Föräldragrupp


Hej hello. Idag va vi på föräldragrupp eller hur man ska säga. Va väldigt roligt, trotts att det inte va några som va i samma ålder som mig och Tim, men åldern kvittar egentligen. Och dom verkade inte vara såna som dömmer. Vissa är ju väldigt speciella att sömma bara för att man är ung. Som när vi låg på BB va det flera av mammorna/papporna som tittade lite snett på en. Men tur det inte va så där. Och dom verkade tycka det va roligt med en killa oxå :) Är glad att Tim följer med på sånt här, jag tucker det är viktigt.  Längtar redan tills nästa gång :) Medans vi vuxna fikade låg barnen i en sån myspöl, Caspian låg helt tyst och bara tittade på dom andra barnen medans dom turades om att skrika ;)
Efter gick Tim till gymmet medans jag och Caspian gick hem till farmor & farfar för lite fika där.
Väl hemma hängde jag tvätt, diskade och plockade undan lite. Sen kom Tims pappa på en fika. Han fyller år idag så han fick en kopp med Caspian på :)
Nu i kväll har Ida, Krille och Alwin varit här en stund, mkt trevligt :)
Ska ta och vika tvätten, har ett väldigt stort bärg med tvätt, usch! Efter blir det nog att lägga sig, Sara kommer vid 7.30 i morgon och då vill jag vara utvilad :) Fast måste få Caspian till att bli trött, eller så får han ligga i sängen och titta på mobilen för den älskar han. Och när han ligger där så somnar han alltid efter en stund :P Eller få han ligga hos mamma och mysa det tycker vi båda två om väldigt mkt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: mamma

Ville bara tala om hur roligt jag tycker det är att läsa din blogg....Många kramar/mamma

Postat av: Anonym

Synd vi inte hamnade i samma grupp jag är på måndagar.. Meja är äldre än dem andra där hon är ju 3 månader och dem andra var bara en.. Hur hade ni det i er grupp??//Petra


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback