Helgen är redan slut

Shit va helgerna flyger iväg, tror det beror på att nu när Tim jobbar så känns helgerna så speciella för då få man ha han hos sig dygnet om :) Innan gick han ju hemma varje dag och då va ju helgerna som vilken annan dag som helst, förutom att jag va ledig. Men nu går helgerna så fort så man knappt hinner med det man vill hinna med.
Kasst väder ha det varit idag, jätte tråkigt. Så ha blivit mys med baby, tv tittande, skurat hela badrummet, diskat och så ha vi varit hos mamma. im skulle hjäpa mamma med lite saker på datorn så va där och åt glass och drack te, därefter blev det hem för att laga middag och Tim skulle tatuera. Blev en stor måltid. Lövbiff, potatis,sallad med tomat, gurka, paprika, lök och majs. Måste äta mkt med mat ikväll, för efter midnatt fram tills över 10 i morgon är det fasta som gäller! Ska göra glukosbelastningen, för er som inte vet så är det när man kollar om man har graviditets diabetes. Så ingen mat, ingen dricka, inte ens vatten. Ska vara på mvc kl 8-10, inget jag ser framemot.
Håller på att tvätta just nu, vi ha inte orkat tvätta på ca 2 veckor så det va dags för det nu, ska bli skönt med tvättmaskin i lägenheten sen, jag LÄNGTAR!
Kollar på ensam mamma söker, missade det förra veckan. Så ska ta lite glass och krypa upp i soffan och kolla, sen tvättstugan direkt efter detta.
Tjo

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Linnea

du vet du kan se ensam mamma söker på tv3.se/play. där kan du se avsnitten efter dem har sänts på tv och en lång tid framöver :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback