Hur lyckas man?!


Vi städar här hemma varje till varannan dag och ändå ser det ut som det inte vore städat på en vecka här. Jag fatta inte hur två personer kan stöka ner så mkt som jag och Tim gör. Det ligger kläder i storarummet, köket, hallen, badrummet och sovrummet. Disk står i alla rummen, och en massa annat skit ligger där det inte borde ligga. Ändå så är vi ganske duktiga på att plocka undan när vi har använt saker, men tydligen inte tillräckligt. För annars hade vi ju inte behövt städa så ofta. När Caspian blir äldre och leker kommer det bli ännu värre, då lär vi få städa 2 gånger om dagen om inte mer. Jisses hur ska man ha tid till det?!
Idag va det tänkt att vi skulle tagit en lång promenad men vädret va inte det bästa så fick bli att sitta inne. Första dagen sen vi kom hem som vi inte har tagit en promenad faktiskt.
Gått och städat och tvättat här idag. Mer än så har det inte blivit av. Men beror nog på att vi faktiskt låg i sängen fram till kl 11 idag :P Caspian sov jätte bra hela natten fram till kl 4.30, sen åt han och somnade om sov då till 9 och sen åt han och somnade om. Men sen resten utav dagen har han varit vaken och det tycker vi är roligt. Mkt härligare att ha han vaken och pigg under dagen så man kan få lite kontakt med han än när han är vaken på natten och man är så trött så man knappt orkar öppna ögonen.
Nu ikväll har Jenni och Jon varit här. Caspian fick denna söta boddy utav dom, tyckte den va jätte häftig :) Tim tatuerade Jon medans jag och Jenni satt och pratade mkt trevligt. Sen åkte vi till frasses eftersom vi inte hade ätit någon middag innan och kl va för mkt för att orka ställa sig och göra mat.
Nu blir det snart att lägga sig, börja känna mig rätt trött.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback