Kisen <3


Blir 3 år idag, min fina älskling. När bilden togs hade vi precis hämtat honom :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Föräldragruppen


Sista föräldragruppen va idag, tycker det va synd. Men jag hoppas vi kommer fortsätta, vi ska iaf träffas nästa vecka och prata om det.
Har varit ute i några timmar. Gick ut vid 12 tiden och kom inte in förens 15.30, Caspian sov hela tiden i vagnen. Va så att jag bara skulle ut till lekparken och träffa Sara, Victor och Linnea. Men sen blev det fint väder så jag stannade kvar. Tobbe kom med och Tim va oxå ute en sväng. Syrran och Sebbe kom efter en stund oxå, sen gick Sara och barnen hem och syrran stannade kvar. Vid 3 tiden kom Zophie sen har hon varit här hela dagen och i stort sett hela kvällen, trevligt det :)
Fick veta idag att vi kommer få bostadsbidrag, jippi va glad jag blev. Vi har levt på typ ingenting. Min föräldra penning är inte hög och Tim har bara pengarna från arbetsörmedlingen så det har varit tajt dom senaste månaderna, tack och lov så har ju Tim lyckats tatuera ihop rätt bra varje månad, men tatuerandet är ju inte säkert kort i penga väg. Ibland kommer många och ibland kommer inga, det är ju mer Tims hobby.
Blev iaf att fira med skräpmat hehe.
Nej nu ska vi sova, Tim ska till praktiken i morgon och jag ska sysselsätta mig med något antar jag ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Måndag

Idag va Tim hemma eftersom han som han praktisera hos va hemma för vård av sjukt barn. Så min älskling gick upp och köpte frallor medans jag och Caspian låg och sov. Sen dukade han fram frallor, kiwi, juice och te. Det är mysigt att äta frukost tillsammans, tyvärr händer det inte så ofta eftersom Tim inte äter frukost. Men idag hade han ju varit vaken sen 7 och vi åt vid 9.30 så det hade ju gått ett tag emellan.
Tim stack hem till Tobbe, medans jag kollade på unga mödrar och väntade på att Caspian skulle vakna.
Idag har vi börjat med frukost för Caspians del oxå, så det blev gröt och mjölkersättning för honom.
Va på apoteket eller drog handlen som det nu mera heter. Köpte nya nappar eftersom alla ska bytas ut nu vid 6 månader. Jag vet att man egentligen ska byta vid 3 månader, men jag kokar napparna en gång i veckan så dom borde väl hålla sig i 6 månader?! Fast har faktiskt typ inga nappar kvar sen han va precis nyfödd för dom har katterna haft roligt med :P Fick en ny feber termomet oxå eftersom Caspians rumptermomet vissar samma temperatur 37.7 både på mig, Caspian och bara rätt ut i luften. Men han i kassan verkade tro att jag hittade på, blev rätt irreterad när han hade den attetyden. Varför skulle jag hitta på en sån sak?
Mamma har varit på besök idag oxå, mkt trevligt :) Fick en mjukis derss av henne, tack så mkt mamma :)
Tims pappa kom oxå en runda, men då va jag inte så social för jag höll på med tvätten och maten.
Stackars Caspian slog huvudet i ratten på lära gå stolen innan, usch va ledsen han blev och då blev jag med ledsen :( Min lille älskling va hemskt det är när man ser hur ont det måste ha gjort. Nu sover han iaf som en stock.
Nä nu ska jag äta ägg macker som Tim har gjort till mig och så ska vi titta färdigt på filmen som vi började se igår och självklart mysa <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag/söndag


Igår på dagen va Tim iväg med Linus och tatuerade sig. Gjorde knogjärn, ros och sen i torsdags så gjorde han döskallarna och rakhyvlen. Medans han va och gjorde det va jag hos Sofie, Ola och Elvira och hälsade på mkt trevligt. Därefter gick jag och Caspian till Konsum och handlade lite inför grillningen.

Vid 6 tiden gick vi och möte upp Kith, Linus och Alice sedan traskade vi till lönnamohagen. Perfekt väder för grillning va det :) Blev korv med bröd och marshmallows, gottit. Caspian fick testa att grilla för första gången, men han tyckte nog inte all det va för roligt, fast han vissade heller inget missnöje :P

Efter grillningen förljde vi med Kith, Linus och Alice hem där vi satt och snackade skit någon timme.

Idag har vi varit med Rolf på loppisen, hittade inget som va intressant. Hemma har det varit massa slapp och unga mödrar :) Tim har damsugat och jag har skurat golven, det är team work det ;)

Badat Caspian och gett han massage och nu sover han som en stock.

Nu blir det film och mys med hjärtat <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godis och öl

Idag har jag varit dukti, skurat hela badrummet och damtorkat hela lägenheten :)
Tim har tatuerat lite idag och nu ikväll har vi bara tagit det lungt.
Blev så sugen på öl har faktiskt inte druckigt det på över 1 år. Så Tim gick till statiol och handlade ett 6-pack och godis så nu sitter vi är och gottat oss :)

Caspian va så himla söt i morse, vaknade till och tittade på honom då låg han på mage med nappen och huvudet så stäckt som det bara gick, han spanade efter sin pappa :) Gullungen min han är verkligen en pappa gris han :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blåsa bort


Va ute på vår vanliga promenad jag och Caspian, höll på att blåsa bort. Det tog så lång tid att gå på grund av att det blåste så mkt :P
Bakade rosenbröd för första gången, smakade helt ok, men inte lika gott som formfranska :P
Ha tvättat som vanligt :P
Tim och Linus har suttit här och tatuerat, Tim gjorde några döskallar på armen och rakhyvel.
Gjorde engelsk köttfärslåda till middag, men smarta jag glömde självklart att kolla om vi hade tillräckligt med mjölk, är inte så lätt att hålla reda på när man inte dricker mjölk. Men iaf det räckte nästan, så blev lite torrt.
Har renast ut bland Caspians kläder, känns lite ledsamt att göra det, han växer för snabbt :( Innan Caspian föddes sa jag att jag skulle inte hålla på att spara en mssa kläder utan att sälja eftersom man ändå kommer köpa massa till nästa graviditete, men där fick jag. Jag har sån ångest så fort jag lägger nått i sälja högen, men det blir inte många plagg för allt nästan allt hamnar bland spara sakerna :P
Har pluggat lite på körskole teorin nu på kvällen, känner mig duktig när jag gör det :) Hehe
Nä nu ska jag gosa med baby, har knappt hunnit med att pussas eftersom det har varit full rulle sen han kom hem. Och pussas ska man göra, det är viktigt det :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Duktiga jag :)

Blev inte att jag pratade med Ronnebyhus idag. När jag kom på att jag skulle ringa va det lunch och så tänkte jag då ta jag och plocka upp bland alla papprena i skåpet, men det tog så lång tid så sen blev det försent. Få ringa i morgon.
Städat upp bland alla tidningar som man har samlat på sig. Slängde faktiskt alla gravid tidningar som jag hade köpt, dom behöver jag inte och dom är så genom lästa som det bra går :P
I morgon få vi se om jag ska ta och städa bland Caspians kläder och packa ner det som är förlitet, lite onödigt att det ligger kvar.
Badat, masserat och nattat Caspian. Och nu blir det mys framför tv med baby, ska få massage sen oxå :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kläderna som inhandlades igår

Byxor från Kappahl 149 kr
Pike tröja från Kappahl 99 kr
Byxor och tröja från Lindex 39.50 kr
Body från Lindex 69.50 kr

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Födelsedag


Igår välte någon utav mina djävulskatter ner 2 blommkrukor i sovrummet, självklart gick dom sönder. Arg som ett bi blev jag!! I morse när jag kom in på Caspians rum har dom varit där och vält ner en kruka där. Va tusan är det med dom?Ska dom fördärva varenda kruka som finns?! Den på Caspians rum gick iaf att limma, för den hade bara gått i två delar och inga små delar. Caspian vaknar alltid och vill in till oss vid ca 6 tiden så det hade väl hänt därefter.
Jag och Caspian har varit på stan. Blev lite nya kläder till honom som vanligt, det går inte att låta bli :P Handlade Kiths födelsedags present. Sen blev det ner till Maxi och köpa blomkrukor, hittade även svarta ramar så nu är mina gravidbilder upphängda i sovrummet. Älsklingen gjorde det så fint så :) Va även och handlade lite på Willys, så när jag skulle ta bussen hem, va det tungt kan jag lova..
Hemma blev det disk, tvätt och laga mat.
Vid 5 tiden blev det hem till Kith, Linus och Alice. Kith fyller 22 år idag, stora damen ;) Blev tårta, kaker och kaffe :) Började regna sen så vi blev kvar fram tills 9 tiden. När vi gick hem sen snöade det, trodde det skulle va slut på sånt nu!?
Strax sova, ska ringa och tjaba med Ronnebyhus i morgon. Är så trött på dom. Vissa kan få nya badrum pga att det har gått si och så många år. Men sen när badrummen är fuktskadade då behöver dom möten för att se om dom ska renovera. Och nu kanske dom inte har råd att fixa det för att det är fler som är fuktskadade. Svaret blev att vi skulle förmodligen gå före pga att vi har ett barn. Men va tusan spelar det för roll? Dom vet ju inte ens om dom ska renovera! Och det tycker jag är fördjävligt, för har man ett fuktskadat badrum ska faktiskt man få nytt direkt, det ska inte man behöva vänta på. Fatta dom inte att det kan vara farligt för mitt barn? Jag ska ha nytt badrum inom kort tid annars flyttar jag och det kan dom idioterna där nere betalar, med deras sätt att se på saker och ting!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Söndag


Tycker dessa kläderna Caspian har på sig är super gulliga :) Lite 80 tal kanske över det, men gulliga :P Det va dom första kläderna jag köte, va typ i va 13 då eller nått sånt rätt tidigt va det. Va på studenten, jag hade precis berättat för Tims yngsta syster Johanna att jag va gravid och så gick vi och köpte dessa och Johanna köpte något liknanade fast kortarmad :)

Struntade i loppisen idag eftersom det va mkt mysigare att ligga kvar i sängen med Caspian och mysa :) Är så härligt att vakna och se honom ligga och skina som en sol, mammas underbara pojk <3
Tim och hans pappa åkte iaf till loppisen, efter det kom dom hem med fika.
Bleckman kom lite senare under dagen och stannade fram tills kvällen. Tim tatuerade honom och sen blev det massa stunt prat. ;)
Kith, Linus och Alice kom en sväng oxå, trevligt :)
Har hunnit med att göra lite nytta idag faktiskt. Tvättat 3 maskiner tvätt och vikt allt, bäddat rent i vår och Caspians säng, vattnat blommerna (som jag alltid glömmer) och gjort fransk manikyr.
Nu ska jag vara lite social mot älsklingen, som sitter här brevid och ritar massa fina saker <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tacos

Unga mödrar maraton idag,känns som jag inte alls kommer någon vart med att se alla avsnitten och ändå ser jag flera nästan varje dag.
Tim har varit duktig och damsugat, torkat golven och damtrokat, han skulle ha tvättat fönsterna oxå, men va inget väder för det. Men han är duktig min älskling <3
Vid 5 gick vi hem till syrran, Jaime, Robin och Sebbe och åt tacos, gott det. Efter blev det film, chips och läsk. Kollade på Old dogs och Percy Jackson. Old dogs va verkligen en  rolig film, men Percy Jackson va inte i min smak.
Har varit helt slut hela dagen pga att larmcentralen ringde Tim mitt i natten. Någon inom kyl och frys hade tydligen haft det nr innan, så va det något om ett larm. Dom ringde sen idag igen. Drygt. Men iaf efter det hade jag svårt att somna om, blir så hysterisk så fort telefonen ringer mitt i natten :P Så blir till att tvätta av sig sminket, dricka en kopp te och sen krypa ner i sängen och mysa.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Varmt varmt


Det är så varmt nu i lägenheten så jag håller på att bli tokig. Och elementet kan vi inte skruva ner eftersom termostaten är helt av. Det va den när vi flyttade in och så har dom sagt att dom ska laga den, men som vanligt blir det inget utav det.
Caspian vaknar alltid tidigt på morgonen och vill komma in till oss och sova. Idag vaknade han när Tim skulle till jobbet så Tim la bara in han lite fort. Men han la han rakt i sängen som man ska ligga, när jag vaknade några timmar senare hade Caspian lyckats hamna i stället raklång vid huvudänden :P Gullunge <3
Va hos doktorn idag så Caspians faster Natta va och passade honom och sen hade hon med sig en kompis.
Väl hemma ställde jag mig och gjorde pure för 2 veckor. Blev palsternacka och morötter, sen morötter och potatis, sen några med bara potatis och några med bara morötter. Känner mig riktigt duktig :)
Tim och Caspin somnade i soffan medans jag höll på i köket. Rätt gullig stil dom hade ;)
Tims pappa kom med fika och hälsade på.
Gjorde en jätte god kycklingpaj, som jag har lagt ut receptet på.
Ida kom en runda efter maten och pratade lite. Sen nu har Bleckis varit här oxå, trevligt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kyckling paj

Kycklingpaj
Ingredienser
6-8 port
3 dl vetemjöl
125 g smör
2 msk kallt vatten

Fyllning:
2 kycklingfiléer
1 bit purjolök, ca 300 g
smör
1/2 tsk salt
1 röd paprika
2 dl Arla Köket lätt crème fraiche paprika & chili
3 ägg
2 dl Arla Köket riven ost, gratäng
Gör så här

Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter Nagga pajskalet med en gaffel och låt vila i kyl ca 30 min. Sätt ugnen på 200 grader. Skär kycklingen i mindre bitar. Strimla purjolöken. Salta och stek kycklingen i smör i en stekpanna. Tillsätt purjolöken och låt den fräsa med. Låt svalna något. Kärna ur och tärna paprikan. Blanda kyckling, purjolök, paprika, crème fraiche, ägg och hälften av osten. Förgrädda pajskalet ca 10 min. Fördela blandningen i pajskalet och strö över resten av osten. Grädda i nedre delen av ugnen 35-40 min. Servera med sallad.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mysigt

Vaknade i morse med solen strålande in i rummet och min solstråle till son brevid mig :) Caspin är världens underbaraste på morgonen han kan ligga vakne jätte länge utan att säga något och så fort man tittar upp så bara ler han, mammas fina älskling är det <3
Jag och Caspin tillbringade några timmar ute i det fina vädret, det har varit så härligt idag. Först gick vi en lång runda, sen åt Caspian ute och sen bara satt vi här nere på gården och myste :)
Diskat ett jäte berg med disk, va arg jag blir på mig själv när jag låter det vänta tills det är så mkt. Tvättat två maskiner tvätt. Varit och handlat med Rolf och Tim.
Varit hos Kith, Linus och Alice nu på kvällen. Caspian somnade som en stock där. Nu blir det sängen och försöka kolla färdigt på Harry Potter filmen, de vise sten

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej hej

Varit på föräldragruppen idag, lika trevligt som vanligt, så synd att det snart är slut :( Tycer verkligen om alla i gruppen :) Sofie och Elvira följde med oss hem på en fika idag. Tim har varit hemma från jobbet pga ryggen. Va trevligt att ha dom här.
Jag, Tim och Caspian följde med mamma till Backaryd för att hälsa på mormor. Va trevligt det. Blev en sväng inom Maxi, trodde inte vi skulle handla så tog inte väskan med mig in. Sen där inne så tänkte jag äh köper blöjor nu när vi ändå är på maxi eftersom Huggies inte finns på Wllys där vi alltid annars handla. När vi stod i kassan säger jag till Tim du får betala min plånbok ligger i bilen. Jag har inte råd säger han. Jag frågar vart hans pengar ha tagit vägen, då har han lagt dom hemma i spargrisen, som dom gör stor nytta där :P Mamma fick iaf lägga ut :) Vi fick även kyckling utav henne, gottit det tyckte Kisen och Smulan oxå som fick smaka :)
Hemma har det bara blivit slapp på soffan. Snart blir det sova.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart så

Kith och Alice kom på en kopp kaffe tidigare idag. Dom hade varit hos vetinären med lilla Alice och tagit prover, stackarn som hon såg ut på benen :(
Martin en kill kompis från Nättraby som jag kännt sen jag va 11 år. Har inte träffat honom på 2 år, så va på tiden nu. Jätte roligt att träffa honom. Blev fika och en massa prat. :)
Varken jag eller Tim orkade laga mat så Tim stack iväg och hämtade skräp mat. Kyckling tallrick för mig och kebbab tallrick för Tim.
Lite senare gick vi hem till Kith, Linus och Alice och kollade på Håkans bar, sen vissade dom bilder och filmer från när dom va i Thailand, va roligt att se :)
Har faktiskt sökt 2 jobb idag, känner att jag vill ha det gjort innan jag ska börja jobba, skulle jag få jobb är det ju inte mer än att Tim få ta ut sina pappa dagar tills han börjar i skolan och sen får Caspian vara hos min farmor och farfar som det är tänkt att han ska vara när vi börjar jobba/skolan. Planen är väl den att Tim ska ge mig sina pappa dagar när mina är slut, vilket det snart är. Men får jag jobb så kan Tim ta ut pappa dagarna i stället. Det vet jag ju att han vill. Tror det kommer bli jobbigt för Tim när han ska gå i skolan i växjö att inte kunna vara nära Caspian så mkt, som han är nu. Caspian bara avgudar sin pappa, vart Tim än går så ska Caspian följa honom med blicken :)
När vi va hos Kith, Linus och Alice satt Caspian faktiskt nästan helt utan stöd. Va chokad jag blev. Kith hade honom och så satt jag och va helt inne i tv, när jag kollade så satt han mellan benen på henne med ansiktet vänt mot henne och inget stöd bakom ryggen. Det går fort nu, snart så sitter han helt utan stöd, mammas och pappas stora pojke <3
Jag älskar min son över allt annat, finns inte ord för hur glad jag är att vi fick honom <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lata jag

Caspian vaknade 7.45 idag, helt otroligt med tanke på att han inte ville sova förens 23.30 igår. Han brukar i vanliga fall sova från 20-10. Men Tim tog och steg upp med han så jag fick fortsätta sova några timmar till :) Tim och Caspian gick en promenad och gick inom Komsun och köpte fraller. Så idag blev det frukost på sängen, men nybkata ost fraller med tomater på, gottit <3
Tim har tatuerat idag, så för min del har det inte blivit mer än lek med Caspian, tvättat en maskin tvätt och diksat.
Rolf kom en runda med fika och hälsade på.
Tog mig ett varmt och härligt bad, det behövde min kropp :) Efter kom Ida en runda och snackade lite.
Caspian har börjat få tillbaka sitt skorv, så hans hår är flåttigt efter oljan trotts att han är nybadad, ser inte frächt ut :P
Har masserat stackars Tim som börjat få ont i sin rygg igen, han får det till och från ibland. Stackars min älskling :(
Nu blir det film som vanligt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Torsdag...nä fredag

Hela dagen har jag gått och trott att det va torsdag. När jag satt på fb hade väldigt många lagt ut något med innehåll med alkohol. Jag började då fundera på om det va någon speciell torsdag, men kom inte på någon alls. Kollade då kalendern och upptäckte att det va fredag. Kände mig helt knäpp i huvudet som har gått och tott det, jag har varit hemma för länge tror jag :P
Jag, Tim och Caspian tog en promenad ner till ÖoB i det härliga vädret. Skulle köpa ramarna som vi ska ha till mag bilderna. Jag visste att dom hade svarta ramar där så dom ville jag ha, självklart när vi kom dit fanns inte dom ramarna och jag hittade inga andra jag ville ha. Va retfullt!
Nu ikväll har vi varit hos Kith, Linus och Alice. Drack faktiskt en cider, första sen nyår. Nu mera nykterist ;) Känns nästan så, men jag mår inte dåligt för det, för som mitt liv ser ut just nu är det värt mkt mer än fylla. Jag älskar att vara hemma med min underbara lilla familj <3
Nu blir det film, chips, coca cola och massa mys <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu har det slagit runt

