Hejåhå

Natten va väl lite bättre än va det ha varit, men han vaknade ändå några gånger och gnällde. Så han har fått ligga mellan mamma och pappa.
I morse kom mattläggarna lite innan 8 och började föra liv, jag låg vaken men Caspian sov en stund till.
Har damtorkat, busat med Caspian, varit ute och gått i spö regnet (frivilligt), fixat med kläderna som ska skickas iväg till tradera vinnarna, diskat och lagat mat.
När Tim kom hem åt vi och sen gick vi ner till tvättstugan för att slänga igång två maskiner tvätt. Sen hem till Tims kusin Lotta som bor några hus ifrån, duschade och fikade. Sen blev det hem till Kith, Linus och Alice för kvälls fika där.
Fy tusan va kallt det börjar bli nu om kvällarna, märks att hösten närmar sig med storm steg.
Mattläggarna sa att badrummet förmodligen blir klart till i morgon, men sen kom dom och sa att Ronnebyhus hade gett tillåtelse till att måla badrummet oxå så nu vet jag inte alls när dom blir klara, men skulle tippa på torsdag, tar det fler dagar så tänker jag ringa ronnebyhus för avdrag på hyran.
Fick höra idag av grannen här nere att när dom bilade vårt badrum hade dom bilat sönder golvet så dom kom ner till dom ett hål i taket, haha stackars dom nu väntar dom på att få sitt tak renoverat :P
Nu blir det film och mys, håller tummarna för en bättre natt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback