Vad tycker ni? Alltid bara att höra andras förslag även om det är jag själv som ska välja i slut änden.
Ska kolla lite till på tv innan det blir sängen.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Tim 22 år


Igår va Sanna här, det va verkligen jätte roligt att träffa henne igen, va så längesedan. Hon gav Caspian en jätte tuff body där det står here comes troubles och en filt och jag fick jätte goda kolor, tack så mkt :)
Idag fyller min underbara älskling 22 år, grattis :) Han fick present kort på dressman, sen skulle han fått en present till men den har inte kommit än. Han fick frukost på sängen i morse.
Dagen har gått till att städa, handlat och sen har farmor varit här, sen pappa, sen Rolf och mamma.
Caspian fick en barnvagns skylt utav sin farfar i förtidig julklapp.
Tim gjorde jätte goda kladdkaks muffins, han är så duktig på att baka.
Blev tacos till middag. Och i kväll har Caspian fått duscha med mig, det tyckte han verkligen om, han höll på att somna.
Nu blir det film och så ska jag masser min älskling <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

mitt i natten


Caspian somnade lite innan midnatt, så jag hade bara tänkt pumpa lite mjölk sen gå och lägga mig. Men vid 00.30 vaknade han igen och ville ha mer mat och nu ligger han och halv sover på mitt bröst. Känner på mig att det kommer ta ett tag innan han sover ordentligt.
Igår fick Tim veta att han hade fått jobb på call for you och att han skulle börja idag. Samtidigt hade han sagt ja till att hjälpa till på bleckmans jobb i natt och i morgon natt. Så dessa dagarna blir det lite jobbigt för han, inte många timmars sömn den stackarn kommer få.  Han åkte vid 11.30 och kommer inte komma hem förens ca 6.00 sen sova några timmar sen iväg igen.
Idag har det snöat jätte mkt, så jag struntade att gå en promenad. Och det va nog lika bra för Caspian har varit så grinig idag. I stället har jag roat mig med att tvätta, hänga tvätt och vika tvätt, diskat, plockat iordning och gosat med Caspian. Lagade lite middag fast jag inte hade någon lust, är så tråkigt att laga till sig själv. Men fick bli lövbiff, ris och sallad.
Caspian fick sitt första paket från go´boken idag. Det innehöll: en handdocka, en mjukbok med spegel, en liten bok, en cd med klasisk musik, en nalle, en sak som man kan kolla om leksakerna är för små för att användas eller hur jag ska förklara det och sen en bok till mig och Tim om hur man eker och lär tillsammansmed barnet. Ha börjat läsa den boken och det står en massa bra saker i den.
Ska försöka lägga Caspian i sin säng och se om han somna för jag börja bli rätt trött nu.
Caspian fick 200 kr igår utav min snäll mormor som jag, mamma och Caspian hälsade på igår. Tänk att bara vara 1 månad gamal och ha så mkt pengar som Caspian ha hehe, och mer kommer det bli. Vi ska spara 200 kr i månadern till han har vi sagt. 100 kr till nöjen (tex ölandsdjurpark, barnensgård och sånt) och kläder, och 100 kr till moped och körkort.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej hello

Idag har vi varit på bvc med Caspian, han hade gått upp till 3800 g. Jag trodde inte han hade ökat något alls i vikt, för denna veckan när han har amat har han varit så grinig och det har känt som han inte fått i sig tillräckligt med mat. Men det får han tydligen och det är härligt, fast jag tycker amningen är omständig och jobbig, men för Caspians skull så får jag stå ut.
Men kommer inte gå över till att amma alla mål för det blir för jobbigt, men iaf när han äter under dagen ska jag amma, sen får han mjölk på flaska.
Syrran och Sebbe har varit här i några timmar idag. Tim satt och spelade med Sebbe medans jag och Mela fikade. Robin kom sen och gav Caspian en tomteluva/gosedjur som han sytt i slöjden, kul att se att han är så glad för sin kusin :)
Sebbe skulle ha lucia tåg på sitt dagis idag vid 17.00 så gick dit där för att kolla, men när vi väl va där så började Caspian skrika och inget dög för honom, så jag och Tim gick hem igen. Tyckte så synd om Sebbe, när vi hade lovat och kolla på honom.
Nu ska jag ta och bada fotbad, sen ska Tim fila mina fossingar och massera dom. Och så ska vi ha ansiktsmask på oss oxå, riktigt hemma spa :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lucia


Idag är det lucia, för er som inte visste det ;) Även dagen då Caspian egentligen skulle ha fötts på.
Steg inte upp förens 11.30 idag, lat som bara den :P
Va ute och gick i snö värdet innan. Blev så glad när jag såg snön, men typiskt nog så la sig inte snön på marken :(
Tims syster Natta och hennes pojkvän Oskar ha varit här idag. Oskar tatuerade sig och Natta satt och pratade med mig, och gosade med Caspian. Förska gången han fick träffa sin faster :P
Sitter nu och kolla på filmen skicka vidare som går på kanal 5 och äter peparkakor, lussebullar och dricker julmust, härligt det :)
Efter filmen ska jag ta tag i att vika all tvätt som ligger här som ett berg :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

iväg hela dagen/kvällen








Steg upp före Caspian hade vaknat idag. Åt frukost i lugn och ro och kollade på tv. När Caspian vaknade va det matning och s
en fick han bada. Efter badet la jag honom i sängen hos Tim, medans jag duschade och gjorde mig iordning, när jag kom tillbaka låg dom fortfarande kvar och msyte, så fina mina pojkar är <3
Vid 2 gick vi hem till farmor och farfar, farfar fyller 81 idag så va kalas med släkten. Bjöds på kalkon, potatis, sås och kokta gönsaker så gott. Sen tårta, glass och massa kakor. Va där fram tills vid 6 tiden då började det spåra ut lite. Pappa och farfar hade fått för mkt av det goda, i vanlig ordning och stämningen blev rätt spänd.
Jag, Tim oc Caspian traskade då hem till Tims syskons familj. Fikade och kollade på dansbandskampen. Tims lilla syster Lovisa va jätte glad för Caspian och satt med han i knät hela tiden, så söta va dom två.
Kom inte hem förens ca 22.30 och då började Tim med julskinkan. Så det blir att vara vaken några timmar till, eftersom julskinkan ska koka fram till typ 1.
Caspian sover som en stock, med tanke på att han har varit vaken sen kl 10 i morse och knappt sovit något alls under dagen. Så få se när han vakna och vill ha mat näst, jag tippar på 9 i morgon :P
Caspian fick 1000 kr utav min faster och henns man, jätte snällt. Nu har han typ lite över 2000 kr i sin spargris, han är redan rik ;)
Nu ska jag dricka upp mitt te och sen tvätta bort sminket.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Från Linda, Anders och Ellora

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helg igen

Trotts att man inte har något jobb att gå till längre så känns det som dagarna bara flyger i väg. Det är redan helg, känns som det va söndags bara för någon dag sedan :P Trodde faktiskt att dagarna inte skulle gå så snabbt när man bara sitter hemma om dagarna.
Kände mig inte redigt bra idag när jag vaknade så gick bara upp och gav Caspian mat, sen fick Tim stiga upp och vara vaken med han, medans jag gick och la mig och sov fram till 11.30 när jag vaknade så kände jag mig som vanligt igen :P Tim tror att det va för att jag åt så mkt toblerone igår och det är nog rätt möjligt :P
Tim åkte iväg med Bleckis för att ta vaccinet mot svininfluensan medans jag och Caspian satt och gosade i soffan. När Tim kom hem fick vi börja städa för då va tydligen Linda, Anders och Ellora på väg hit.
Va lika trevligt som vanligt att träffa dom :) Ellora har börjat prata jätte mkt och är så söt när hon ska säga saker :) Caspian fick en boddy där det står acdc på jätte fin och sen en leksak, jag ska lägga upp bilder på det i morgon. Fikade och pratade en stund sen skulle dom hem för Ellora behövde sova middag.
Åkte till Maxi med Rolf för att handla nya krukor eftersom Smulan har tagit sönder två utav dom som stod i fönstret i tv rummet, jäkla katt. Självklart va dom svarta som vi har slut så fick bli såna fast lila.
Väl hemma blev det fläskfile och klyftpotatis och massa tvättande :P
Nu blir det tv tittande och fixa naglarna innan vi ska sova. Caspian somnade för bara en stund sedan på Tims bröst, ser så mysigt ut :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trevlig dag


Caspian vägrade somna igår. Och vägrade ligga själv, han skulle ligga i knät hela tiden. Jag och Tim delar ju på matandet om nätterna om han skulle vakna och i natt va det min tur. Men jag va helt slut och somnade som en stock, så stackars Tim fick sitta vaken till 4 i morse mad han :P
Jag steg iaf upp pigg och utvilad vid 9.30 och gav Caspian mat, men sen fanns det inget skoj på tv, så jag tog Caspian med mig in i sängen där vi låg och gosade en stund.
Zophie kom hit idag och hade med sig muffins. Va jätte trevligt att ha henne här :)
Tim tatuerade Chriss och därefter kom Bleckman hit. Längesedan man träffade han, va typ veckan innan Caspian föddes. Men va trevligt att träffa han igen, jag blir alltid så glad av att ha han i närheten :P Hehe
Badade Caspian ikväll, och han höll på att somna i vattnet, så idag måste han tyckte att det va mysigt att bada. Därefter fick han massage med barnolja, jag har hört att det är bra att massera bebisar, fast minns inte varför. Sen har han fått ligga naken på en filt på golvet och sprattla.
Nu blir det mys på soffan tills vi ska sova. Få se när Caspian bestämmer sig för att sova, just nu är han klar vaken.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mammas duktiga pojke

Caspian ammar alla mål förutom 2 mål som är det sista på kvällen och det första på morgonen dom får han på flaska eftersom Tim och jag turas om att mata han. Men han är så duktig min underbara pojk <3
Idag har vi slappat, gått en promenad och varit och handlat med Tims pappa på ÖoB och maxi.
Tim gjorde egen pizza till middag, det blev super gott. Va flera år sedan jag åt hemma gjord pizza.
Nu ska jag och Tim mysa som alla andra kvällar. :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sent inlägg


Blir ett sent inlägg idag. Jag, Caspian och Tim har legat och myst på soffan hela kvällen tillsammans och då har jag absolut ingen lust att skriva :P
Idag var det en tjej här och gemförde försäkringar. Vi valde trygghansas barnförsäkring till Caspian eftersom den verkar bäst och man hör så många prata om hur bra dom är. Känns skönt att ha han försäkrad nu, har känt mig rätt stressad över att vi inte hade fixat det tidigare. Men jag ville ha hem någon som kunde berätta lite om dom olika innan vi bestämde oss!
Va på bvc innan idag. Caspian väger nu 3520 g och är 51 cm, han växer så det knakar :) Sköterskan berättade att Caspian ligger över den kurvan för dom för tidigt födda brukar ligga, och det känns skönt att höra.
Caspian blir 1 månad idag, tycker det känns som bara 1 vecka sedan som vi låg inna på förlossningen och väntade på att han skulle komma ut. Hehe
Diskat och tvättat i vanlig ordning :P
Evelina va här en sväng innan och tatuerade sig, så satt ute i köket med dom och snackade lite.
Tog och badade fotbad och sen filade och masserade Tim fötterna på mig. Härligt det. Förr badade jag 1 gång i veckan, ska försöka börja göra det igen, fötterna blir så fina då :)
Nä nu ska vi krypa ner i sängen och sova ett par timma, natti natti gott folk

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

yes

pallade inte skriva igår, men det hände ändå inget roligt!
Caspian har varit lite förkyld i helgen och det har varit lite otäckt, eftersom han låter rätt mkt, men han lät mkt bättre så fort vi gjorde eget koksalt och hällde i näsan.
I övrigt har Caspian faktiskt börjat amma, och det gör mig såå glad.
Idag har vi som vanligt plockat här hemma, tvättat, vikt tvätt och diskat. Gick en promenad på typ 1 timme, gick inom biblan och lämnade böker som jag har haft här hemma i över 1 år. Fy skäms på mig!!!
Tims pappa har varit här idag. Han hade köpt en lampa till oss och sen hade han telefoner till Tim, så snällt. Mamma kom oxå upp en runda och lämnade saker till Caspian från min mormor. En dress och en nalle.
Åkte med Tims pappa och handlade sen blev det hem och äta tomte gröt, det kommer jag aldrig att tröttna på :P
Nu ikväll har det varit massa gos med Caspian och tv tittande. Ska stax ta och lägga oss och kolla på film och Tim sa att han skulle massera min rygg och mina fötter. Jag har en sån snäll och omtänksam pojkvän och det är jag tacksam för <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Angående angelsounds

Michaela om Angelsounds:

Den är jag intresserad av! hur tidigt kan man använda den?

Man kan använda den från v 12 säger dom, jag köpte den när jag va i v 17 så jag vet inte hur tydligt man hör så tidigt, men från att jag började använda den så hörde man kanon bra! Du får blågel till som du ska ha när man använde den. Du kan ringa mig på 0766281372 om du ska ha den

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hur lyckas man?!


Vi städar här hemma varje till varannan dag och ändå ser det ut som det inte vore städat på en vecka här. Jag fatta inte hur två personer kan stöka ner så mkt som jag och Tim gör. Det ligger kläder i storarummet, köket, hallen, badrummet och sovrummet. Disk står i alla rummen, och en massa annat skit ligger där det inte borde ligga. Ändå så är vi ganske duktiga på att plocka undan när vi har använt saker, men tydligen inte tillräckligt. För annars hade vi ju inte behövt städa så ofta. När Caspian blir äldre och leker kommer det bli ännu värre, då lär vi få städa 2 gånger om dagen om inte mer. Jisses hur ska man ha tid till det?!
Idag va det tänkt att vi skulle tagit en lång promenad men vädret va inte det bästa så fick bli att sitta inne. Första dagen sen vi kom hem som vi inte har tagit en promenad faktiskt.
Gått och städat och tvättat här idag. Mer än så har det inte blivit av. Men beror nog på att vi faktiskt låg i sängen fram till kl 11 idag :P Caspian sov jätte bra hela natten fram till kl 4.30, sen åt han och somnade om sov då till 9 och sen åt han och somnade om. Men sen resten utav dagen har han varit vaken och det tycker vi är roligt. Mkt härligare att ha han vaken och pigg under dagen så man kan få lite kontakt med han än när han är vaken på natten och man är så trött så man knappt orkar öppna ögonen.
Nu ikväll har Jenni och Jon varit här. Caspian fick denna söta boddy utav dom, tyckte den va jätte häftig :) Tim tatuerade Jon medans jag och Jenni satt och pratade mkt trevligt. Sen åkte vi till frasses eftersom vi inte hade ätit någon middag innan och kl va för mkt för att orka ställa sig och göra mat.
Nu blir det snart att lägga sig, börja känna mig rätt trött.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Angelsounds


Ska sälja min angelsounds eftersom jag inte har någon användning för den nu när jag inte är gravid längre. Men den har varit till stor nytta när jag har varit nojig och trott att han inte levde längre, då va det bara till att plocka fram den så man fick höra hjärtljudet och rörelsena :)
Någon runt Ronneby trakterna som är gravida och intresserade utav den?
Ska ha 100 kr för den

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Helgen är här

Caspian sov från 22 tiden igår till 5.10 i morse, snacka om härligt. Den sömnen mamma och pappa fick under dom timmarna va behövliga det lovar jag!
Idag har vi gått en promenad, passade på att gå inom Konsum och handla lite till ikväll. Tvättat, vikt tvätt och varit på ÖoB med Rolf.
Nu vet jag vart Caspian har fått sin trötthet så man måste väcka han för att han ska äta. Det har han ärft efter sin pappa! Rolf berättade att han och Tims mamma fick väcka Tim när han va bebis för att han skulle äta, för han bara sov hela tiden. Sådan far sådan son :P
Skulle egentligen tagit och damsugat men tiden har lixsom bara försvunnit iväg så det få jag göra i morgon på morgonen!
Tim håller på att baka lussebullar, som jag har längtat efter det. Jag håller på att fixa mina naglar, tänkte jag skulle ha frans manikyr nu när mina naglar börja bli långa och fina igen. Ska stax ta och bada Caspian och sen mata han.
Ikväll blir det fredags mys med chips, lussebullar, julmust, film och massage det kan inte bli bättre det <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Saker från Caspians mormor


Mamma påpekade igår att jag inte hade lagt upp vad hon har köpt till Caspian i födelse present/julklapp. Men det beror faktiskt på att hon köpte detta när vi låg inne på förlossningen och väntade på att Caspian skulle födas och sen så låg vi inne så länge så jag glömde bort att fota det när vi kom hem. Så tog bilderna från ikeas hemsida för att visa vad Caspian har fått av sin snälla mormor
Bild 1: Skötbord
Bild 2: Spjälskydd
Bild 3: Dra på lakan
Bild 4: Lampa
Bild 5: Skötunderlägg ( att ta med sig)
Bild 6: Påslakanset

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Jehå

I natt tänkte vi vänta ut Capian i stället för att väcka han efter 4 timmar och ge han mat. Så struntade i att ställa kl. Sista målet med mat fick han vid 00 på natten. Vaknade av att det va ljust ute och kollade kl då va den 6.50, och Caspian hade inte skrikit en enda gång efter mat på natten och inte ens då va han vaken, men då tyckte jag att det hade gått för många timmar så då väckte jag han för mat. Men rätt härligt att han kan sova så länge utan att behöva äta. På neo sa dom att vi inte fick vänta mer än 4 timmar med att ge han mat. Men när man pratar med andra verkar det som om dom inte följer tider på när barnen ska ha mat utan ge när barnet vill ha det. Så då får man ta och testa det i stället tänkte jag.
Idag har vi varit på soc och skrivit på faderskaps papprena och delad vådnad, löjligt att ogifta par måste göra sånt! Men iaf till nästa barn slipper vi det för tills dess ska vi har gift oss!
Efter gick vi upp till Lisa och Robin och drack te. Caspian fick en bok utav dom, gulligt.
Gick ner på stan efter och köpte overall och sen blev det bussen hem.
Tim åkte iväg med sin pappa för att hämta tak till hans nya garage, medans jag och Caspian va hemma. Caspian har varit vaken i stort sett hela dagen och kvällen, bara sovit typ 20-30 min sen kl 14.
Tims pappa köpte pizza tills oss, snällt. Fast min va torr och stark, typiskt Chaplin!
När jag kom ut i duschen nu ikväll va mamma här. Så hon va här en stund och gosade med Caspian och pratade.
Tim har diskat och gjort fint i köket så nu ska vi ta och kolla på den nya american pie filmen och mysa :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tiill Caspian


Bild 1: Påslakanset från farmors kompis Kerstin
Bild 2: Vi fick 500 kr för att köpa en varm overall till Caspian från farmor och farfar och pengarna som blev över fick vi spara eller handla upp, så köpte denna tröjan
Bild 3: Overallen vi köpte från farmor och farfar
Bild 4: Bok från Lisa och Robin

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fika besök

Dagen har bestått av att gå till bvc för vägning, nu väger vår lille prins 3260 g,så duktig han är på att äta.
Därefter blev det hem till farmor och farfar på en fika, på hemvägen svängde vi inom systeryster på en kopp te och sen hem. Där Tim damsög, diskade och skurade golven, en sån duktig pojkvän jag har <3
Blev soppa och varma smögåsar till middag, det var efterlängtat.
Jag har endast legat på soffan och slappat, så trött jag är, måste skärpa mig med järntabletterna, då kanske man blir lite piggare!
Caspian har legat hos mig och myst, men nu ligger han inne i sin säng och sover, så nu blir det myspys med bara mig och Tim <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

härligt

Caspian sov jätte bra i natt. Han va lite vaken mellan 5-7 i morse men det gjorde inget för han låg tyst i sin säng och bara tittade sig omkring. Så i natt har mamma och pappa fått sova jätte bra mellan matningarna.
Steg upp kl 8 och vid 8.30 kom Sara hit. Satt och pratade en massa, mkt trevligt va det. Hon va här fram till 11 tiden då hon hämtade Linnea på dagis.
Annars idag har jag tvättat, vikt tvätt, diskat myst med Caspian som har varit vaken några timmar under dagen. Har även satt upp julgardiner i sovrummet så det är lite julfint där inne med.
Tim har gjort färdigt Caspians rum idag, det blev jätte fint :) Tyckte spjälsängen skulle stå där inne, för det blir så dumt när den står inne i vårt sovrum med tanke på att vi har en utav klädgardroberna där inne så springer vi in och öppna där och det tror jag stör hans sömn rätt mkt. Så nu får han sova i lugn och ro på sitt alldelse egna rum, men om nätterna ska han sova hos oss.
Caspian har fått bada i kväll och denna gången så skrek han inte lika mkt, verkar som han börjar vänja sig vid vattnet.
Nu ska jag och Tim dricka dajm caffe, sen blir det sova.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Caspians rum

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()