Jisses blev helt förskräckt nyss när jag upptäckte att det va fredag och inte torsdag. Hur kan man ta så fel på dagarna? Fy va hemskt det känns inom mig nu!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Åsikter

Det är rätt lustigt att vissa ska få ha åsikter, men inte alla. Om vissa ska få säga vad dom vill, så ska fkatiskt jag oxå få det! Jag struntar i vad folk tycker om mig, jag kan ta hand om mitt barn, jag kan sköta ett jobb och en ekonomi och det duger fullständigt för mig!
Fick frukost på sängen idag oxå, min älskling är världens underbaraste <3
Dagen har varit väldigt seg och jobbig.
Va ute och gick tidigare, varmt fast ändå inte tillräckligt fint väder.
Caspian har varit dålig i magen i dag, min stackars trollunge. Men en sak va lite små rolig. Det började lukta bajs så jag bad Tim att byta på han, Tim vrål skriker från badrummet att han har bajs upp till nacken. Herregud vad han överdriver tänkte jag och gick tillslut ut i badrummet. Jag skrattade så jag fick sätta mig ner när jag såg detta. Stackars Caspian hade lagt ett sånt lass att han faktiskt hade bajs upp längs ryggen. Hur kan det vara möjligt att ett sånt litet barn kan bajsa så mkt? Ändå hade han lagt ett stort lass bara någon timme tidigare. Blev att bada av han och byta kläder. Efteråt fick han massage som ha tycker så mkt om.
Tim har äntligen satt upp rullgardinen i Caspian rum, tycker synd om honom att sova när det inte är mörkt i rummet. Jag själv störs inte det minsta utav att sova utan något för fönsterna, det är bara mysigt trotts att vi har en lampa precis utanför balkongen som lyser väldigt stakr om nätterna :P
Caspian blev helt knäckt innan, jag tror nog aldrig han har skrikigt så här mkt utan att det har hänt något. Han bara skrek och skrek och blev röd i ansiktet, precis som små barn brukar göra. Men inte Caspian för han skriker i vanliga fall aldrig så här. Blev helt förtvivlad av att se han sån. Jag gick runt med han i lägenheten och vaggade han, pussade och kramade på han men inget hjälpte. Tillslut la jag han i vagnen som vi har inne i lägenhten och rullade den fram och tillbaka, då blev han lugn och somnade. Va jobbigt det va att se han sån, stackars er föräldrar som har barn med kolik, hur reder man det utan att själv bryta ihop? Tror han hade ont i magen eftersom han har varit dålig i magen och sen har han spänt isg väldigt mkt så det berodde nog på det. Nu sover han i af gott inne i sin säng <3
Måste ringa till bvc i morgon, Caspian tog 5 månads vaccinet i tisdags och nu är han sten hård lång upp på låret där sprtan är tagen. så blev det inte utav 3 måands vaccinet, trotts att det är samma. Tror inte att det är något farligt, men vill kolla för säkerhetens skull.
Tim och jag har legat och myst i badkaret nu en stund, härligt att kunna bada tillsammans <3 Nu ska vi kolla på film och mysa ännumer :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Caspian <3


Mammas pojk blir 5 månader idag <3
7860 g och 65 cm

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mys väder


Skulle egentligen på kalas till mormor idag eftersom hon fyller år, men tyvärr blev hon sjuk. Men dagen blev kanon ändå.
Eftersom det va så fint väder gick jag, Tim och Caspian in till Ronneby. Caspian sov ända in till stan, det tycker han är super mysigt att sova i vagnen. Blev att titta runt lite i gallerina, köpte två par bamse strumpor för 49.50 kr och ett par hängslebyxor med bamse för 179 kr. Vi har 2 30% rabbater på Lindex som vi fick när vi låg på BB men självklart glömmer vi dom varenda gång, visst är det typiskt? Jag glömmer alltid att använda mina rabbater!
Blev fika på andra våningen oxå. Men blev bussen hem så vi inte sliter ut oss totalt ;)
Caspian sov som en stock när vi kom hem 3 timmar utan att det gick att väcka han och det märks nu för nu vill han absolut inte sova. Tim gick hem till Tobbe i några timmar och spelade tv spel så jag satte igång och leta lite saker på internet. När vi får pengar ska det införskaffas lite saker till sovrummet :) Tavlor, vägg ord och ljusstakar ska vi ha, kommer bli jätte snyggt :) Ska även sätta upp bilderna som Susse tog när jag va gravid.
Har varit hos Tims kusin Lotta nu ikväll och druckigt kaffe och snackat en massa, har varit jätte trevligt :)
Snart ska vi titta på film, måste bara ta och hänga tvätten först.
Kan rekomendera tandfén, det är inte den där skräckfilmen nu, utan en komedi. Jisses va vi skrattade här när vi såg den. Handlar om en som spelar hocky och slår ut tänderna så dom kallar han för tandfén. Han är tillsammans med en tjej som har två barn och dottern har precis tappat en tand. Hon tror på tandfén men han talar om att det finns ingen. Som straff får han jobba hos tandfén. Helt galen film!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag

Fick frukost på sängen av baby innan gulligt <3
Varit ute på en lång promenad, stackars Tim klarade inte tempot ;) Haha
Tvättat, städat, diskat och ätit god middag. Blev så sugen på kalasgryta så det fick Tim göra idag.
Nu börjar faktiskt det piss gula vattnet försvinna.
Mamma och Sam kom upp en runda innan. Dom hade med sig pelets till kattlådan, det tackar vi för, 2 fulla säckar :)
Kith, Linus och Alice har varit här ikväll, kollat på Håkans bar och snackat.
Snart blir det film och mys. Kanske kan tigga till mig lite massag av Tim :P Han fick massera mig en väldigt lång stund innan, massage är verkligen underbart :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

jaja

Idag har man badat i det pissgula vattnet, känner mig inte renare för det :P
Va ute och gick innan hann precis in innan det började ösa ner regn.
Tims pappa har varit här.
Tim har tatuerat och jag har kollat på gossipgirl och mys med caspian. Mer har inte här här idag

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Till Jenny

När vi va på bvc den 8 mars va han 62 cm. Men nu börjar ju byxorna sitta precis så det är väl snart dags att byta på byxorna. Men tröjorna i storlek 62 sitter kanon :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Påsk


Hur många har ätit påsk middag och firat påsken? Här har det inte blivit någon påskmiddag inte heller något påsk godis och inget vidare firande.
Va på stran med Caspian, Tim och Rolf innan. Köpte lite köäder till Caspian. Han har mkt kläder, men i storlek 62 va det inte lika mkt så tyckte det va lika bra att köpa upp ett lager ;)
Blev en runda till rosa kjosken med Caspian, Tim, Kith och Alice för att ta en mjukglass. Årets första mjukglass och jag höll på att frysa ihjäl :P
Tims kusin Linda kom hit en runda. Hon gav Caspian majskrokar, som han inte kan äta än tur det är långt föra bäst före datum på dom ;) Typ om 1 månad kanske han kan testa dom. Sen fick han påskägg med en tröja och en plutoskallra i, så snällt :) Caspian har även fått pengar i påsk present utav sin mormor och sen gammelmormor och gammel morfar eller blir det så?(min farmor och farfar)
Blev ris och fläskfile i svamp sås, gottit :) Men ingen påskmiddag :P Är inte så överdrivet förtjust i påskmiddagar. Det enda med påsk måltider är ägg och godiset :P
Blev att baka bullar som Kith, Linus och Bleckman kom för att smaka. Alice va självklart oxå med men inga bullar för hennes del :P
Bleckman höll på att kassta sönder våran ruta den ligisten. Bara small i rutan när han skulle kasst sten för att bli insläppt. Fy på Bleckman!
Tim och Bleckmna sitter och spelar nu, snart blir det sängen för min del. Caspian ska sova hos oss i natt eftersom katt f*n har pissat ner Caspians spjälsäng ännu en gång. Vill verkligen inte avliva henne, men så här går det inte att han. :(

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

nya kläder

Munktröja med avtagbar luva från Lindex 149 kr
Bamse body från Lindex 99 kr
Body från Lindex 69.50 kr
Rolling stones body från Lindex 79.50 kr
skor från Kappahl 69.50 kr

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

stylat håret med spya

Satt och busade med Caspian i soffan, han skrattade jätte mkt, helt plötsligt blev han allvarlig och spydde ett jätte lass ut i soffan. Fcik gå och byta pyamas och när vi skulle gå ut fick jag för mig att han skulle sitta på mina axlar ut till köket, då spydde han yttligare ett lass i mitt hår. Himla frächt tycker jag ;) Tim skrattade så han höll på att dö här :P
Idag åkte vi in till stan för att titta lite i affärer, men då hade det självklart stängt. Typiskt, få ta det i morgon i stället.
Blev en runda hem till farmor och farfar och fikade.
Smocke och Ströman kom hit en runda på en kopp kaffe innan, Smocke va lite små dryg i dag :P
Skulle bada Caspian innan, började fylla badkaret medans jag tog av han kläderna. När jag kollade ner i vattnet va vattnet piss gult. Tömde badkaret och lät kranen spola ett tag, hällde sedan upp nytt vatten men det va precis lika gult. Tim gick ner till grannarna för att kolla med dom, men deras vatten så inte ut så. Ringde till Ida men inte deras vattem heller. Ringde vidare till Sofhie som oxå bor här men det va inte heller gult. Men sen fick jag veta att en kompis mamma skulle bada sin yngsta dotter och då va det vattnet lika gult och dom bor på andra sidan Kallinge. Tim ringde till ronnebyhus jouren men dom sa att det va troligen något fel på vattnet här i Ronneby. Men jag vågar inte bada Caspian i det. Kan det vara farlig om han börjar sutta på handen om vi skulle bada han i vattnet? Vi badar Caspian varannan dag så det går ju ingen nöd på han om han får vänta.
Nu ligger Caspian här på golvet och rullar runt. Han rullar till mage, men sen har han inte kommit på redigt hur han ska komma tillbaka till rygg. Så då blir han sur och skriker :P Han är för söt min lille pojk <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

april april :P

Första april som min store bror inte har lurat mig. Han brukar annars vara hemsk när det är 1 april. Han kan inte hålla sig inom rimliga gränser utan ska överdriva och självklar går dumma jag på det. Men i år va det min tur, fast vet inte om han har gått på det för han ville inte svara på mitt sms, skickade att vi skulle ha ett barn till i oktober. Förra året skrev Roger att jag skulle kolla tv 4 nyheterna för att han skulle vara med och jag som satt hos farmor och farfar berättade detta för dom så vi satt alla och väntade framför tv. Ett annat år skickade han och skrev att det hade hänt mamma en grej så jag va tvungen att ringa henne, lite elakt skämt.
Bara varit en lugna dag inte orkat så mkt annat, huvudet har värkt och Caspian har varit extremt grinig. Min stackars älskling, det kliar nog väldigt mkt i munnen på han. För han är med fingrarna där hela tiden, idag fick han in fingret så långt så han klöktes, stackarn det har aldrig hänt innan och måste varit jätte otäckt för han :(
På kvällen har vi varit hos Kith, Linus och Alice jätte roligt att sitta och snacka med dom :)
Snart blir det film för våran del.
Tim la ut på fb innan att vi skulle ha barn, endel gick faktiskt på det :P Men måste faktiskt erkänna att jag saknar att vara gravid. Det va en sån himla underbar kännsla att sitta med handen på magen och känns hur det rörde sig där inne. Och förlossningen va hur häftig som helst, den hade jag kunnat göra om flera gånger om, och det hoppas jag att jag kommer göra oxå. Jag vill gärna ha 5 barn. Fast det ska vara lite mellan rum mellan dom, så man har lika mkt tid för dom alla. Barn är verkligen livet <3 Jag skulle aldrig vilja gå tillbaka till att vara ute och festa om helgerna det är verkligen inget bra liv. Iaf inte för mig, min son och min familj är det viktigaste för mig allt annat spelar ingen roll

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()