Galna katter

Just nu har Smulan fri spel och springer runt och attakera kisen och allt annat, t.om dom stackars gardinerna ska hon på!! Hon är väldigt söt när hon håller på, men det är förbannat jobbigt oxå!
Jobbat idag, efter så stack jag och Tim till Konusm och handlade lite behövliga grejer som juice, möljk mm. Började med maten nästan direkt när vi kom hem, köttfärsrulle blev det, så gottit, blev t.om mat över så vi kunde frysa in. Tim har nämligen semester i 3 veckor nu så han behöver inte ha med sig mat till jobbet.
Legat och kollat på tv typ resten av kvällen, kollade på ett avsnitt av 2 ½ men som jag aldrig har set innan. Jack sonen skulle ha födelsedags kalas och när dom ska blåsa ljusen på tårtan så ha han låst in sig på toan. Dom frågar varför och han svarar att han ha tagit kaffe och vitaminer. Dom undra va han fått kaffet ifrån och det är självklart från hans fabro Charli och så fråga dom vad har du tagit för vitaminer och då svarar han dom blå i pappas skåp jag tror det stå V på, då hade han tagit viagra :P Haha va rätt skoj..
Gick en runda på 1 timme med Kith och Alice va härligt :)
Nu ska jag ta mig ett glas vatten för jag ha inte druckigt så mkt tuav det idag och sen ska jag kolla på tv

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback