Helgen


Dessa kläderna fick Caspian i alla hjärtans dag present av sin faster Natta, gulligt :)
I lördags kom Natta & Oskar och passade Caspian en stund mednas jag och Tim va iväg och fixade lite saker. Saknade Caspian bara på dom timmarna så det va fruktansvärt. Hehe kommer nog aldrig kunna lämna bort han en hel natt eller nått sånt för att gå ut och festa. Skulle sakna han för mkt.
När vi kom hem bjöd vi dom på middag. Blev kött, friterade pommes och sallade. Sen på kvällen blev det film, dipp, gurka, morot och chips, jätte gottit. Och sen fick dom sova här. Stackarna hade kbnappt fått någon sömn pga Smulan.
På alla hjärtans dag blev det inte så mkt firande. Hade besök hela dagen, men det va trevligt oxå :)  Linda och Ellora kom upp, va hos dom förra alla hjärtans dag så rätt komiskt att vi träffade dom denna med :) Efter en stund kom Rolf upp med kakor, gottit. Det tyckte Ellora oxå för hon hade kakor i hela ansiktet den lille trollungen :)
På kvällen blev det iaf lite mys. Först tacos och sen 2 filmer med chips, dipp och morötter.
Caspian har sovit i vår säng nu sen i fredags natt. Inte för att han bryr sig var han sover utan för att mamma tycker det är mysigt att ha han jämte :) Men idag ska vi flytta in hans säng i hans rum och så ska han få sova där, spännande :)

Smulan ska flytta idag med, till en utav våra kompisar, så få hoppas att det kommer att gå bra. Kommer sakna henne, men jag vill inte ens ge henne en chans när hon gör så här. Spjälsängen, babygymmet, skötbordet och hans kläder kissar hon ner. Och hon smyger vid hans babysitter när han ligger där.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback